flipped konusu / Flipped | SinemaTürk

Flipped Konusu

flipped konusu

İlk Aşk (Flipped) Konusu

İlk Aşk (Flipped) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Dramatik komedi filmleri arasında yer alan İlk Aşk (Flipped) filminin yönetmenliği Rob Reiner tarafından yapılmış olup, filmin senaryosu ise Rob Reiner ve Wendelin Van Draanen tarafından kaleme alınmıştır. Bununla beraber filmin başrol oyuncuları arasında ise Madeline Carroll, Callan McAuliffe ve Aidan Quinn yer alıyor.

Bryce ve Julie ikinci sınıfta tanışmıştır. Küçük Juli, Bryce&#;ın hayatına girmesi ile ilk aşk duygusunu tatmıştır. Fakat durum Bryce için aynı değildir. Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce, her ne kadar Juli&#;yi kaybetmek istemese de, kızın ısrarı ve &#;hayır&#; cevabını kabul etmemesi canını sıkmaktadır. Aradan geçen altı yıl boyunca Juli ve Bryce için işler daha da zorlaşır. Karşı evlerde oturan ve aynı okula devam eden Juli ve Bryce artık ergenlik çağına girmişlerdir. Zaman zaman birbirlerinden uzaklaşsalar da, aralarında hala bir bağ vardır.

İlk Aşk (Flipped) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

flippedİlk aşkın o tertemiz saflığının hikâyesi&#; Her şey Juli’nin (Madeline Carroll) ailesinin, Bryce’ın (Callan McAuliffe) sokağına taşınmasıyla başlar. Bryce’a ilk görüşte âşık olan Juli’nin tersine Bryce, bu sıra dışı kıza ve ailesine mesafeli yaklaşır. Çünkü sıradan bir banliyö aile hayatı yaşayan Bryce’ın ailesinin aksine Juli’nin ailesi; yaratıcılığa ve hayattaki küçük şeylere önem veren, günlük hayatın gereksiz kurallarını umursamayan bir yaşam sürmekte ve çocuklarını da bu bakış açısına göre yetiştirmektedir. Sokaktaki ulu ağacın kesilmesine karşı tek başına eylem yapan Juli’yle, Bryce dâhil herkes dalga geçerken, sadece Bryce’ın dedesi Chet (John Mahoney) onu anlar. İlk günkü kadar sevdiği eşini kaybetmesi üzerine kızının yanına taşınmak zorunda kalan Chet, torununa hayattaki küçük ama güzel şeyleri öğretirken burnunun önündeki aşkı da fark etmesini sağlar. Farklı bakış açıları, çevre bilinci ve ilk aşk konularını son derece sevimli bir şekilde birbirlerinin içinde eriten bu tatlı filmin yönetmeni; When Harry Met Sally&#; (), Princess Bride () ve This is Spinal Tap () gibi filmlerinden tanıdığımız Rob Reiner.

Filmin Künyesi

Yönetmen:Rob Reiner

Oyuncular:Madeline Carroll, Callan McAuliffe, John Mahoney, Aidan Quinn, Penelope Ann Miller, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards

Etiketler:artun bötkeflippedrob reiner

İlk Aşkı Konu Alan 13 Muazzam Film!


Little Manhattan &#;

little-manhattan-filmloverss

Aşk filmlerinin vazgeçilmez şehri New York&#;a düşüyor yolumuz yine. Ama bu kez bir farkla, kahramanımız 10 yaşında ve deliler gibi aşık. Tüm aşk filmlerinde görmeye alışık olduğumuz diyaloglar, monologlar; belki de klişe olarak dile getirdiğimiz her şey bu filmde 10 yaşındaki Gabe&#;de hayat buluyor ve muazzam bir seyirlik sunuyor. Rosamary&#;e aşık olan Gabe&#;in bu aşkı nasıl itiraf edeceğini, neler hissettiğini ve eğlenceli monologlarla izleyiciye yansıtan Little Manhattan; klasik Hollywood romantik-komedi filminin tüm etmenlerinden yararlanmayı da ihmal etmiyor. Aşkın en sade haline tanık olmak ve bu tanıklığa New York&#;un muhteşem görüntülerin eşlik etmesini istiyorsanız; Gabe ve Rosamary aşkına şans tanımalısınız.

Moonrise Kingdom &#;

moonrise-kingdom-filmloverss

Renklerin adeta konuştuğu, bir ressamın paletini çağrıştıran görüntülerle bezeli, simetrik bir sinematografiyle bizleri karşılayan Wes Anderson sinemasının belki de en güzel örneği; Moonrise Kingdom. Masalsı bir hikaye, Anderson&#;un sevdiği şematik bir anlatımla büyülü bir atmosfer yaratmayı başaran film; bir önceki yaz kilisede sergilenen bir tiyatro oyununda tanışanve o günden itibaren mektuplaşan,  iki genç aşık Sam ve Suzy evlerinden ve kasabalarından kaçmasını anlatıyor. Birlikte adada yer alan ıssız bir koya gitmeyi amaçlayan ikilinin yaşadıklarını, muhteşem açılarla muzzam bir sinematografi ile sunan film, sırf Sam ile Suzy&#;nin deniz kenarındaki dansları için bile izlenir.

Flipped &#;

flipped-filmloverss

Hayatın sıkıcılığına doksan dakikalığına ara vermemizi sağlayan, hikayesiyle içimizi ısıtan Flipped, ilk aşk temalı filmlerin arasında kendini bir adım öne çıkarmayı başarıyor. Wendelin Van Draanen&#;in aynı adlı romanından uyarlanan film, Juli Baker ile aralarındaki birçok farka rağmen ilkokuldan beri hoşlandığı Bryce Loski arasındaki aşkı konu alıyor. İnsana &#;zamanın yapamadığı şey yoktur&#; mottosunu aşılayan, mutluluğun ve aşkın en mükemmel yanının anlatıldığı film; &#;Kimilerimiz soluk, kimilerimiz parlak, kimilerimiz ise ışıl ışıldır. Ama çok nadiren rengarenk birisiyle karşılaşırsın ve işte o zaman hiç bir şeyle kıyaslanamaz.&#; repliğiyle hayatı muazzam bir anlatımla sorguluyor.

Submarine &#;

submarine-filmloverss

Film şöyle başlar; &#;Çoğu insan kendini yeryüzünde benzeri olmayan bireyler olarak görür. Bu düşünce onları her şey yolundaymış gibi yataklarından kalkmalarını, yemek yemelerini ve boş boş gezinmeleri için motive eder. Adım Oliver Tate.&#;

15 yaşındaki Oliver Tate, ailesiyle birlikte bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Tıpkı diğer yaşıtları gibi, ergenliğin girdabına düşmüş birçok sıkıntıyla boğuşan Oliver&#;ın hayatı anne babasının evliliklerinin çatırdamasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hale bürünür. Doğumgününe geri sayan günlerinde anne babasının evliliklerindeki çatlaklarla uğraşırken bir yandan da sınıf arkadaşı Jordana&#;yı kazanmaya çalışan Oliver, bize hayatımızın nasıl seçimlerden ibaret olduğunu gerçekçi ve naif bir dille anlatır.

Never Let Me Go &#;

never-let-me-go-filmloverss

Yaşadığınız hayatın aslında size ait olmadığını bilerek yaşamak nasıl bir duygudur?  Mark Romanek imzalı Never  Let Me Go, tam da bu sorunun cevabını bulmaya çalışır işte. Aşkları ve dostlukları arasında kalan Kathy, Tommy ve Ruth’a hayat, diğer insanların yaşadığı sıkıntılardan ve kısıtlamalardan daha zorunu sunmuştur. Özgürlük arzusuyla, doğmadan önce çizilen kaderlerini değiştirmeye çalışan bu üç arkadaş için aslında yaşama sebeplerinin başkasının hayatını kurtarmak olduğunu öğrendikleri an her şey altüst olmuştur zaten. O güne kadar, ne olduğunu kavrayamadıkları farklı bir hayat süren gençler farkında olmadan tüm hayatlarını bir donör olarak yetiştirilmeye adamışlardır.  Hailsham adında yatılı bir okulda başlayan hikaye, distopik bir dünyayla buluşturur bizi. Film bittikten sonra bile uzun süre etkisini hissedebileceğimiz türden bir aşk ve umut hikayesi sunan Never Let Me Go, Kazuo Ishiguro’nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır

The Art of Getting By &#;

the-art-of-getting-by-filmloverss

Resim konusunda oldukça yetenekli olan, içine kapanık ve kederci bir yaklaşımla etrafındaki insanları sadece izlemeyi tercih eden George, bu nedenle ki pek arkadaş sahibi olamaz. Çocukluğundan kalma bir dürtüyle ölüm fikrini kafasına takmış olan George için hayat yaşıtlarının yaşadığı o toz pembe buluttan çok farklıdır. &#;İnsanların yalnız doğduklarına ve yalnız öldüklerine; arada yaşanılan şeylerin aslında bir yanılsamadan ibaret olduğunu&#; işaret eden düşünceyi hayatının merkezine alan George için Sally&#;le tanıştıktan sonra her şey değişmeye başlar. Artık yakın bir arkadaşı olduğunu fark eden George için yaşam felsefesi olarak tutunduğu motto yavaş yavaş çökmeye başlar; The Art of Getting By,  &#;aşkı ve dostluğu, aslında tüm hisleri en güzel betimleyen şeylerin başında sanat gelir&#; düşüncesini izleyiciye hatırlatmayı ihmal etmez.

The Perks of Being a Wallflower &#;

 Ph: John Bramley © Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.

Stephen Chbosky&#;nin aynı adlı kitabından uyarlanan; ilk aşk filmlerinin ötesinde çok içten bir dostluk ve büyüme hikayesi anlatan The Perks of Being a Wallflower, duygusal ve çekingen bir karakter olan Charlie&#;nin ekseninde gelişen bir hikayeyi ele alıyor. Okulun en eğlenceli ve popüler ikilisi Sam ve Patrick&#;le tanışmasıyla birlikte hayatı, umutları ve hayalleri değişen Charlie, kendisini nihayetinde bulduğu bu yolda ilk aşkıyla da karşılaşmayı ihmal etmiyor. Aşkı ve dostluğu en güzel haliyle tadan Charlie, sorunlu geçmişinin ve unutmak istediği hatıralarının üstesinden gelmeyi başarırken; bize de muazzam bir soundtrack albümü ve defalarca izlemeye doyamayacağımız bir hikaye bırakıyor.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası