fenerbahçe 5 yıldız mı olacak / Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi?

Fenerbahçe 5 Yıldız Mı Olacak

fenerbahçe 5 yıldız mı olacak

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Futbol Federasyonu'nun hala öncesi şampiyonlukların sayılıp sayılmayacağıyla ilgili karar almaması nedeniyle tartışılan 5 yıldız meselesi büyümeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin logosuna 5. yıldızı eklemesinin ardından Galatasaray ve Trabzonspor'un üst üste tepki göstermesiyle birlikte durum daha da karmaşık bir hale gelirken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de bu şampiyonluklarla alakalı kararın henüz gündemlerinde olmadığını her fırsatta dile getiriyor.

Büyükekşi son olarak, "Bu konu önceliğimiz değil. TFF olarak birçok konuda yenilikler yapıyoruz. Bu yeniliklerin de Süper Lig’in başlama tarihi olan 5 Ağustos’a yetişmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Federasyondan bazen gece saat ’da, bazen ’de çıkıyorum. Türk futbolunun gelişimi adına radikal kararlar alıyoruz. Bizim amacımız Türk futbolunu hak ettiği yere getirebilmek. Eğer Fenerbahçe 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkarsa, burada benim herhangi bir şahsi bir tavrım olamaz. TFF’nin talimat ve yönetmelikleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız." diyerek üstü kapalı da olsa bu durumun etik olmadığını dile getirdi.

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

Disiplin talimatları ne diyor?

Biz de funduszeue.info olarak TFF talimatlarına kısa bir göz gezdirerek, Fenerbahçe'nin karşı karşıya kalacağı tehlikeye ulaştık.

Yıldız kullanımında TFF'nin talimatına göre her 5 şampiyonlukta 1 yıldız kullanılabiliyor. Yani Federasyon öncesi şampiyonlukları saymadığı sürece Fenerbahçe'nin logosunda 5 yıldızla maçlara çıkması mümkün değil.

TFF Disiplin yönetmeliği maddesi, TFF talimatlarına aykırı hareketlerin karşılığında disiplin cezalarına hükmedileceğini öngörüyor.

Yani kısaca Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyla çıkarsa disiplin talimatlarını hiçe saymış olacak ve bir takım cezalarla karşı karşıya kalacak.

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

Sık sık para cezası alacak

Bu durumda disiplin talimatının ihlal edilmesi nedeniyle önce ihtar verilir, sonra kınama, sonra tekrar ederse para cezası ve disiplin talimatındaki cezalar sırayla uygulanır. Bu da TFF ile Fenerbahçe'yi sık sık para cezası konusunda karşı karşıya getireceğe benziyor.

Öte yandan yayıncı kuruluş diğer basın yayın organlarının aksine TFF, öncesi şampiyonlukları kabul edene kadar 5 yıldızlı logoyu kullanamaz. Diğer basın organları (TFF ile bir bağı olmayan) ise Fenerbahçe'nin kendilerine bildirdiği logoyu kullanmakta özgürdür.

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, " sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Formalar çoktan ısmarlandı. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden başlayacağız. Bir sezon 3 yıldızı çıkarttık size mesaj olsun diye ama anlayamıyorsunuz. Ve her adımda bu gerçeği artık resmen kullanacağız, duyuracağız. Biz bunu Lefterlere, şampiyon yapan bütün sporculara borçluyuz. Onlar bize haklarını helal etmemiş olur sessiz kalırsak. Medeni şekilde her şeyi yaptık, tahammül ettik siz bir arpa boyu kadar çalışma yapmamışsınız, yazıklar olsun size." diyerek bu tartışmaların fitilini ateşlemişti.

Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa ne olur

FenerbahçeTffAli Koçforma

Google News ile Takip Et

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF'den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıtmaya hazırlanırken 5 yıldızlı logo kullanıp kullanamayacağı konusu da futbolseverlerin gündemine geldi. Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Sekreter Burak Kızılhan, 5 yıldızlı logoyu yeni sezon formalarında kullanılacağını açıklamıştı. Peki, Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı? İşte Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosuyla ilgili TFF'de yer alan detaylar…

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF’den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?
Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF’den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?
Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF’den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?
Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF’den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?
Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? TFF’den açıklama! Fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kullanabilecek mi, cezası var mı?
SON DAKİKA
\n

Fenerbahçe’nin Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yaşananlar gündeme damga vurdu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan'ın 5 yıldızlı armayı tescil ettirmesine yönelik açıklaması sonrası gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) döndü. Peki bundan sonraki süreçte ne yaşanacak. 

\n

Fanatik'e konuşan spor hukukçusu Avukat Fatih Şaşıoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi:

\n

\"Bilindiği üzere TFF, Fenerbahçe'nin yazılı başvurusu hakkında henüz karar vermemiştir. TFF Yönetim Kurulu kararına karşı Tahkim Kurulu yolu açıktır. Ancak Tahkim Kurulu tarafından verilecek olan karar kesin olup karara karşı başvurulacak herhangi bir ulusal yargı yolu bulunmamaktadır. Anayasamızın maddesi bu konuda net bir düzenleme getirmiştir.

\n

Fenerbahçe, asıl hamlesini çoktan yapmıştır. Türk Patent ve Marka Kurumu'nun resmi web sitesinde yapılacak sorgulama ile görüleceği üzere; / numaralı 23/01/ tarihli başvuru ile Fenerbahçe Futbol A.Ş., 5 yıldızlı logonun tescilini talep etmiştir.

\n

Başvuru dosyası incelendiğinde, 11/05/ tarihinde 3. kişinin muhtemel bir olumsuz görüş bildirdiği ve bu görüşün reddedildiği görülmektedir. Nitekim Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 17/06/ tarihinde yaptığı açıklamada 5 yıldızlı arma kullanımının hayata geçirildiğini ve armanın resmen tescillendiğini, / sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan başvurunun hala cevaplanmadığını, Kulübün artık beklemeyeceğini ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağını açıklamıştır.

\n

\"Yeni logosuyla müsabakalara katılabilir\"

\n

Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarında kulüplerin tescilli logolarında bulunması yasak işaret ve sembollere ilişkin herhangi bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu nedenle Fenerbahçe, önümüzdeki sezon 5 yıldızlı yeni logosu ile müsabakalara katılım sağlayabilecektir. 5 yıldızlı logonun üzerine TFF tarafından şampiyonluklar için sağlanan 3 yıldızın eklenmesi bir zorunluluk değil, tercihtir.

\n

Süper Lig ekibi Sivasspor ve TFF 2. Lig ekibi Bursaspor logolarında yıldız bulunmaktadır, dolayısıyla TFF'nin böyle bir logo kullanımına karşı çıkacağını düşünmüyorum. Böyle bir engelin yasal dayanağı da bulunmayacaktır. Logoda yıldız kullanımını yasaklayan talimat hükmü yoktur.\"

\n

Son dakika: Fenerbahçe'den 5 yıldız açıklaması!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, sarı lacivertli kulübü yılı olağan mali genel kurulunda bir konuştu.

Burak Kızılhan, Fenerbahçe'nin 5 yıldız arma kullanımını tescillediklerini belirterek, "Kulübümüz 5 yıldızlı arma kullanımını hayata geçirdi ve armamız resmen tescillendi. sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız" dedi.

"AKLANMAMIZ İLE SONUÇLANDI"

Genel sekreter Burak Kızılhan, Fenerbahçe'nin 3 temmuz süreci ile ilgili ise, "Kulübümüze kurulan 3 Temmuz kumpası ile ilgili yılında da önemli gelişmeler yaşandı. Sözde şike davasında verilen beraat kararları, Yargıtay tarafından onandı. Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz hakkını kullanmadı. Bu yorucu ve yıpratıcı süreç, Fenerbahçe'nin aklanmasıyla sonuçlandı. FETÖ ve PYD üyesi polisler hakkında verilen hükümler incelendi. Tutuklu sanıkların, tutukluluğunun devam etmesine karar verildi" ifadelerini kullandı.

"İKİ KULÜBE BEDELSİZ STAT VERİLDİ"

İki kulübe bedelsiz stat verildiğini söyleyen Burak Kızılhan, "Bakanlığa hangi kulüplere bedelsiz stat verildiği soruldu. Kurul, cevap vermekten imtina etmesi üzerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yönelik bilgi verilmemesi işleminin, hukuka aykırı olduğu mahkeme tarafından tescil edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yeniden başvuru yapıldı ve Süper Lig'de yer alan iki kulübe bedelsiz stat verildiği bilgisi alındı" şeklinde konuştu.

Burak Kızılhan, yeni sezonda 25 bin kombine,16 bin bilet satışı yapılacağını belirterek, gelecek sezon devir hakkının 5 maç ile sınırlı olacağını kaydetti. 


fenerbahçe5 yıldızBurak Kızılhan

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası