logitech mouse usb kayboldu / Logitech Unifying Alıcı USB Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Logitech Mouse Usb Kayboldu

logitech mouse usb kayboldu

Logitech farenizin veya klavyenizin kablosuz alıcısını mı kaybettiniz?

Kablosuz fareler ve klavyeler günlük hayatta işimizi çok kolaylaştırsalar da (bluetooth gibi teknolojilerle çalışanlar hariç) bunların küçük alıcıları bir anda ortadan kaybolabiliyor. Fakat Logitech'in teknolojisi sayesinde alıcıyı kaybetmek kabus değil.

Yazımızın geri kanalında farenizin bu özelliği kullanmaya müsait olup olmadığını nasıl anlayacağınızı ve uygunsa nasıl çalıştıracağınızı anlatıyor olacağım.

funduszeue.infoXTXVXXq6xXFXXXT

Farenizde unifying özelliği olup olmadığını öğrenmek için yukarıdaki turuncu yıldız şeklinde logoyu farenizin üzerinde aramalısınız. Bu logo genellikle farenin alt kısmında bulunur. Eğer logoyu bulduysanız yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Şayet olmadığından emin olursanız alıcınızı aramaya devam etmenizi tavsiye ediyorum :)

x

Şimdi yapmanız gereken yeni bir unifying alıcısı edinmek. İşin üzücü kısmı bu alıcının fiyatı hayli yüksek. Nerdeyse orta seviye mouse fiyatına denk gelen bu alıcıyı edinmek yerine farenizi bile yenileyebilirsiniz. Yurt dışından biraz daha uygun fiyata sahip olmak bile işinize gelmiyorsa işin bir de sevindirici tarafı var. Elinizde herhangi bir şekilde bu alıcıdan varsa, alıcıya 5 cihaza kadar bağlama şansınız var. Bu sayede bozulan eski farenizin veya kullandığınız klavyenin alıcısını değerlendirebilirsiniz.

Logitech-KPlus-kablosuz-klavye-incelemesi_5

Sırada şuradaki link üzerinden unifying yazılımını indirmek var. Web sitesinden işletim sisteminizi seçtikten sonra setup dosyasını kurun.


logitech

Uygulamanızı açtıktan alıcıyı bilgisayara takmadan önce tüm logitech marka kablosuz ürünlerinizi kapatın. Hatta eşleşmenin rahat yapılabilmesi için kablosuz özellikte diğer çevre birimlerinizi da kapatabilirsiniz. Alıcıyı taktıktan sonra "Next"e tıklayın ve farenizi&klavyenizi açmanızı isteyeceği ekrana kadar gelin. Ardından farenizi açın.

Son olarak işlemin başarılı olduğunu onaylamanız istenecek. Onay kutucuğuna tıklayarak bu yöntemle tek alıcıya 5 cihaz bağlayabilirsiniz.

logitech Usb Unifying Receiver Adaptör

Logitech USB unifying receiver adaptör 6 adede kadar klavye ile mouse modelini tek bir bilgisayara sizi uğraştırmadan bağlar. Bilgisayarınıza takılı kalabilen ürünü yanınızda taşımanıza gerek yoktur. Ürün, kablosuz olduğu için siz hareket halindeyken kablo çekme sorunuyla uğraştırmaz. Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojisi sayesinde bağlantının kopmasının önüne geçer. Yaklaşık 10 metreye kadar güçlü ve güvenilir bağlantı kurmanızı sağlar. Bu sayede alıcıyı yanınızda taşımanıza ve olası kaybetme durumu ile vakit kaybetmenize sebep olmaz. Size güçlü ve güvenli bir bağlantı kurar. Böylece notlarınızı alabilir, seminerlere katılabilir, oyunlar oynayabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Klavyenizi ya da farenizi GHz bant radyo frekansı kullanarak bilgisayara bağlar. Hiçbir şekilde kopma yaşamadan bağlantı kurabilirsiniz.

  • Çoklu cihaz imkanı
  • Birleştirici alıcı
  • 10 metreye kadar güçlü bağlantı

Üstün Logitech USB Unifying Alıcı Özellikleri

Üstün Logitech USB Unifying Alıcı Özellikleri

Logitech USB Unifying alıcı gr ağırlığa sahiptir. Ürünün genişliği 15 mm, yüksekliği 9 mm ve derinliği 6 mm'dir. Sorunsuz çalışan aygıt, GHz kablosuz teknoloji kullanır. Ayrıca bu ürün 6 adede kadar klavye ve fare ile bağlantı kurmanıza olanak tanır. Aygıt, yaklaşık olarak 10 metreye kadar oldukça güçlü ve güvenli bir bağ kurar. Ürün ile birlikte bağlantınızın kopma durumu olmaz. Logitech Unifying alıcı bilgisayarınızın USB giriş yerine takılı kalarak kullanılabilen bir üründür. Bu aygıt ile beraber farenizi ya da klavyenizi iş yerinize, okulunuza getirmenize ya da yanınızda taşımanıza gerek yoktur. İşinizi kolay hale getiren bu ürün kablosuzdur. Alıcınız sayesinde notlarınızı eksiksiz tutabilir, görüşmeler yapabilir, toplantılarınızın verimliliğini artırabilirsiniz. Ürünün çoklu cihaz özelliği oldukça işlevseldir. Böylece 6 farklı cihazı tek alıcıya bağlayabilirsiniz.

Logitech Unifying Alıcı Kullananların Yorumları

Logitech Unifying Alıcı Kullananların Yorumları

Logitech USB Unifying Receiver adaptör kullananlar ürünün birden fazla cihazı aynı bilgisayara bağlamasından ve pratik kullanım imkanı sunmasından memnun kalır. Aygıtın birleştirici gücü ve 10 metreye kadar güçlü bağlantı kurması, ürünün son derece işlevsel olmasını sağlar. Ürünün GHz kablosuz teknolojiye sahip olması, kesintisiz bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Alıcıyı bilgisayarın USB giriş yerine takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü yanınızda taşımanıza gerek yoktur. Bu sayede alıcının kaybolmasının ve hasar almasının önüne geçebilirsiniz. Aygıtı USB girişinde takılı bırakabilirsiniz. Size güçlü ve güvenli bağlantı kurma deneyimi yaşatan ürünün 6 adede kadar klavye ve fare bağlantısı yapabilir olması, üstün özellikleri arasında yer alır. Alıcı, bir bilgisayara bağlandığında işlerinizi yapmanıza yardımcı olur. Logitech USB Unifying Receiver adaptör yorumları sayesinde müşteri deneyimlerini ve ürün özelliklerini detaylı inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Logitech USB Unifying Alıcı Fiyatı

Avantajlı Logitech USB Unifying Alıcı Fiyatı

Logitech USB Unifying Receiver adaptör fiyatları ürünün işlevlerine bağlı olarak belirlenir. Bu aygıt sayesinde 6 adede kadar klavye ve fare tek bir bilgisayara bağlanır. Bu sayede ekstra alıcı kullanmanıza gerek kalmaz. GHz bant radyo iletişimi kurarak bağlantınızın kopmamasına katkı sağlayan bu ürün kablosuzdur. Bilgisayarın USB girişine takılarak kullanılabilir. Ürünün kablosuz olması oldukça avantajlıdır. Seyahat halindeyken kabloyu çıkarmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca alıcıyı ofise ya da okula taşımaktan kurtulabilirsiniz. Çift bağlantı özelliğine sahip olan mouse ve klavyelerle de bu ürünü kullanabilirsiniz. Ekstra bir alıcı, bilgisayarlar arasında kolay geçiş yapmanızı sağlar. 10 metre menzilde çalışan ürün, üstün bir bağlantı ve güvenlik sunar. Windows 10 ve üzeri sistemlerde ürünü kullanabilirsiniz. Çoklu cihaz özelliğine ve yüksek bağlantı gücüne sahip olan bu alıcıya satın almak için Trendyol'a bakabilirsiniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası