eston şehir bahçeşehir satılık villa / Eston Şehir'de 556 Bin Liraya Villa - Milliyet Emlak

Eston Şehir Bahçeşehir Satılık Villa

eston şehir bahçeşehir satılık villa

Bahçeşehir satılık villa fiyatları ne kadar?

Koronavirüs sebebi ile alım gücü olan kişiler site ya da apartman dairelerinden çok villa satın almaya yöneldi. İstanbul içinde olması sebebi ile ve vilların yoğun olduğu bölge olması sebebi ile Bahçeşehir alıcıların en çok tercih ettiği semtler arasında yer aldı. Peki Bahçeşehir satılık villa fiyatları ne kadar? İşte Bahçeşir bölgesinde satılık vilların fiyatlarına bir kaç örnek...

Bahçeşehir İstanbul'un yükselen değerlerini içinde bulunduran bir semt. Başakşehir dEvlet Hastanesine yakınlığı ile de tercih edilen bölgelerden olan Bahçeşir'de bulunan villalar alım gücü olan kişilerin tercih listesinin başında yer alıyor. Peki Bahçeşehir satılık villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar

Koronavirüs salgını sonrası alım tercihleri değişen kişiler yaşam alanı olarak ortak kullanım alanlarının en aza indiği müstakil evleri ve villaları tercih ediyor. Çocukları ile birlikte uzun bir zaman evlerda kalan kişiler bu dönemde bahçeli villa sahibi olmanın önemini görerek, alım tercihlerini site içi dairelerden villara çevirdi.

İstanbul'un konut alımında en çok tercih edilen semtlerinden Bahçeşehir'de satılık villa fiyatları ise en çok arananlar arasında yer aldı. Villanın oda sayısı ve konumuna göre değişkenlik gösteren fiyatlar, 1 milyon 500 binden başlıyor.

Bahçeşehir villa fiyatları

Bahçeşehir merkezde bulunan 4+1 villalar ise 3 milyon 500 binden alıcı buluyor.

Asmalıbahçe villa fiyatları

Bahçeşehir Asmalıbahçe evlerinde bulunan villa fiyatları ise 1 milyon 500 bin ie 2 milyon arasında değişiyor.

Bahçeşehir Eston Şehir'de bulunan ikiz villa fiyatları 3 milyondan başlıyor.

 

BahçeşehirVilla Fiyatları

Eston Şehir Koru’da 2 milyon 730 bin liraya satılık villa!

Polatyol Bahçeşehir’de yeni inşa etmeye başladığı Eston Şehir Koru projesinde villa fiyatları 2 milyon 620 bin liradan başlıyor 2 milyon 730 bin liraya kadar yükseliyor.

 

Eston Şehir Koru projesini Polatyol Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Ünlü belgesel yapımcısı Serdar Kılıç’ın ekran yüzü olduğu Eston Şehir Koru projesinde 1090 konut bulunuyor. Projenin ilk etabında 248 konut satışa çıkarıldı. Villa ve dairelerden oluşan konsepti ile dikkat çeken Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar çeşitli konut alternatifleri yer alıyor.

Projede villaların fiyatları 2 milyon 620 bin liradan başlıyor. Projedeki en büyük villa ise 2 milyon 730 bin lira. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 640 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Projenin mimarı Mimar Mehpare Evrenol projeyi lansmanda “Nefes alma noktaları, meydanlar ve korularla donatılan projedeki her metrekare, hem kişisel hayatın ön plana çıkartıldığı, hem mahremiyetin korunabildiği ve aynı zamanda sosyalleşmeye olanak veren bir formda planlandı” diye tanımlamıştı.

215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Eston Şehir Koru projesinde Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanlar ve korular bulunuyor.

 

 

Eston Şehir'de 556 Bin Liraya Villa

Haberin Devamı

Tamamlandığında 12 kısımdan oluşacak Eston Şehir, güvenlik, düzenli yapılaşma, sosyal donatıları ve çağdaş yaşam alanlarıyla ön plana çıkıyor. Proje konumu itibariyle şehrin içinde ama şehrin kaosundan uzak bir yaşam alanı sunuyor.

Eston Şehir’de her türlü beklentiye uygun ev bulmak mümkün. Proje, Bahçe keyfini yaşamak isteyenler için katlı villalardan, "Çocuklar bahçede büyür” diyen aileler için apartman dairelerinden, komşuluk ilişkilerine önem veren aileler için ise ikiz villalardan oluşuyor. Eston Şehir’de yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, spor alternatifleri, günlük alışveriş merkezleri de yer alacak.

Eston Şehir 2. ve 4. Kısım Evleri'nde katlı villalar 556.600 TL'den, Eston Şehir 3. Kısım Evleri'nde apartman daireleri 198.000 TL'den, 5. Kısım Evleri'nde ise ikiz dubleksler 608.300 TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası