kalıcı dudak kontürü fiyatları / En İyi 12 İstanbul Kalıcı Dudak Kontürü - Fiyatları ve Tavsiyeleri

Kalıcı Dudak Kontürü Fiyatları

kalıcı dudak kontürü fiyatları

Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj, özellikle işi gereği sürekli bakımlı görünmek zorunda olan kadınların tarafından talep edilen bir uygulamadır. Göz ve kaş kontürü ve eyeliner (göz kalemi) olmak üzere yüzün üç bölgesinde yapılır ve cilt rengine göre 2 ila 5 yıl etkisini korur.

Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?

Kalıcı makyajda kullanılan boyalar bitkisel içerikli doğal boyalardır. Boyanın rengi ve tonu uygulanacak cildin rengine göre belirlenir. Cilt rengine uygun olmayan tonlar kullanıldığında çizilen kontürler doğal durmaz ve kötü bir görüntü oluşmasına neden olur.

Uygulama öncesi kontürlerin çizgileri nasıl olacağı konusunda hasta ve doktor planlama yapar. Amaç hem hastanın beklentilerini karşılamak hem de yüze uygun doğal bir kontür belirlemektir. Planlama aşamasından sonra uygulama için tarih belirlenir. Belirlenen tarihte uygulama öncesi hasta tekrar muayene edilir. Eğer işlemi engelleyebilecek cilt rahatsızlığı yok ise uygulamaya başlanır.

Kalıcı makyajda boya tek kullanımlık iğneler ile cilde enjekte edildiği için çok az da olsa acı hissi olacağı için önce krem ile cilt hafifçe uyuşturulur. Krem etkisi gösterdikten sonra kalıcı makyaja başlanır. İşlem 30-40 dakika sürmektedir. Makyaj sonrası istirahate gerek yoktur hasta günlük yaşamına kaldığı yerden devam edebilir.

Seans sonrası yeni görünüm hemen gözlemlenir.  Özellikle kaş makyajında renk 5. gün itibariyle tam rengine kavuşur.

Kalıcı Kaş Makyajı 

Kaşın doğal biçiminden memnuniyetsizlik, çeşitli hastalıklar nedeniyle kaşlarda yaşanan dökülmeler ve genetik nedenlerle kaşta bulunan boşluklar kaş makyajının talep edilmesinin ana nedenleridir. Makyaj ile daha biçimli ve daha dolgun kaş formuna kavuşulmuş olunur.

Dudak Makyajı 

Dudak yapısında kontürlerin silik olması, üst ve alt dudaklarda bulunan hafif simetri bozukluğu, yüz biçimine göre ince dudak kontürülerine sahip kişilerde uygulanmaktadır. Makyaj sonunda daha belirgin ve yüz hatlarına uygun budak kontürü oluşturulur.

Eyeliner

Gözeleri daha fazla belirgin hale getirmek ve bakışlardaki keskinliği artırmak için kullanılır.  Göze kalem çekmek çok zaman alır ve acele edildiğinde kimi zaman göze zarar verebilme riski içerir. Kalıcı eyeliner uygulaması bu soruna pratik bir çözüm olarak tercih edilir.

Kalıcı Makyaj Risk İçerir Mi?

Mutlak doğru ellerde ve kliniklerde yapılması koşulu ile hiçbir risk içermez. Uygulamada kullanılan boya tamamen doğal içeriklidir ve vücutta hiçbir reaksiyona neden olmaz. Kullanılan iğnelerde tek kullanımlıktır, enfeksiyona neden olmaz.

Dudak Kontürü

Dudak Kontürü Fiyati merkezimide 2000 TL 'dir. Mayıs 2023 tarihi itibarı ile bu fiyat geçerlidir. Farklı ay ve yıllarda değişiklik gösterebilir. Dudak kontürü dudaklarınızın daha dolgun ve çekici görünmesini sağlamak için çok etkili bir kalıcı makyaj uygulamasıdır.

Üstelik Düşlediğiniz dudak görünümünü ve tonunu belirleyebilirsiniz.

 

Dudak Kontürü nün faydaları nelerdir?
Herşeyden önce 24 saat solmaz bir dudak rengi! 
Harika bir renklendirmenin yanında küçük simetri sorunlarıda daha dolgun bir görünüm verilirken çözülebilir. 
Dudak kontüründen sonra dudaklar daha bakımlı, genç, çekici, dengeli ve simetrik görünür. 

Dudak Kontürü Kimler İçin Uygun?
Dudak kontürü uygulaması kişiye özeldir.
Arzu edilen sonuca göre uyarlanır. Gençleştirme için farklı tonlar uygulanırken kalıcı ruj için farklı tonlar seçilir ve daha dolgun dudaklar için dış kontür uygulaması yapılabilir.

Dudak kontürü nasıl yapılır?
Yarı kalıcı dudak kontürü derinin belirli katmanında pigment eklenmesi uygulamasıdır. 
Profesyonel ve Steril Araçlar, Asit/Metal içermeyen Kaliteli Doğal Pigmentler ve Eğitimli/Deneyimli Uzmanlarca uygulanabilir.

Dudak kontürü uygulaması ne kadar sürer?
Dudak kontürü uygulaması ortalama 45dk - 1 saat sürebilir.

Dudak kontürü ne kadar kalıcıdır?
Dudak kontürü 3-5 yıla kadar kalıcıdır. Bu süre zarfında belirsizleşerek kaybolur. Dilediğiniz an işlemi tekrarlatabilir / tazeleyebilirsiniz.

Dudak Kontürü Acıtıyormu?
Kendinizi rahat hissedebilirsiniz, işlemde acı hissedilmez.

Dudak Kontürü sonrası bakım nasıldır?
İyileşme süreci için size krem tavsiyesinde bulunuyoruz,
sıvı temasından 3-7 gün sakınılıyor ve doğal kurutuluyor, havlu vb ile baskılanmıyor, öpüşme yok, içecekler için pipet önerilir, yüzme - sauna - jakuzi - şezlong ve egzersiz yasaktır. 
Aşırı tuz ve baharattan da sakınılabilir. İyileşme 7 gün sürecektir. Sosyal yada iş hayatınızı etkilemeyecektir. İlk 2 gün renk çok daha zengin gözükecek, 2 gün sonunda %40-%50 oranında azalacaktır.

Kalıcı Dudak Kontürü

Kalıcı dudak kontürü uygulamaları son zamanlarda en sık karşılaştığımız kalıcı makyaj uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ünlü isimlerin de bu uygulamaları çok fazla tercih etmeye başlaması kalıcı dudak kontürü uygulamalarının hızla yayılmasına neden oldu.

Kalıcı Dudak Kontürü Nedir?

Kalıcı dudak kontürü genellikle ince dudaklara sahip olan kadınların daha sık tercih ettiği bir uygulama. Peki dudak kontürü nedir? Kalıcı dudak kontürü, dudak dış çevresine uygulanarak yapılan bir işlem. Bu dudak renklendirme uygulaması sayesinde daha dolgun ve canlı bir dudak çerçevesine, doğal görünümünden ödün vermeden sahip olman mümkün. Dudak kontürü öncesi, sonrası ile karşılaştırıldığında aradaki değişimi gördüğünde çok memnun kalacaksın.

Kalıcı Dudak Kontürü ne kadar kalır?

Kalıcı dudak kontürü denince akla ilk gelen soru: "Kalıcı dudak kontürü ne kadar kalır?"

Kalıcı dudak kontürü uygulamaları 1 ila 3 yıl arasında kalıcılığını koruyabilmektedir. Kişiden kişiye dudak kontürü sonrası kalıcılık değişiklik gösterebilir. Bu sebeple net bir tarih söylemek doğru olmaz.

Kalıcı Dudak Kontürü uygulaması nasıl yapılır?

Kalıcı dudak kontürü uygulaması için öncelikle, alanında uzman ve deneyimli kişiler ile çalıştığından emin olmalısın, bu konu oldukça önemli. Daha sonra uygulamayı gerçekleştirecek profesyonel ile nasıl bir dudak görünümüne sahip olmak istediğin ortak bir karar vermelisiniz. Tüm bu süreçler bittikten sonra dudağına yapılan örnek bir çizim sonrası, kalıcı kontür işlemi uzman tarafından başlatılır. İşlemden önce, dudak bölgesine lokal anestezi kremi sürülür bu sayede uygulama tamamen acısız bir şekilde sonlandırılır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır