en güzel tantuni / GÖKSEL TANTUNİ | Kurumsal Web Sitesi

En Güzel Tantuni

en güzel tantuni

İstanbul Avrupa Yakası&#;nda Tantuni Yiyebileceğiniz En İyi 7 Adres

Mersin&#;den çıkan, lezzeti tüm Türkiye&#;ye yayılan bir lezzet, Tantuni. yılında &#;En İyi Tantuniciler&#; diye yine 7 adreslik bir liste yapmışız ancak bu süre zarfında İstanbul&#;da Tantuni daha da yayıldı, daha da sevildi. Dana etinin pişirilme kıvamından, kullanılan ekmeğe; sunulan şalgamdan, turşunun kalitesine kadar bu sefer İstanbul&#;un Avrupa Yakası&#;ndaki En İyi 7 Tantunicileri derledik, afiyetler okuyunuz.

1- Beşaltı Kirvem Tantuni- Karaköy

İstanbul&#;da tantuni denince ilk akla gelen yer bizim için burası. Şimdilerde Karaköy&#;ün yenilenen yüzüne o da ayak uydurdu ve dükkanını yeniledi ama lezzet yine hep aynı iyi lezzet. Beşaltı Kirvem Tantuni&#;nin daha detaylı yazısını okumak için lütfen tıklayın.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Mumhane Cad. No/B- Beyoğlu-İstanbul Tel:

tantuni_besalti01

2- MMY Tantuni, Yenibosna

Kocaman bir mekan burası ve her daim yoğun denebilir. Sırrı kullanılan malzemenin 1. sınıf olması ve Mersin ustalığı. Hızlı servisi, güler yüzlü hizmeti, profesyonel yönetimi ve lezzetiyle, tantuni denince uğranması gereken baş adreslerden biri, MMY Tantuni.

Adres: Cemal Ulusoy Cad. Basın Ekspres Yolu No Yenibosna (BP Benzin İstasyonu içi)
İstanbul Tel:

[wdi_feed id=&#;1&#;]

3- Baazen Tantuni, Levent

Tantuninin tam anlamıyla &#;Fast Food&#; a döndüğü yer burası. Çünkü çok hızlılar. Civardaki beyaz yakalının öğle yemekleri için ilk tercihlerinden. Tantunisi güzel, kendi yapımı ayranları ayrı bir güzel.

Adres: Levent Cad. No:1 Büyükdere Cad. Beşiktaş-İstanbul Tel:

4- Suat Usta Mersin Tantuni, Beyoğlu

Mersin dışındaki rakipleri arasında yıllardır üst sıralarda yer alan bir durak Suat Usta Tantuni. 1 tane asla yetmez.

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Tel Sk. No:1, Beyoğlu/İstanbul Tel:

5- Mersin Yaprak Tantuni, Bakırköy

Rakiplerine göre baharatı daha az bir tantuni yapıyor. Müdavimi çok. Tantuni dışında künefesi de pek meşhur.

Adres: Kartaltepe Mah. İncirli Cad. No/A Bakırköy-İstanbul Tel:

6- Göksel Tantuni, Beşiktaş

İstanbul&#;da bir Mersinli. Kısmen daha az yağlı bir tantuni yapıyor. Yancıları; roka, domateş, turp ve turşu ikramları ile göz dolduruyor.

Adres: Ihlamurdere Cad. Sinanpaşa Sokağı No/A Beşiktaş İstanbul Tel: 27 27

Bir aile işletmesi. Son derece samimi bir mekan. Somundan ziyade tercihler lavaştan yana burada. Tantuni tam kıvamında. İstanbul&#;un diğer bir ucunda lezzet arayanlara tavsiye olunur.

Adres: Sezer İş Merkezi Güneşli Evren Mah. Gülbahar Cad. No Bağcılar- İstanbul Tel:   16 17

Tantuni'nin Başkenti Mersin'de Gidebileceğiniz Uygun Fiyatlı 15 Mekan

Haberler

Yemek

Tantuni'nin Başkenti Mersin'de Gidebileceğiniz Uygun Fiyatlı 15 Mekan

Gerek tarihi, gerek yöresel lezzetleri olsun Mersin, ülkemizin en değerli miraslarından bir tanesi. Özellikle yazın en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olan bu şehirde keyifli vakit geçirmek de pek mümkün. Onedio olarak sizler için Tantuni'nin başkenti Mersin'de gidebileceğiniz uygun fiyatlı mekanları listeledik. E ne duruyorsunuz? Haydi içeriğe👇

1. Borsa Tantuni/Yenişehir

1. Borsa Tantuni/Yenişehir

2. Kardeşler Lahmacun/İçel

2. Kardeşler Lahmacun/İçel

3. Caffé dei Fiori/Yenişehir

3. Caffé dei Fiori/Yenişehir

4. Olta Balık Restaurant/Mezitli

4. Olta Balık Restaurant/Mezitli

5. Ekmek Konağı/Yenişehir

5. Ekmek Konağı/Yenişehir

6. Rina Restaurant/Mezitli

6. Rina Restaurant/Mezitli

7. Yedi Kardeşler Restoran/Mezitli

7. Yedi Kardeşler Restoran/Mezitli

8. 2tike/Yenişehir

8. 2tike/Yenişehir

9. Remzi Usta/Bahçe

9. Remzi Usta/Bahçe

Necmi Göçtü Restaurant/Mezitli

 Necmi Göçtü Restaurant/Mezitli

Ciğerci Hakan/Yenişehir

 Ciğerci Hakan/Yenişehir

Buğday Mersin/Yenişehir

 Buğday Mersin/Yenişehir

Chef Rock's/Yenişehir

 Chef Rock's/Yenişehir

Deren's Kebap/Yenişehir

 Deren's Kebap/Yenişehir

Şerife's Restoran/Erdemli

 Şerife's Restoran/Erdemli

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İstanbul'da en iyi tantuniyi yiyebileceğiniz 4 mek&#;n

1

Mersin’in hepimize armağanı tantuni, baharatla etin mükemmel birleşimi gibi bir şey. Küçük et parçaları, sosu, limonu ve turşusuyla bir araya geldiğinde ortaya adeta bir şölen çıkıyor. Sokak lezzetçilerinden gurmelere uzanan bir kesimin gönlündeki aslan tantuninin en iyisini İstanbul’da yiyebileceğiniz mekânlar ise hemen aşağıda…

2


Memoş Tantuni

Mersin’in meşhur ismi Memoş, bir zamandır İstanbul’daki tantuni severleri yıldızlara taşıyor. Yeri öyle çok merkezi değil, Ataşehir’de. Ancak gerçek tantuninin peşinden her yere gidebilirim diyorsanız hiç üşenmeyin hemen şimdi yola çıkıp bu tantuninin tadına bir bakın. Bir gram sinir, bir gram yağ bulamayacağınız o lokum gibi etin tadına inanamayacaksınız.

Adres: Barbaros Mahallesi, Halk Caddesi, Şen Sokak, No 3, Ataşehir, İstanbul

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası