kiralık porsche cayenne ankara / Porsche Araç Kiralama, 75+ Rent a Car Fiyat Karşılaştır | ENUYGUN

Kiralık Porsche Cayenne Ankara

kiralık porsche cayenne ankara

En uygun fiyatlarla Porsche kiralayın

yılında Almanya'nın Stuttgart kentinde faaliyete başlayan, ultra lüks ve yüksek performanslı dinamik spor araçlarıyla ünlü olan Porsche, heyecanlı bir sürüş deneyimini konforla birlikte yaşamayı sevenleri kendine çekiyor. Spor otomobil mühendisliği konusunda dünyanın öncü firmalarından biri olan Porsche; benzersiz yol tutuşları, güçlü motorları, son teknolojiyle donatılmış kaliteli iç kabinlere sahip araçlarıyla çok ilgi görüyor.

Kendine özgü minimal ve eşsiz tasarımını imzası haline getiren Porsche, zorlu arazi koşullarına uygun araçlardan şehir içi kullanımı için tasarlanmış spor araçlarına kadar geniş araç yelpazesine sahip. Günümüzün en çekici spor araç modellerini üreten Porsche, konforlu ve rahat araçlarıyla ise iş seyahatleri için tercih ediliyor. 

Porsche Araç Kiralama

Araba Kiralama Ankara

 

Porsche Cayenne Kiralama Ankara

porsche cayenne kiralama ankara
 

PORSCHE CAYENNE K&#;RALAMA ANKARA ad&#;yla dahi insan&#; ba&#;ka hayallere götüren bir marka. Zenginli&#;in ve ayr&#;cal&#;&#;&#;n sembolü olan bu görkemli otomobilin içinde olmak bile dünyan&#;n en güzel duygular&#;ndan biri olsa gerek. Sat&#;n alma yoluyla Porsche Cayenne Kiralama ya kavu&#;amayanlar dert etmesin. Lüks araba kiralamak isteyenlerin ilk tercihleri aras&#;nda yer alan Porsche’nin Cayenne modeli, Cizgi Lüks Otomobil Kiralama &#;irketi’nin kiral&#;k araba koleksiyonunda gururla sergileniyor.

Porsche Cayenne Kiralama Ankara yoluyla dileyen herkesin, istedi&#;i kadar emrinde oluyor. Porsche marka otomobilin, zaten iyi olan sürü&#; özellikleri, Cayenne modelinde daha da geli&#;tirilmi&#;. Daha hacimli ve güçlü motoru, kolay kolay yolda kalmayan sa&#;laml&#;&#;&#;yla, deyim yerindeyse ta&#; gibi bir araba Porsche Cayenne, lüks bir otomobilde olmas&#; gereken tüm özelliklere sahip.

 

 

Porsche Cayenne Kiralama Ankara cd çalar, dijital klima, sis lambas&#;, park sensörü, &#;s&#;tmal&#; koltuk, sabit h&#;z kontrolü, alarm, çelik jant,sunroof ve yol bilgisayar&#; gibi teknik özelliklerin yan&#; s&#;ra geni&#; iç mekan, hassas direksiyon, yüksek viraj stabilitesi, çok iyi çeki&#; gücü, yüksek fonksiyonellik, çok iyi fren sistemi, zengin güvenlik donan&#;m&#;, sert süspansiyon sistemi ve ince ön koltuklara sahip olan Porsche Cayenne Kiralama yoluyla sizi sürü&#; keyfinin doru&#;una ç&#;karacak.Porsche Cayenne Kiralama görsel aç&#;dan, her araç daha da dinamiktir. Teknik aç&#;dan ise, daha esnek ve güçlüdür. Yak&#;t ekonomisi de, say&#;s&#;z aktif ve pasif emniyet donan&#;m&#; gibi geli&#;tirilmi&#;tir. Sonuç, hem büyük keyif veren bir araç hem de mant&#;kl&#; bir seçim. 

Kiral&#;k Porsche Cayenne d&#;&#;tan bak&#;ld&#;&#;&#;nda, her model daha geli&#;mi&#;, daha esnek ve özel ve aerodinamik aç&#;dan daha geli&#;mi&#;tir. Ön ve arka k&#;s&#;mlar tamamen yeniden tasarlanm&#;&#;t&#;r ve çamurluk ç&#;k&#;nt&#;lar&#; daha da geni&#;letilmi&#;tir. Benzersiz özellikleri aras&#;nda, Cayenne ve Cayenne S modellerinde kullan&#;lan yeni far geometrisi ve H7 projektör huzmeli farlar ile Cayenne Turbo modelinde kullan&#;lan Bi-Xenon farlar ile dinamik viraj farlar&#; bulunmaktad&#;r.

Porsche Cayenne Kiralama Ankara, dinamizm, çeviklik, güvenlik, konfor ve gündelik kullan&#;m kolayl&#;&#;&#; bak&#;m&#;ndan çok yüksek standartlarda tasarlan&#;r. Bu özellikler birle&#;ti&#;inde benzersiz bir sürü&#; keyfi yarat&#;r. Yeni Cayenne modelleriyle: her zeminde.
 

Porsche Cayenne Kiralama Ankara üç model de yol ve yolun ötesi için tasarlanm&#;&#;t&#;r. Aktarma &#;anz&#;man&#;n&#; "dü&#;ük kademe" konumuna alman&#;z, arac&#;n arazi kullan&#;m&#;na haz&#;r hale gelmesi için yeterlidir. Porsche Çeki&#; Yönetimi (PTM), geli&#;mi&#; Porsche Stabilite Yönetimi (PSM) sistemi ile birlikte bir dizi sistemi optimum arazi performans&#; için uyarlar. Yoldan araziye sorunsuz geçi&#; için dü&#;ük kademe, arazi ABS'si ve azami çeki&#; için ABD ve haval&#; süspansiyona (Cayenne Turbo modelinde standart, Porsche Cayenne S ve Cayenne modellerinde opsiyonel) sahip modellerde mm (Yüksek Seviye I) azami yerden yükseklik otomatik olarak seçilir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir