düzce halk eğitim merkezi kurs başvuru / Düzce Halk Eğitim hangi kurslar var?

Düzce Halk Eğitim Merkezi Kurs Başvuru

düzce halk eğitim merkezi kurs başvuru

Yeme, İçme ve Konaklama Sektöründe Çalışan Personel ve Yöneticilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Kursları Düzenlenecektir...

Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, Düzce üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü ve Düzce Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “Servis Hizmetleri, Halkla İlişkiler, Turizm ve Düzce’de Turizm” konu başlıklarını içeren eğitim kursu düzenlenecektir.

Söz konusu eğitim programı yeme, içme ve konaklama sektöründe çalışan personel ve yöneticilerine yönelik olup, 16 Şubat 2022 tarihinde başlayacaktır.

Altı hafta sürecek olan eğitim programı, hafta içi (Çarşamba, Perşembe ve Cuma) günleri 17:30 ile 20:00 saatleri arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Kurs başvurularının;

[email protected], [email protected] yada 0 (541) 369 46 54 nolu Whatsapp adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Düzce Halk Eğitim hangi kurslar var?

İçindekiler:

  1. Düzce Halk Eğitim hangi kurslar var?
  2. E-yaygın başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Bolu Halk Eğitim kursları ne zaman başlıyor?
  4. Düzce Gençlik Merkezi hangi kurslar var?
  5. Nazillide havuz var mi?
  6. E-yaygın nasıl giriş yapılır?

Düzce Halk Eğitim hangi kurslar var?

DÜZCE HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs AdıBaşlama Tarihi
Yağlı Boya Resim Akçakoca Halk Eğitimi Merkezi Düzce / Akçakoca27.09.2021
Bilgisayarsız Temel Robotik Ve Kodlama Akçakoca Halk Eğitimi Merkezi Düzce / Akçakoca28.09.2021
Bilgisayarsız Temel Robotik Ve Kodlama Akçakoca Halk Eğitimi Merkezi Düzce / Akçakoca29.09.2021
17 satır daha

E-yaygın başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021-2022 Dönemi Usta Öğretici Başvuruları E-YaygınSisteminden E-Devlet Girişi İle 2 Ağustos – 31 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Alınacak. Usta Öğretici Başvuru SonuçlarıVe Sıralaması İse Tarihinde İlan Edilecek.

Bolu Halk Eğitim kursları ne zaman başlıyor?

Drama kursumuz 12.10.2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Kursakatılmak isteyenler kurumumuza başvuruda bulunabilirler.

Düzce Gençlik Merkezi hangi kurslar var?

Düzce Gençlik MerkeziKurslarında, bağlama, resim, bilgisayar, İngilizce, tiyatro, model uçak, ebru, telkari, ney, halk oyunları, fotoğrafçılık, çini hat alanlarında kurslaraçılacak.

Nazillide havuz var mi?

Nazilli Kapalı Yüzme HavuzuGünlük Giriş Ücreti (Kişi Başı): Seans Süresi : 60 dakikadır. Aylık Abonelik sisteminde haftada en fazla 2 kez ayda 8 kez havuzukullanım hakkı bulunmaktadır. Yüzme bilmeyenlere abonelik içerisinde yüzme eğitimleri verilmektedir. Gruplar en fazla 10 kişiden oluşturulmaktadır.

E-yaygın nasıl giriş yapılır?

E-yaygin.meb.gov.tr adresinden online olarak e-Yaygınsistemine üye olmanız halinde yada aynı adresten e-Devlet Girişi üzerinden sisteme giriş yaparak yaygıneğitim kurumlarımızın kurslarına ön kayıtyapabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir