mc akademi kurs ücretleri / Truva Akademi | Kariyerinize Değer Katar

Mc Akademi Kurs Ücretleri

mc akademi kurs ücretleri

Mc Akademi Güzellik Sektörünün Yıldızlarını Yetiştiriyor

MC Akademi; İş-Kur’la işbirliği yaparak, % eğitim, öğrenme ve iş garantisiyle verdiği mesleki eğitimle, kursiyerlerine güzellik sektöründe başarının kapılarını aralıyor.

MC Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç “Hem kursiyerlerimizi güzellik konusunda donanımlı bir şekilde yetiştiriyoruz, hem de İş-Kur’la yaptığımız anlaşma kapsamında onlara günlük 15 TL cep harçlığı vererek, kurs süresince ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin ilk özel meslek akademisi olan MC Akademi, deneyimli kadrosu ile güzellik sektöründe yer almak isteyenleri meslek sahibi yapıyor. yılından bu yana verdiği eğitimlerle binlerce kişiyi güzellik sektörüne kazandıran MC Akademi’de; kuaförlük, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj ve klasik masaj eğitimleri veriliyor. 30 kişilik deneyimli akademik eğitim kadrosuyla faaliyet gösteren MC Akademi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç “ Akademimizde uyguladığımız programla kursiyerlerimizi, güzellik sektöründe başarıya ulaşmaları doğrultusunda eğitiyoruz. Akademimizde teorinin yanı sıra pratiğe de önem veriyoruz ve her branşta ileri teknikleri öğretiyoruz. Kursiyerlerimiz 6 aylık kurs bitiminde kendi salonlarını açabilecek deneyim ve donanıma ulaşmış oluyor.” dedi.

DÜNYANIN HER YERİNDE GEÇERLİ OLAN SERTİFİKAYA TALEP BÜYÜK

MC Akademi, mesleki eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerine dünyanın her yerinde geçerliliğe sahip Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim sertifikası da veriyor. Mustafa Koç, “Alanında uzman eğitim kadromuzla profesyoneller yetiştirmek, akademik düzeyde eğitim vermek, kurs bitiminde her kursiyeri kendi salonunu açabilecek yeterliliğe getirmeyi amaçlamaktayız. Kursiyerlerimize dünyanın her yerinde geçerli olan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriyoruz. Hatta akademimize yurtdışından bile büyük ilgi var. Şu ana kadar 40’a yakın ülkeden birçok kursiyeri meslek sahibi yaptık. Verdiğimiz sertifikayla kendi ülkelerinde salon açma imkânı sunduk. Özellikle İran, Almanya, Rusya, Portekiz, Amerika ve Finlandiya’dan yoğun katılım oldu. Bu kursiyerlerin birçoğu kendi salonlarını açtı, açılan her salonu temsilcimiz olarak görüyorum. Çok yakında Almanya’da Türk gençlerine yönelik eğitimler vermeye de başlayacağız. Almanya’da yaptığımız işbirlikleriyle eğitimlerimizi önce Almanya’ya ardından farklı ülkelere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Yurtdışından gelen kursiyerlerin büyük çoğunlunun kadın olduğunun altını çizen Koç, özellikle ailelerin kızlarını yabancı bir ülkeye gönderirken nerede kalacakları konusunda tereddütte bulunduğunu, bu sorunu ortadan kaldırmaya yönelik olarak da Şişli’de 50 öğrenci kapasiteli bir misafirhanelerinin bulunduğunu belirtti.

İŞ-KUR KAYNAKLI ÖĞRENCİLERE 15 TL CEP HARÇLIĞI

İş-Kur ile yaptıkları işbirliği sonucunda daha çok kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Koç; “İş-Kur tarafından gönderilen öğrencileri ücretsiz kurs programımıza alıyoruz ve % ’üne istihdam sağlıyoruz, ayrıca günde 15 TL’de cep harçlığı veriyoruz.” dedi.

DERSLER ISO KALİTE YÖNETİMİNE UYGUN

MC Akademi olarak trendleri yenilikleri, teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Koç, “Eğitim kadromuz profesörler, öğretim görevlileri ve deneyimli öğretmenlerden oluşmakta. İleri teknolojide donatılmış dersliklerde, dünya standartlarında ISO kalite yönetimi ile ders veriyoruz. Alan derslerinin yanı sıra iletişim, müşteri ilişkileri, girişimcilik, mesleki İngilizce, kişisel gelişim, salon yönetimi, iş organizasyonu, iş güvenliği, işletme-iktisat ve zarafet gibi öğrencilerimizin iş hayatında onlara kariyer kazandıracak derslerde vermekteyiz. Şişli, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa, Maltepe ve Sakarya’da bulunan şubelerimizle güzellik sektörünün aranan yıldızlarını yetiştirmeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.
 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın


Meslek Edindirme Kursu

MC Akademi ve İş-Kur’un işbirliğiyle yapılan ücretsiz kursta kursiyere meslek edindirme eğitimi verilecek. Güzellik sektörüne yönelik gerçekleştirilecek kursun sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Yüzde eğitim, öğrenme ve iş garantisiyle verdiği mesleki eğitimle MC Akademi, kursiyerlerine güzellik sektöründe başarının kapılarını aralıyor. Kuaförlük, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj ve klasik masaj eğitimlerini 30 kişilik deneyimli akademik eğitim kadrosuyla veren MC Akademi, kursiyerlerine sunduğu hizmetlerle işsizliğe meydan okuyor.

Mustafa Koç “ Akademimizde uyguladığımız programla kursiyerlerimizi, güzellik sektöründe başarıya ulaşmaları doğrultusunda eğitiyoruz. Teorinin yanı sıra pratiğe de önem veriyoruz ve her branşta ileri teknikleri öğretiyoruz. Kursiyerlerimiz 6 aylık kurs bitiminde kendi salonlarını açabilecek deneyim ve donanıma ulaşmış oluyor. Ancak biz bunun yanı sıra kursiyerlerimize bünyemizde oluşturduğumuz insan kaynakları ekibiyle iş garantisi de veriyoruz ” diyor.

False
Truva Akademi'de Kolayca Eğitim Al

Kolayca Al

Truva Akademi çatısı altında bulunan tüm eğitimlerden dilediğiniz kadarını seçebilir kredi kartı veya banka havalesiyle ödemenizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Truva Akademi'de Zaman ve Mekan Yok

Zaman & Mekan Yok

Truva Akademi’den aldığınız eğitimleri herhangi bir zaman & mekan kısıtlaması olmadan bilgisayar veya akıllı telefon üzerinden istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

Truva Akademi'de Sertifikan Adreste

Sertifikan Adresinde

Truva Akademi’nin eğitimlerinden elde edeceğiniz üniversite onaylı ve Türkiye’nin her yerinde hayat boyu geçerli olan sertifikanız adresinize teslim edilir.

Neden Truva Akademi

Neden
Truva Akademi?

Ülkemizi, Dünya’da temsil edecek gençlerin, kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunarak, ilkeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektörün öncüsü olmak, etik ve ahlâki değerleri temel alan eğitim sistemlerinin geliştirilmesini sağlamak için çalışıyoruz.

Truva AKADEMİ Hakkında

Öğrenci Görüşleri

Truva Akademi'nin dinamik ve güler yüzlü ekibi ile ilk kez KOSGEB'de tanıştım. Akıcı, keyif dolu, bilgi ve tecrübelerin iyi aktarıldığı eğitimler sayesinde kısa sürede çok fazla bilgiyi özümseyip öğrenebildim. Truva Akademi'den aldığınız eğitimler ile hayatınıza renk katabilir ve kariyer fırsatlarını aralayabilirsiniz.

Sektörde güler yüzü ve yılların kazandırmış olduğu tecrübesiyle öğrencilerini İnsan Kaynakları alanında mükemmel şekilde donatarak iş hayatına son derece hazır ve alanında aranan personel olarak yetiştiren değerli kişiliklerle kurulmuş Truva Akademi Ekibi sayesinde hem hayatınıza hem de kariyerinize değer katabilirsiniz.

Sibel Hoca hayatınızda karşılaşabileceğiniz en samimi eğitmenlerden biri. En negatif önyargılarla katıldığınız bir eğitimden bile tahmin edebileceğinizden çok daha fazlasını öğrenmiş, eğlenmiş, zamanın nasıl geçtiğini anlayamamış ve sıcacık bir samimiyet tatmış olarak ayrılırsınız. Samimiyeti ve ilgisi asla eğitimle son bulmaz, her daim yanınızda ve her konuda yardıma hazırdır. Ömür boyu sürecek bir mentör-menti, abla-kardeş ilişkisi bulduğum için ben çok şanslıyım. Teşekkürler canım hocam!

Gerek enerjiniz gerek güler yüzlü ve cana yakın oluşunuz sebebiyle sizi eğitimdeki tüm arkadaşlarım ile birlikte çok sevmiştik. Eğitimdeki herkesin genç olmasının vermiş olduğu atmosfer ile birbirimize ısınmamız çok zaman almadı. Verdiğiniz eğitim konusu girişimcilik olmasına rağmen hayatımda en zevk alarak dinlediğim eğitimlerden biriydi. Bundan sonra vereceğiniz tüm eğitimlere seve seve katılmak istiyorum. Her yeni oluşumunuzu heyecanla takip ediyoruz, iyi ki varsınız. Sizleri çok seviyoruz.

Katılımcıların nabzını iyi okuyarak, yüksek enerjisi ile kurs sonunda onlara farklı bir vizyon kazandırır. Tecrübeli ve Değerli bir eğitimci. Teşekkür ederiz.

Sayın Sibel Hocam ile tanışmamız yılında ÇOMÜ-ÇEKO bölümünü bitirdikten sonra kurs arayışına girmem ile başladı. Kendisinin önderliğinde aktif olarak katılmış olduğum Ankara'da ki özel bir kurum tarafından verilen İnsan Kaynakları Yönetimi(M.E.B) onaylı eğitimde tanışma fırsatı buldum. Tüm samimiyeti, deneyimi ve özverisiyle bir eğitimciden çok hayat koçumuz oldu. Meslekteki 2. yılım, şu an Ankara'da özel bir şirkette İnsan Kaynakları Uzmanı olarak devam etmekteyim. Meslekteki kararlılığımı inancımı ve cesaretimi kendisine borçluyum. Sektörde ki deneyimleri,sempati,güler yüzlülüğü ve güzel enerjisiyle daha birçok başarıya imza atacağından eminim. :) Truva Akademi bünyesinde ver alacak olan arkadaşlara şimdiden imreniyorum, keşke o günlere geri dönüp öğreticimizi daha iyi dinleyip o günlerin kıymetini anlayabilseydik. Bugün orada anlatılanların değerini daha iyi anlıyorum. Kaydolan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Keyfini çıkarın :)

İnsan kaynakları benim icin ozel bir alan ve ileride kendimi görmek istediğim tek yer diyebilirim .. Bu alanla ilgili küçük bir egitim almak istediğimde Sibel Hocam'a rastladım . Hala da bunun çok güzel bir şans oldugunu düşünürüm .. ? Sevdiğim bir şeyi ekstra katkılarıyla daha da ilgi odağım yaptı kendisi .. Bunun birinci sebebi ısını ciddi anlamda o kadar benimseyerek ve askla yapması ki .. O kadar tecrübeye rağmen öğrencilerinin fikirlerini farklı bakış açılarıyla değerlendirmeyi benimsemiş bir eğitmen olarak görüyorum hocamı .. Görüyoruz ki bunu pek çok eğitmen başaramıyor , sadece bilgilerini ve kendi doğrularını aktarıp bunu kabullendirme çabası içine giriyor . Aksine böyle bir alanda bunun hiç olmaması gerekir diye düşünüyorum .. Bir öğrenci olarak benim yapamadığım empatiyi başta kendisinden öğrendiğimi düşünüyorum bu benim icin en onemli faktör ??? Aldığım egitim boyunca ekstra hevesle geldiğim derslerden bana çok şey kazandırdınız hocam .. Hem arkadaşlığınız hem egitmenligini

llkay M. Genç Ltd. Şirketinde Muhasebe Departmanında Görev Yapıyorum Şirketimizin Bize Sunmuş Olduğu Bir imkân ile Sibel Özpulat Hoacamiz'in Eğitimine Katılma Fırsatım oldu. Girişimci bir ruha sahip insanlara eğitim karanlık yoldaki bir işitir benim için. Hele birde bu aşığı yansıtan kişinin son girmiş olduğum Stres Yönetimi Eğitiminde Tanıştığım Kıymetli, İçindeki enerjisini bize de yoğun bir şekilde yansıtan Sibel Ozpulat hocam olması ayrı bir şans oldu. Eğitim Süreci 4 gündü ve ben son gün eğitime katıldım. Son gün olmasına rağmen 6 saat çok verimli bir gündü. Hocamız bilgi ve tecrübelerini şeffaf bir şekilde bizlerle paylaştı. Oynadığımız oyunlar ile stresin yoğun olduğu durumlarda doğru ve yanlışlarımızı görmememizi sağladı. Umarım en erken zamanda Sibel Hocamızın Bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı Eğitimler düzenler şirketimiz Stres Kontrolünün anahtarı bizim elimizde fazlasının zarar olacağı gibi hiç olmaması da doğru değil. Doğru hamleler ile Stres Kontrolünü sağlamak ve hayatı

Kısacık KOSGEB eğitiminde bize vizyon katan değerli eğitmenim. İş planı hazırlamayı öğrenmek için geldiğimiz eğitimden ömür boyu kullanacağımız bilgilerle, bakış açısıyla ve tabiki iş planı yapmayı öğrenerek ayrıldık. Eğitim çağını çoktan kapatmış bir grup insanın hepsine bir kişi nasıl ulaşılır sorusunun cevabıydı sizinle geçen on günlük eğitim. Umarım daha pek çok insanın sizi tanıma şansı olur ve daha doğru bakar hayata, girişimciliğe :)

Sibel Hocam, eğitiminizde verdiğiniz bilgilerle çok verimli ve yararlı, aynı zamanda samimiyetiniz ve güler yüzünüzle de hiç sıkılmadan çok akıcı ve güzel zaman geçirmemizi sağladınız. Tekrardan çok teşekkürler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası