müge anlı ekşi sözlük / Son dakika: Başkan Erdoğan’dan flaş Ekşi Sözlük açıklaması: Bedelini ödeyecekler!

Müge Anlı Ekşi Sözlük

müge anlı ekşi sözlük

müge anlı

  • eski pazar magazin sunucusu simdilerin vatan gazetesi magazin muduru burhan akdagin eski esi

  • 5 haziran(6) gecesi zaga'ya konuk olacak kişi.

  • gotumuze girebilir gerekcesi ile hakkindaki fikirlerini editlemem icap eden insan soyle ki:
    suan zagada zeynep ozala iltifat eden insan, ne isle ilgilendigini bilmiyorum. niye iltifat ediyor anlamadim. zeynep ozalida televizyonda gormeyeli ne kadar uzun zaman olmus. ayrıca emine bolverdi ye benziyor.

  • (bkz: dobra dobra/@aydika)

  • en genç magazin müdürlerinden. şu an vatan gazetesinin magazin sayfalarını hazırlayan, magazin müdürü. aynı zamanda kanal d ekranlarında şu aralar şenay düdek'le dobra dobra adlı programı hazırlıyor. gerçekten kitap okumasını seven birisi. harrry potter dizini küçük bir kız çocuğu gibi okuyor. erken büyüyen kız çocuğu diyebiliriz kendisine . romantik olanı tercih ettğini de biliyoruz. kolay gelsin müge anlı

  • barbie'nin bir benzeri
    (bkz: sari saclarindan sen suclusun)

  • dobra dobra'ya gelen konuklara tabiri caizse saldıran ilginç bir insan. geçenlerde rezzan kiraz astrolojiyle ilgili, hafif bilimsel açıklamalar yaparken aklınca konuya el koyup, rezzan kiraz'a bile "eeeh eytere beah!" dedirtmiştir. hangi konu olduğu farketmeksizin konuklarını aşağılayıcı cümleler sarfedip, sonunu da 'hayır size demiyorum, diğerlerini kastediyorum ben' diye kıvıran hakkaten çok acayip şahıs.

    öyle ki, şenay düdek gözüme sevimli gözükmeye başladı, yemin ederim.

    edit: bak şimdi aklıma geldi. bu hatunun konukları aşağılama, onlara çemkirme huyu ancak edeplice bildiklerini anlatan konuklara işliyor sanırım. ajdar anık'ın katıldığı programda gıkı çık(a)madan oturuyordu melül melül.

  • nolmuş bu kadına böyle? bi zamanlar gene magazin programı yapardı da, kibalıktan kırılırdı, incecik ziarf bi kadındı. şimdilerde böyle ''ben bilirim, bi susun ben anlatıcam, heeeyt sen de kimsin ulen'' havaları nerden çıktı. ooofff. para mı , şöhret mi, kendini kaybedip aramaya üşenip bi daha kendine gelememek mi ? çok gereksiz şeyler çok.

  • bugün dobra dobra'da 4 aydır boşanmaya çalıştığını fakat boşanamadığını, sürekli karakollara gittiğini ama bir sonuca ulaşamadığını, can güvenliğinin olmadığını, koruma istediği halde verilmediğini haykırmış bir kadındır.
    hukuk okuyup, kendisini şimdiki durumunda bulunan kadınlara adamak istiyormuşmuşmuşmuşmuş

  • bir insan nasil bu kadar itici olabilir timsali

  • müge anlı ile tatlı sert

    • müge anlı'nın atv'de yayınlanacak yeni programının adı. paso reklamlarda gösteriyorlar. arif verimli, rahmi özkan gibi insanlar da programın daimi konukları olacaklar herhalde.

    • (kulağıma) tuluhan tekelioğlu'nun bir zamanlar habertürk'te yayınlanan programının adından (ç)alınan tv programı

    • sabah şahit olduğum bir dialogla düşüncelerimi haksız çıkarmamış programdır.
      ben ismi duyunca porno tadında bir şeyler bekliyordum.
      açtım herkes giyinik ama eylemler sözlerle yapılıyor.
      hakaretin, rezilliğin ve seviyesizliğin bini bir para.
      daha çok kavga, daha çok hakaret. daha çok reyting uğruna pislik yapmalar.
      sonra da çıkıp aile içi şiddete hayır, ona hayır buna hayır.
      yemezler annem.
      tebrik ediyorum ama.
      az bile bu andavallılara.

    • izleyen insanı geren program.

    • güreş sporunda bir oyun adı.
      zeki müren kulağı, türkan şoray kaval kemiği gibi.

    • metallica'yı sömüren program. telif ödüyorlar mı merak ediyorum? bütün albümleri sıraya diziyorlar görüntülerde, o kadar yani. ayrıca, bu vesileyle her metalciyi satanist gören yurdum insanını daha beter etkilediklleri bir gerçek. ne kadar üzücü, vahşet dolu görüntü haber varsa fonda unforgiven, sad but true falan çalıyor. metalcilere karşı bir komplo seziyorum müge anlı tarafından.

    • dün müge hanım yine almış karşısına arada bir arapça olarak ayet okuyup sonra türkçe mealini veren bir hatip bey, döktürüyorlar karşılıklı, daha doğrusu hadi diyelim ki bu tanımadığım beyefendi din alimi, dine göre konuşuyor, dini anlatıyor, müge anlı maşallah* döktürüyor.

      bir ara kendisi* buyurdu ki "bu bizi dinsizliğe götürür. oysa ki insanlar inansa, başkalarının hakkını yemez, bir kadına tecavüz edip sokağa atmaz, başkalarına zarar vermez, bıdı bıdıbıdı bıdı"

      şimdi, sayın müge anlı;

      bilmiyorum siz dinsiz ya da inançsız insanları ne/nasıl sanıyorsunuz ama bur'dan size bir kafir, hatta kafirin önde gideni, bayrak sallayanı olarak sesleniyorum.. dediklerinizi tam olarak duyamadım, zira sabahın köründe uyanır uyanmaz televizyonu açmak gibi bi' adetim hiç yoktur, böyle bi' gaflete aylardır ilk defa düştüm. ner'den esti, neden yaptım bunu bilmiyorum ama hiç hoş olmadı benim için, sabah sabah sinirlerim zıpladı. ama insanlar inansa* "bir kadına tecavüz edip sokağa atmaz" tarzı bir söz ettiğinizden çok eminim. olmayan allah'a şükürler olsun ki 24 küsur yıllık hayatımda dinden, dini öğretilerden, din öğretmenlerinin garip yorumlarından ileri gelen zırvalardan başkaca da pek çok şey öğrendim. bu öğrendiğim ya da öğrendiğimi sandığım şeylerin doğruluğu da elbet tartışılabilir ama inanan/inandığını söyleyen pek çok insanın aksine, kendisine karşı sorumlu olduğum görünmez bir über varlık olmadı; onun yerine bir sürü insan oldu, kendimden başka insanları da ilgilendiren her türlü eylemime muhatap olan insanlar.. ve yine ne mutlu ki, bu sorumluluğum insanlara karşı olduğu için, allah affeder gibi bir düstura sırtımı dayayıp, yapıp yapıp tövbe etmek gibi bi' şansım, öyle bi' lüksüm olmadı. yani "evlenene kadar/yaşlanana kadar istediğim funduszeue.info yer, sonra hacca gidip tövbe eder, kendimi dine veririm." diyemedim hiçbi' zaman*. işte sırf bu nedenle de, insan hata yapabildiği için hata(lar) yaptım ve insan da affedebildiği için yer yer kendisine karşı hata yaptığım insanlar beni affetti. ama affetmeyenler de oldu misal, veya affedenlerle ilişkilerimde kalıcı hasarlar oluştu, hiçbir şey eskisi gibi olamadı. o insanlardan özür dileyip, ardından onlar için hacı olup, akabinde hayatımı onlara adamam da mümkün değil takdir edersiniz ki.. ayrıca tabii bu bahsettiğim hatalar arasında insan yakmak veya bir kadına tecavüz edip sokağa atmak gibi şeyler olmadı hiç. ama yine çok şanslıyım ki bunların iyi/doğru/etik şeyler olmadığını anlamak için yalnızca iki seçeneğin olmadığını yani "deneyip yamulma veya dinin bana bunu öğretmesi" gibi bi' gereklik* olmadığını da deneyimledim. öğrenmek için sınırsız sayıda yol/yöntem/öğreti vardır ve bu saydıklarım bunlardan yalnızca ikisidir.

      be hanımefendi;
      şimdi şurada sana inanan insanların yedikleri onlaca yüzlerce naneyi hep tek tek sayamam haliyle ama bi' tadımlık vereyim, devamını sen getirirsin.
      meslea madımak'ı ben mi yaktım*? konya'da göçen binadaki kızcağızları ben mi öldürdüm? büfelerde alkollü içki satılıyor diye ben mi fetva çıkardım, insanları dövdürttüm? bırak allasen..

    • muhtemelen parayla orada oturan teyzelerin acaip baskın olduğu bir program.
      kez programa sabah kalktığımda denk geldim, ve orada oturan bir teyze yüzünden 2 konuğun programı canlı yayında terk ettiğini gördüm. hayır işin ilginci müge hanım da teyzelerin arakasında duruyor, lafı yiyen programı terk edene kadar da dır dır edip teyzeleri koruyor.
      müge' cim bunlar biraz reklam kokmuyor mu sana da?

      bir de bu programda müge hanım o kadar rahat suçlamalar yapıyor ki sanki olayları de doğru anlatıyor katılımcılar. mesela bir kız evden kaçmış diyelim, geliyor programa, annesine sövüyor, müge hanım da hemen haksız olan tarafı belirliyor. ya bir dur bakalım müge hanım! sana gelen herkese hemen bu kadar kolay inanıyor musun?

    • yoklama da almıyorlar artık, gitmeyeyim okula dedim ancak bilmiyordum ki kahvaltı keyfimi mahvedecek bir program var tv'de. gaziosmanpaşa'da katledilen iki çocuk ve anneleri ilknur'un katili gözaltına alınmış gün itibariyle. fakat sırf reyting olsun diye aynı görüntüleri kırk saattir izlettiriyorlar. ölen kişilerin yakınlarını felan geçtim -ve saygım da sonsuz tabii ki- ancak ekran başında izleyenler bildiğin mazoşist bence.

    • katil zanlısının yakalandığı son cinayet vakasıyla beraber, ne kadar tehlikeli bir dünyada yaşadığımız gerçeğini yine hatırlatan program.

      malesef hala çözüme ulaşmayan vaka için (bkz: cagla tugaltay cinayeti)

    ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
    takip etmek için giriş yapmalısın.

    Ekşi Sözlük'te yeni kurallar: Site yetkilileri duyurdu

    İki haftayı aşan süredir erişim yasağı bulunan Ekşi Sözlük, platform için yıllar sonra kuralları güncelledi.

    BTK tarafından koyulan engel sonrası günlerdir Eksi Sözlük'e erişilemezken, kullanıcılar VPN aracılığıyla platforma giriş yapabiliyor.

    Sözlük'e yeniden erişim için süreç devam ederken, yetkililer platformda önemli kural değişikliği yapıldığını açıkladı. İşte Ekşi Sözlük'ün yeni kuralları

    EKŞİ SÖZLÜK'E GELEN YENİ KURALLAR

    Bir kullanıcının başlık açması, yazar olduktan sonra 6 ay geçmedikçe ve entry'i tamamlamadıkça mümkün olmayacak. Bu kriter sebebiyle çaylaklar da başlık açamayacak.

    Her ne sebeple olursa olsun çaylak edilen yazar, çaylaklık süresi bittikten sonra 6 ay geçmedikçe ve entry'i tamamlamadıkça başlık açamayacak.

    Hukuka aykırılık sebebiyle entry'si silinen yazar 1 ay boyunca başlık açamayacak

    Başlık açma kuralını sağlayamayan yazarların entry'leri gündem algoritmasına etki etmeyecek.

    Belirlenen kriterler sebebiyle başlık açamayan ve gündem algoritmasını etkileyemeyen yazarların hukuka aykırılık sebebiyle entry'lerinin silinmesi halinde, 6 aylık süreye silinen entry başına 1 ay eklenecek.

    Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası