yemek listesi ksü / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Yemek Listesi Ksü

yemek listesi ksü

Eko turizmden gastronomi turizmine, inanç turizminden sağlık turizmine kadar birçok potansiyeli barındıran Kahramanmaraş'ta, bölgenin en büyük turizm yatırımlarından biri olan Başkonuş Yaylası öncülüğünde şehrin turizmi ele alındı.

Başkonuş Yaylası’nda düzenlenen toplantıya; Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Kahramanmaraş Şube Başkanı ve Başkonuş Yaylası Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ile Türkiye'nin önde gelen turizm ve gastronomi yazarları katıldı.

____16_Haziran_15__2__
Toplantının açılışında konuşan Başkonuş Yaylası Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, son 5 yılda yaklaşık 60 milyon lira yatırım yaptıkları Başkonuş Yaylası’nın 4 mevsim hizmet verdiğini belirterek, "Kahramanmaraş da bizim gibi 4 mevsim turist çekebilecek potansiyelde. Kurtuluş Savaşı’nda düşman işgalinden kurtulan ilk şehir olarak nasıl destan yazdıysak, benzer bir destanı cumhuriyetimizin ’üncü yılında turizm sektöründe de yazmaya hazırız." dedi.

Şu an tamamen yerli turiste hizmet verdiklerini ve yabancı turistlerin de Kahramanmaraş’ın güzelliklerinden yararlanması için seferberlik başlatmak istediklerini belirten Erdoğanyılmaz, şöyle devam etti:

"Şehrimizde turizmin bütün branşlarında hizmet verilebilecek potansiyel var. Başkonuş Yaylası olarak biz bu hizmetlerin önemli bir kısmını veriyoruz. Yaylamızda doğa yürüyüşlerinin yanı sıra ATV turları, at biniciliği ve bölge turları yapılabiliyor. Her yıl en az 10 bin çadır kuruluyor ve festivaller düzenleniyor.

Başkonuş Yaylası metre yüksekliğe kadar ulaşabiliyor ve içinde bulunduğu endemik bitki türleri sayesinde özellikle solunum yolları rahatsızlığı çeken kişiler için doğal bir sanatoryum görevi üstleniyor. Yazın çok çeşitli etkinlikler yapılırken, kışın kar manzarasına, kar oyunlarına doymak ve kayak yapmak isteyenler Başkonuş’a geliyor. Gastronomi workshopları, kongre turizmi gibi birçok turizm dalında Başkonuş Yaylası tek başına hizmet veriyor."

"Kahramanmaraş’ın potansiyeli yüksek"
Erdoğanyılmaz, Kahramanmaraş’ın potansiyelinin ise çok daha yüksek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Örneğin Afşin Yedi Uyurlar, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girerek inanç turizminde çok önemli bir yer olduğunu tescilledi. Başta tarhana ve dondurma olmak üzere şehrimizin çok geniş bir ürün çeşidi ile gastronomi turizmi potansiyeli var. Akdeniz Bölgesi’nde yer alıp Akdeniz’e kıyısı olmayan 4 şehirden biriyiz. Bu nedenle deniz-kum-güneş turizmine hizmet veremiyoruz, ancak bizim de ılıcalarımız var. Termal turizmi ve sağlık turizmi konusunda oldukça önemli bir potansiyele sahibiz.

____16_Haziran_15__2__

Şehrin genelindeki tüm turizm potansiyelini harekete geçirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca şehrin içindeki baraj gölümüzde ne tür aktiviteler olabileceği konusunda da çalışıyoruz. Yamaç paraşütü için Kahramanmaraş oldukça önemli bir destinasyon. Boynuyoğunlu Şelalesi, Yeşilgöz mutlaka görülmesi gereken doğa harikası yerler. Andırın’da Ortaçağ’dan kalan 35 kale ziyaret edilmesi gereken yerlerden."

Şehrin potansiyelinin yüksek olmasına rağmen, bu potansiyelin turizm ürünü olarak yeterince kullanılamamasının önünde engeller olduğuna değinen Erdoğanyılmaz, Kahramanmaraş’ın turizmde şaha kalkması için olmazsa olmaz koşullardan birinin iyi bir havalimanı olduğunu vurguladı. Erdoğanyılmaz, daha önce eksik olan ve uçakların piste otomatik olarak inmesini sağlayan ILS sistemi tamamlandığı belirterek şehre yabancı turist gelmesi için Kahramanmaraş Havalimanı’nın uluslararası statü de kazanması gerektiğini ifade etti.

"'Kahraman' unvanımızın hakkını vermeye çalışıyoruz."
Erdoğanyılmaz, Kahramanmaraş’ın potansiyelini en iyi Kahramanmaraşlıların bildiğini belirterek, şehirde hala turizm işletmesi sayısı ve hizmet türü açısından açık bulunduğunu aktardı.

Söz konusu açığın sadece otel konusunda olmadığını, şehrin yabancı turistleri ağırlayacak modern restoran ve işletmelere de ihtiyaç duyduğunu belirten Erdoğanyılmaz, "Kahramanmaraş’ın çok önemli iş insanları var. Bunların bir kısmı ülkenin çeşitli yerlerinde turizm işletmelerinin de sahibi. Benzer yatırımları Kahramanmaraş’a da yapmalarını bekliyoruz.

Sadece turizm işi ile uğraşan iş insanlarımızın değil, diğer sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarımızın da Kahramanmaraş’ın kalkınmasına destek olmak için elini taşın altına koyması en büyük isteklerimizden. Kahramanmaraş’ı hep beraber kalkındıracağız." diye konuştu.

Erdoğanyılmaz, toplantının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın Kurtuluş Savaşı’nda düşman işgalinden kurtulan ilk şehir olduğunu hatırlatarak, "Şimdi de kuruluş mücadelesini cumhuriyetimizin 2. yüzyılında yine Kahramanmaraş olarak üstlendik. 'Kahraman' unvanımızın hakkını vermeye çalışıyoruz. Sadece turizmde değil, depremden etkilenen diğer sektörlerde de muazzam bir mücadele veriyoruz. Herkesin dualarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızı Kahramanmaraş'a ziyaret etmesini istiyoruz, böylece bize turizm açısından da destek olması çağrısında bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

EXPO , 12 Ağustos'ta kapılarını açacak
Turizm ve gastronomi yazarları, program kapsamında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Eshab-ı Kehf Külliyesi'ni ziyaret etti. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in ev sahipliğindeki ziyaret kapsamında, basın mensupları ilçede bulunan Mağaragözü, Ayrandede ile Hacettepe Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen Türkiye'nin "ilk" arı evini inceledi.

Basın mensupları, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde "Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık" ana temasıyla 12 Ağustos'ta kapılarını açacak olan Uluslararası EXPO Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz, EXPO ’ü 12 Ağustos’ta açmayı planlıyoruz. Kahramanmaraş’ımızın psikolojik olarak bu tür etkinliklere ihtiyacı var." dedi.

KSÜ Yemek Listesi(İnternetsiz)

Android application KSÜ Yemek Listesi(İnternetsiz) developed by Ad Free Apps is listed under category Food & drink. The current version is , updated on 04/02/ . According to Google Play KSÜ Yemek Listesi(İnternetsiz) achieved more than 1 thousand installs. KSÜ Yemek Listesi(İnternetsiz) currently has 13 reviews with average vote value

KSü Yemek Listesi, android cihazlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir bilgi edinme uygulamasıdır. KSÜ Yemek Listesi, yemek listesini size göstermek için internet bağlantınızı kullanır.
We are currently offering version This is our latest, most optimized version. It is suitable for many different devices. Free download directly apk from the Google Play Store or other versions we're hosting. Moreover, you can download without registration and no login required.

We have more than + available devices for Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet with so many options, it’s easy for you to choose games or software that fit your device.

It can come in handy if there are any country restrictions or any restrictions from the side of your device on the Google App Store.

What's New



Reklamlar kaldırıldı.
Koyu mod desteği getirildi.
Daha güzel bir başlangıç ekranı ayarlandı.
İyileştirmeler.
Yemekleri tekrar indirebilme.
Geri bildirim gönderebilme.
Yarının yemeğini görebilme.
Yemek öğünleri ve saatlerini inceleyebilme
Uygulamayı paylaşabilme.

Rate and review on Google Play store


Total number of installs (*estimated)

Estimation of total number of installs on Google Play, Approximated from number of ratings and install bounds achieved on Google Play.

You may also like these apps


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası