asat gov / Asat Genel Müdürlüğü

Asat Gov

asat gov

  Telefon: 0 12 00  

ASAT Nedir? ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

ASAT Nedir? ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Farklı konu başlıklarıyla sizlere bilgiler derlediğimiz yazılarımıza devam ediyoruz. Bugün ASAT nedir, ASAT borç sorgulama nasıl yapılır sorularını cevapladık. Aklınıza takılan soruların cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Tercihiniyap Forum Tekrar Aktif Tıklayın

Türkiye&#;nin en büyük, en özel ve en gözde şehirlerinin başında Akdeniz&#;in incisi Antalya gelmektedir.  Uluslararası arenada Türkiye&#;nin en tanınır şehirleri arasında İstanbul&#;dan sonra Antalya gelmektedir. Her yıl milyonlarca turist Antalya&#;ya tatil yapmaya gelmektedir. Şehir de yıldan yıla büyümesini sürdürmüş ve nüfusu artmıştır. 

Antalya Türkiye&#;nin en kalabalık 5. şehirdir. Yaz aylarında gelen turistlerle birlikte şehirdeki insan sayısı milyon civarına kadar yükselebilmektedir. Bu kadar büyük bir turizm şehrinin belediye hizmetlerine büyük önem verilir. Su, elektrik, ulaşım, altyapı hizmetlerinin kesintisiz verilmesi gerekmektedir. Bu noktada karşımıza ASAT çıkmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü kısaca ASAT milyonlarca kişiye hizmet sunamakta ve binlerce kişiye istihdam fırsatı vermektedir. Bu nedenle pek çok kişi bu kurum hakkında sorular sorar. Peki ASAT nedir? Ne demek? ASAT borç ödeme ve borç sorgulama nasıl yapılır?

ASAT Nedir? Ne Demek? ASAT Açılımı

ASAT, Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü&#;nün kısaltmasıdır. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurum vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet vermekle görevlidir. Şehrin içme suyunu sağlamakla görevli kurum atık su sorunuyla da ilgilenmektedir. Kurum bünyesinde yüzlerce çalışan görev yapmaktadır. Milyonlarca kişi de ASAT abonesidir ve borç ödemesi yapmaktadır.

ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Günümüzde her işlem internet üzerinden yapılabilmektedir. ASAT borç sorgulama işlemi de internetten yapılabilir. Bunun için ASAT abone numarası veya tesisat numarası bilinmelidir.

ASAT Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

ASAT fatura sorgulamak için abonelik numaranızı bilmeniz gerekir. Abone numaraları faturaların üst kısmındaki bilgiler arasında yazılır. Daha sonra &#;funduszeue.info&#; adresine girilir ve abone numarası yazılarak işlem yapılır. Güvenlik kodunu da girdikten sonra sorgulama işlemi yapılabilir. Böylece ASAT faturanızı sorgulamış olursunuz.

ASAT Borç Sorgulama Adresi

ASAT Borç Sorgulama adresi: funduszeue.info

ASAT İletişim Bilgileri ve ASAT Adresi

Adres: Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü

Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:3 Antalya/TÜRKİYE

Telefon: 12 00

Yazımızı Puanlamak İster misin?

ASAT Fatura Borcu Sorgulama ve ASAT Fatura Ödeme

ASAT Antalya su abonesi iseniz, ASAT su faturası borç sorgulama, borç öğrenme ve ASAT fatura ödeme işlemlerinizi MOKA Fatura online fatura ödeme merkezinden kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda yer alan sorgulama ekranına ASAT abone numaranızı girdikten sonra geçmiş dönem ve mevcut ASAT fatura borçlarınızı görebilir, kredi kartı ile anında ödeyebilirsiniz.


ASAT Abone Numarası Öğrenme

ASAT su faturası ödeme ve online borç sorgulama işlemleri için abone numaranızı yukarıdaki sorgulama alanına girmeniz gerekmektedir. ASAT faturanızda Abone Numarası alanında yazan numara sizin abone numaranızdır.


ASAT Online Fatura Ödeme

Yukarıdaki sorgulama ekranına bilgilerinizi girip Sorgula butonuna tıkladıktan sonra, güncel ASAT su faturanızı ve geçmiş dönem ASAT faturalarınızı sorgulayabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Son ödeme tarihi geçen eski faturalarınız var ise, tüm faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Online ödeme yapmak istediğiniz ASAT su faturasını seçtikten sonra gelecek ekrana kredi kartı bilgilerinizi girerek su faturanızı anında online ödeyebilirsiniz.


Kredi Kartı ile ASAT Faturası Ödeme

ASAT Antalya su faturanızı kredi kartı ile anında ve güvenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri,Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Kanunu kapsamında tarihi itibariyle lisanslı bir ödeme kuruluşudur. Kredi kartı ile ASAT Antalya su faturası ödeme işlemlerinizi, tüm bankaların Visa ve MasterCard logolu kredi kartları ile yapabilirisiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası