masumlar apartmanı 1.bölüm / #Masumlar Apartmanı 1. Bölüm – BuradaBiliyorum.Com

Masumlar Apartmanı 1.bölüm

masumlar apartmanı 1.bölüm

kaynağı değiştir]

Dizi setinden fotoğraflar.

1. sezon

Gülben ve Safiye obsesif davranışları olan iki kardeştir. Özellikle Safiye annesinin üzerinde yarattığı olumsuz rol modelliğin etkisindedir, davranışlarının arkasında bu neden yatmaktadır. Han ise kardeşlerin babalarıyla birlikte yaşadığı evde tek erkek kardeştir. Han'ın hayattaki temel amacı sadakat duyduğu ailesini kollamaktır. Ancak Han'ın hayatı İnci'yi gördükten sonra değişecektir. Ona aşık olacak ve beraber mutlu olma amacı güdecektir. Han, tıpkı üç kardeşi gibi muhtelif davranış bozuklukları olan bir karakterdir, çocukluk travmaları onu çöp karıştırma ve biriktirmeye iterken öfke kontrolünde yaşadığı sorunlar "sahiplenme" ve cinsiyetçi davranışlar ekseninde İnci'ye karşı olan tavırlarında belirginleşecektir. Ailenin en küçük kardeşi Neriman ise günlük yaşamında ve ailesinde yaşadığı problemlerden etkilenmektedir. Onun okuldan edebiyat öğretmeni olan Naci ise ablası Safiye'nin eski sevgilisidir. Safiye'yi unutamayan Naci, aile apartmanının karşısındaki otele yerleşecektir. Radyocu olan İnci, kardeşi ve dedesiyle beraber yaşamaktadır, bir kaza sonrasında tanışıp evlendiği Han'ın aile apartmanına tesadüfi bir şekilde taşınacaktır. İnci'nin huzursuzluğunun temel nedeni ise hayatındaki erkeklerdir. Babasından nefret eden İnci, kardeşi ve kendisine sahip çıkan dedesine duyduğu sadakat ve vefanın karşısında dedesinin korumacı davranışlarını sineye çekmek durumundadır. Eski nişanlısı Uygar da hayatında sorun yaratan erkekler arasındadır. İnci için Han o güne değin tanıdığı erkekler arasında farklı bir çizgi izlemektedir ve ani evliliği hem bu nedenle hem de ikisi için de hayatlarında sorun olarak gördükleri ailevi durumlara bir cevap niteliğindedir. Ancak Han'ın mansplaining tutum ve davranış farklılıkları İnci'ye onu yeteri kadar tanıyıp tanımadığı sorusunu sıkça sordurmaktadır.

Dizide Han ve İnci'nin yakın arkadaşları Esat ve Esra'dır. Esat Han'ın çocukluk arkadaşıyken aynı zamanda iş arkadaşlarıdırlar ve Han Esat'tan "tek arkadaşım" olarak bahsetmektedir. Esra ise İnci'nin radyodan arkadaşıdır ve beraber radyo yayını yapmaktadırlar. Dizide geriye dönüşler de sıklıkla kullanılarak karakterlerin ruh hâllerinin gelişimi ve yaşadıkları sorunların temellerine atıfta bulunulmaktadır.

2. sezon

İnci’nin ölümünün ardından geçen zamanda kimsenin hayatın yeni zorluklarıyla mücadele edecek hali kalmamıştır. Memduh ve Ege birbirlerine ve apartmandakilere destek olmaya çalışırken, Han’ın hastaneden çıktıktan sonra kendini eski hayatına tamamen kapatması Safiye başta olmak üzere herkesi etkiler. Artık evdeki sorunlar içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Han’ın durumu, Naci’nin hastalığı Safiye’nin takıntılarını çok daha ileri bir safhaya taşır. Gülben, her zamanki gibi ailesinin yanında olmak için kendi mutluluğundan vazgeçer. Hikmet ise ilerleyen hastalığının etkilerini yaşarken unutkanlığı sebebiyle herkese zor anlar yaşatmaya devam eder. Sonunda bu duruma dayanamayan Neriman ipleri eline alır ve bir adım atar. Ancak apartmana gelen beklenmedik bir misafir işin seyrini değiştirecektir.

Mekânlar[değiştir kaynağı değiştir]

Sezon Yayın günü
ve saati
Sezon
başlangıcı
Sezon finali Çekilen
bölüm sayısı
Bölüm
aralığı
Yayın
yılı
TV
kanalı
1. sezon Salı 20.00 15 Eylül 2020 8 Haziran 2021 37 1-37 2020-2021 TRT 1
2. sezon 14 Eylül 2021 24 Mayıs 2022
(Final)
34 38-71 2021-2022

Bölümler[değiştir

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm İzle! Masumlar Apartmanı 2. Bölüm Fragmanı Yayında!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı ilk bölümü ile büyük ilgi görmeyi başardı. Her Salı akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin merakla beklenen 2. yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede birçok kişi tarafından izlendi. Başarılı oyuncun kadrosu ve ilgi çeken senaryosu ile merakla beklenen dizinin konusu ise izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaracak gibi görünüyor.

Son dönem TRT 1 dizileri arasında en iddialı yapımlardan biri olmayı başaran Masumlar Apartmanı her Salı TRT 1 ekranlarında yeni bölümleri ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerine dayanan ‘’Madalyonun İçi’’ adlı romanından esinlenerek hazırlanan senaryosu ile Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı İlk Bölümünde Yaşananlar

15 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümünde bir apartmanda temizlik takıntısı ile adeta hapis kalan kız kardeşlerin geçmiş ve geleceklerine ilişkin çarpıcı bir hikaye konu edindi. Öte yandan geçmiş travmaları ile dışardan bakılınca birbirinden farklı iki insan gibi görünen İnci ve Han’ın vedalaşması da dikkat çekti.

Ailesinin tüm yükünü omuzlarına alan Han yaşadığı tüm zorluklara rağmen ailesini bir arada tutmak ve bir yandan da kendi hayatına yön vermek için birçok zorlukla karşılaşmıştır. Korumacı dedesi ve erkek kardeşleri ile yaşayan İnci ise bir kaza sonrası hayatında yaşanacak değişime kendisi bile inanamayacaktır.

Masumlar Apartmanı 2. Yeni Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecan dolu 2. yeni bölümüne ait ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasının ardından kısa sürede birçok kişi tarafından izlendiği görülüyor. 22 Eylül Salı günü ekrana gelecek heyecan dolu 2. yeni bölümünde İnci’nin Han’ı Safiye ile görmesinin ardından yaşadığı şok dikkat çekiyor.

Her hafta Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 2. yeni bölümünü 22 Eylül Salı günü 20.00’de TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede büyük ilgi gördü.

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#Masumlar Apartmanı, TRT 1, TRT 1 canlı, Masumlar Apartmanı 1. Bölüm İzle, Masumlar Apartmanı izle, Masumlar Apartmanı 2. Bölüm Fragmanı, Masumlar Apartmanı oyuncuları, Gülseren Budayıcıoğlu, dizi izle, Masumlar Apartmanı konusu, Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor, Masumlar Apartmanı dizisi hangi gün

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır