birey okulları üsküdar / ÖZEL ÜSKÜDAR BİREY TEMEL LİSESİ Üsküdar-İstanbul

Birey Okulları Üsküdar

birey okulları üsküdar

İş Tanımı

İZMİR KONAK BİREY EĞİTİM KURUMLARINDA   görevlendirilmek üzere "Halkla İlişkiler" alınacaktır.
Birey Eğitim Kurumları; yayıncılık ve eğitim alanındaki tecrübeleriyle bilinen, eğitimin bir ülke için en önemli güç olduğuna inanan, özverili ve nitelikli eğitimciler tarafından kurulmuştur.Eğitim, sorumluluk ve özveri isteyen bir hizmet alanıdır. Sorumluluk ve özveri tecrübeyle birleştiğinde ardından başarının gelmesi kaçınılmazdır. Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış şubeleriyle Birey Eğitim Kurumları, kısa bir sürede eğitim alanında adından söz ettiren ve aranan eğitim kurumlarından biri olmuştur. Birey Eğitim Kurumları; eğitim anlayışını çağdaş yorumlarla besleyen, evrensel bilgiyi yerel değerlerle harmanlayan, profesyonel iş disiplininden hiç taviz vermeden, sanatçı titizliliği ve duyarlılığıyla öne çıkan Atatürkçü çizgide bir kurumdur. Her çocuk işlenmeyi bekleyen bir mücevher gibidir. Her çocuğun yapmaktan zevk aldığı, kolaylıkla yaptığı, alanında çok iyi olduğu ve yaparken huzur bulduğu bir meslek dalı vardır. Biz eğitimcilere düşen en önemli görev, çocuklarımızın kendilerini keşfetmelerini sağlamak ve bir ömür boyu mutluluk duyarak yapacakları meslek dalına onları yönlendirmektir. Başarı; öğrenci, öğretmen, okul, aile ve çevrenin katkılarıyla ortaya çıkan kolektif yapının ürünüdür. Öğrenci, öğretmen, okul ve ailenin etkin iletişim ve işbirliğiyle başarının kaçınılmaz olduğuna inanıyoruz. Tüm eğitim dönemi boyunca bu sıkı işbirliğinin takipçisi oluyoruz. Kendini keşfetme yolculuğuna çıkacak yeni bireylerle yol arkadaşlığı yapmak ve onların kendilerini keşif yolculuğuna tanık olmak en büyük arzumuzdur. Çünkü biz her BİREY’in eğitime ayrı bir değer kattığına inanıyoruz.

Aranan Nitelikler

• Milli Eğitim tarafından Özel Öğretim Kurumlarına ataması yapabilecek durumda olan,
• En az 3 yıllık deneyimine sahip,
• Hafta sonu çalışma engeli olmayan
• MS Office programlarına hakim,
• İletişim becerisi güçlü,diksiyonu düzgün,sorumluluk sahibi,ekip çalışmasına yatkın,
• Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden,
• Araştırma yönü kuvvetli,
• Analitik ve pratik düşünebilen,
• Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,
• Çözüm odaklı,
• Prezantabl,
• Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
• İzmir'de ikamet eden,

Birey Anadolu Lisesi Üsküdar

Birey Eğitim Kurumları; yayıncılık ve eğitim alanındaki tecrübeleriyle bilinen, eğitimin bir ülke için en önemli güç olduğuna inanan, özverili ve nitelikli eğitimciler tarafından kurulmuştur. Eğitim, sorumluluk ve özveri isteyen bir hizmet alanıdır. Sorumluluk ve özveri tecrübeyle birleştiğinde ardından başarının gelmesi kaçınılmazdır. Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış şubeleriyle Birey Eğitim Kurumları, kısa bir sürede eğitim alanında adından söz ettiren ve aranan eğitim kurumlarından biri olmuştur. Birey Eğitim Kurumları; eğitim anlayışını çağdaş yorumlarla besleyen, evrensel bilgiyi yerel değerlerle harmanlayan, profesyonel iş disiplininden hiç taviz vermeden, sanatçı titizliliği ve duyarlılığıyla öne çıkan Atatürkçü çizgide bir kurumdur. Her çocuk işlenmeyi bekleyen bir mücevher gibidir. Her çocuğun yapmaktan zevk aldığı, kolaylıkla yaptığı, alanında çok iyi olduğu ve yaparken huzur bulduğu bir meslek dalı vardır. Biz eğitimcilere düşen en önemli görev, çocuklarımızın kendilerini keşfetmelerini sağlamak ve bir ömür boyu mutluluk duyarak yapacakları meslek dalına onları yönlendirmektir. Başarı; öğrenci, öğretmen, okul, aile ve çevrenin katkılarıyla ortaya çıkan kolektif yapının ürünüdür. Öğrenci, öğretmen, okul ve ailenin etkin iletişim ve işbirliğiyle başarının kaçınılmaz olduğuna inanıyoruz. Tüm eğitim dönemi boyunca bu sıkı işbirliğinin takipçisi oluyoruz. Kendini keşfetme yolculuğuna çıkacak yeni bireylerle yol arkadaşlığı yapmak ve onların kendilerini keşif yolculuğuna tanık olmak en büyük arzumuzdur. Çünkü biz her BİREY’in eğitime ayrı bir değer kattığına inanıyoruz.

Bu Kuruma Henüz Yorum Yapılmadı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası