sommer klein / Sezer Uysal Cesme Tickets, Sommer Klein, 30 Aug – Songkick

Sommer Klein

sommer klein

sommer klein

  • kapanmasını dört gözle beklediğim mekan.

    klein olduğu için aldanıp gidiliyor ama işletme rezalet. kapıdaki kadın çantamda bozuk para cüzdanımın içine kadar incelemesinin ardından (gerizekalı oraya ne saklayabilirim?) mekanda sürekli aynı ritimde çalan hapçı müziği ile sözde dj dubfire dinledik.
    ortam, dekorasyon ve manzara güzel ama çalışanlar ve içkiler çok kötü.
    çok övülmesine rağmen sadece dün gece mi o kadar kötüydü bilemem fakat insanların kalitesizliği her gece aynıdır herhalde.

  • herkes gömmüşte ben çok eğlendim cumartesi günü hatta müzik baya iyiydi

  • açılmadan önce son derece şişirilen mekandır. rezervasyonunuz olmasına rağmen kapıdaki hengameyi aşmak için uzun süreler bekleyebilirsiniz. mekan ve dekor güzel sayılır ama müzikler hep aynı ritimde ve çok fazla yükseltmiyor. bir bardak gin & tonic e 70tl vermeme rağmen içinde gin den eser bulamadım. kruz ya da single fin çok daha güzel

  • korkunç mekan. klein isminden ve şişirilmesinden dolayı içeride muhteşem bir müzik dinleyeceğinizi, muhteşem bir mekanda eğleneceğinizi zannederek giriyorsunuz ancak yalnızca hap atanların eğlenilebileceği tek düzelikte bir setle, mekanın kendisinden daha kalabalık bir vip bölümüyle karşılaşıyorsunuz. çalışanlar çok saygısız. giriş ücreti tl. eğer kaliteli bir ortamda eğlenmek istiyorsanız tercihiniz burası yerinebedevi olsun.

  • mekan dizayn okey de, o kapıdaki 10 yaşında olmasına rağmen sert yapan kadın korumayı ne yapacağız ya?
    afedersin soğan yemişim yemekte, ağzıma bir sakız atmışım eşe dosta olan saygımdan; kadın kapıda durdurup "sakız yasak, tükürün" diyor.
    şaka mı?
    sonradan fark ettim ya da tahmin ettim ki hapçı gençlere yönelik bir hareket bu ama, yine de şaka mı ya?
    o muamele nedir, bu ne varoşluktur?
    lütfen ya..

  • dünkü satori konserinden acayip keyif aldığım mekan. seyirci genellikle yabancıydı. harika insanlarla tanıştım. fakat bu sene pandemi nedeniyle etkinliklerin erken bitmesi baya can sıkıcı bir durum: 'te etkinlik mi biter yahu. şaka olabilir mi?

  • klein'ın müziklerini seviyorum. çalan kim olursa olsun, hep belli bir kalitenin üstünde oluyor, şimdiye kadar bu neydi dediğim hiç olmadı ki yazlık mekanları sommer klein da bu kaliteyi tutturabiliyor.
    orkun bozdemir'in tam rolünü bilmiyorum ama dj kabininde onu sürekli gördüğümden bunda payı olma ihtimali yüksek. umarım böyle devam eder.
    biz gittiğimizde sezon sonu ve pek kalabalık değildi. iyi ki de değildi. ferah bir mekanda, kumlar ayakkabımızın içine dolarken, yıldızların altında, iyi bir müzik eşliğinde dans etmek, güzeldi.
    evet alakasız ve dans etmedikleri halde neden geldiklerini anlamadığım insanlar burada da vardı ama en azından çoğunluğu oluşturmadıklarından önemli değildiler.
    dans edenler çoğunluktaydı.
    ses sistemi, bir açık hava mekanına göre gayet iyiydi. koruma görevlileri olay çıkarmadan, kabalaşmadan düzeni koruyabiliyorlardı ve dediğim gibi müzik, çeşmede gittiğimiz diğer mekanlardan çok daha iyiydi.
    eğer dans etmeyi seviyor ve piyasa yapmaktan çok dans etmek için mekan arıyorsanız, klein, çeşme'de de sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

  • bugun gidip keske yuzu beach ya da fun beach'e gitseydik diye ayrildigimiz cesme beachi.
    konsept, mekan guzeldi, keyif aldik ama denizi hem cok soguk hem de kapidaki gorevlilerin tarzi fiyaskoydu.
    denize yapacak bir sey yok, bile bile gidiyorsunuz da bu isletmecilikle, bu donemde ne kazanacaksiniz merak konusu.
    kapida suratinda da dovme olan kadindan rica ettik erkek arkadasimla fotografimizi cekmesi icin maalesef cekemem cevabini aldik, goz temasi bile kurmuyor oyle rezil muamele.
    neyse ki baska genc bir beyfendi, gercekten beyfendi ama bizi kirmadi.
    eger okursa fotografimizi ceken metin bey'e puanim 10,
    kapidakileri puanim 0,
    tum gun bize servis yapan gurkan bey'e puanim 10,
    mekana puanim 6

    bir daha tercih eder miyim? hayir.

  • hic tarzim olmamasina ragmen mahmut orhan dinlemek icin geldigim mekan.

    dekorasyon ve ortam cok guzel, herhangi bir sorun da yasamadik. mahmut orhan'a da baya onyargili gelmistim ama bekledigimden baya guzel gecti. eglenceli.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

SOMMER KLEİN ALAÇATI

SOMMER KLEIN ALAÇATI

GİRİŞ ÜCRETİ VE REZERVASYON BİLGİSİ AŞAGIDA

sommer klein giriş ücreti

Sommer klein rezervasyon

 Sommer klein

IMG_

IMG_

SOMMER KLEIN ALAÇATI

Güçlü isimlerle beach partilerin olduğu ve uluslararası sanatçıların misafir olduğu Sommer Klein, 1, kişilik yatak kapasitesiyle alışılmış bir beach tarzının dışına çıkıyor. Özel şovlarıyla misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Sommer Klein Alaçatı beach Çeşme Beach&#;lerinin içinde en iyisidir. Çeşme, Alaçatı&#;ya gelen elektronik müzik severler için harika bir mekan sommer klein port alaçatı mevkiinde çeşme beach club ve alaçatı beach club&#;lerin içerisinde nadir elektronik müzik çalan vardır. alaçatı ve çeşmeye tatile gelen elektronik müzik severlerin ugraması önerilir.

GİRİŞ ÜCRETİ BİLGİSİ

SOMMER KLEİN ALAÇATI GİRİŞ ÜCRETİ `: TL - GİRİŞLER SON

GECE EVENT&#;LERİNDE EKSTRA ÜCRET

HIZLI REZERVASYON

png-transparent-ios-phone-icon-iphone-3gs-whatsapp-instant-messaSommer Klein Alaçatı Adres: Alaçatı Mahallesi, Çark Plajı Mevkii Sea Side Yolu Mehmet Koyu, Alaçatı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası