vakıfbank kredi kartı başvurusu sorgulama / Bireysel Bankacılık Başvuru İşlemleri | VakıfBank

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama

vakıfbank kredi kartı başvurusu sorgulama

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank kredi kartı başvuru takip işlemini telefon bankacılığı üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Bunun için 0850 222 0 724 numaralı Vakıf çağrı merkezini aradıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapın:

  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra Vakıfbank müşteri numaranızı veya kart numaranızı tuşlayın. Vakıfbank müşterisi değilseniz TC kimlik numaranızı tuşlayın.
  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra “Kart Başvuru Sorgulama” ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin. Sistem sesinizi algılayınca sizi Vakıfkart Başvuru Sonucu menüsüne yönlendirecektir.
  • Yukarıdaki işlem başarısız olursa “sesli yanıt sistemi”ne yönlendirilirsiniz. Bu aşamada 2 ve 8 tuşlarına basarak “Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru ve Durum Sorgulama” menüsüne ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı müşteri hizmetleri

Yukarıdaki yöntemle Vakıfbank kredi kartı başvuru sorgulama işlemini yapamadıysanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanmayı deneyebilirsiniz. Bunun için sesli yanıt sistemi üzerinden 2 ve 0’ı tuşlamanız yeterlidir.

Vakıfbank başvuru takip numarası nedir?

Başvuru takip numarası (referans numarası) bankaya yaptığınız kart başvurusunun durumunu takip etmeniz için size özel olarak verilen bir koddur. Bu numarayı kullanarak internet bankacılığı üzerinden kart başvuru takibi yapabilirsiniz. Vakıfbank internet bankacılığını sadece müşteriler kullanabildiği için müşteri olmayanlar çağrı merkezi üzerinden aynı işlemi gerçekleştirebilirler.

Müşteri olmanıza rağmen internet bankacılığı şifreniz yoksa bu bağlantı üzerinden nasıl şifre alacağınızı öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/vakifbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-489/

Vakıfbank kredi kartı başvuru onayı veya reddi genellikle birkaç dakika içinde müşteriye iletilmektedir. Bildirim sms yoluyla yapılmaktadır. Sistemden kaynaklanan bazı teknik sorunlar sebebiyle başvuru sonucu bildirim süresi uzayabilmektedir.

Vakıfbank kartınızın hangi kuryede olduğunu bu sayfadan hemen öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/vakifbank-kredi-karti-kurye-takip/

Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru Sorgulama T.C ile Sorgu 2023

Vakıfbank’ın sunduğu kredi kartı çeşitleri ile özel indirim ve kampanyalardan yararlanarak avantajlar elde edebilirsiniz. Tüm alışverişlerinizi taksitlendirerek ödeme planınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu puanları ayrıca kazanarak ve ekstra puan biriktirerek de kullanabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartınız yoksa başvuru adımlarını takip ederek talebinizi hemen oluşturabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra kartınızın durumunu öğrenmek için Vakıfbank kredi kartı başvuru sonuç sorgulama yöntemlerini uygulayabilirsiniz.

Vakıfbank Başvuru Takip Nasıl Yapılır?

İnternet Bankacılığı uygulamasında başvuru takip işlemleri aşağıdaki gibidir:

  • Başvurular/Kart Başvuru Takipmenüsü altında “Kredi Kartı Başvurularım” ve “Kart Gönderim İzleme
  • Kredi Kartlarım/Kredi Kart Başvurusumenüsü altında “Kredi Kartı Başvurularım” ve “Kart Gönderim İzleme” menülerinden yapılır.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama

Vakıfbank, müşterilerine özel olarak hazırladığı kredi kartı çeşitleri ile birçok kampanya ve fırsat sunmaktadır. Kredi kartınız ile yurt içi ve yurt dışında dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, taksitli ödeme yapabilirsiniz. Kartınızı her kullandığınızda puan kazanarak biriktirebilir ve harcayabilirsiniz. Vakıfbank müşterilerine uygulanan özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Kart türleri arasından size uygun olan kredi kartını seçerek başvuru yapabilirsiniz.

Başvurunuz kredi notunuz, gelir durumunuz ve banka sicilinize göre değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda olumlu ya da olumsuz geri bildirim verilecektir. Geri bildirimlerini beklemeden değerlendirme sürecini yakından takip edebilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı başvuru sonuçlarını sorgulamak için takip edilmesi gereken adımlar aşağıdaki gibidir:

  • Vakıfbank internet sitesi
  • Vakıfbank müşteri hizmetleri
  • Vakıfbank mobil bankacılık
  • Vakıfbank şubeleri

Başvuruda bulunduğunuz kredi kartı sonucunu Vakıfbank şubelerinden, internet sitesinden, mobil bankacılık uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir.

SMS gizliliğiniz reklam mesajlarına açık değilse başvuru sonucunuz size ulaşmaz. Uygulama sonucunda sorgulama yöntemlerinden birini kullanarak kartınızın durumunu öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru Sonucu Sorgulama İnternet Bankacılığı

Vakıfbank’ın internet sitesinde yer alan kredi kartı başvuru ve başvuru sorgulama sayfasından kart talebinizi oluşturabilirsiniz. İnternet bankacılığı ile kredi kartı başvurusu sonucunu öğrenme adımları şu şekildedir:

  • Vakıfbank internet sayfasında yer alan başvuru sorgulama ekranına giriniz.
  • Ekranda yer alan ”Sözleşmeyi Okudum ve Kabul Ediyorum” alanından sözleşmeyi okuyarak onaylayın.
  • Ardından ”Başvuru Sorgulama” menüsüne tıklayarak T.C kimlik numaranızı ve başında 0 olmadan cep telefon numaranızı yazın.
  • ”Sorgula” sekmesine basarak başvurunuzun durumunu görebilirsiniz.

Kredi kartı başvurunuzu Vakıfbank internet şubesinden kolayca sorgulayabilirsiniz. T.C kimlik numaranız ve cep telefonu numaranız doğru ise başvuru sonucunuz olumlu veya olumsuz olarak görüntülenecektir.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenme Müşteri Hizmetleri

Vakıfbank kredi kartı başvurusu sorgulamak ve sonucunu öğrenmek için 0850 222 07 24 numaralı müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Sesli komut sistemine “Kredi kartı başvurumun sonucunu öğrenmek istiyorum” diyerek arama yapmadan kartınızın durumu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 açık olduğundan şubeye gitmenize gerek kalmadan kredi kartı ve tüm bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Vakıfbank müşteri hizmetlerine direkt bağlanma adımlarını öğrenerek müşteri temsilcisine hemen bağlanabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank’ın sunduğu tüm kampanya ve avantajlardan yararlanmak için kredi kartı başvurunuzu hemen oluşturabilirsiniz. Birden fazla başvuru kanalı sayesinde dilediğiniz yerden kredi başvurusunda bulunabilir ve durumunu sorgulayabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı başvuru kanalları aşağıdaki gibidir:

  • Tek bir SMS ile kredi kartı için başvuru yapabilirsiniz.
  • SMS bankacılığından başvurmak için, VB yazın ve bir boşluk bırakın. Kimlik Numaranızı yazarak 5724’e mesaj atmanız gerekmektedir. SMS ile başvuru tamamen ücretsizdir. Yalnızca operatörünüz aracılığıyla gönderilen kısa mesajların miktarı düşülecektir.
  • Vakıfbank şubelerine giderek kredi kartı başvurunuzu bizzat yapabilirsiniz. Kimlik kartınız ve gelir belgeniz ile şubeye giderek sözleşme onaylamanız sonucunda başvurunuz alınacaktır.
  • 0850 222 07 24 Vakıfbank çağrı merkezini arayarak şubeye gitmeye gerek kalmadan kart başvurunuzu yapabilirsiniz. Satın alan numarası, kart numarası ve şifrenizi girdikten sonra 5’i ve ardından 1’i tuşlayarak bireysel kredi başvurunuzu başlatabilirsiniz.
  • Vakıfbank internet bankacılığına şifreniz ile giriş yaprak dilediğiniz kredi kartı için başvuruda bulunabilirsiniz. İnternet şubesine T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılmaktadır. Eğer şifreniz yoksa şubeden ya da müşteri hizmetlerinden hemen şifrenizi alabilirsiniz.
  • Vakıfbank mobil bankacılık uygulamasını telefonunuza indirerek bireysel kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. T.C Kimlik veya müşteri numaranız ile birlikte belirlediğiniz şifreyi kullanarak mobil bankacılık uygulamasına giriş yapabilir ve gelen yönlendirmeler sayesinde kart başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı başvuru yöntemlerinden birini kullanarak talebinizi oluşturabilirsiniz.

BENZER İÇERİK: Vakıfbank Bakiye Sorgulama 2023 (Hesap Özeti ve Ekstre Öğrenme)

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu SMS

Kredi kartı başvuru sonuçları bankanın internet sitesinden, şubesinden, mobil bankacılığından, müşteri hizmetlerinden ve SMS yoluyla alınabilmektedir. Ancak Vakıfbank’ta SMS ile kart başvurusu yapılsa dahi kredi kartı başvurusu sonucu sorgulanmamaktadır. Kredi kartı başvurunuz sistem tarafından değerlendirilecektir.

Değerlendirmeniz olumlu ya da olumsuz olduğunda bankada kayıtlı cep telefonu numaranıza SMS olarak bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Numaranız bu tür mesajlara kapalı ise mesajınız size ulaşmayacaktır.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Vakıfbank kredi kartı başvuruları 1-7 iş günü içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Bu değerlendirme süreci sistemin yoğunluğuna göre değişmektedir. 0850 222 0724 numaralı telefondan Vakıfbank Müşteri Hizmetleri’ne ulaşarak temsilcinizden kartınızın durumu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı başvurunuz olumlu sonuçlandıktan sonra 10-15 gün içerisinde kartınız bankada kayıtlı adres bilgilerinize kargo ile gönderilecektir.

Vakıfbank Kredi Kartı Çeşitleri

Vakıfbank kredi türlerini inceleyerek size uygun olan kart için başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi kartınızı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Nakit avans sayesinde nakit ihtiyacınızı karşılayabilir ve birçok özel avantajdan yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı çeşitleri aşağıdaki gibidir:

  • MilPlus
  • Like Card
  • BusinessCard
  • Taraftar Kartlar
  • Rail&Miles
  • Platinum
  • Sanal Kart
  • Express Card
  • Tarım Kart
  • Platinum Plus
  • Mobil Temassız Ödeme
  • Vakıfbank Worldcard
  • Ortak Markalı Kartlar
  • Tercih Kart Vakıfbank kredi kart çeşitleridir.

Taraftar Kart’tan Ziraat Kart’a milyonlarca vatandaşın ihtiyacına göre belirlenen kredi kartı çeşitleri sayesinde size sunulan özel fırsat ve kampanyalardan anında yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank Ek Kart Başvuru Sorgulama

Vakıfbank kredi kartınıza bağlı bir ek kart talebi için mobil bankacılığı, internet şubesini, çağrı merkezini, banka şubesini ya da SMS yöntemini kullanabilirsiniz. 0850 222 0 724 Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayarak ”Ek kart başvurusunda bulunmak istiyorum.” demeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca SMS bankacılığı ile başvuruları aşağıdaki gibi yapılır:

Telefonunuzdan EKKART yazıp bir boşluk bırakıp ek kartınızı göndermek istediğiniz kişinin T.C. kimlik numarasını yazarak 5724’e mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Ek hesabınızın limitini ana kartınızın belirli bir yüzdesi olarak belirleyip dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vakıfbank Başvuru Ön Onay Süreci ve Takip Numarası Nedir?

Vakıfbank veya diğer bankalar aracılığıyla kullanmış olduğunuz krediler ön onaylıdır. Ön onay ön değerlendirme olarak tanımlanabilir. Konut veya taşıt kredisi başvurusu yaptığınızda ihtiyaç banka tarafından değerlendirilir. İlk aşama değerlendirme sorunsuz bir şekilde tamamlandığında talebiniz olumlu sonuçlanacaktır. Ancak herhangi bir sorun olması durumunda ön onayınız reddedilecektir.

Ön onay sistemi genellikle, şube haricinde yapılan hizmet kanallarında uygulanmaktadır.

Yani internet, SMS ya da telefon bankacılığı yoluyla yapmış olduğunuz başvurular için ön onay sistemi devreye girmektedir. Takip numaranız varsa kredi başvurunuzu T.C Kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu İçin Yaş Sınırı Var mıdır?

Evet, Vakıfbank kredi kartı başvurusu yapabilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir.

Öğrenciler İçin Kredi Kartı Başvurusu Yapabilir miyim?

Evet, Vakıfbank öğrencilere yönelik özel kredi kartı teklifleri sunmaktadır. Öğrenciyseniz ve belirli bir geliriniz varsa, Vakıfbank kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Devlet Destekli

Devletdestekli Medya Grup adına 2023 yılında yaşanan ekonomik dalgalanma sonrası Devlet tarafından verilen destekler ve güncel fiyatlar hakkında içerikler hazırlamaktayım.

FacebookPinterestLinkedInInstagramYouTube

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır