tele1 youtube canlı yayın / TV Canlı Yayın İzle - TV Canlı İzle

Tele1 Youtube Canlı Yayın

tele1 youtube canlı yayın

22 HAZİRAN&#;">  bizim seçim tahminlerimiz,iktidar yanlılarınınsa ekonomik tahminleri hiç tutmuyor böyle bir gerçek var ortada

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Bunun bir benzeri bizim akrabalarda var, her konuda fikri vardir. Her seyin dogrusunu bilir. Kahvedeki dayilardan bile daha iyidir. Onla da dalga gecmek cok eglenceli oluyor bunu gordukcede dalga gecmek eglenceli oluyor. Gul gec eglen iste :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    D&#;viz hala &#;ok d&#;ş&#;k, ger&#;ek seviyesine &#;ıkmalı ki &#;lkeye d&#;viz akışı &#;oğalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    Akparti bu &#;lkeyi yıl y&#;netir y&#;netsinde hakediyor. Nasılda sanki sistem h&#;k&#;met değişmiş gibi 1 aydır bir Mehmet şimşekle herkesi ikna etti. Se&#;ime falan ne gerek vardı boşuna kendimizi yorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rush10 -- 19 Haziran ; >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Kıdemli Yarbay
    Mesaj
    xmxksk kullanıcısına yanıt

    Bankalar bazı şeylerin kokusunu almış sanırım :) şirin görünümlü sırtlanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj

    22 Haziran faiz kararı için ne düşünüyorsunuz? Çıkış yapıp manipüle edilmiş dövizi tekrar alttan mı toplasak?&#; Dolar 24,71 - Euro 27,11 - Altın   22 HAZİRAN🔥 <span>( sayfa)</span> </h2><div><ul><li><div> Yarbay <div><img src=

    Mesaj

    nerede okudum hatırlamıyorum ama mevzu şu: alenen köle olsanız, sahibiniz size barınacak yer, yiyecek sağlıyor. ülkemizde ücretli çalışanların çoğu, çalışıp kazandıkları ile bunlara sağlayamayacak halde. yani kölelik geri gelse , şimdiki iğrenç halden daha iyi olabilir, o derece yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rambo -- 19 Haziran ; >
  • Yarbay
    Mesaj
    baranelb kullanıcısına yanıt

    iyi de 1 yıl önceki gösterdiğin tl lik örnek indirimli kampanya fiyatı. yani normalde fiyatı daha yüksekmiş.

  • Yarbay
    Mesaj
    Bankacılar Mehmet Şimşek’ten % olan TL - YP mevduat zorunluluğun tekrar % gelmesini ve Yabancı Para mevduatına daha y&#;ksek faiz vermeyi zorlaştıran uygulamaların gevşetilmesini istemiş.

    Mehmet Şimşek bu hafta bazı d&#;zenlemeler yapılacağını s&#;ylemiş.

    Eğer bu konularda d&#;zenleme olursa MB faizi artırmasına rağmen mevduat ve kredi faizlerinde aşağı gevşeme g&#;rebiliriz denmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    by__metallicab kullanıcısına yanıt

    Kredi faizleri PAŞA PAŞA düşecek ve musluk açılacak.. Mehmet abi nasıl bir kılıf uydurur onu bilmem.. Ama mecbur yapacak kaçarı yok..

    Temmuza kadar bu işi çözdü çözdü çözemedi, büyüme değil küçülme görecek ve en önemlisi artan işsizlik canını fena yakacak. Reyizin korktuğu tek birşey var o da işsizlik.. Maaş alan ama maaşı az olan adam. Sıkıntı değil. Ekmek soğan bir. Şekilde gidiyor. Ama işsiz olunca film çok değişir.. Reyiz buna. Asla müsade etmez, gerekirse NAS dedim ama sorun niye dedim diye başlar cümleye, tüm dediklerini kıvırır.. Yeter ki. İşsizlik olmasın.

    Yuksel enflasyonun seçilmesinin sebebi de bu zaten..

    Kötünun iyisi (reise göre).

    Yoksa %30 işsizlik %20 enflasyonla o seçimi kaybetmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Space-Dye VestS kullanıcısına yanıt

    Yalnız bizim ekonomi beş vakit namazi kılmayıp süreklo nafile namazı kılıyor &#; Dolar 24,71 - Euro 27,11 - Altın </p>
            <span class=nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.