20 yaş altı yasaklar ne zaman kalkacak / 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak, saatleri ne? 20 yaş altı sokağa çıkma izni saati

20 Yaş Altı Yasaklar Ne Zaman Kalkacak

20 yaş altı yasaklar ne zaman kalkacak

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Son dakika... Yasaklar hangi illerde kalkacak? Koronavirüs salgını nedeniyle yurt genelinde bazı tedbirler alındı. Risk grubunda yer alan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı bireyler için belirli saatlerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Vaka sayısında görülen düşüş sonrası kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağı açıklandı. En çok merak edilenlerden biri de, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı kısıtlamaları oldu. Peki, yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İşte son gelişmeler...

Giriş Tarihi: 18.01.2021 15:13Güncelleme Tarihi: 19.01.2021 16:20

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

ABONE OL

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

GALERİ DEVAM EDİYOR

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Son dakika: Yasaklar hangi illerde kalkacak? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü seyahat kısıtlaması ne zaman kalkacak?

Kritik Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni normalleşme dönemi kararlarını açıkladı. Vatandaşlar birçok konuyu merak edip araştırıyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabilir? 65 yaş kısıtlaması bitiyor mu?

İşte kabine toplantısında alınan önemli kararlar...

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Ülkemizin tamamında süren 21.00 ile 05.00 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması ise sürecek.

Okullar, Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitim-öğretime başlanacaktır. Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde ise genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır.

Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler, çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini 07.00 ile 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürebileceklerdir. Halı saha, yüzme havuzu ve benzeri tesisler düşük ve orta riskli illerimizde 09.00 ile 19.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir."

65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubundaki vatandaşlar için Ankara'da sokağa çıkma sınırlaması kaldırılırken, İstanbul ve İzmir'de bu yaş grubundaki vatandaşlar için sokağa çıkma süresi artırılacak.

Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler ise Ankara'da 100 kişi, İstanbul ve İzmir'de 50 kişiyi geçmemek ve 1 saati aşmamak kaydıyla yapılabilecek.

Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kooperatifler ve benzeri kuruluşların genel kurulları da üç büyükşehrin tamamında katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılabilecek.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü yasak ne zaman bitecek? İşte sokağa çıkma yasağı saatleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 07:37

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması belirli saatler aralığında devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı son açıklamada, ‘Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşeceğiz.’ açıklamasında bulundu. Şimdi gözler sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceğine çevrildi. İşte detaylar

1/420 yaş altı ve 65 yaş üstü yasak ne zaman bitecek İşte sokağa çıkma yasağı saatleri
2/465 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK
3/420 yaş altı ve 65 yaş üstü yasak ne zaman bitecek İşte sokağa çıkma yasağı saatleri
4/4SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası