çanakkale taksi merzifon / Amasya, Merzifon Taksi Durakları | Bi İşletme | Türkiye'nin İşletme ve Gezi Rehberi | Firma Rehberi

Çanakkale Taksi Merzifon

çanakkale taksi merzifon

Merzifon Çanakkale Taksi Durağı

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar

Saat Daha Açık

İletişim Bilgileri

Merzifon Çanakkale Taksi Durağı

Bahçelievler Mahallesi Hafız Mustafa Caddesi 5 Merzifon/Amasya

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Merzifon Çanakkale Taksi Durağı hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Merzifon Çanakkale Taksi Durağı hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Merzifon Çanakkale Taksi Durağı haftasonu açık mı, mesai saatleri, Merzifon Çanakkale Taksi Durağı nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Merzifon Çanakkale Taksi Durağı Merzifon Çanakkale Taksi Durağı nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Merzifon Çanakkale Taksi Durağı hakkında şikayet, Merzifon Çanakkale Taksi Durağı hakkında yorumlar

Merzifon Çanakkale Taksi Durağı Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Merzifon Çanakkale Taksi Durağı nerede bulunduğunu görebilir, Merzifon Çanakkale Taksi Durağı Yol Tarifi alabilir, en yakın Merzifon Çanakkale Taksi Durağı görebilirsiniz.

Çanakkale - Merzifon Otobüs Bileti Ara

Merzifon merkezine biraz uzak bir noktada bulunan otobüs terminalinden 5 dakikada ilçenin pek çok noktasına ulaşım araçlarıyla gidebilirsiniz. Belediye otobüsleri, minibüsler ve taksilerle terminalden ilçenin her yerine ulaşım mümkün.

Belediye Otobüsleri

Terminal önündeki Cumhuriyet Caddesi ve terminal yanındaki Otogar Caddesi üzerinde duraklarını göreceğiniz belediye otobüsleri, her yarım saatte bir ilçenin hemen her mahallesine yolcuların ulaşımını sağlıyor. Belediye otobüsleri, sabahın erken saatlerinden gece saat ’a kadar çalışıyor.

Minibüsler

Merzifon minibüsleri sadece terminalden ilçe merkezine değil, aynı zamanda Sazlıca, Gümüşhacıköy, Suluova ve Ladik komşu turistik ilçe ve köylere de terminalden yolcuların gidebilmesini sağlıyor.

Taksi

Otobüs terminali içerisinde 7 gün 24 saat hizmet veren () 25 11 numaralı Otogar Taksi ile terminalinden ilçenin her yerine ve çevre tatil beldelerine kısa sürede gidebilirsiniz.

Çanakkale Havalimanı Ulaşım

Otobüs

Çanakkale Belediyesi bünyesinde hizmet veren belediye otobüsleriyle Çanakkale Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanından kalkan ve uçak gün ve saatlerinde hizmet veren belediye otobüsleriyle şehir içi ulaşım sağlamak mümkün. Çanakkale Havalimanı’ndan hareket ederek Şehit Gürol Caddesi – Havalimanı - Troya Caddesi - Eski Tansaş - Atatürk Caddesi - Demircioğlu Caddesi – İskele – Kordon - Necippaşa Camii güzergâhını izleyen belediye otobüsüyle istediğiniz yere kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca şehir içinden Çanakkale Havalimanı’na ulaşım sağlamak isterseniz ortalama 20 dakika bir hareket eden Ç-8 numaralı belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Terzioğlu Kampüsü - Şekerpınar - Eminkent - TEDAŞ - Millet Hastanesi - Hasan Ali Yücel Lisesi - Atatürk İlköğretim Okulu – Çanakkale Havalimanı güzergâhını izleyerek havalimanına ulaşım sağlayan Ç-8 numaralı belediye otobüslerinin Serbest Kart ulaşım ücreti; öğrenci TL, tam TL’dir. Serbest Kart’ı boş kart ücreti olan 5 TL karşılığı edinebilirsiniz. Kartınıza bakiye yüklemeyi de ihtmal etmeyiniz.   

Taksi

Çanakkale Havalimanı’na ulaşmak için diğer bir seçenek ise taksidir. Havalimanından ulaşım sağlamak istiyorsanız; taksiler, Çanakkale Havaliman İç Hatlar Terminali’nin yolcu çıkışlarının önünden, uçuş saatlerine göre hizmet vermektedir. Havalimanına ulaşmak için merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Çanakkale Merkez’den Çanakkale Havalimanı’na 10 TL ücretle ortalama 10 dakika içerisinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Çanakkale Havalimanı’na 15 TL ücretle ortalama 15 dakika içerisinde, Geyikli’den Çanakkale Havalimanı’na TL ücretle ortalama 45 dakika içerisinde,  ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)       


Diğer Alternatif Ulaşımlar

Ayrıca, tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, Çanakkale’de bulunan araç kiralama şirketlerinden de hizmet alabilirsiniz. En uygun Uçak uçak bileti fırsatını yakalamak için funduszeue.info üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. funduszeue.info olarak şimdiden iyi uçuşlar dileriz.

Amasya Merzifon Havalimanı Ulaşım


Otobüs

Çorum üzerinden Merzifon Havalimanına ulaşmak istiyorsanız Çorum Devlet Tiyatrosu önünden kalkan Pegasus Airlines servislerini kullanabilirsiniz. Havalimanına olan uzaklık ise yaklaşık olarak 66 kilometredir ve ortalama 45 dakika sürede ulaşmanız mümkündür. Trafik ve hava muhalefeti ile bu süre değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden en az 2 saat önce havalimanında olacak şekilde plan yapmanızı öneririz. Ücret ve diğer konular için firma yetkilileri ile görüşmeniz gerekmektedir.
Amasya şehir merkezinden ulaşım sağlayacak iseniz, THY Başlangıç Turizm önünden kalkan THY servislerini kullanabilirsiniz. Şehir merkezine yaklaşık olarak 47 kilometre uzaklıkta olan havalimanına ortalama 35 dakika sürede ulaşabilirsiniz. Trafik ve hava muhalefetlerini göz önünde bulundurarak uçuş saatinizden en az 2 saat önce havalimanında olacak şekilde plan yapmanız size fayda sağlayacaktır. Ücret ve saat bilgileri için firma yetkilileri ile görüşmeniz gerekmektedir. 

Taksi

Ticari taksi firmaları havalimanına hizmet vermektedir. Dörtyol Taksi ile dilerseniz havalimanı çıkışında şehir merkezine erişmek için de kullanabilirsiniz. Mesafe ve ücretlendirme bilgisini firmanın kendisinden almanız gerekmektedir. 

Diğer Ulaşım Seçenekleri

Özel aracınız ile ya da araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak Amasya Merzifon Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Şahsi aracınız ile seyahat ediyorsanız havalimanının otoparkından faydalanabilirsiniz. Ücret ve süre bilgileri için havalimanı ile görüşmeniz gerekmektedir. Havalimanında bulunan araç kiralama firması aracılığıyla dilediğiniz marka ve model aracı kiralayabilirsiniz. Ücretlendirmeler marka ve model bilgisine göre değiştiği için firma ile iletişime geçip detaylı bilgi edinebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası