lider kahramanmaraş / Lider Anadolu Kahramanmaraş Şubeleri ve Telefon Numaraları

Lider Kahramanmaraş

lider kahramanmaraş

Kahramanmaraş Lider Çocuk Tarım Kampı sona erdi

Çocukların keyifli bir yaz tatili geçirebilmesi amacıyla Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ''3. Lider Çocuk Tarım Kampı'' sona erdi.
Kahramanmaraş Lider Çocuk Tarım Kampı sona erdi

Haber

Erdem BAĞCI

Kamera

Zafer CANLI

Muhammed AKGÜN

Kamp etkinliğine Kahramanmaraş Onikşubat İlçesi Albayrak İlkokulu’ndan 4.sınıf öğrencileri katıldı.

Kampın ilk günü öğrencilere bilinçli tüketici olma, tarladan sofraya gelen gıdaların nasıl üretildikleri hakkında bilgiler verildi. Sebze seraları, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çiçek serası gezdirilerek, TEMA vakfı ziyaret edildi.

Öğleden sonra kamp alanında çocuklara kekik ve biber fideleri diktirilerek, fide yetiştiriciliği hakkında bilgi verildi.

yılının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü tarafından "Uluslararası Bakliyat Yılı" olarak ilan edilmesi sebebiyle, kamp uygulamasına katılan öğrencilerin bakliyat bilincini yükselterek bakliyatın sağlık ve beslenmedeki önemini vurgulamak, çevresel sürdürülebilirliğin de sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla teknik personellerce öğrencilere bilgiler verildi.

Albayrak İlkokulu Öğretmeni Dilek Yiğit Atcı, “ Lider çocuk tarım kampı süresince çocuklarımıza çevreye ve doğaya karşı farkındalık oluştu. Doğa ve bitkilerle olan sevgilerini perçinlediğini düşünüyorum diyerek emeği geçenlerden teşekkür ediyorum “dedi.

Kampın üçüncü günü gerçekleştirilen katılım sertifikası töreninde konuşma yapan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mehmet Kocabaş,” lider çocuk tarım kampı uygulaması ile öğrencilere doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak ve yılının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü tarafından "Uluslararası Bakliyat Yılı" olarak ilan edilmesi sebebiyle öğrencilere teknik elemanlarımızca bakliyatlar ile ilgili bilgilendirme yapıldı “dedi.

Program katılım sertifikalarının takdimi ile son buldu.

Find coaches from Elbistan to Kahramanmaraş

About Bus Travel

Bus Travel Tips

Make friends with the driver. They usually know a lot about your destination and may even recommend which side of the bus to sit on to get the best views on the road between Elbistan and Kahramanmaraş!

Start sightseeing the minute your bus leaves the station. If you're on the night bus from Elbistan to Kahramanmaraş, get comfy and count the stars.

Taking the bus creates the smallest carbon footprint compared to other modes of transport. Not to mention that buses will allow you to discover scenic gems from Elbistan to Kahramanmaraş that are otherwise impossible to come by with a plane.

Create your own real life musical score by curating a personalized bus travel playlist - the perfect accompaniment to your bus ride from Elbistan to Kahramanmaraş.

Did you know?

Did you know there are on average 4, intercity bus departures every day in the US only? This number has been growing for 9 years in a row, yay!

The bus driver with the longest career in the world drove more than 2,, miles and is a happy World Record holder.

Did you know some bus companies in Germany offer to their passenger low-costs snacks and regional beer based on their destination? Prosit!

Lider Market, Karamanmaraş Merkezi, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Karamanmaraş Merkezi şehrinde Lider Market konumuna Toplu Taşıma

Karamanmaraş Merkezi, Türkiye'deki Lider Market adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Lider Market adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Lider Market adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Lider Market için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Gross Marketler; Odun Anbarı Kanal Kavşağı; Büyükşehir Belediye Gençlik Ve Spor Şube; Kafum; Elifemazi Apt.

Otobüs:H11H24

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Lider Market için yol tarifi alın.

Lider Market adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Karamanmaraş Merkezi konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Lider Market için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Karamanmaraş Merkezi, Kahramanmaraş

Lider Anadolu Otobüs Bileti

Lider Anadolu

LİDER ANADOLU SEYAHAT
Son 10 yıldır hizmet veren Lider Anadolu Seyahat verdiği kaliteli hizmet sayesinde otobüs firmalarının lideri olmayı devam ettiriyor. Yolcuların memnuniyetini ve huzurunu sağlamak için otobüs içinde ihtiyaç olacak birçok imkanı ve özelliği sunuyor.
OTOBÜS FİLOSU

  • Hepsi yeni otobüslerden oluşan kalabalık bir otobüs filosu olması sayesinde gün içinde birden fazla sefer koyabiliyor.
  • Yeni otobüsleri sayesinde yolculuk boyunca yolcuların konforunu bozacak herhangi bir sorun yaşanmıyor.
  • Birbirinden konforlu koltuk seçenekleri sayesinde ister tek kişi ister çift kişi gitme imkanı sunuyor.
  • Geniş oturumlu deri koltukları, istediğiniz sıcaklığa ayarlayabileceğiniz klima sayesinde kış yolculuklarında üşütmeyeceğiniz ılık yolculuğu, yaz yolculuklarında sizi rahatsız etmeyecek serinlikte yolculuğu sağlıyor.
  • Gelişmiş havalandırma sistemi ile sık sık otobüs içinde hava sirkülasyonu sağlanarak kalabalık yolculuklarda dahi sizi rahatsız hissettirecek herhangi bir kokuya, havasızlığa maruz bırakmıyor.
  • Yolculuk boyunca sıkılmamanız için her koltuğa özel tablet ekranları bulunduruyor. Tablet ekranlar sayesinde televizyon izleme, müzik dinleme, film izleme, internete girme gibi aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat süresince ücretsiz wifi ve prizli elektrik mevcuttur
POPÜLER GÜZERGAHLARI
Yolcuların sıklıkla tercih ettiği birçok popüler güzergaha belli saat aralıklarıyla seferlerini devam ettirmektedir. Güzergahı tamamlarken yolcuların aleyhine olacak hiçbir karar alınmamakta her karar için yolcuların rahatlığı önemsenmektedir.
  • Günümüzde insanların zamanının ne kadar değerli olduğunu biliyor. Bu yüzden sefer kalkış saatlerinde ve yolculuğun tamamlanma süresinde herhangi bir gecikme yaşanmasına izin vermiyor.
  • Gece yolculuklarında belli saat sonrasında yolcuların uyuyarak dinlenebilmesi için otobüs ışıkları kısılıyor, uyumak istemeyen yolcular için de kendi koltuklarına özel ışıklandırmayı kullanma imkanı sunuluyor.
  • Yolculuklarda yolcuların her isteğini karşılayabilecek özelliklere sahip dinlenme tesislerinde molalar verilmesine özen gösteriliyor. Mola sürelerini işlerinizi rahatlıkla halledebileceğiniz ideal sürelere ayarlıyor.
İKRAM, HİZMET VE PROGRAMLAR
  • Lider Anadolu Seyahat otobüs firması yolcularının otobüslere kolay ulaşımı için servis imkanını bulundurmaktadır. Her sefer öncesinde şehrinizin belli yerlerinden otogara kalkan servisleri otogara ulaşımını kolaylaştırmıştır.
  • Her otobüste bulunan ikram servisini daha sık yapması ve daha çok çeşit bulundurması ile farkını ortaya koymaktadır.
  • Alacağınız her hizmette güler yüzü ve kibarlığı önceliğe alan otobüs firması en çok tercih edilen otobüs firmalarından biridir.
Otobüs firmasının biletlerine sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilir bir sonraki seyahatiniz için biletinizi alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası