minergate gibi siteler / minergate - ekşi sözlük

Minergate Gibi Siteler

minergate gibi siteler

MinerGate: Bu Madenci Yazılımını GNU / Linux üzerine nasıl kurabilirim?

Diğer durumlarda, hakkında yazdık Dijital Madencilik ve okuyucuların büyük ilgisini çekti. Zaman zaman kapsanan konular hakkında olmuştur GNU / Linux İşletim Sistemimizi Dijital Madencilik için nasıl optimize edebilirim?, diğer zamanlarda belirli bir Digital Mining için uygun GNU / Linux OS veya sadece alanıyla ilgili Temel kavramlar hakkında Dijital Madencilik, Kripto Para Birimleri, Blockchain veya FinTech.

Bu fırsatta konuşacağız MinerGate Yazılımı ve nasıl kurulur İşletim Sistemi GNU / Linux. Biz seçildik MinerGateo zamandan beri MS Windows İşletim Sistemleri, genellikle etkinliği ve basitliği ile platformunun sağlamlığı ve güvenilirliği nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır.

MinerGate ve MilagrOS

Konuya tam olarak girmeden önce, ilgili konuların daha iyi anlaşılması için şunu hatırlamakta fayda var: Digital Mining, Cryptocurrencies, Blockchain veya FinTech, bazı eski ve ilginç var ilgili makaleler Blogumuzda okumak veya yeniden okumak iyi olur, bunlardan bazıları şunlardır:

İlgili makale:

GNU / Linux'unuzu Dijital Madenciliğe uygun bir İşletim Sistemine dönüştürün

İlgili makale:

MinerOS GNU / Linux: Dijital Madencilik için İşletim Sistemi (MilagrOS)

İlgili makale:

Kripto Varlıklar ve Kripto Para Birimleri: Kullanmadan önce neleri bilmeliyiz?

Indeks

MinerGate nedir?

MinerGatetemelde bir Madencilik Yazılımıama aynı zamanda Çevrimiçi Dijital Madencilik Platformu söz konusu uygulama tarafından sağlanmaktadır.

Resmi web sitelerine göre, platform ve yazılım şu şekilde tanımlanmaktadır:

"MinerGate yılında bir grup blockchain meraklısı tarafından oluşturulan çok para birimli madencilik fonudur. En kolay madencilik yazılımını, güvenilir bir 24/7 destek hizmetini ve emrinizde yardımcı bir topluluk sağlıyoruz.başlıklı bir kılavuz yayınladı.

"MinerGate xFast GUI Madenci kullanımı kolay, yüksek performanslı bir madencilik yazılımıdır. Yeni kod mimarisine dayanan uygulama, etkileyici hash çıktıları sergileyerek madencilik deneyiminizi daha da verimli hale getirir.başlıklı bir kılavuz yayınladı.

MinerGate kurulumu

Dikkat: Bu öğreticiyi ve kurulumu gerçekleştirmek için, küçük, özelleştirilmiş ve optimize edilmiş bir sürüm kullanacağız. MX Linux X Dağıtımı çağrı Mucizeler , bu görevler için önceden optimize edilmiş olan, bunun için açıklanan önceki öğreticimize göre. Ek olarak, şu anki sürümünün MX LinuxX dayanmaktadır Debian GNU / Linux 10 (Buster).

1 adım

Madencilik Yazılımını İndirin

Bunun için şuraya gitmeliyiz İndirilenler bölümü söz konusu web sitesinin mevcut sürümünü indirin ve mevcut sürümü indirin GNU / Linux. Bu makaleyi yazarken, onlar kararlı sürüm kurulum için öneren Ubuntu. Bu Yazılım, grafik arayüzlü veya grafik arayüzsüz olarak gelir; yani Masaüstü (GUI) ve diğeri için Terminal (CLI).

2 adım

Sürümlerden biri veya her ikisi de indirildikten sonra, aynı sürümler, grafik veya konsol paket yöneticisi tercihinize göre ve tercih ettiğiniz geleneksel mod. Eğitimimiz için şu komutu kullanacağız . Ve GUI paketi için aşağıdaki gibi:

Zaten kullanıyoruz GNU / Linux DistroMucizeler , komuta sadece eksikliğini bildiriyor bağımlılık veya kitaplık izleyen: . Bu Distro'yu kullanmamız durumunda, kendimizi söz konusu hatada görmemek için daha önce yükleyebilirdik. Kullanılması durumunda Ubuntu, Debian, MXLinux veya benzeri olsun ya da olmasın, burada belirttiğimiz gibi işletim sisteminizi optimize etmeyi unutmayın. önceki habersürekli güncel tuttuğumuz.

Diğer beklenmeyen hatalar için bağımlılıklar veya kitaplıklar, bu 2 komuttan herhangi biri veya muadillerine göre yazarak çözülebilir. GNU / Linux Distro Kullanılmış:

3 adım

Kurulumun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi durumunda, geriye kalan tek şey, adı verilen bir kısayolu olması gereken söz konusu uygulamayı başlatmaktır. MinerGate içinde Uygulamalar menüsü, Ofis bölümü. Ve eğer sorun yoksa, bazıları bilinmeyen veya tespit edilmeyen, mükemmel bir şekilde açılmalıdır. e-mail programın grafik arayüzünde ve oturum açın. Unutmayın, öncelikle şuraya kayıt olmanız gerekir: MinerGate platformu etkili kullanmak için Yazılım.

Son not

Çoğu zaman bunlar Dijital Madencilik Yazılımı paketleri ve kitaplıkları gerektirir video (NVidia, AMD ve Intel) en iyi şekilde çalışmak. Bu durumuda MinerGate, terminal versiyonunuz kurulumunu gerektirir bağlı olarak gereken GNU / Linux Distro ağırlığa sahip bir dizi paketi indirmek için kullanılır MB.

Çoğu durumda, bu eylem düzgün yapılandırılmamışlarsa sistemi kararsız hale getirebilirveya sende yok uygun donanımveya daha kötüsü, diğerlerini silme talebinde bulunabilirsiniz. temel paketler ve senin GNU / Linux Distro sorunlu veya kullanılamaz. Bu özel durumda dikkatli olun.

Sonraki başka bir makalede başka bir tane seçeceğiz Dijital Madencilik Yazılımı azar azar denemek için.

Sonuç

Bunu umuyoruz "yararlı küçük gönderibaşlıklı bir kılavuz yayınladı üzerinde Dijital Madencilik Yazılımı denilen basitliği, etkinliği ve onu sağlayan Kripto Platformunun tanınan itibarı ile en çok kullanılanlardan biri olan; çok ol ilgi ve fayda, Bütün için ve harika, devasa ve büyüyen ekosistemin yayılmasına büyük katkı sağlar. .

Ve daha fazla bilgi için, herhangi birini ziyaret etmekten her zaman çekinmeyin. Çevrimiçi kitaplık olarak OpenLibra y jedit okumak kitaplar (PDF'ler) bu konu veya diğerleri hakkında bilgi alanları. Şimdilik, bunu beğendiyseniz , paylaşmayı bırakma başkalarıyla, senin içinde Favori web siteleri, kanallar, gruplar veya topluluklar sosyal ağlar, tercihen ücretsiz ve açık Mastodonveya güvenli ve özel Telegram.

Veya adresindeki ana sayfamızı ziyaret edin FromLinux veya resmi Kanala katılın DesdeLinux'tan Telgraf bu veya diğer ilginç yayınları okumak ve oylamak için , , ve ilgili diğer konular Ve .


minergate

  • cryptonight temelli kripto paraları kazabileceğiniz havuzları bulunan mining sitesi.

    bytecoin dışında monera, fantomcoin, quazarcoin, darknote, monetaverde, aeoncoin,dashcoin ve infinium-8kazılabiliyor. günlük olarak hanginin ne kadar kazacağı ile ilgili hesaplayıcısı var.

    misal bugün 1kh/s ile quazarcoin kazdığınızda saatlik btc kazandırıyor. saatlik 0,02 dolar yani. ancak tl'lik ekran kartları bile h/s yi görüyor.

    seafoodplus.info

  • genel olarak tüm hack tarzı şeyler virüs uyarısı yaptığından dolayı bunun virüs mi değil mi bilmiyorum. ancak çok sayıda kullanıcısı var. eskiden mining çok karlı değildi ancak şu an bitcoinin abartı rakamlara gelmesiyle 10 senelik bilgisayarım bile 15 tl civarında para toplayabiliyor.

    applicationı çalıştırdıktan sonra hızınıza bakıp sitedeki calculator kısmından ne getiri elde edebileceğinizi görebiliyorsunuz. (gpu + cpu oluyor hızınız.)

    denemek isterseniz referallı linkimi koydum. buradan üye olup application'ı indirebilirsiniz. seafoodplus.info

    veya seafoodplus.info yazın girin browsera :)

  • yaklaşık 1 haftalık deneyimimden sonra hakkında fikir sahibi olduğum mining pool platformu.

    elimdeki fazladan bilgisayarları sisteme sokarak 7/24 çalıştırıyorum ve monero (xmr) için ortalama h/s hızım var. ilk 4 gün zcash kazarak, sonrasında daha karlı olduğunu görerek 3 gün de monero kazarak 1 haftayı tamamladım. şu andaki kurlarla dolar confirmed balance sahibiyim. zcash kısmını cüzdana da çektim hiç sıkıntı yok.

    kullanımı gayet basit, grafik arabirimi var. tabi console minerlara göre belli bir miktar kaynak arabirime gidiyor fakat uzaktaki bilgisayarları teamviewer la kontrol etme lüksü için değer. android uygulaması da mevcut. anlık hıznızı, toplam çalışan bilgisayarları ve para karşılığını görebiliyorsunuz.

    ayrıca cloud mining hizmeti de veriyor. ve roi 1yıl civarında. böyle olması açıkçası daha güven verdi. sonuçta daha gerçekçi bir senaryo. kimse kimseye bedavadan hash power vermez.

    refli linkten nefret ederim o yüzden vermiyorum. isteyen yazsın girsin, üye olsun, denesin.

    ilk başta sistemin gücüne de bağlı olarak balance gün 0'da kalacaktır. ilgili block bulununcaya kadar hesaba geçmiyor çünkü. endişelenmeye gerek yok.

    yeşille yardım edebilirim. optimizasyon için bir çok deneme yanılma yaptım çünkü :)

  • (bkz: kryptex)

  • iki günde xmr çıkartabildim. aslında biraz az ama oturduğum yerde herhangi bir emek sarfetmeden daha fazla kazanmak da olmazdı. uygulaması çok basit ve kolay. uzun vadede bedavadan güzel coinler kazanabilirsiniz.

    referans linki

  • spoiler

    dear miners! enjoy free monero xmr mining from 25 december till 3 january.
    may your holidays be filled with lots of love, happiness and mining!

    spoiler

    anlamadım yani boşamı kazıyorum şu anda?

  • (bkz: ponzi)

  • biraz okuyan araştıran insanın kullanmaması gereken yer. reddit' e bir bakın görün neymiş.
    (bkz: scam)

  • (bkz: sikem)

  • sayesinde evde yatan bilgisayarlarla kolaylıkla monero kazıp her ay rakı paramı çıkardığım platform. scam değil en azından şu an için değil zira sorunsuz bir şekilde coinlerimi binance hesabıma aktarabiliyorum.
    mining olayını program kurabilecek herkesin yapıp ufak tefek coin kazanmasını sağlıyor, kurduktan sonra elinizdeki donanımın üretebileceği en verimli coin'i gösteriyor.
    refli linki: seafoodplus.info

  • MinerGate

    Güzel bir madencilik

    Antalya

    Çok farklı dil seçeneklerine sahip olan bu madencilikte ne çok fazla ne de çok fazla kripto para var. Üyeliklerinde 3 çeşit üyelik vardır. Arkadaşım oldukça tecrübeli olduğu için beni referans olarak davet ettiğinde çok yüksek bir oran aldı. Referans sistemi çok kazançlı ve başarılı. Minergate'in web sitesini çok rahat kullandım. Basit ve faydalı veriler içerik olarak mevcuttur. Hesap makinesi ile yaptığınız yatırımın geri dönüşü olacağı için en ince ayrıntısına kadar görmeniz mümkündür. Minergate'ten para çekme talebinde bulunduğumda parayı birkaç dakika içinde güvenli bir şekilde cüzdanıma aktardılar. Para çekme limitinin olmaması da güzel. Ayrıca yeni kullanıcılar için oluşturulan ödül sistemi de oldukça başarılı ve eğlenceli. Bu şirket her geçen gün kendini yenileyen ve kullanıcılarının görüş ve isteklerine önem veren bir kripto para madenciliğidir. Ben arkadaşım sayesinde başladım umarım sizlerde benim sayemde başlarsınız.

    Tam incelemeye bakın

    Az bilinen faydalı bir madencilik havuzu platformu

    İstanbul

    MinerGate, blockchain teknolojisi üzerine kurulmuş bir madencilik projesidir. MinerGate, çoğu madencilik havuzundan daha düşük bir hash'e sahiptir, ancak kullanıcı sayısı oldukça yüksektir. MinerGate'de çıkarılabilen kripto para birimlerinin sayısı orta düzeydedir. Dil sayısı oldukça fazladır. 20 dili destekler. MinerGate'de 12 kripto para madenciliği yapabilirsiniz. Bunlar arasında en ilginci Bitcoin Gold, Zcash ve Grin. MinerGate'in iyi özelliklerinden biri düşük para çekme limitleridir. MinerGate, HitBtc ile ortaklık kurdu. HitBTC üzerinden madencilik yapılabilir. Arayüzü oldukça basit ve stabil çalışıyor. Hesap makinesi ile satın almak istediğiniz madencilik paketlerinden kaç günde ne kadar para kazanabileceğinizi hesaplayabilirsiniz. Masaüstü kurulum ve mobil cihazlarda kurulum olarak kullanabilirsiniz. MinerGate'in en önemli özelliği "üyelik seviyeleri"dir. - Yeni başlayan biriyseniz, arkadaş davetinizle kaydolan kullanıcılardan %30 kazanacaksınız. - Orta seviye iseniz…

    Tam incelemeye bakın

    Madenci Kapısı Havuzu

    MinerGate, birleşik madenciliği destekleyen ilk kripto para madenciliği yazılım havuzudur. Bu, kullanıcıların büyük paralar için hash oranlarını düşürmeden MinerGate havuzunda birkaç farklı altcoin için madencilik yapabileceği anlamına gelir. BTC jetonlarını çıkarma yeteneklerinden ödün vermeden altcoin madenciliği yapmak isteyen bir grup kripto para meraklısı tarafından oluşturuldu. Yüksek hash oranına sahip bir hibrit bulut madenciliği havuzu oluşturmak için uzak kaynakları bir araya topladılar. MinerGate'in yaratıcıları, Android için bir mobil madenci uygulaması da kodladı. Uygulamanın bir sürümü blok zinciri madenciliği için tam desteğe sahipken, ikincisi bakiyenizi kontrol etmenize ve hesabınızdan para çekmenize olanak tanır. Blockchain madencilik sunmadığı için bilinmeyen kaynaklardan yazılım kabul etmeyen telefonlara kurulabilir. Her iki seçenek de bulut madenciliği sözleşmelerini satın almanıza ve kontrol etmenize olanak tanır. MinerGate'in bilgi tabanı madencilik için en…

    Tam incelemeye bakın

    Minergate adlı bu heyecan verici madencilik havuzundaki incelemem

    Bu, birisini yönlendiren başka bir kullanıcıdan referans için çok kazançlı ve istisnai bir oran veren bir kripto para madenciliği havuzudur. Çok erişilebilir ve rahat bir web sitesine sahiptir, kullanıcıların seçtikleri tüm detayları görmelerini sağlar. Bu kripto para madenciliği havuzundan para çekme limitsizdir, kullanıcılar diledikleri miktarı hız ve verimlilikle çekebilirler. Platformu kullanan madencilere ödül sunar, şikayetler ve hizmet sunumu iyileştirme yorumları hakkında müşterilere geri bildirimde bulunur ve geri bildirimde bulunur, farklı dillerde mevcut olduğu için yaygın olarak tanınan bir değişimdir.

    Tam incelemeye bakın

    MinerGate artıları ve eksileri

    • Tüm yuvarlak olumlu yorumlar

    • Bu havuz hakkında olumsuz yorum yok

    Madenci Kapısı

    Madenci Kapısı Madencilik zor bir görev olabilir, bakım ve elektrik maliyeti yüksek olduğu için her kripto meraklısı tüm madencilik cihazını korumayı göze alamaz. Madencilik ekipmanlarının kullanımıyla ilgili tüm masraflar ile, kripto para birimlerinin bir kısmını çıkarmak isteyen ilgili kullanıcıların, madencilik varlıklarını, çok sayıda yazılım ve araçtan oluşan bir koleksiyon olan madencilik havuzunda birleştirmeleri veya yatırmaları gerekecektir. Kar elde etmek için kullanılır, bu süreç uzmanlar tarafından gerçekleştirilir, ilgilenen madenciler tarafından gerekli olan tek şey, platformun mevcut uygulamasını ve yazılımını cihazınıza yükleyerek belirtilen talimatları takip etmek ve bir miktar komisyon kazanmaya başlamaktır. MinerGate'de çıkarılacak desteklenen madeni paralar arasında btc, eth, xmr, vb., zec, ltc, eos ve madencilik için daha fazla ödül bulunmaktadır. hisse başına %1 ödeme veya son N hisse başına % ödemedir. Kullanıcı, madencilik faaliyetlerini yönetmek için…

    Tam incelemeye bakın

    Madenci Kapısı: Ödüllendiren Madencilik Seçenekleriyle Mükemmel Hizmet

    Miner Gate, desteklenen ve yaygın olarak ticari olan üç kripto para birimine sertifikalı hizmetler sunan ortak bir madencilik havuzudur: Monero, Ethereum ve Ethereum classic. Kullanıcıların görebileceği gibi, yalnızca ERC özelliklerinin belirteçleri için madencilik hizmetleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, bu göreve hala büyük önem veren küçük hizmetlerden biridir. İyi yanlarından bazıları, madenciliği yapılan blok başına günlük işlemler hakkında güvenilir içerik yüklemesi ve platformun, madencilerin süreçte harcadığı saatlere göre hacim olarak mükemmel sonuçlar sunmasıdır. Bu hizmet, internetten ücretsiz olarak indirilebilen bir yazılım aracılığıyla çalışır. İnternette dağınık etkili bir ağa sahip olduğu için işlemi başlatmak için karmaşık cihazlar gerektirmez, sayı olarak listelenen tüm madeni paralar için 10 aktif madencilik havuzudur. İşlem, çıkarılan ilk bloklar için sadece birkaç dakika sürebilir ve kullanıcılar, Ethereum tokeninin genellikle daha yüksek bir…

    Tam incelemeye bakın

    gençlerin yeri

    Minergat, tüm madencilik yerlerinin en düşük gelirine sahiptir !!! Nice, benim için iyi bir madeni para listesiydi. Net monitör, hash oranını zamanında gösterdi Her şey çok kaliteliydi ama cüzdanımda ne kadar az kripto varlığın olduğunu yazamıyorum, gün geçtikçe, haftalarca, aylarca, aylar sonra bu program beni çileden çıkarıyordu. Fiyat yüzlerce bile mükemmel olduğunda Monero'yu çıkardım. Diğer incelemeleri gördüm ve hala aynı sorun. Ve onlu Cpu madenciliği çalıştı ve Gpu yapmadılar …

    Tam incelemeye bakın

    Madenci Kapısı

    milyondan fazla insan, ethereum için açık bir madencilik grubu olan MinerGate'e güveniyor ve dünyanın herhangi bir yerinden aynı anda madenciliği yapılabilen yaklaşık 15 alternatif kripto para biriminden oluşuyor. Sadece bakiye izleme, bakiye görüntüleme ve bildirim almaya imkan veren bir mobil uygulaması vardır, mobil uygulama kullanılarak çıkartılamaz.

    Tam incelemeye bakın

    MinerGate artıları ve eksileri

    • Masaüstü cihazlarda kolay kurulum.

    • Büyük madencilik topluluğu artı dünya çapında 3,5 milyon.

    • Kâr, benim için kullandığınız ekipmana bağlıdır.

    • Bir aldatmaca olduğu eleştirisi var, çünkü çok iyi başladı ve ardından hash'in gücü azaldı ve gerçek hashrate miktarını ödemedi.

    MinerGate, güçlü kripto para madenciliği platformu

    MinerGate, madencilikteki ana madeni paraların hash oranını düşürmeden aynı anda 15 farklı türde madeni para çıkarmak için çalışan güçlü bir kripto para madenciliği platformudur. Bu platform, Windows, Mac, Ubuntu ve Fedora gibi çeşitli cihazlara kurulabildiğinden madencilik görevlerini kolaylaştırır. MinerGate ayrıca android mobil cihazlar için bir aracı sunar, böylece madencilik kullanıcılarının kripto para birimlerinin çıkarılması üzerinde kontrol sahibi olmaları ve MinerGate'deki profillerini doğrulamaları sağlanır. Bu kripto para madenciliği grubu güvenilirdir, doğrudan cüzdana çekilen paranın çekilmesini sağlar, madencilik yapmak için GPU'nuzu kullanmanıza izin verir, VPS kullanarak madencilik yapmak için bir komut satırı sürümü sunar ve hepsinden önemlisi, çeşitli farklı para birimlerinin madenciliğini kolaylaştırır . Madeni para çıkarma görevlerini yerine getirmek için gerekli olan tek bileşen, mükemmel kripto para madenciliğini garanti eden oldukça güçlü bir ekipman…

    Tam incelemeye bakın

    Madenci Kapısı

    MinerGate adında prestijli bir madencilik platformudur ve yılında yaklaşık kullanıcıyı ağırlayan bir madencilik grubudur ve o zamandan beri en iyi ve en popüler madencilik platformlarından biri haline gelmiştir. Bu açık kaynak madencilik grubu, tüm dünya için mevcut olduğundan, dünyanın herhangi bir yerinden yapabileceğiniz bir dizi kripto para birimi ile uyumludur. Madencilik amatörleri ve ilk kez başlayanlar için kullanımı çok kolay ve basittir, gücü artırabileceğiniz ve böylece daha yüksek karlar elde edebileceğiniz birçok seçeneğe sahiptir ve gücü artırdığınızda daha sert elde edersiniz.

    Tam incelemeye bakın

    MinerGate artıları ve eksileri

    • MinerGate, 'den fazla madenciye sahip bir madencilik grubudur ve büyümeye devam etmektedir.

    • Yüksek kar elde etmek için gücü artırabileceğiniz seçenekler.

    • Yüksek performans tam korumalı.

    • Web sitesinde proje hakkında küçük bilgiler.

    Minergate, her türlü kripto paranın madenciliğini kolaylaştırır.

    Minergate, birçok açık grup madencilik programından biridir. Yazılım herhangi bir dizüstü bilgisayarda veya bilgisayarda çalışabilir ve kullanıcının birkaç tıklamayla çeşitli kripto para birimleri madenciliğine izin verir. Bu tür bir yapılandırma, kullanıcıya madencilik dünyasına sorunsuz ve basit bir giriş noktası sağlarken küçük ama düzenli bir gelir kaynağı oluşturmanın basit bir yolunu sunar. Grubun her üyesi, ortaya çıkan jetonlardan bir pay alır. Her üyenin aldığı token sayısı, her üyenin madencilik için sunduğu kesme gücüne göre değişir.

    Tam incelemeye bakın

    MinerGate artıları ve eksileri

    • Kazanabileceğiniz miktar, kullandığınız ekipmana bağlıdır. Basitçe söylemek gerekirse, cihaz ne kadar güçlü olursa, kazanç o kadar yüksek olur.

    • Kullanıcı dostu arayüz

    • Minergate, hem grafik işlemcisini hem de havuza hash gücünü kullanma imkanı veriyor.

    • Minergate mobil uygulaması

    • Genel olarak madenciliğin karlılığı

    • PC'yi madencilik yapmak için kullanmak, onu başka bir şey için kullanmanıza gerçekten izin vermez.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir