emlak konut seyrantepe / Kağıthane Seyrantepe emlak endeksi & bölge raporu - Zingat

Emlak Konut Seyrantepe

emlak konut seyrantepe

Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe!

Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe detayları haberimizde yer alıyor.

06 Ekim Cumartesi

Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe!
konut ve 12 ticari birimden oluşan Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe konutlarının detaylarını sizler için araştırdık.

Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe lokasyonu ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Avangart istanbul projesi ​İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor.

​8 bloğun yükseldiği Emlak Konut Avangart İstanbul projesinde 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları yer alıyor. 

Avangart İstanbul ev fiyatları için tıklayınız.
Avangart İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.
Avangart İstanbul nerede?Tıklayınız.

Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasıfunduszeue.info
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Emlak Konut Seyrantepe Avangart Konut Projesi İçin Ruhsat Aldı

Emlak Konut tarafından Seyrantepe'de gerçekleştirilecek olan Avangart İstanbul konut projesi için yeni açıklama yapıldı. Detaylar haberimizde

Kağıthane konut projeleri arasında yer alan Emlak Konut Seyrantepe Avangart Konut Projesi için yeni açıklama yapıldı. Emlak Konut tarafından KAP'a yapılan bildirim ile projenin revize edildiği ve proje ruhsatı alındığı açıklandı.



Şirket tarafından yapılan açıklama ile projede toplam adet bağımsız üretieceği açıklanırken üretilen konutlardan tanesi konut 12 tanesi ise ticari ünite olarak açıklandı. Projede daha önce açıklanan A1, A2, A3 Bloklarda ise revizyon yapıldığı duyuruldu.



Emlak Konut İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Duyurusu



Emlak Konut tarafından KAP' a konut projesi hakkında yapılan bildirim metni ise şu şekilde;



“Şirketimiz projelerinden “İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi”(Avangart İstanbul) kapsamında, Ada 4 Parselde yer alan adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan toplam adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları tarihinde alınmıştır.



Ancak Ada 4 Parselde yer alan A1, A2, A3 Bloklarda revizyona gidilmiş olup adet konut ve 18 adet ticari ünite olmak üzere adet bağımsız bölümün Tadilat Yapı Ruhsatları alınmıştır. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı adet olmuştur.”



Emlakcom


\n

İstanbul Seyrantepe Polis Lojmanları arazisi DAP Yapı Şirketi'ne satıldı. Şirket, araziye milyon TL’ye konut inşa edecek.

\n

DAP Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na “DAP Levent” konut projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvurusu yaptı. ÇED raporunda yer alan bilgilere göre, şirket yaklaşık 25 bin metrekare büyüklüğündeki Seyrantepe Polis Lojmanları arazisine tam konut inşa edecek. Projenin maliyet ise milyon bin TL’yi bulacak. Rapora göre, proje kapsamında arazi üzerine 7 adet blok yapılması planlanıyor. Ayrıca projede bir de açık yüzme havuzu ve adet açık otopark da yer alıyor.

\n

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Seyrantepe Polis Lojmanları arazisi için geçen yıl bir ihale düzenlemişti. Galatasaray'ın stadına komşu olan ve bölgenin en değerli arazileri arasında gösterilen arazinin ihalesini DAP Yapı iştiraki Eltes İnşaat almıştı. Firma proje toplam geliri olarak 3 milyar milyon TL teklif verirken, arsa sahibi Emlak Konut GYO’ya da 1 milyar milyon TL ödeyeceğini taahhüt etmişti.

\n

“Avrupa Yakası’nın en değerli merkezi noktalarından biri\"

\n

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Avrupa Yakası’nın en değerli merkezi noktalarından birinde proje geliştireceğimiz için çok mutluyuz. Bu zamana kadar birçok özel projeyi hayata geçirdik. Levent’te yine DAP Yapı ayrıcalığıyla çok farklı bir projeye imza atacağız. İhalesini kazandığımız arazisi, lokasyonu itibariyle, önemli ulaşım ve ticaret akslarının kesişim noktasında yer alıyor. Tüm bunların yanında sosyal ve kültürel anlamda da değerli bir konumda bulunuyor” ifadelerini kullanmıştı.

\n\n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası