msü 2020 / MSÜ Çıkmış Sorular

Msü 2020

msü 2020

MSÜ sonuçları ve cevap kağıtları erişime açıldı! ÖSYM MSÜ sonuç ekranı ve taban puanları…

ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile MSÜ sonuçlarının erişime açıldığı bildirildi. MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından ise cevap kağıtları ve aday cevapları da yayımlandı. Eğitimini askeri okullarda sürdürecek olan adaylar sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi (seafoodplus.info) üzerinden yapabilecek. MSÜ ile ilgili gelişmeleri seafoodplus.info adresi ve ÖSYM'den takip edebilirsiniz. İşte MSÜ sonuç sorgulama ekranı ve cevap kağıtları

Yayınlanma: - 02 Temmuz Güncellenme:

MSÜ sonuçları ve cevap kağıtları erişime açıldı! ÖSYM MSÜ sonuç ekranı ve taban puanları…

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) sonuçları belli oldu. Adaylar ÖSYM’nin sonuç açıklama sistemi olan seafoodplus.info adresi üzerinden MSÜ sonuçlarını öğrenmeye başladı. MSÜ sonuçları sonrasında ise cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı. Eğitimini askeri okullarda sürdürecek olan öğrenciler tercihlerini seafoodplus.info adresinden yapmıştı. MSÜ sonuç sorgulama ekranını ve cevap kağıtları erişim linkini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte MSÜ sonuçları sorgulama ekranı…

MSÜ SONUÇLARI SORGULAMA

14 Haziran tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Temmuz tarihinde saat 'den itibaren ÖSYM'nin seafoodplus.info internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

MSÜ SINAVI CEVAP KAĞITLARI VE ADAY CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI

14 Haziran tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Belirleme Sınavı (MSÜ) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin seafoodplus.info internet adresinden 02 Temmuz tarihinde saat ’dan itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Adaylar, ÖSYM'nin seafoodplus.info internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, cevap kâğıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

MSÜ HARP OKULLARI VE ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2’NCİ SEÇİM AŞAMALARI TERCİH İŞLEMLERİ

MSÜ sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar öncelik sırasına göre okul tercihlerini seafoodplus.info adresinden belirleyebileceklerdir.

DİKKAT! 
Tercih yapmayan adaylar, Kara Harp Okulunda (ANKARA) yapılacak 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacaklardır. MSÜ’ye katılan adayların Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini belirlenen tarihler arasında seafoodplus.info internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir.

Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

Adaylar Harp Okulları için;

– Kara Harp Okulu (KHO),
– Deniz Harp Okulu (DHO),
– Hava Harp Okulu (HHO),
– Sahil Güvenlik (Deniz Harp Okulunda eğitim alacaktır.)

Astsubay Meslek Yüksekokulları için;

– Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu (Kara seafoodplus.info),
– Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu (Deniz seafoodplus.info),
– Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu (Hava seafoodplus.info),
– Sahil Güvenlik (Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulunda eğitim görecektir.)
– Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu (Bando seafoodplus.info),(Bu okulu işaretleyecek adaylar müzik yetenek sınavına girecektir. sayfa “f.” maddesindeki şartları sağlamayan adayların tercih etmemesi gerekmektedir.) tercihi yapabilecektir. Yerleştirme işlemlerinde Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları kendi içinde ayrı ayrı değerlendirmeye alınacaktır.

MSÜ KILAVUZU

aisAnkaraDeniz Harp OkuluHava Harp OkuluinternetKara Harp OkulumsuöğrenciokulÖSYMseçimsınavuygulama

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) mülakatları ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) 14 Haziran'da gerçekleşmişti. Sınav sonrası adaylara tercih yapmaları için verilen süre 26 Haziran'da doldu.

Verilen süre içinde tercih yapmayan adayların ikinci aşamaya çağrılmayacağı da belirtilmişti.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) sonuçlarını, seafoodplus.info internet adresinden açıkladı.

MSÜ MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

MSÜ mülakat tarihleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. MSÜ 2'inci Seçim aşamaları tarihleri seafoodplus.info internet adresinden yapılan duyuruyla açıklanacak.

MSÜ SINAV KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN 

MSÜ TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

yılına ait taban puanları ve kontenjan bilgileri henüz yayınlanmadı.

GEÇEN SENENİN TABAN PUANLARI

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI- ERKEK ADAYLAR İÇİN

HAVA HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan: ,
KARA HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan,
DENİZ HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan,
KARA HARP OKULU Taban Puan: EŞİT AĞIRLIK Taban Puan: ,

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI- KADIN ADAYLAR İÇİN
HAVA HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan,
KARA HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan,
DENİZ HARP OKULU Puan Türü: SAYISAL Taban Puan: ,
KARA HARP OKULU Puan Türü: EŞİT AĞIRLIK Taban Puan,

MSÜ SORU KİTAPÇIĞI

14 Haziran'da gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi sınavının soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlandı.

MSÜ SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

MSÜ sınavına kaç kişi girdi? MSÜ'ye kaç kişi girdi?

MSÜ sınavına kaç kişi girdi? MSÜ'ye kaç kişi başvurdu?

MSÜ sınav sonuçları heyecanla bekleniyordu. ÖSYM, MSÜ sonuç sorgulama sayfası üzerinden sınav sonuçlarını yayınladı. Sınava giren adaylar MSÜ sınavına kaç kişinin girdiğini araştırmaya başladı. ÖSYM MSÜ sınav sonuçlarının açıklandığı resmi internet adresi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Peki MSÜ sınavına kaç kişi girdi? MSÜ sınavına giren kişi sayısı ve MSÜ sınav sonuç sorgulama sayfası haberimizde yer alıyor.

ÖSYM'nin yaptığı duyuruda '14 Haziran tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.' denildi. Peki MSÜ'ye kaç kişi girdi? İşte MSÜ sınavına giren kişi sayısı

MSÜ' SINAVINA KAÇ KİŞİ GİRDİ?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 14 Haziran tarihinde yapılan MSÜ sınavına bin kişi girdi. ÖSYM tarafından 81 ildeki 94 sınav merkezinde, bin adayın katılımıyla gerçekleşti.

Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Temmuz tarihinde saat &#;den itibaren ÖSYM&#;nin seafoodplus.info internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı MSÜ sonuçlarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

MSÜ SONUÇ SORGULAMA SAYFASI (SONUÇ ÖSYM)

MSÜ SINAV SONUÇLARI 5 GÜN ÖNCE AÇIKLANDI

ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre MSÜ sınav sonuçları 7 Temmuz 'de açıklanacaktı, ancak sonuçlar 5 gün önce erişime açıldı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınav sonuçlarının açıklandığı sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

ÖSYM&#;den yapılan duyuru şu şekilde; 14 Haziran tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Temmuz tarihinde saat 'den itibaren ÖSYM'nin seafoodplus.info internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM&#;nin seafoodplus.info internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere &#;Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi&#; işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir &#;Sonuç Belgesi Kontrol Kodu&#; basılmaktadır. Söz konusu işleme seafoodplus.info üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

MSÜ harp okulları sonuçları açıklandı! MSÜ sonuç sorgulama ekranı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) MSÜ harp okulları sınav sonuçlarını duyurdu. MSÜ harp okulları sınav sonuçları seafoodplus.info adresi üzerinden yayınlandı.

Yayınlanma: - 24 Ağustos Güncellenme:

MSÜ harp okulları sonuçları açıklandı! MSÜ sonuç sorgulama ekranı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) harp okulları sınav sonuçları açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı’nın MSÜ harp okulları sınav sonuçları seafoodplus.info internet adresinden T.C kimlik no ile sorgulanabilecek.

MSÜ HARP OKULLARI SINAV SONUÇLARI YAYINLANDI

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya şu şekilde;

Değerli Adaylarımız;

1. MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ (MSÜ) HARP OKULLARI SONUÇ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

2. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okullarına “Aday Yerleştirme İşlemleri” kapsamında;

a. Çağrı ve kayıt işlemleri 31/08//09/ (son tarih 13 Eylül ) tarihleri arasında (Cumartesi ve Pazar günleri dahil ’a kadar),

b. Kontenjanlarda eksik kalması halinde ek çağrı ve kayıt işlemleri Eylül (son tarih 18 Eylül ) tarihleri arasında yapılacaktır.

3. 31 Ağustos tarihinden itibaren, Sıralama Listelerinde yer alan adayların tercih ettikleri okullardaki “Aday Değerlendirme Puanı Sıraları” ile ilgili okullarda çağrı yapılan en son adayın “Aday Değerlendirme Puanı Sırası” kontenjanlar dolana kadar her gün seafoodplus.info internet adresinden yayınlanacaktır.

4. 31 Ağustos tarihinden itibaren seafoodplus.info internet adresinden yayınlanan listelerde yer alan adaylara “Aday Çağrı Komisyonu” tarafından; MSÜ sınavına müracaat ederken ÖSYM’ye ve tercih yaparken PERTEM’e belirttikleri telefon numaralarından kayıt yaptırma hakkını kazandıkları okul için çağrı yapılacaktır.

5. Yerleştirme işlemleri süresince gün içerisinde birden fazla çağrı yapılabilecektir.

6. Kendisine MSÜ internet adresi üzerinden çağrı yapılan her aday, ilgili okula kayıt yaptırıp yaptırmayacağı beyanını 24 saat içinde MSÜ Rektörlüğüne bildirmek zorundadır. Adaylara internetten yapılan çağrı tebligat yerine geçmektedir. Kayıt işlemlerini hızlandırmak amacıyla adaylar telefon numaralarından da aranacaktır. Tercih ettikleri herhangi bir okula yerleşmeye hak kazanmış adaylardan, çağrılarının internette yayınlandığı tarih ve saatten itibaren, 24 saat içinde MSÜ’ni arayarak geleceğini beyan etmeyen (çağrı yapıldığı okul için Aday Çağrı Komisyonu tarafından 24 saat içinde 3 defa aranıp ulaşılamayan) adayların “HARP OKULU ADAYLIKLARI SONLANDIRILACAKTIR” (var ise Astsubay Meslek Yüksekokulu adaylıkları devam eder). Telefon numaralarınızda bir değişiklik oldu ise mutlak suretle MSÜ Rektörlüğüne bildiriniz.

7. Aday yerleştirme işlemleri süresince (31 Ağustos Eylül ) öncelik aday tercihleri ve Aday Değerlendirme Puanı Sırası olacaktır. Öncelikli tercihlerine sıra gelme ihtimali olan adaylar, diğer tercihlerinde sıraları gelse dahi, sırsının geldiği okulda kontenjanı ayrılmış olarak yerleştirme işlemlerinin son gününe kadar (13 Eylül tarihine kadar) öncelikli tercihlerine yerleşebilmeleri için bekletilecektir.

8. Ek yerleştirme işlemleri sürecinde ise ( Eylül ) intibak eğitimlerinin planlanan zamanda ve etkin icrası ile Harp Okullarının belirlenen zamanda eğitim ve öğretime başlayabilmeleri maksadıyla okullar tarafından günlük olarak veya gün içinde birden fazla kez bildirilecek boş kontenjanlara, Aday Değerlendirme Puanı Sırasına göre sırası gelen aday tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında boş kontenjanı olan okul bulunması halinde ilgili okula yerleştirileceklerdir (Ek yerleştirmede; yerleştirmesi yapılan adayların, sonraki günlerde (18 Eylül tarihine kadar) öncelikli tercihlerinde boş kontenjan oluşması, bu adaylara öncelikli tercihine yerleşme hakkı vermez).

9. Kayıt için izlenecek yol:

a. Kara Harp Okulu (KHO) Komutanlığı yerleştirme duyurusu için tıklayınız.

b. Deniz Harp Okulu (DHO) ve Sahil Güvenlik K.lığı yerleştirme duyurusu için tıklayınız.

c. Hava Harp Okulu (HHO) Komutanlığı yerleştirme duyurusu için tıklayınız.

CumartesiDeniz Harp OkuluEk yerleştirmeHava Harp OkuluinternetKara Harp OkuluMilli Savunma BakanlığımsuokulÖSYMpazarsınav

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir