hadise kocası / Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

Hadise Kocası

hadise kocası

Hadise&#;nin boşanma kararı aldığı eşi Mehmet Dinçerler&#;in, Kerimcan Durmaz ile ifşası olay oldu! Öpüşürken çekmişler!

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in mutluluğuna gölge düştü. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, boşanma kararı aldı. Magazin gündemini günlerdir meşgul eden çiftle ilgili farklı iddialar ortaya atıldı.

ARABADAKİ VİDESOU OLAY OLMUŞTU

Hadise ile 5 aylık evliliğini bitirme kararı alan iş insanı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabadaki görüntülerinin ardından bir görüntü daha magazin gündemine bomba gibi düştü.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz'ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz'ın öpüştüğü iddia edildi.

#hadise, Mehmet Dinçerler, kreimcan durmaz

Hadise&#;nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler ortaya çıktı!

Bo&#;anma protokolüne imza atan ünlü çift, 30 Eylül 'de Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonras&#; bo&#;and&#;.

&#;ark&#;c&#; Hadise'den bo&#;anan i&#; insan&#; Mehmet Dinçerler, önceki ak&#;am Bebek'te bir mekan ç&#;k&#;&#;&#; görüntülendi.

HSA_

SESS&#;ZL&#;&#;&#;N&#; KORUDU

Snob Magazin'de yer alan habere göre; dü&#;ünde tak&#;lan tak&#;lar ve son olarak bo&#;and&#;ktan sonra sadece evdeki robot süpürge ve Hadise’yi isteme törenindeki gümü&#; tepsiyi ald&#;&#;&#; haberlerini soran muhabirlere cevap vermeyen Dinçerler, arkada&#;&#; ile beraber mekan&#;n önüne s&#;f&#;r yana&#;t&#;rd&#;klar&#; arabas&#;na binerek gözlerden kayboldu.

hy

BORCU HAD&#;SE'YE YIKTI

Hadise ile Mehmet Dinçerler ayr&#;l&#;&#;&#; sonras&#; bir ba&#;ka iddia da Mehmet Dinçerler'in evliyken oturduklar&#; evin ödemesiyle ilgili. &#;ddiaya göre &#;brahim Çelikkol'un evinde ya&#;ayan eski çiftten Dinçerler evi bo&#;alt&#;rken 6 ayl&#;k kira ve depozito borcunu eski e&#;i Hadise'ye y&#;k&#;p funduszeue.info Dinçerler'in bin TL olan depozitoyu ödemedi&#;i ortaya ç&#;k&#;nca &#;Brahim Çelikkol Hadise'ye "Evi istedi&#;in kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

HAD&#;SE VE MEHMET D&#;NÇERLER NEDEN BO&#;ANDI?

Hadise'nin, klibinde ve konserinde Murda'yla samimi görüntüler vermesi de evlili&#;in bitmesine neden olarak gösteriliyor.Öte yandan Dinçerler'in Hadise'nin sahne k&#;yafetlerine kar&#;&#;t&#;&#;&#;, bu sebeple Hadise'nin ayr&#;l&#;k karar&#; ald&#;&#;&#; öne sürülmü&#;tü. Kendisine yap&#;lan psikolojik bask&#; sonras&#; ünlü &#;ark&#;c&#; Hadise, iddialara göre dayanamayarak bo&#;anma davas&#; açt&#;.Hadise ve Mehmet Dinçerler 30 Eylül 'de tek celsede bo&#;and&#;.

Modadan elektrikli ev aletlerine, iç giyimden ak&#;ll&#; aksesuarlara günün indirimlerini yakala! ()

Kaç&#;r&#;lmayacak f&#;rsat! Penti sütyenlerde tek fiyat: Hepsi TL

En trend giyim ürünlerini ke&#;fedin! Trendyol Collection 2. Ürüne %40 indirim

Süper Marka Günü'ne özel Fakir elektrikli ev ürünlerinde f&#;rsat

Ak&#;ll&#; cihazlar&#;n&#;z&#;n ihtiyac&#; olan en kaliteli aksesurlarda indirim zaman&#;

Kad&#;n erkek iç giyim ürünlerindeki f&#;rsatlar&#; kaç&#;rmay&#;n, iç giyimde de &#;&#;kl&#;&#;&#; yakalay&#;n

Umar&#;z önerdi&#;imiz ürünleri be&#;enirsiniz. Bu içerikten al&#;&#;veri&#; yapmaya karar verirseniz, Mynet ba&#;lant&#;lardan gelir/komisyon elde edebilir. Sat&#;n al&#;m sonras&#;nda sat&#;c&#;lardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu de&#;ildir.


ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı

Dört ay önce Çırağan Sarayı'nda evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla evliliklerini noktaladı.

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmadı.

Kararını açıklayan mahkeme Hadise ve Dinçerler’i tek celsede boşadı.

Hadise geçtiğim günlerde Beykoz Adalet Sarayı'na gelerek boşanmak için dilekçe verdi. Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti.

"KİMSENİN MADDİ MANEVİ BİR TALEBİ YOK"

Duruşma sonrasında açıklama yapan Hadise Açıkgöz’ün avukatı Hakan Öncel, "Müvekkilim Hadise Açıkgöz tarafından Beykoz 2. Aile Mahkemesine açılan boşanma davasında biraz önce boşanma kararı verildi. İki taraf için de hayırlı olsun. İki tarafında bir birinden maddi manevi bir talebi yok. Zaten o şekilde talepler olsa daha da uzuyor davalar. 2 haftayı geçen bir süreç oldu ama sonuçta neticelendi ve boşanma kararı verildi biraz önce. Biz ayın 14’ünde davayı açmıştık. 2 haftalık uzayan bir süreç oldu ama neticelendi. Önden imzalanan protokol salı günü imzalandı. Bu şekilde duruşma günü alabildik. Protokolde de kimsenin maddi manevi bir talebi yok. Takılar protokolde yok. O konuda spekülasyona girmek istemiyorum. Zaten kamuoyunda yeterince yer aldı. Bir takım anlaşmazlık oldu tabii bu yüzden süreç biraz uzadı. 2 hafta uzamasının nedeni zaten kamuoyunda tartışıldı. O konuya girmek istemiyoruz. Kimsenin bir talebi olmadan bitirdik" diye konuştu.

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşand&#x; - 1

NE OLMUŞTU?

Hadise dilekçesinde Dinçerler’in sanat hayatını kısıtladığını, bu durumun baskıya dönüştüğünü belirtip eşinin düğünde takılan takılar konusunda da kriz çıkardığını iddia etmişti.

Hadise, dilekçesinde ayrıca Dinçerler'in evlendikten sonra davranışlarında değişmeler olduğunu, sanat hayatına yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığını öne sürmüştü.

Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada, "Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaştı, bu da beni yıprattı. Yaşananlar sadece kişisel hayatımı değil, sanat hayatımı da etkiledi" demişti.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-playapp-storeHuawei App Gallery

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası