uludağ teleferik fiyatları 2022 / Bursa Teleferik (@bursateleferik) • Instagram photos and videos

Uludağ Teleferik Fiyatları 2022

uludağ teleferik fiyatları 2022

Bursa teleferik ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bursa teleferik ücretleri ne kadar?
  2. Bursa Teleferik kimlere ücretsiz?
  3. Bursa Teleferik kaç dk sürüyor?
  4. Bursa Uludağ Teleferik kaç kişilik?
  5. Uludağ kaç TL?
  6. Bursa Teleferik hangi günler açık?
  7. Bursa Teleferik kaç kabin var?
  8. Bursa Teleferikte ne yapılır?
  9. Ordu Teleferik kaç dakika sürüyor?
  10. Izmir teleferik kaç dakika sürüyor?
  11. Teleferikler kaç kişilik?
  12. Bursa Teleferik nereye kadar gidiyor?
  13. Uludağ tatili ne kadara mal olur ?
  14. Uludağ&#;da kaymak ne kadar?
  15. Bursa Teleferik hafta sonu çalışıyor mu?
  16. Bursa Teleferik hattı çalışıyor mu?
  17. Bursa Teleferik kaç kişi?
  18. Bursa Teleferik nerelere gidiyor?
  19. Ordu&#;daki teleferik uzunluğu ne kadar?
  20. Ordu&#;da teleferik kaç lira?

Bursa teleferik ücretleri ne kadar?

Uludağ TeleferikÜcreti ise her yıl günün koşulları doğrultusunda belirleniyor. Bursa Teleferik Fiyatlarıbu yıl öğrenciler için 25TL olarak belirlenmişken tam bilet 35TL. 65 yaş üstü için belirlenen fiyattarifesine göre 25TL ücret ödemek gerekirken yaş aralığındaki yolculardan ücret talep edilmiyor.

Bursa Teleferik kimlere ücretsiz?

0 - 5 yaş arası ücretsizdir. Öğrenci, öğretmen, engelli, gazi, şehit yakını, 65 yaş üstü gibi indirimli ya da ücretsizgeçiş hakkı var mı? İndirimli ya da ücretsizgeçiş tanımlı değildir. 20 TL değerindeki standart tarife geçerlidir.

Bursa Teleferik kaç dk sürüyor?

Karayolu ile 36 kilometrelik ve 'ü aşkın virajı katederek ulaşabileceğiniz Sarıalan teleferikile sadece 12 dakikadır. 2. Bölge Oteller istasyonu metre yüksekliktedir.

Bursa Uludağ Teleferik kaç kişilik?

Kabinler kaç kişilik? Teleferikkabinleri 8 kişikapasitelidir.

Uludağ kaç TL?

Bursa UludağMilli Parkı giriş ücretleri az da olsa zamlandı. Zamdan önce 12 TLolan otomobil geçiş ücreti artık 18 TLoldu. Bisikletlerden, otomobil, minibüs ve otobüs içindeki şahıslardan ayrıca ücret alınmıyor.

Bursa Teleferik hangi günler açık?

Bursa Teleferikher günsabah saat tam sekizde () çalışmaya başlar. Gece saat sekize kadar () aralıksız çalışmaya devam eder. Hafta sonu da hizmet vermektedir.

Bursa Teleferik kaç kabin var?

8 kişilik kabinaktif halde bulunmaktadır .

Bursa Teleferikte ne yapılır?

Bursa Teleferik yakınlarında gezilecek yerler
  • Yenişehir Şemaki Evi Müzesi. 54/, yapılacak şey, bölge: Bursa.
  • İnkaya Tarihi Çınar. 17/, yapılacak şey, bölge: Bursa.
  • Emir Sultan Camisi. 2/, yapılacak şey, bölge: Bursa.
  • Uludağ Teleferik.
  • Yeşil Türbe.
  • Ulu Cami.
  • Koza Hanı
  • Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi.
Daha fazla öğe

Ordu Teleferik kaç dakika sürüyor?

Ordu teleferikhattında, 28 adet kabin bulunuyor olup saatte kişi taşıma kapasitesine sahip. Ordu teleferik kaçmetre sorusuna cevap verecek olursak, toplam hat uzunluğu metre. Ordu teleferik kaç dakika sürüyorsorusuna ise; ortalama varış süresi 8 dakikadırdiyebiliriz.

Izmir teleferik kaç dakika sürüyor?

Balçova Teleferiği'nin eğik uzunluğu ,71 metre, yüksekliği 45 metre, iki ucu arasındaki yükseklik farkı ise ,66 metredir. Tesiste her biri 8 kişilik 20 kabin bulunmaktadır ve saatte yolcu taşınabilmektedir. Teleferiğin maksimum hızı saniyede 5 metre, seyahat süresi ise 2 dakika42 saniyedir.

Teleferikler kaç kişilik?

Bursa Teleferik
Durak sayısı3
Yolculuk süresi32 dakika 12 saniye
Araç sayısı
Yolcu kapasitesi kişi/saat
5 satır daha

Bursa Teleferik nereye kadar gidiyor?

Bünyesinde 4 İstasyon Barındıran Bursa Teleferikİlk İstasyon Olarak Güney Bursa'da Yer Alan Yıldırım İlçesinde Yakın Olan Teferrüç Mahallesi'ndeki Teferrüç İstasyonundan Kalkmakta Ve Uludağ'daki Oteller Bölgesine Ulaşmaktadır. 'te İtalyan Şirket Leitner Ropeways Tarafından Altyapısı Yenilenen TeleferikHattı

Uludağ tatili ne kadara mal olur ?

Uludağ'da bir haftalık kayak tatiliyapmak istediğinizde en az TL'yi gözden çıkarmalısınız. Yalnızca hafta sonu konaklama tercih edecekseniz de en az TL gibi bir rakamla buraya gelmenizi tavsiye ediyorum.

Uludağ'da kaymak ne kadar?

4 saatlik kayak ücreti TL. 1 günlük kayak ücreti online: TL, satış noktası: TL. 1,5 günlük kayak ücreti online: TL, satış noktası: TL. 2 günlük kayak ücreti online: TL, satış noktası: TL.

Bursa Teleferik hafta sonu çalışıyor mu?

Bursa teleferikbursanın merkezinden uludağa yolcu taşımacılığında kullanılmaktadır. Bursa Teleferikher gün sabah saat tam sekizde () çalışmaya başlar. Gece saat sekize kadar () aralıksız çalışmaya devam eder. Hafta sonuda hizmet vermektedir.

Bursa Teleferik hattı çalışıyor mu?

TELEFERIK(Bursa Teleferik) TELEFERIK(Oteller Bölgesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: TELEFERIK hattında4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Bursa Teleferik kaç kişi?

Bursa Teleferik
Durak sayısı3
Yolculuk süresi32 dakika 12 saniye
Araç sayısı
Yolcu kapasitesi kişi/saat
5 satır daha

Bursa Teleferik nerelere gidiyor?

İstasyonlar
  • Teferrüç istasyonu.
  • Kadıyayla istasyonu.
  • Sarıalan istasyonu.
  • Oteller Bölgesi istasyonu.

Ordu'daki teleferik uzunluğu ne kadar?

Ordu teleferikhattında, 28 adet kabin bulunuyor olup saatte kişi taşıma kapasitesine sahip. Ordu teleferikkaç metre sorusuna cevap verecek olursak, toplam hat uzunluğu metre. Ordu teleferikkaç dakika sürüyor sorusuna ise; ortalama varış süresi 8 dakikadır diyebiliriz.

Ordu'da teleferik kaç lira?

Gecen yılki fiyatların uygulanacağı teleferikhattında gidiş-dönüş 15 TL, tam tek yön 8 TL, öğrenci gidiş-dönüş 10 TL, öğrenci tek yön 6 TL, engelli gidiş-dönüş 10 TL, engelli tek yön 6 TL olurken şehit yakınları ve gazilere ise ücretsiz hizmet verilecek.

Bursa Teleferik Bileti

Bursa Teleferik Hakkında

29 Ekim yılında, Cumhuriyet’in yıl kutlamalarında Türkiye’nin ilk teleferiği olarak hizmet vermeye başladı. Teferrüç, Sarıalan ve Oteller Bölgesi İstasyonları olmak üzere 3 istasyonu ile hizmet vermektedir. 9 kilometre uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun teleferik hattı unvanına sahiptir. Ülkenin en büyük kayak merkezi olan Uludağ’a da seyahat edebilme imkânı sunduğu için, Bursa Şehri’nin simgesidir diyebiliriz. 

Bursa Teleferik A.Ş. yılında teleferikle yeni bir gezi & yaşam stili oluşturmayı hedefleyen dev bir projeye hayat verdi. Bugün, teleferik teknolojisi yenilenerek yapılandırılan “Ekolojik Ulaşım Aracı” ve her biri “Etkinlik Merkezi” olarak konumlandırılan istasyonları ile size tüm gezi alışkanlıklarınızı unutturup yepyeni ve çok özel bir deneyim sunuyor.


Genel Bilgiler

Teferrüç İstasyonu merkez istasyondur ve otomasyonla yönlendirilen bir sisteme sahiptir. araçlık otopark, idari bölümler, eğlence dükkanları, yürüyen merdivenler, mağazalar, kafeler ve yolcu kabul salonu bu istasyonda yer almaktadır.

Sarıalan istasyonu deniz seviyesinden metre yüksektedir. Karayolu ile 36 kilometrelik ve ’ü aşkın virajı katederek ulaşabileceğiniz Sarıalan teleferik ile sadece 12 dakikadır.

Oteller Bölgesi İstasyonu ise metre yüksekliktedir. Bu alanda da market, restoran, kafe ve dükkanlar bulunmaktadır.


Özel Yolculuk Teması

Bursa Teleferik; istasyonlarında sunulan keyiflerle zenginleşen, ekolojik taşımacılıkla seyir yolculuğunun birleştiği “Özel Bir Yolculuk Deneyimi” teması geliştirdi.

Bu tema çerçevesinde;
  • Doğanın içine zarafetle yerleştirilen teleferik hattı ile 4 ayrı istasyonun modern mimarisi, tüm konuklara konfor ve eğlence sunuyor.
  • İstasyonlarda bulunan farklı markaların mağazaları, dopdolu bir etkinlik merkezi oluşturuyor.
  • Bursa Teleferik A.Ş.’nin Teleferik ve İstasyonları; uluslararası alanda da ses getirerek, Türkiye’nin ve dünyanın en görkemli turizm sahalarından biri olmayı hedefliyor.


Kabinler

Bursa Teleferik; 8 kişilik adet Standart Kabin ile yol alıyor. 20 saniyede bir, 1 kabinin geldiği, Detachable Gondola sisteminde sürekli çalışan teleferik hattında, istasyonların içine giren kabinler; tahliye alanına gelirken yavaşlatılarak, yolcuların kolay inip binmesi sağlanıyor.


İstasyonlar

Teferrüç

Teferrüç İstasyonu; otomasyonla yönlendirilen sistemi, araçlık otoparkı, 70 kişilik şirket ekibinin idari bölümleri, eğlence dükkânları, yürüyen merdiveni, geniş yolcu kabul salonu ile konuklarına profesyonel hizmet sunuyor. Tesisin her iki katını da kapsayan, yerden tavana kadar uzanan camlardan; içerideyken dışarıdaki manzara keyifle izlenebiliyor.

Teferrüç Merkez İstasyonu’nda Sunulan Hizmetler :
  • Sergi ve Gösteri Alanı Cam Salon,
  • Bilet Gişeleri,
  • İdari Bürolar,
  • Asansör,
  • Yürüyen Merdiven,
  • Mescit,
  • WC’ler,
  • Açık Otopark.

Sarıalan

Yıllarca teleferiğin son istasyonu olan Sarıalan; Oteller İstasyonu’nun açılması ile ara istasyon konumuna geçti. Muhteşem panoramik manzaralar sunan Sarıalan İstasyonu’nda, Teleferik tesisi içinde de birçok yenilik yapıldı. Sarıalan İstasyonu’nda tesise açılan Sarıalan Sofrası Restoranı, hem yolculara hem de Bursalılar ile turistlere özel lezzetler sunuyor. Grupların, şirketlerin ve ailelerin Teleferikle Uludağ özel gezisine büyük değer katıyor.

Sarıalan İstasyonu’nda Sunulan Hizmetler ve Mağazalar:
  • Sarıalan Sofrası Restoran,
  • Teleferik Hediyelik Eşya Dükkânı,
  • WC’ler.

Kurbağa Kaya (Oteller)

3. ve son istasyon olan Kurbağa Kaya (Oteller) İstasyonu, Aralık ’te açıldı. Oteller İstasyon Tesisi ise; yılında tam faaliyete geçerek dev bir tesis olarak hizmet vermeye başladı.

Kurbağa Kaya (Oteller) İstasyonu’nda Sunulan Hizmetler ve Mağazalar:
  • Alışveriş Merkezi,
  • Spor Sahaları,
  • WC’ler,
  • Restoranlar,
  • Açık Otopark.


Teknik Detaylar

Hat Sırasıyla(Teferrüç - Kadıyayla) / (Kadıyayla – Sarıalan) / (Sarıalan – Oteller)
Yatay Mesafe metre
Kot Farkı44
Kabin Sayısı
Seyahat Süresi32 Dakika 12 Saniye
Yolculuk Hızı6 metre/saniye
Yolcu Kapasitesi kişi/saat
Kabinler arası mesafe metre
Kabin gelme süresi19 saniyede bir
Kabin Kapasitesi8 kişi

Daha Fazla Göster

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası