kubbealtı bolu iletişim / Kubbealtı - Merkez, Bolu

Kubbealtı Bolu Iletişim

kubbealtı bolu iletişim

Kubbealtı Restaurant / Bolu

Kubbealti Restaurant

Kubbealtı Restaurant Bolu &#;da Yıllardan beri hizmet veren ve çizgisini hiç bozmayan Bolu&#;nun eşsiz mekanlarından bir tanesi. Bolu merkezine gelip de buraya uğramayan yoktur herhalde. Buraya ilk geldiğimde yaşlarındaydım o zamandan bu zamana bir 10 yıl geçmiştir sanırım ama hala aynı kalite de ve güzellikte hizmet veriyorlar gerçekten şaşırtıcı. Kubbe Altı dendiğinde herkesin parmakla gösterdiği bir yer. Köşe koltukları ve açık kapalı bahçesiyle, yaz, kış hizmet vermektedir. En meşhur lezzetlerinden bir tanesi de tabi ki eşsiz gözlemeleri, patatesli, yoğurtlu, patlıcanlı ve isteğinize göre bir çok çeşidi mevcut.

Bu gözlemeler orada bulunan teyzeler tarafından sizlerin önünde açılarak yapılmaktadır. Hayatım da bu kadar lezzetli bir gözleme başka hiç bir yerde yememişimdir. Gözleme yapılıyor deyip önüme iki yufka arası patates getiren restaurantlara duyrulur. Bu yüzden buranın benim için çok ayrı bir yeri vardır. Bir gün yolunuz Bolu&#;ya düşerse mutlaka uğramanız gereken bir yer.
Kubbealtı Restaurant Resimleri

Kubbealtı Restaurant Bolu Nerede Nasıl Gidilir

Adres: İzzet Baysal Cad. No: , Merkez / Bolu &#; Türkiye
Telefon: () 48 60

Nasıl Gidilir?: izzet baysal caddesi üzerinde Bolu&#;nun Merkezinde bulunan belediye meydanındadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir