gülçin ergül son durumu / Gülçin Ergül Haberleri - Son Dakika Gülçin Ergül Hakkında Güncel Haber ve Bilgiler

Gülçin Ergül Son Durumu

gülçin ergül son durumu

Gülçin Ergül'ün son sağlık durumu nasıl? Annesi açıkladı

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, Balıkesir’de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise hayatını kaybetti. İş adamı, bugün İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Gülçin Ergül, hastanedeki tedavisinden dolayı sevgilisinin cenaze törenine katılamadı.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Ergül'ün sağlık durumunun iyi olduğu, yapılan kontrollerinde sadece parmaklarında kırık olduğu tespit edildi.

Psikiyatri doktorları tarafından da muayene edilen Ergül'ün taburcu edileceği öğrenildi.

"ÇOK ZOR BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ"

Gülçin Ergül'ün annesi Aysel Ergül, gazetecilere, çok zor bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Ergül, şöyle konuştu:

"Hepimizin başı sağ olsun. Gerçekten çok üzgünüz, söyleyecek söz bulamıyorum. Şu an Gülçin müşahede altında, inşallah doktorumuz izin verirse taburcu olacağız. İyiye gidiyor, parmaklarında ufak kırıkları var. Hala kontrol altında, iç kanama olabilir korkusu var. Dolayısıyla doktorumuzun kontrolünde. Psikolojik olarak haliyle kötü durumda. Konuşmak çok zor, bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Çok zor bir durum, başımız sağ olsun. Doktorumuz izin verirse bugün tedavi için İstanbul'a gideceğiz. Kazayı İstanbul'a bir programa gitmek için yola çıktıklarında yaptılar. Tam olarak nasıl olduğunu bilemiyoruz. Keşke bu bir rüya olsaydı."

"SÖYLENECEK ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK"

Şarkıcının babası Ali Rıza Ergül de söylenecek çok fazla bir şeylerinin olmadığını dile getirdi.

Erdal Şeyda Lafçı'nın vefatından dolayı çok üzgün olduklarını belirten Baba Ergül, "Erdal'ımız vefat etti, dünya iyisi bir insandı. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum, teşekkür ediyorum. Kızımız iyiye gidiyor ama ona sevinemiyoruz, biz Erdal'a çok üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin, yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı idaresindeki 34 SD plakalı otomobil, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yönde giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR plakalı TIR'ın dorsesine çarpmıştı.

Kazada Lafçı olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül de Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

ACI TESADÜF

Gülçin Ergül'ün bir ay önce yayınlanan 'Birbirimize İyi Gelmiyoruz' klibindeki detay ise şoke etti. Şarkıcı, son klibinde araç kullanıyor ve kaza yapıyordu. Ergül'ün klibinde, "Aşk yok, nefret yok. Şuurlar kapalı, nabız yok. Bitti, nefes yok, eski bizden eser yok" sözlerini söylüyordu.

Şarkıcı, röportajında klipteki kaza anını şöyle anlattı: “Klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu. Başkalarının yolunu da aydınlatan bir ilham olmuş gibi de görünüyor.”

Gülçin Ergül kaç yaşında kazada öldü mü son durum haberi geldi

Bir dönem müzik piyasasında fırtınalar estiren müzik grubu Hepsi&#;nin solisti olan Gülçin Ergül, Balıkesir&#;de sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile feci bir trafik kazası geçirdi. Kazada Gülçin Ergül ağır yaralanırken. 6 yıldır birlikte olan sevgilisi iş adamı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti. Peki Hepsi grubundaki Gülçin Ergül kimdir, son durumu nasıl, kazadan sonra nasıl oldu?

Abone ol

Hepsi Grubu ile birlikte bir dönem fırtınalar estiren, grubun solisti Gülçin Ergül Balıkesir'de sevgilisi iş insanı Erdal Şeyda Lafçı feci bir kaza geçirdi. Paramparça olan arabadan Gülçin Ergül ağır yaralı olarak çıkarken, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti. Bu haberin ardından Gülçin Ergül'ün sevgilisi merak konusu oldu. Peki kimdir Erdal Şeyda Lafçı, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

Hepsi Grubu ile yollarını ayırdıktan sonra kendi şarkılarını söylemeye başlayan ve kendi yolunda ilerleyen 36 yaşındaki Gülçin Ergül, 6 yıldır tanıdığı ve arkadaş olduğu Erdal Şeyda Lafçı ile son 2 yıldır aşk yaşamaya başlamıştı. Tekstil sektöründe tanınan bir iş insanı olduğu bilinen Erdal Şeyda Lafçı hakkında merak edilenler 

TIR'ın dorsesine çarptı: Gülçin Ergül'ün bulunduğu 34 SD plakalı otomobil, İzmir- İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR plakalı tırın dorsesine çarptı.

Aşk yaşadıklarını duyurmuşlardı:  Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşadığını geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Gülçin Ergün'ün durumu nasıl: Ciddi hasar alan araçtan canlı olarak çıkarılan şarkıcı Gülçin Ergül Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gülçin Ergül'ün olay yerinde sevgilisinin öldüğünden henüz haberi olmadığı da gelen bilgiler arasında. 

Gülçin Ergül kimdir: 30 Ekim doğumlu Gülçin Ergül 36 yaşında. Ergül, Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçildi.

Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Midas’ın Kulakları, Kral ve Ben, Turandot gibi oyunlarda uzun süre çocuk sanatçı olarak yer aldı. Orta ve lise öğrenimin Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde gördü.

 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünü tamamladı.

Britney Spears, Mariah Carey, Kylie Minogue,Justin Timberlake gibi dünya starları ile uzun yıllar çalıştı ve çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. 

Gülçin Ergül'ün müzik alanında birçok ödülü bulunuyor. 'de ALFA Awards İspanya'da En İyi Türk Kadın Sanatçı ödülünü, 'de Best Of Rumeli Ödülleri'nde En İyi Kadın Sanatçı ödülüne layık görüldü.

gülçin ergülErdal Şeyda Lafçı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası