penti reklamı özge gürel / Reklam Come to Movida | Tam hizmet reklam ajansı

Penti Reklamı Özge Gürel

penti reklamı özge gürel

Penti dün düzenlediği partide yeni reklam yüzünü açıkladı. Marka yeni sezonda oyuncu Özge Gürel ile anlaştı. 

Penti gerçekleştirdiği partiyle bu sezonun reklam yüzünü açıkladı. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Annem filmiyle adından söz ettiren oyuncu Özge Gürel, Penti&#;nin yeni reklam yüzü oldu.

Etkinlikte Penti&#;nin yeni reklam filmi de görücüye çıktı. Kampanyada &#;Sizce güzellik nedir?&#; sorusunu yanıtlayan Özge Gürel, herkesi içindeki güzelliği bulmaya davet etti ve ekledi; &#;Penti&#;nin yüzü olmak, ve en önemlisi de bu konunun altını çizebilmek beni çok mutlu etti. Yeni dünya düzeninde güzellik algısı ikna olmak üzerine kurulu bence. Bir şeyler güzel deniyor ve hepimiz bir süreliğine de olsa buna ikna oluyoruz. Oysa ki güzellik; farklılıklarını kabul etmek ve sevmek. Sana ait olanı benimsemek. Tüm zamanların değişmeyen tek güzellik kuralı kendin olmak ve iyi hissetmek. Ve tabii ki, şartlar ne olursa olsun anda kalıp, yaşadığımız her şeyin güzelliğini hissedebilmek&#;&#;

Davette konuşan Penti Giyim Ceo’su Mert Karaibrahimoğlu ise; &#;Tüm kadınlar bizim için çok değerli. Değerlerinin farkına varmaları, kendilerini daha çok sevmeleri ve çevresindeki herkese sevgi saçmaya devam etmeleri en büyük arzumuz. Bu reklam filminde gerçek güzelliğin kendi içlerinde olduğunu hatırlatmak istedik. Penti hep benimle diyeceğimiz bir yıl daha olacak&#; dedi.

&#;zge G&#;rel Kimdir

&#;zge G&#;rel Kimdir

Özge Gürel (d. 5 Şubat , İstanbul), Türk oyuncu. Özge Gürel, 5 Şubat tarihinde İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve bu dizide Öykü Acar karakterini canlandırdı. 'da Gürel'in Affet şarkısının klibi yayınlandı. yıllarında Kiraz Mevsimi, İtalya'nın en ünlü kanallarından birisi olan Canale 5’te yayınlandı ve İtalya televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi oldu. İtalya'da yayınlanan dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel bir programın davetlisi oldu. yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Ardından Dolunay dizisinde Nazlı Pınar karakterini canlandırdı. yılında Börü dizisinde ve Börü sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. 'da Muhteşem İkili adlı dizide "Nilüfer Can" adlı karakteri canlandırdı. 'da Dolunay, İtalya'da yayınlanmaya başladı. yılında Penti adlı markanın reklam yüzü oldu. 'de eski rol arkadaşı Can Yaman ile yeniden Bay Yanlış adlı dizide birlikte oynamaya başladı. Ardından Atalay Taşdiken'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kar Kırmızı filmiyle Altın Portakal Film Festivali'nde prömiyerini yapmış ve en iyi kadın oyuncu dalında altın portakal için aday olmuştur.

Daha Fazla

&#;zge G&#;rel Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam &#;zge g&#;rel kimdir haberi bulunmuştur.

&#;nl&#;ler tatilde! Bodrum'da g&#;neşin ve denizin keyfini &#;ıkardılar

&#;nl&#;ler tatilde! Bodrum'da g&#;neşin ve denizin keyfini &#;ıkardılarBir derginin daveti için Bodrum’a gelen Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Sinem Ünsal, Nesrin Cevadzade, Derin, Deren Talu gibi isimler soluğu kaldıkları otelin plajında aldı. Ünlü isimlerin tatilinden renkli kareler objektiflere takıldı.

Cadde

Plajda fotoğraf yarışı

Plajda fotoğraf yarışıÖzge Gürel, Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik ve Sinem Ünsal gibi birçok ünlü, Bodrum’da bir etkinliğe katıldı.

Cadde

G&#;rkemli gala

G&#;rkemli galaBaşrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ filminin galası, önceki akşam gerçekleşti.

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa CaddeEski eşe göndermeMiley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak

Cadde

Pelin Karahan'dan Bedri G&#;ntay a&#;ıklaması: Akciğeri tertemiz oldu

Pelin Karahan'dan Bedri G&#;ntay a&#;ıklaması: Akciğeri tertemiz olduEşi Bedri Güntay geçtiğimiz gün acil bir şekilde ameliyata alınan Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımın ardından bu kez hastane önünde açıklama yaptı. "Eşimin sağlık problemleriyle 10 gündür uğraşıyorduk. Mide sıkıntısı olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş" diyen oyuncu, çocuklarının babası, 39 yaşındaki iş insanının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Cadde

‘Bedenimle mutluyum’

‘Bedenimle mutluyum’Miss Turkey güzeli Nursena Say, eleştirilere cevap verdi. Say, “Böyle yaratıldım. Estetikle değiştirmek istemiyorum ve bedenimle mutluyum” dedi.

Cadde

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı!

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı!Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz (28) ile Kaan Yıldırım'ın (35) aşkı doludizgin devam ediyor. Özel hayatıyla çok konuşulan yakışıklı oyuncu, ablası Nilüfer Hanım'ın Instagram'da sevgilisini takip etmeye başlaması hakkında açıklama yaparken, muhabirlerin evliliği ima eden sorusunu da yanıtladı.

Cadde

Anlamlı hediye

Anlamlı hediyeÖzge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun hayranları bir anaokulunu yenileyerek, çifte duygulandıran düğün hediyesi verdi.

Cadde

Serkan &#;ayoğlu: &#;zge benim tam tersim!

Serkan &#;ayoğlu: &#;zge benim tam tersim!'Kiraz Mevsimi' () dizisinin setinde başlayan birlikteliklerini 14 Temmuz'da nikahla taçlandıran Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, 13 Ağustos'ta ise İtalya'nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede düğün yapmıştı. 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, yedi yıldır hayatında olan kendisi gibi oyuncu eşiyle zıt karakterleri hakkında konuştu.

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa CaddeGÜNDEM OLDULevon Kordonciyan’ın Serkan Çayoğlu’na yaptığı frak gündem oldu

Cadde

Ünlü Hollywood yıldızlarından Audrey Hepburn, mutlu kızların güzel olduğunu, güzelliğin de insanın içinde yeşerdiğini söylemişti. Yine Meryl Streep de bir Oscar töreninde güzellik tanımında Audrey’e katılmıştı.

Bu yıl da Penti, yeni reklam kampanyasında güzellik konusunu tekrar gündeme getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Annem filmiyle ses getiren
Özge Gürel, bu kez Penti reklam filminde güzelliğin kendi hayatındaki anlamını sorguluyor.

Çünkü Penti, Sonbahar - Kış ev giyim, iç giyim ve çorap koleksiyonundan oluşan ‘hero’ ürünlerini bu yıl da Özge Gürel’le lanse ediyor. Koleksiyon, siyah ve bakırın müthiş uyumuyla kadınların iç yaşamını güzelleştirmeye geliyor.

Come to Movida imzalı filmin yönetmen koltuğunda Levent Onan oturuyor. Kampanya TV, Radyo ve Youtube’da ve digital mecrada 4 Ekim’den itibaren sahne alıyor.
TV filmleri: 39”, 22” olarak 2 ayrı versiyon halinde yayımlanacak. Film internette 50” olarak izlenebilecek.

Bakalım Özge Gürel’le birlikte siz de güzelliği içinizde bulacak mısınız veya güzellikler içinde yaşadığınızı farkedebilecek misiniz?

Kampanya Künyesi:

Reklamveren: Penti
Reklam Ajansı: Come to Movida
Reklamveren Ekibi: Roberto Marchese, Dilek Yılmaz
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Gaye Ayık
Yaratıcı Ekip: Emrah Akay, Oğuzhan Akay, Deniz Akyıldız, Fatih Özkan, Oğulcan Özgüzey, Başak Görel, Erkan Ağaoğlu
Yönetmen: Levent Onan
Görüntü Yönetmenleri: Ahmet Sesigürgil, Muratcan Gökçe
Yapım: Shortcut
Yapımcı: Esra Seyrekbasan Onar, Özgün Doğan Yalçın
Post: İmaj
P. Editör: Hülya Delibaş
Ses kayıt: Cem Gönenç
Müzik: Mert Aksuna
Styling: Oğuz Erel
Fotoğraf: Mehmet Erzincan
Fotoğraf Yapım: PPR İstanbul

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası