samsun kadıköy mahallesi satılık daire / Kadıköy Mah. Satılık Daire İlanları ve Fiyatları - Emlaksitem

Samsun Kadıköy Mahallesi Satılık Daire

samsun kadıköy mahallesi satılık daire

Samsun Satılık Daire

Samsun Satılık Daire Yatırımı İle İlgili Fikirler

Türkiye’de emlak konut değerleri hızlı bir şekilde yükselen şehirlerden tanesi de Samsun’dur. Hem bir üniversiteye ev sahipliği yapan hem de gittikçe yaygınlaşan şehircilik faaliyetlerini son dönemlerde hızlı bir şekilde arttırmış olan Samsun, emlak konut yatırımcılarının son dönemlerde yatırım için en çok tercih ettiği bölgelerden bir tanesi haline gelmiştir. Özellikle gelişmeye yeni yeni başlayan kent merkezi tasarımı, henüz yatırımcılar tarafından kullanılmamış pek çok alan sunmaktadır. Bu da yepyeni projelerin hem halkın beklentisi açısından hem de şehrin ekonomik yapısı açısından oldukça karlı sonuçlar verebileceğini göstermektedir.

Samsun satılık daire arayışında olan pek çok kişi, emlak konut değerleri ve kira gelirleri gittikçe artan Samsun’dan hangi çeşit konutları almanın daha makul olduğunu merak etmektedir. Bugün seninle Samsun satılık daire seçeneklerinden hangi daire çeşitlerini tercih etmeniz gerektiğinden, bu tercihlerin Samsun’un farklı bölgelerinde nasıl değişkenlik gösterebileceğinden söz edeceğiz.

Flatfy İle Samsun Satılık Daire Taraması Yapma

Senin için hazırladığımı emlak arama motoru Flatfy’i kullanarak Türkiye’nin her yerindeki emlak konut, gayrimenkul, iş yeri ya da arsa ilanlarına çok kolay ve güvenilir bir şekilde ulaşman mümkün. Flatfy’nin emlak arama arayüzünde senin için sunduğu gelişmiş filtreleme algoritmaları ile hem aradığın sonuçları daha çabuk buluyorsun, hem de sadece aradığın özelliklere uygun olan konutları listeleme şansı buluyorsun. İlan kaynağı olarak birden fazla altyapı kullanan ve çok sayıda kişiden direk veri sağlayan Flatfy üzerinden Samsun satılık daire aramalarını yaparak gayrimenkul yatırım sürecine hız kazandırmayı unutma!

Samsun Atakum Sahibinden Satılık Daire Arayanlara

Sahibinden satılık daire Samsun Atakum arayışında olan pek çok gayrimenkul yatırımcısı, bu bölgede çok odalı ve geniş konutları tercih etmektedir. Bu tercihin en önemli sebeplerinden bir tanesi bölge sakinlerinin yerleşim ve yaşam alışkanlıkları ve ayrıca demografik özellikleridir. Genel olarak çocuklu, kalabalık ailelerin yerleşiminin yoğunluklu olduğu bir bölge olan Atakum, aynı zamanda turistik bir bölgedir. Deniz kıyısında yer alan bu bölgenin en önemli özelliklerinden bir tanesi, kıyısının sahil olarak da kullanılmasıdır. Bundan dolayı bölgede yaz aylarında yoğunluk yaşanmaktadır. Bölgede yaz aylarında kullanılan yazlıklar bulunmaktadır. Ayrıca turistik bir bölge haline gelmiş olmasından dolayı bölgede otellerin yoğunlukta olduğunu da söylemek mümkün. Samsun Atakum satılık daire arayışında isen, sen de Flatfy üzerinden bölgede verilmiş ilanları inceleyebilir ve senin için en uygun olan Samsun satılık daire ilanının sahibi ile görüşebilirsin.

Samsun Baruthane Satılık Daire Yatırımı

Samsun satılık daire arayışında olan pek çok gayrimenkul yatırımcısının birincil olarak tercih ettiği bölgelerden bir tanesi Baruthane’dir. Doğal güzellikleri ile ünlü olan bir ilçe olarak Baruthane, aynı zamanda denize kıyısı olan bir ilçedir. İlçede bulunan bir adet kent ormanı ve bir adet tarihi tepe, ilçenin güzelliğini arttırmakta ve şehir çevresinden turistlerin bu bölgelerde ufak hafta sonu kaçamakları yapmasını sağlamaktadır. Samsun Baruthane satılık daire yatırımı yapmak istersen, bölgede deniz kenarında olan ya da deniz manzarasına sahip olan konutları tercih etmeni öneriyoruz. Çünkü bu konutlar diğerlerine göre çok daha yüksek kira gelirlerine sahiptir. Bölgede ayrıca deniz manzaralı konutlar daha elegant ve elit yapılar ile yan yana bulunur. Bölgede site içerisinde bulunan bazı yapılar da bulunmaktadır. Tamamen senin nasıl bir yatırım planı oluşturmak istediğine bağlı olarak, dilediğin konut çeşidini tercih edebilirsin.

Samsun Baruthane bölgesi genel olarak aile yerleşiminin yoğun olduğu ve geniş odalı evlere talebin çok olduğu bir bölgedir. Bu bölgede 1+1 odalı konutları bulmak güç. Gayrimenkul yatırımı için tavsiye edilen konutlar ise genel olarak 3+1 ve 4+1 odalı konutlardan oluşuyor. Sen de Flatfy üzerinden hem konum filtrelemesi kullanarak hem de aradığın konutun özellikleri üzerinden bazı filtreleme seçenekleri kullanarak hızlı bir şekilde potansiyel yatırım nesnene ulaşabilirsin.

Samsun Kalkanca’da Satılık Daire İlanları

Samsun satılık daire arayışında olan gayrimenkul yatırımcılarının tercih ettiği bölgelerden bir tanesi de Kalkanca’dır. Kalkanca Mahallesi, Baruthane bölgesinin hemen yanında yer alır ve oldukça geniş bir alanı kapsar. Amisos Tepesi’nin bir kısmını içine alan Samsun Kalkanca bölgesi, yerleşim açısından yoğun olan bir bölgedir. Hava temizliği, doğal yapısı ve yeşil alanları dolayısıyla pek çok aile tarafından yerleşim için tercih edilmektedir. Bölgenin ulaşım olanakları da son derece yeterli olduğundan dolayı bölge zamanla yoğun nüfuslu bir yerleşim yeri haline gelmiştir.

Samsun Kalkancada satılık daire ilanlarını incelemek ve senin bütçen ve beklentilerin için en iyi emlak konut yatırım seçeneğini değerlendirebilmek için sen de, senin için geliştirdiğimiz emlak konut arama motorumuz Flatfy’i kullanabilirsin. Birbirinden kapsamlı, detaylı ve güvenilir emlak konut ilanları ile Flatfy sayesinde, farklı siteler arasında gezip zaman kaybetmeden bir tık ile, aradığın bölgedeki bütün ilanları bulman mümkün!

Samsun İlkadım Satılık Daire Yatırımı Yapmak Karlı Mı?

Samsun satılık daire seçenekleri arasında sıklıkla tercih edilen bölgelerden bir diğeri ise Samsun İlkadım bölgesidir. Bölge, satılık daire yatırımı yapmak için son derece uygundur. Çünkü Samsun’un diğer ilçeleri ile kıyaslandığında bu bölgede bulunan konutların emlak konut değerleri ve kira gelirleri oldukça yüksektir. Konut için harcadığın parayı kısa süre içerisinde yeniden kazanman mümkündür. Samsun İlkadım satılık daire seçeneklerini incelemek için Flatfy üzerinden emlak konut arama seçeneklerini kullanmayı unutma. Bölgede özellikle 3+1 ve 4+1 konutların iyi birer yatırım nesnesi olabileceğini söylemek mümkün. Bu tür konutları hızlıca bulabilmek için konut özelliklerini filtreleyebilir ve sadece aradığın özellikteki konutları ilan listesine getirebilirsin.

37 adet satılık daire Kadıköy Mahallesi, İlkadım içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Daire Kadıköy Mahallesi, İlkadım içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Doğalgaz
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Doğalgaz
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 95 m² · 8.947 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Doğalgaz · Kombi
    Dairemiz; konum itibarıyle şehrin tam merkezinde, bütün ulaşım hatlarının kesiştiği noktada, kilise kavşağı bulvar üstü askerlik şûbesine çıkarken kazım orbay i̇lkokulu önünde, bulvara 50 m² Mesafede, tek daire üzerine inşa edilen 5 katlı binanın 2. Katında yer almaktadır. Binada asansör yoktur. ...
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Hasan Şahi̇nkaya
  • Daire satmak, İlkadım - Asansör
    Daire satmak, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 115 m² · 10.000 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör
    Dairemiz merkezi konumda olup,bulvara, kıran köy minübüs durağına 100mt mesafededir. Masrafsız, asansörlü, güzel bir dairedir
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Arta Emlak Gayrimenkul Profesyonel Yapı Yönetimi
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 260 m² · 2.815 TL/m² · 6 Odalı · 2 Banyo · Daire · Deniz Manzaralı
    Dairemiz 6+2 olup 245 m² dir 3ve4. Kat deniz manzaralı
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Yalçin Emlak

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    749.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 220 m² · 12.955 TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Merkezi konumda olan dairelerimiz ultra lüx yapısı ile emsallerinden daha büyük metrekareye sahiptir brüt kullanım alanı 220 m² olan dairemiz net kullanımda ise 180 m² dir. Mantıklı arsa tarla takası değerlendirilir
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Estergon Grup
    • Satılık Ev Kadıköy Mahallesi içinde veya

      Satılık Emlak Kadıköy Mahallesi içinde

    • Fatih Mahallesi, 

      Reşadiye Mah , 

      Reşadiye Mahallesi, 

      Çatalarmut Mah , 

      Anadolu Mahallesi 

    • Ağabali Caddesi, 

      Bilginler Sokak, 

      Akagündüz Caddesi, 

      Şehit Korhan Ekiz Bulvarı, 

      Kadı Caddesi, 

      Şehit Korhan Ekiz Blv , 

      Orhan Gencebay Caddesi, 

      Önder Sokak, 

      Gebi Caddesi, 

      Çaldıran Sokak 

  • Kıran Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kıran Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 135 m² · 13.111 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör
    Dai̇remi̇z 4 oda 1 mutfaktan oluşmakta olup 3. Katta arakatta bulunmakta masrafsiz i̇çeri̇si̇ doğalgazli 125 m² kullanim alani emsal pi̇yasa değeri̇ni̇n altinda satişa hazirdir alicisina hayirli olsun detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n ulaşiniz
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > İki̇ K Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 100 m² · 5.850 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dairemizin karanlık odası yoktur ve masrafsız. Detaylı bilgi ve randevu için arayabilirsiniz
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Zena Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Bahçe
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Bahçe
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 130 m² · 4.500 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Bahçe
    Samsun i̇lkadim ki̇li̇seni̇n orda satilik dai̇re konum olarak merkezi̇ yerdedi̇r askerli̇k şubesi̇ni̇n ordadir dai̇remi̇z dai̇remi̇z bahçe kattir karanlik odasi yoktur camlar tam camdir dai̇remi̇z 2+1 olup 100 m² di̇r balkon yoktur detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayabi̇li̇rsi̇ni̇z
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Arslan Gayri̇menkul Yatirim Danişmanlik
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 270 m² · 8.333 TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Daire · Asansör · Deniz Manzaralı
    Hakan yilmaz'dan kadiköy mh. De full deni̇z manzarali 2 banyo 2 WC 2 mutfak özel tasarim taş dekorasyonlu salon kapali balkonlar kapali cok büyük teras kati i̇steni̇rse i̇ki̇ bağimsiz dai̇re olarak kullanma i̇mkani̇ asansörlü dai̇reye ai̇t güvenli̇k kameralari barbekü şömi̇ne uydu si̇stemi̇ iki k...
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Referans Gayri̇menkul
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 150 m² · 6.393 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Dai̇remi̇z kadiköy mevki̇si̇nde 100.Yil bulvarina yürüme mesafesi̇nde ferah bi̇r dai̇redi̇r. Dai̇remi̇z 4 oda 1 mutfak şekli̇nde odalari oldukça geni̇ş çi̇ft balkonlu 150 m² brüt 130 m² net şekli̇nde kredi̇ye uygun bi̇r şeki̇lde satişa hazirdir yakininda okullar, kolejler, sağlik ocaği, cami̇, ec...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Furkan Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 145 m² · 6.545 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n lütfen arayiniz
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Evim-Nur gayrimenkul
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 140 m² · 4.529 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Cmg gayrimenkul detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n lütfen arayiniz 0549 112 55 25 emi̇rhan özcan dai̇remi̇z 3+1 130 m² 2 balkon cam balkon petekleri̇ takili merkezi̇ konum pazara yakin ulaşima yakin zi̇nci̇r marketlere yakin 4 katli binanin 4.Kati vestiyer karanlik odasi yok masrafsiz banyo tuvalet dai̇remi̇...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Cmg Group

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 145 m² · 4.269 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Dai̇remi̇z 4 oda 1 mutfak şekli̇nde olup çi̇ft balkonlu doğalgazli bi̇r dai̇redi̇r. Konum olarak ulaşim araçlarina marketlere hastanelere vb. Yerlere yürüme mesafesi̇nde olup kredi̇ye uygun, detayli bi̇lgi̇ ve sunum i̇çi̇n aramaniz yeterli̇di̇r
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Furkan Emlak

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 130 m² · 4.808 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dai̇remi̇z 4 oda 1 mutfaktan oluşmakta olup şehri̇n göbeği̇nde heryere yürüme mesafesi̇nde 4.Kattta bulunmakta doğalgazli 120 m² kullanim alani kat tapulu emsal pi̇yasa değeri̇ni̇n altinda satişa hazirdir alicisina hayirli olsun detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n ulaşiniz 2k emlak gayri̇menkul
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > İki̇ K Emlak

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Asansör
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 130 m² · 9.615 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör
    Dai̇remi̇z 4 oda 1 mutfakdan oluşmakta olup i̇çeri̇si̇ tertemi̇z hi̇çbi̇r masraf yoktur bulvara cepheli̇di̇r asansör mevcuttur 2. Kat arakattir sosyal yaşam merkezleri̇ni̇n i̇çeri̇si̇ndedi̇r kisa vadede kar edi̇lebi̇lcek ki̇ra geti̇ri̇si̇ yüksek firsat dai̇redi̇r detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n ulaşiniz
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > İki̇ K Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 135 m² · 4.704 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dairemiz 5.Katlı binanın 4.Katı teras kat altı asansör yoktur. Her katta iki daire bulunmaktadır. Pazarlık payı mevcuttur
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Yalçin Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 130 m² · 7.269 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Bulvara 100 mt mesafede kuruş masrafi olmayan 1.Kat dai̇re aliciua hauirli olsun
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Bariş Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 135 m² · 4.622 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Samsun i̇lkadim kadiköy mh 3+1 4.Kat ara kat köşe başi doğalgazli kredi̇ye uygun firsat dai̇re asansörü yok
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Evim-Nur gayrimenkul

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 150 m² · 10.667 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu · Site İçinde
    Ilkadım kadikoy mahallesinde 2.Hat bulvarına 70 metre mesafede üçlü blok sitede 4 katlı binanın 4.Katı darirenin içi özel dizayn edilmiş dolaplar yeni yapılmıştır daire balkonundan full deniz manzaradır aynı zamanda mutfağından çam ormanına bakmaktadır o nedenle güzel bir manzaraya sahiptir. Ebev...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Akyüz İnşaat & Gayri̇menkul
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 135 m² · 4.667 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Doğalgazli 4.Kat asansörsüz ki̇racili merkezi̇ konum balkonlu az masrafli i̇leti̇şi̇m 0542/208/84/41
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Arslan Gayri̇menkul Yatirim Danişmanlik

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 180 m² · 7.494 TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon
    Dai̇remi̇z 5 oda 1 mutfak 160 m² doğalgazli masrafsiz balkonlu terasli merkezi̇ konumda ulaşima markete hastahanelere pazara okullara yürüme mesafesi̇ndedi̇r. Not: dai̇remi̇z dublex kat tapulu olup emsal pi̇yasa değerleri̇ni̇n altinda kredi̇ye uygun şeki̇lde satişa hazirdir alana şi̇mdi̇den hayir...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Furkan Emlak
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 125 m² · 5.080 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Detaylı bilgi i̇çin arayın konum temsilidir
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > İnan Yilmaz Gayri̇menkul

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Saitbey Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Saitbey Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 135 m² · 4.437 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Furkan emlak'tan sai̇tbey mevki̇si̇nde bulunan dai̇remi̇z 3+1 eşyali şeki̇lde olup ameri̇kan mutfakli 4.Kat balkonlu i̇çi̇ masrafsiz kredi̇ye uygun firsat dai̇re detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayabi̇li̇ri̇si̇ni̇z
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Furkan Emlak

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    755.000 TL

  • Kıran Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kıran Mahallesi, İlkadım - Balkon
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 198 m² · 11.364 TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Ebeveyn Banyosu · Otopark
    Ulaşimi kolay hari̇ka lokasyanda olan dai̇remi̇zi̇n çevresi̇nde araştirma hastanesi̇, okullar, zi̇nci̇r marketler,eczane, sağlik ocaği,beledi̇ye, dolmuş hatlari gi̇bi̇ sosyal haklarinizi karşilayabi̇leceği̇ni̇z i̇şletmeler mevcuttur. Dai̇remi̇zde 2 adet balkon 2 adet WC,1 adet ebeveyn banyosu bul...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Gülhan Gayri̇menkul
  • Kıran Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 155 m² · 10.806 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dai̇remi̇z kiran toki̇de ara kat olup i̇ki̇ cepheli̇, ferah, tüm odalari aydinlik bi̇r dai̇redi̇r. Si̇te; geni̇ş sosyal alanlara, açik otoparka, çocuk oyun alanlarina, futbol sahasina, basketbol sahasina ve spor alanlarina sahi̇pti̇r. Geli̇şen ve pri̇m yapan toki̇ olup atakuma ve şehi̇re ayni yak...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Bbsbroker
  • Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım
    Kadıköy Mahallesi, İlkadım · 90 m² · 4.556 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Samsun i̇lkadim kadi̇köy mah yuksek gi̇ri̇ş 2+1 bahçeli̇ doğalgazli full eşyali dai̇re
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Evim-Nur gayrimenkul

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    485.000 TL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası