invisalign doktor girişi / One moment, please

Invisalign Doktor Girişi

invisalign doktor girişi

Align Technology Türkiye&#;nin Genel Müdürü Gökhan Aydınoğlu oldu

 

 

 

Sağlık, endüstri ve hızlı tüketim ürünleri sektörlerinde 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Gökhan Aydınoğlu, Align Technology&#;nin en dinamik pazarlarından biri olan Türkiye&#;de Invisalign sistemi ve iTero ağız içi tarayıcı işinin büyümesine odaklanacak. 
 
Gökhan Aydınoğlu, - yılları arasında Align Technology Türkiye&#;de Genel Müdür olarak görev yapan Evren Köksal&#;ın ardından göreve başladı. Köksal, Eylül &#;de Align Technology İngiltere ve İrlanda Ortodontist Kanalı Genel Müdürü olarak atandı.
 
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü&#;nden yılında mezun olan Gökhan Aydınoğlu, mezuniyetinin ardından Nestlé S.A&#;da Kalite Güvence Departmanı bünyesinde kariyer hayatına başladı. yılında Satış Temsilcisi olarak 3M&#;e katılan Aydınoğlu burada Ağız Bakım Çözümleri Bölüm Müdürlüğü görevi de dahil olmak üzere yaklaşık 10 yıl boyunca birçok üst düzey görevi başarıyla üstlendi. yılında Johnson & Johnson&#;da Stratejik Yetkinlikler Lideri olarak göreve getirilen Aydınoğlu, Align Technology Türkiye&#;ye katılmadan önce son olarak burada Kardiyovasküler ve Özel Çözümler İş Birimi Lideri olarak görev yapıyordu.
 
Türkiye, Align Technology için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki yüksek potansiyele sahip pazarlardan biri ve şirketin yerel ekibi de İstanbul&#;da bulunuyor.
 
Align Technology, Inc. Hakkında   
Align Technology, dünyadaki en gelişmiş şeffaf hizalama sistemi olan Invisalign® sistemini, iTero™ ağız içi tarayıcıları ve hizmetlerini ve exocad™ CAD/CAM yazılımını tasarlar, üretir ve sunar. Bu teknoloji yapı taşları, binden fazla doktor için hasta sonuçlarını ve uygulama verimliliğini iyileştirmek için gelişmiş dijital ortodontik ve restoratif iş akışlarına olanak tanır ve Align&#;ın dünya çapındaki milyon tüketici pazarı fırsatına erişmesinin anahtarıdır. 25 yılı aşkın bir süredir Align, doktorların Invisalign sistemiyle 14 milyon hastayı tedavi etmesine yardımcı oldu ve hastalar, ortodontistler, diş hekimleri ve laboratuvar partnerleri için kusursuz, uçtan uca bir çözüm olarak sunulan benzersiz, tescilli teknolojiler ve hizmetlerden oluşan entegre paketimiz olan Align™ Digital Platform aracılığıyla dijital diş hekimliğindeki değişimi yönlendiriyor. Daha fazla bilgi için monash.pw adresini ziyaret edin. Invisalign sistemi hakkında ek bilgi almak veya bölgenizde bir Invisalign doktoru bulmak için lütfen monash.pw adresini ziyaret edin. iTero dijital tarama sistemi hakkında ek bilgi için lütfen monash.pw adresini ziyaret edin. Exocad dental CAD/CAM teklifleri ve exocad bayi ortaklarının listesi hakkında ek bilgi için lütfen monash.pw adresini ziyaret edin. 

World Media Group (WMG) Haber Servisi 

 

 

 

World Media Group (WMG) Haber Servisi




ETİKET :  aling-technology-turkiye

Tümü

Ağız ve diş sağlığı teknolojilerindeki son gelişmeler

Haberin Devamı

Gelecekte ne gibi yenilikler bizleri bekliyor?

Diş hekimliği endüstrisi hızlı bir tempoda online platforma geçiş yapıyor ve Align Technology de şeffaf plakları, ağız içi tarayıcıları ve bir dizi dijital araçla diş kliniklerinin dijital dönüşümünde öncü bir rol üstleniyor Salgın sırasında ve geleceğe yönelik olarak Invisalign sertifikalı hekimlere fayda sağlayacak yeni dijital çözümler üretiyoruz. 

Bu kriz sırasında öğrendiğimiz bir şey varsa o da dijital dönüşümü ileriye dönük bir adım olarak görüp benimsemek. Her sektörde, iş yerleri fiziksel zorluklarla boğuşurken, dijitale öncelik veren şirketlerin iş stratejilerini, servislerini ve ürünlerini dönüştürüp ayakta durabilecekleri hatta işlerini büyütebilecekleri olanaklar yaratması giderek netleşen bir sonuç haline geliyor.

Dijitalleşme bir öğrenme sürecini beraberinde getirse de gelecekte kalıcı olacak bir çeviklik kültürünü oluşturmaya olanak sağlıyor. 

Align Technology olarak, Türkiye’yi ve bölgemizi dijitalleşme yolculuğunda desteklemeye kararlıyız. Misyonumuz diş hekimliği ve ortodontide sınırları zorlamak, dijital dönüşümü yönetmenin yanı sıra metali ve analoğu geçmişte bırakmak. 

Ortodontik tedavi hakkında ne söylemek istersiniz? Bu konuda yaptığınız çalışmalardan bahseder misiniz?

Align Technology, ortodontik ve restoratif diş sağlığı alanında dünyanın en gelişmiş şeffaf plak sistemi ve iTero Ağız içi tarayıcı ve hizmetlerinin tasarımını, üretimini ve pazarlamasını gerçekleştiren, küresel bir medikal cihaz şirketidir. Align Technology 'de İstanbul’da ofis açtı ve o zamandan günümüze yerel ekibi büyütmeye, eğitim ve pazarlama çabalarına yatırım yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar tüm dünyada 8 milyon hastanın tedavi edilmesini sağlayan Invisalign tedavisi, kişiye özel olarak üretilen bir dizi şeffaf plakla dişlerin doğru hizalanması için modern ve dijital tabanlı bir yaklaşım sunuyor.

En gelişmiş şeffaf plak sistemi olan Invisalign, gözle neredeyse görünmeyen, yeme ve diş temizliği anında kolaylıkla çıkarılabilen, kişiye özel olarak üretilmiş bir dizi özel şeffaf plak vasıtasıyla hastaların dişlerinin hizalanmasını sağlıyor.Şeffaf plaklar, Invisalign sertifikalı hekimler tarafından reçetelendiriliyor ve günde 20 ila 22 saat boyunca takılması monash.pwar, şeffaf plakları hekimlerin tavsiyesine bağlı olarak haftada bir ya da iki kez değiştiriyorlar. Bu sayede diş hizalanması kademeli olarak sağlanıyor. Tedavinin karmaşıklığına bağlı olarak ilk sonuçlar üç ay gibi kısa bir sürede gözle görülür hale gelebiliyor. 

Tedavi tamamen dijital olarak planlanıyor. Her bir şeffaf plak, ClinCheck adını verdiğimiz kişiye özel sanal bir modelleme yazılımı, hızlı üretim süreçleri ve kitlesel kişiselleştirmenin yanı sıra SmartTrack adını verdiğimiz özel olarak geliştirilmiş bir materyalin birleşiminden meydana geliyor. Türkiye’deki mevcut Invisalign portföyü yetişkinlerin yanı sıra ergenlik çağındaki ve erken diş çıkarma dönemindeki daha genç hastalara yönelik özel tedavi seçeneklerini içeriyor. Tedavi seçenekleri basit hizalamadan karmaşık hareketlenmelere ve tedavi sonrası hizalanmanın korunmasına kadar geniş bir yelpazeye uzanıyor. 

Invisalign tedavisi ayrıca diş hizalamasında estetik kaygılara da hitap ediyor. Invisalign tedavisinin yaygınlaşmasındaki en önemli etkenlerden biri plakların şeffaf ve gözle neredeyse görülemiyor olması ile hastanın günlük rutinini etkilememesi. Bununla birlikte metal teller, teller arasına sıkışan gıdalar nedeniyle hastaların beslenme seçeneklerini kısıtlayabiliyor. Invisalign tedavisinde şeffaf plaklar yeme ve içme anlarında çıkarılabildiği için hastaların yeme alışkanlıkları sınırlanmamış oluyor. 


Bu bir ilandır

Feragat

"Bir Invisalign Sağlayıcısı Bul" özelliğinde listelenen Invisalign Sağlayıcıları, Align Technology tarafından istihdam edilmeyen ve bağımsız tıbbi tavsiye ve hizmet sağlayan lisanslı ortodontistler ve dişçilerdir. "Bir Invisalign Sağlayıcısı Bul" özelliğinin amacı ilk Invisalign konsültasyonu almayı seçtiğiniz Invisalign Sağlayıcısının yerini bulmanıza yardımcı olacak bir araç sunmaktır ve belirli bir Invisalign Sağlayıcısının sizin için doğru olup olmadığını bağımsız olarak belirlemelisiniz. Align Techonology, belirli herhangi bir tedavi sonucunun elde edilebilirliğine veya sizin Invisalign tedavisi için uygun bir aday olacağınıza dair garanti veya güvence vermemektedir. Yalnızca sizin Invisalign Sağlayıcınız Invisalign tedavisinin ve tedavi seçeneklerin uygunluğunu belirleyebilir. "Bir Invisalign Sağlayıcısı Bul" özelliğindeki tüm Invisalign Sağlayıcıları, Invisalign Sistemi ile hastaları tedavi etmeye başlamalarını sağlamak için gerekli Align Technology tarafından sunulan eğitimi tamamlamıştır. Invisalign atamaları (ör. Platinum Elite (PE), Platinum (P)) öncelikli olarak Invisalign Sağlayıcısının göndermiş olduğu veya göndermeyi taahhüt ettiği geçmiş Invisalign tedavilerinin ilgili sayısına dayanır. Invisalign Sağlayıcısının durumu ve Invisalign atamaları, ülkenizdeki ilgili dişçilik dernekleri tarafından özel alanlar olarak kabul edilmez. Bir Invisalign Sağlayıcısının arama sonuçlarında görülme sırası öncelikli olarak Invisalign Sağlayıcısının gönderdiği ve göndermeyi taahhüt ettiği Invisalign tedavilerinin geçmişteki sayısına dayanır. Invisalign Sağlayıcısı listesi ayrıntılı değildir ve bölgenizde Invisalign eğitimi almış başka sağlayıcılar da olabilir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır