mahmut ile meryem filmi / Casting du film Mahmut ile Meryem : Réalisateurs, acteurs et équipe technique - AlloCiné

Mahmut Ile Meryem Filmi

mahmut ile meryem filmi

MAHMUT İLE MERYEM

Bu hafta sinemalarda gösterime giren Türk-Azerbaycan ortak yapımı MAHMUT İLE MERYEM, aşk-dram-tarihi macera türündeki, dakika süreli filmin yönetmen koltuğuna Mehmet Ada Öztekin oturmuş.Başrolleri ise Aras Bulut İynemli,Eva Dedova,Fahreddin Manafov,Kristina Krepela,Melahat Abbasova,Polat Bilgin,Mehmet Çevik ve Tomris İncer paylaşmış.Filmin çekimleri,Türkiye ve Azerbaycan&#;da yapılmış.Film,Azerbaycan millet vekili ve Devlet Bakanı Elçin Efendiyev&#;in 31 sene önce yazdığı aynı isimli romanından Yerkan Kahraman tarafından sinema için senaryolaştırılmış.

MAHMUT İLE MERYEM

     Film,yüzyılda Yavuz Sultan Selim ve Şah İsmail&#;in savaş zamanlarında geçfunduszeue.info,Han oğlu Mahmut ile Keşişin kızı Meryem&#;in aşkı anlatılıfunduszeue.info ile Meryem filmine,filmin başlarında anlatıcınında belirttiği gibi bir Leyla ile Mecnun,kerem ile aslı,Ferhat ile Şirin veya Arzu ile Kamber hikayesi diyebiliriz.Çünkü,bu filmin konusuda imkansız aşk üzerine funduszeue.info filmin diğerlerinden tek farkı,doğaüstü güçler ve büyü ile süslenmiş olması.Film,aman aman iyi olmuş diyeceğimiz bir film değil tabiki ama kötüde değfunduszeue.info filmin temposu iyi ayarlanamamış bu nedenle belli bir süre sonra iyice baymaya başlıfunduszeue.infoürlü entrika,yalan dolan,gizli oyunlar ve alttan oyma bu filmdede fazlasıyla mevcut:).Filmin,doğa görüntüleri ve helikopter çekimleri gayet funduszeue.infoluklar ise eh işfunduszeue.info ona orta düzeyde diyelim:).Filmde,bilgece söylenmiş sözler hoşunuza funduszeue.info aklımda kalan sözler şunlar:&#; Dünyanın mayasında kan,kanın mayasında aşk var &#;,&#; Dünya bir bağ&#;dır bozulur &#; ve &#; Eğer bu aşk günahsa,Tanrı neden kalbime koydu &#; gibi..Aşk&#;a inanıyorsanız,ve Tarihi aşk filmlerini seviyorsanız bu film tam size göre.

MAHMUT İLE MERYEM

      FİLMİN KONUSU : Ziyad Han&#;ın çocuğu olmamaktadır. Ziyad han,bu duruma çok üzüfunduszeue.info gün,seferden dönerken öksüz bir çocuğu evlat funduszeue.info öğrenen karısı,büyü marifeti ile hamile kalır ve bir erkek çocuk dünyaya funduszeue.infoı zamanda Keşişin karısıda bir kız çocuğu dünyaya getirir ve doğum anında kadın hayatını kaybeder.Çocuklar büyür ve gelişfunduszeue.info Han&#;ın oğlu Mahmut&#;un devlet işleri ile alakası funduszeue.info okur,şiir yazar ve ilim&#;le uğraşıfunduszeue.info duruma Han çok üzüfunduszeue.info ise,Keşiş babasının gözü önünde rahibe hayatı yaşamaktadıfunduszeue.infoün Mahmut ile Meryem gezinti yaparken birbirlerini görürler ve aşık funduszeue.infoşmaya başlayan iki aşıkın durumu çok geçmeden funduszeue.infoı dinlerden olmaları nedeniyle Han ve Keşiş tarafından aşkları funduszeue.info aşkı dünyanın sonu olarak gören Keşiş,kızını alarak yollara düşer ve Meryem&#;i bilinmeyen yere götürüfunduszeue.info öğrenen Mahmut&#;da Meryem&#;in peşine düşfunduszeue.info arada Han&#;ın evlatlığıda üvey babasını öldürerek tahta geçme planları yapmaktadır.

MAHMUT İLE MERYEM

İYİ SEYİRLER

VizyonHabercisi / Mahmut ile Meryem

Aşkın dili, dini yoktur. Ne aynı dili konuşmayı bekler aşık, ne aynı tanrıya inanmayı. Vizyona girecek olan Mahmut ile Meryem filminde de farklı dinlere inanan iki gencin ailelerine sırtlarını çevirerek yaşadıkları aşkı konu alıyor. yüzyılda geçen film günümüzdeki aşkları kıskandıracak, destansı bir hikaye. Bir keşişin kızına aşık olan Mahmut’un ailesi bu aşka izin vermez. Aynı şekilde Meryem’in çevresi de bu aşka razı değildirler. Ancak Mahmut ile Meryem’in birbirlerinden ayrılmayacaklarını anladıklarında onları ayırmak için bulacakları çözümler sertleşecektir.

Daha önce benzer konuda birçok film izlesek de oyuncu kadrosu, senaryosu ve yönetmeniyle Mahmut ile Meryem bu yılın merak edilen Türk filmleri arasındaki yerini aldı. Bir diziyle adını duyuran Aras Bulut İynemli’nin başarılı oyunculuğunu bu filmde de sürdürüp sürdürmediğini, Kaybedenler Kulübü’nün senaristi, Kuzey ve Güney dizisinin ilk yönetmeni Mehmet Ada Öztekin’in uzun metrajlı ilk filminde de önceki işleri kadar iyi bir iş çıkartıp çıkartmadığını göreceğiz ancak fragmanı bile izlemeye değer bir filmle karşılaşacağımız izlenimini veriyor.

Azeri yazar Elçin Efendiyev’in romanından uyarlanan film 22 Mart tarihinde vizyona girecek. Mahmut rolünde Aras Bulut İynemli’yi, Meryem rolünde de Eva Dedova’yı izleyeceğiz.

Bilindik bir hikayeyi farklı bir bakış açısıyla izletecek olan Mahmut ile Meryem vizyonu takip edenlerin listelerine eklemeleri gereken bir yapım olarak dikkat çekiyor. Şimdiden iyi seyirler.

[youtube video_id=&#;9AlbfBbQ6JA&#; width=&#;&#; height=&#;&#;]

Mahmut ile Meryem Full p Tek Parça izle

Full HD Film izle ve Online Sinema Seyretme Sitesi - VipFilmler

Değerli VipFilmler ailesi, kendimizi geliştirebilmek adına silinen videoları yorum ile bildirirseniz seviniriz. İzlediğiniz filmlere de yorum yapabilirsiniz.

Başlat Butonu

10

10


Mahmut ile Meryem izle

Mahmut ile Meryem İzle, Mahmut ile Meryem full izle, Mahmut ile Meryem p izle, Mahmut ile Meryem Tek Parça izle, Mahmut ile Meryem Kaçak izle, Mahmut ile Meryem sinema çekimi izle, Türkiye ve Azerbaycan ortak yapımı olan Mahmut ile Meryem filminin toplam süresi 2 saat 43 dakika&#;dır. Filmin Imdb&#;den aldığı puan ise 5,9&#;dur. Filmin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapmıştır. Filmin senaryo yazarlığını ise Esref Dinçer ve Yerkan Kahraman yapmıştır. Filmin yer aldığı film türleri ise Dram ve Romantik&#;tir. Filmin başrolünde yer alan isimlerse şunlardır : Aras Bulut Iynemli, Eva Dedova, Fahreddin Manafov

Mahmut ile Meryem Filmi Konusu : yılında Gence&#;de Karabağ&#;ın padişahı Ziyad Han 23 yıldır iktidara geldi ve şimdi Sultanlığın geleceği konusunda endişe duyuyor. Ziyad Han&#;ın halefi, karakterinin tam tersi olan oğlu Mahmut&#;dur. Ziyad, Mahmut’un imparatorluğu yönetemeyeceğinden endişe ediyor. Ziyad Han&#;ın barbar politikasına rağmen, Mahmut, özgürlük ve barışı savunan bir insancıldır. Kamerbanu, Ziyat Han&#;ın karısı tahttan hiç endişe duymuyor. Tek endişesi oğlu Mahmut&#;un geleceği. Mahmut&#;un evlenmesini ve Sultanlığın imparatoru olmasını görmek istiyor. Mahmut, babasının hayattaki bakış açısını reddeden genç bir adamdır. Hatta babasının kendisine teslim ettiği güç ve tahakkümü bir kenara koyar. Taht tek endişesi değil. Mahmut, bir Hıristiyan keşişinin kızı Meryem&#;e aşık olur ve sevdiği aşktır. Mahmut&#;un tutumu, oğlunu imparator olarak görmek isteyen Ziyad Han için endişe verici. Öte yandan Meryem&#;in babası, dini farklılıklardan dolayı Meryem&#;i Mahmut&#;tan uzak tutmaya çalışır. Mahmut aşkı takip eder ve Meryem&#;i arar. Bu yolculuk sırasında Mahmut, sarayın dışındaki hayatı deneyimliyor.

Mahmut ile Meryem Tek Parça izle

IMDB Puanı

(Mahmut & Meryem)

Mahmut ile Meryem İzle, Mahmut ile Meryem full izle, Mahmut ile Meryem p izle, Mahmut ile Meryem Tek Parça izle, Mahmut ile Meryem Kaçak izle, Mahmut ile Meryem sinema çekimi izle, Türkiye ve Azerbaycan ortak yapımı olan Mahmut ile Meryem filminin toplam süresi 2 saat 43 dakika'dır. Filmin Imdb'den aldığı puan ise 5,9'dur. Filmin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapmıştır. Filmin senaryo yazarlığını ise Esref Dinçer ve Yerkan Kahraman yapmıştır. Filmin yer aldığı film türleri ise Dram ve Romantik'tir. Filmin başrolünde yer alan isimlerse şunlardır : Aras Bulut Iynemli, Eva Dedova, Fahreddin Manafov

Mahmut ile Meryem Filmi Konusu : yılında Gence'de Karabağ'ın padişahı Ziyad Han 23 yıldır iktidara geldi ve şimdi Sultanlığın geleceği konusunda endişe duyuyor. Ziyad Han'ın halefi, karakterinin tam tersi olan oğlu Mahmut'dur. Ziyad, Mahmut’un imparatorluğu yönetemeyeceğinden endişe ediyor. Ziyad Han'ın barbar politikasına rağmen, Mahmut, özgürlük ve barışı savunan bir insancıldır. Kamerbanu, Ziyat Han'ın karısı tahttan hiç endişe duymuyor. Tek endişesi oğlu Mahmut'un geleceği. Mahmut'un evlenmesini ve Sultanlığın imparatoru olmasını görmek istiyor. Mahmut, babasının hayattaki bakış açısını reddeden genç bir adamdır. Hatta babasının kendisine teslim ettiği güç ve tahakkümü bir kenara koyar. Taht tek endişesi değil. Mahmut, bir Hıristiyan keşişinin kızı Meryem'e aşık olur ve sevdiği aşktır. Mahmut'un tutumu, oğlunu imparator olarak görmek isteyen Ziyad Han için endişe verici. Öte yandan Meryem'in babası, dini farklılıklardan dolayı Meryem'i Mahmut'tan uzak tutmaya çalışır. Mahmut aşkı takip eder ve Meryem'i arar. Bu yolculuk sırasında Mahmut, sarayın dışındaki hayatı deneyimliyor.

Full HD Film izle ve Online Sinema Seyretme Sitesi - VipFilmler

&#; , Tüm Hakları Sakldır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası