kütahya toki kura sonuçları 2023 / Kütahya İnköy TOKİ kura sonuçları listesi - 25/06/ - seafoodplus.info

Kütahya Toki Kura Sonuçları 2023

kütahya toki kura sonuçları 2023

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

KÜTAHYA TOKİ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI: Kütahya merkez, Gediz, Tavşanlı, Simav kura çekimi canlı izle

TOKİ 29 Ocak-8 Şubat kur takviminde yer alan illerde kura sonuçları tek tek belli olmaya devam ediyor. Takvime göre kura çekiminin 7. etabında Şubat tarihlerinde Kütahya’da toplam 2 bin konutun hak sahipleri belli olacak. 5 Şubat Pazar günü saat ’da Merkez, Gediz, Tavşanlı ve Simav’da konutun kura çekilişi yapılıyor. 6 Şubat’ta ise Emet, Altıntaş, Domaniç, Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa’da 2+1,3+1 konutların kura çekilişi gerçekleşecek. Bugün konutun hak sahipleri TOKİ YouTube kanalında canlı yayınlanacak olan kura çekilişinde belli olacak. Kütahya TOKİ kura çekimi isim listesi sorgulama ekranına ulaşmak isteyenler, “e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama” sayfasından T.C kimlik numaraları ile sorgulama işlemi yapabiliyor. Diğer yandan e-Devlet seafoodplus.info adresinden de sonuçlar öğrenilebiliyor. İşte, Kütahya merkez, Gediz, Tavşanlı, Simav kura çekimi canlı izleme ekranı…

KÜTAHYA TOKİ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

Kütahya merkez, Gediz, Tavşanlı, Simav kura çekimi, 5 Şubat Pazar günü saat ’da başladı. Kura çekilişi Hazar Dinarı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşiyor. Merkez için , Gediz için , Tavşanlı için , Simav için ise konutun hak sahipleri canlı yayında belirleniyor. Kura sonuçlarına ulaşmak isteyen vatandaşlar, “e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama” ekranından ya da “e-Devlet seafoodplus.info duyurular” sayfasından hak sahibi olup olmadıklarını T.C kimlik numaraları ile öğrenebilir. Kütahya kura çekimi isim listesinin tamamı, açıklandıkça haberimizde yer alacak.

KÜTAHYA MERKEZ, GEDİZ, TAVŞANLI, SİMAV KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sosyal konut projesinde kura çekimi için sıra Kütahya’ya geldi. Bu zamana kadar 81 ilin büyük bir bölümünde hak sahipleri belli oldu. TOKİ kura çekiminin 7. etabında şimdi de Kütahya için hak sahipleri belli oluyor. 5 Şubat Pazar günü saat ’da başlayan Kütahya kura çekilişinde merkez, Gediz, Tavşanlı ve Simav’da toplam konutun ev sahipleri belli oluyor. 6 Ocak Pazartesi günü ise Emet, Altıntaş, Domaniç, Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa için kuralar çekilecek. Kütahya kura çekilişi “TOKİ YouTube” kanalı üzerinden canlı yayınlanıyor. Aşağıdaki videoya tıklayarak Kütahya TOKİ kura çekimi canlı izleyebilirsiniz.

 

 

KÜTAHYA MERKEZ ( KONUT) TOKİ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ

Ramazan Yıldıztaş

Mehmet Karapınar

Vedat Dağtaş

Yakup Yücel

Ahmet Daşan

Ahmet Tüfek

Veysel Kurtul

Onur Sağlam

Cemalettin Alpaslan

Azime Doğan

Hüsnü Şimşek

Kamil Güney

Ender Doğanay

Gülcan Özirtegün

Sadef Gündöndü

Nerime Canıgür

Ahmet Maviş

Recep Kalem

Rafet Yavuz

Talip Dalar

Emine Koçak

Emel Durğut

Sefa Türkel

Recep Kaplan

Mehmet Taşdemir

Halil Kızılkaya

Asiye Durna

Serap Elaman

İsmail Semih Memiş

Tuncay Tutmaz

Nesrin Kerçek

Furkan Uyanık

Fatma Okur

Mehmet Berber

Yaşar Hasdemir

Yüksel Sarı

Şennur Göven

Ayşe Arık

Fatma Şahantürk

Bilal Çelik

Efdal Altınışık

Fatma Uzun

Faruk Vidinlioğlu

Muammer Özdemir

İsmail Özvural

Aysel Yiğit

Adem Çokluk

Şevket Koyuncu

Mehmet Koyunoğlu

Sacide Mut

Ahmet Yavuz

Süleyman Topal

Ahmet İnce

Şaban Elbir

Kadir Şahan

Gülten Özkara

Mehmet Altınkaya

Metin Koyulmuş

Münevver Çetin

Hasan Karapınar

Muradiye İlhan

İbrahim Güneş

Mehmet Ali Akcan

 

KÜTAHYA TOKİ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI: Kütahya merkez, Gediz, Tavşanlı, Simav kura çekimi canlı izle

 

KÜTAHYA HANGİ İLÇESİNE KAÇ KONUT YAPILACAK?

Altıntaş: 47

Aslanapa:

Domaniç:

Dumlupınar:

Emet:

Gediz:

Hisarcık:

Merkez:

Simav.

Simav Naşa: 46

Simav Güney: 63

Simav Çitgöl: 70

Simav Akdağ: 80

Tavşanlı:

TOKİ 29 OCAK-8 ŞUBAT KURA TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir