kolcuoğlu boztepe / Suspicious activity detected

Kolcuoğlu Boztepe

kolcuoğlu boztepe

Radisson Blu, odalı otel en yeni otelini Türkiye’nin tarihi şehri Trabzon'da açtı

Şık mekanlarda pozitif ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunan lüks otel markası Radisson Blu, en yeni otelininTürkiye’nin tarihi şehriTrabzon'da açıldığını duyurdu. Toplam odalı otel, şehrin tarihi kalbi sayılan Boztepe'deki konumundan muhteşem Karadeniz manzaraları sunuyor.

Radisson Hotel Group Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Tim Cordon, açılışla ilgili olarak şöyle konuştu: “Trabzon’da ilk RadissonBlu otelimizi açmaktan ve ikonik otel markamızın varlığını Türkiye'nin kuzeydoğu kıyı şeridinde genişletmekten mutluluk duyuyoruz. RadissonBlu’nun Avrupa’nın en büyük lüks otel markası olarak mükemmel bir konumda olması da bize memnuniyet veriyor. Trabzon, geçmişten bu yana Karadeniz kıyısında, özellikle eski İpek Yolu üzerindeünlü bir ticaret limanı haline gelmesini sağlayan stratejik bir konumda yer alıyor. Bu mirası sürdürmeyi umuyor, hem yerli hem yabancı seyahat severlerin şehrin zengin tarihini ve yemyeşil doğasını keşfetmekten keyif alacağına inanıyoruz. ”

RadissonBlu Hotel, Trabzon, antik çağlardan bu yana dini açıdan önemiyle bilinen ve dört büyük kutsal çeşmenin yer aldığı Boztepe'de bulunuyor. Otel, çok sayıda mağaza, restoran, kafe ve kültürel mekanınbulunduğuşehir merkezine sadece 2 km uzaklıktayer alıyor. Yerel cazibe merkezleri arasında muhteşem Karadeniz ve sahilde eşsiz bir doğanın içinde yer alan büyüleyici camisiyle Ayasofyamanzarası sunan Boztepe Çay Bahçesi de bulunuyor. Kolayca erişilebilen otel, Trabzon Havaalanına sadece 7km uzaklıkta yer alıyor.

Aile odaları da dahil çeşitli kategorilerde oda ve süitin bulunduğu RadissonBlu Hotel, Trabzon, odaların balkonlarından deniz, şehir veya doğamanzarası seçenekleri sunuyor. İskandinavsadeliğini ve stilinibuluşturan çağdaş tasarıma sahip tüm odalarda ücretsiz internet bağlantısı dahil pek çok birinci sınıf özellik bulunuyor. 

Otelin iki muhteşem restoranı etkileyici yemek deneyimleri sunuyor. Kolcuoğlu, Adana kebabı dahil çeşitli Türk kebap spesiyallerini otantik yerel dokunuşlarla servis ederken Trabzon’un harika manzarası yemeğe eşlik ediyor. Dünya mutfaklarından bir seçki sunan alakart restoran Queenise kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için tercih edilebiliyor. Otelin barı, içecekleri ve atıştırmalıklarıyla keyifli bir mola için ideal bir ortam sunuyor. 

Dinlenme alanları arasında misafirlerinrahatlayıp yenilenebileceği bir spa ve sağlıklı yaşam merkezi de bulunurken spor salonu ile açık ve kapalı yüzme havuzları misafirlerin fitnessdüzenlerini sürdürmelerine olanak veriyor. 

Etkinlik alanları arasında beş toplantı salonu iledoğal gün ışığı alan ve 'den fazla kişinin ağırlanabildiği muhteşem bir balo salonu bulunuyor. İkiye bölünebilen balo salonu, iş veya sosyal etkinlikler için ideal bir ortam yaratıyor. Beş toplantı salonu, m² toplantı alanına sahip olup, tüm salonlar doğal gün ışığı, ses ve görüntü donanımı ve ayrı iklimlendirme kontrolü gibi özelliklerle sunuluyor.

RadissonBluHotel, Trabzon Genel Müdürü Mehmet Keser şunları söyledi: “İlk misafirlerimize yeni otelimizde hoş geldiniz demeyi ve onlara “Yes I Can” sloganlı ünlü misafirperverliğimizi yaşatmayı heyecanla bekliyoruz. Otelimiz, Trabzon'un kültürünün ve tarihinin en iyi yönlerini keşfetmek için ideal bir ortam sağlamanın yanı sıra muhteşem Karadeniz manzaraları da sunmak için mükemmel bir konumda bulunuyor. Misafirlerimiz, işine tutkuyla bağlı ekibimizin hizmetleriyle Trabzon'da unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaklarından emin olabilirler.” Türkiye’de 21 otelle faaliyetlerini sürdüren Radisson Hotel Group, dünya çapındakiçok sayıda destinasyonda otelden oluşan bir portföye sahip bulunuyor. 

Uyarı! Bu sitede yer alan tüm içerikler, " sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi taktirde İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası