icracom / Sepet - Eticra Web Teknolojileri - Hosting, Web Tasarım, E-Ticaret, SEO

Icracom

icracom

seafoodplus.info Nasıl Çalışır?

Gurbetten İcra, size hizmet vermek ve hukuki sorularınızı yanıtlamak için tasarlanmış bir platformdur. Sitemizi nasıl kullanabileceğinizi anlatmak için size adımları anlatmaktan mutluluk duyarız:

  • İletişim: Sitemizi kullanma amacınıza uygun olarak, bize e-posta veya Whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu iletişim kanalları aracılığıyla sorularınızı bize iletebilirsiniz.
  • Sorularınızı İletin: Bize e-posta veya Whatsapp yoluyla sorularınızı iletin. Uzman ekibimiz, hukuki sorunlarınız veya merak ettiklerinizle ilgili size yardımcı olmak için en kısa sürede yanıt verecektir.
  • Randevu Tarihi Belirleme: Danışmanlık için bir randevu tarihi belirlemek istediğinizde, müsait olan bir zaman dilimi için sizinle birlikte çalışacağız. Randevu tarihi konusunda size uygun bir zaman belirlemeye özen göstereceğiz.
  • Danışmanlık Ücreti: Randevu tarihinden önce, danışmanlık hizmeti için bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu danışmanlık ücretini ödedikten sonra, randevunuzun tamamlandığından emin olabilirsiniz.
  • Ekstra Ödeme Yok: Danışmanlık ücreti dışında, başka bir ekstra ödeme yapmanız gerekmez. Size sunulan hizmet için belirlenen danışmanlık ücreti, tüm sorularınızı cevaplandırmak ve size gereken destekleri sağlamak için yeterli olacaktır.
  • Gurbetten İcra olarak, size en iyi hizmeti sunmak ve hukuki sorularınızı yanıtlamak için buradayız. İhtiyaç duyduğunuzda bize ulaşmaktan çekinmeyin!

Gurbetten İcra ile arabuluculuk tavsiyesi alın.

Arabuluculuk

Arabuluculuk, hukuk sistemindeki uyuşmazlıkların mahkeme dışında çözüm yöntemidir ve Arabuluculuk Kanunu tarafından düzenlenmektedir. Taraflar, arabulucunun rehberliğinde anlaşarak sorunlarını çözebilir. Oluşturulan anlaşma, "icra edilebilirlik şerhi" ile birlikte mahkeme kararı yerine geçerli olur. Arabuluculuk, genellikle etkili bir seçenek olsa da, çözüm sağlanamazsa taraflar yargı yoluna başvurma hakkına sahiptir.

İletişime Geçin

E-posta ya da Whatsapp'tan bize ulaşabilirsiniz.

UYAP Bilişim Sistemi Sisteme Giriş Seçenekleri

Mobil İmza Nedir?

Cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.

UYAP Bilişim Sistemi mobil imza kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur. Mobil İmza ücretlendirmesi hakkında Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarından bilgi edinebilirsiniz.

Mobil İmza Nasıl Alınır?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarına başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Vodafone Mobil İmza
Turkcell Mobil İmza
Türk Telekom Mobil İmza

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir