yeni huawei p smart 2019 reklam filmi müziği / Huawei P Smart Reklam Muzigi Mp3 İndir Dur

Yeni Huawei P Smart 2019 Reklam Filmi Müziği

yeni huawei p smart 2019 reklam filmi müziği

Foto&#;rafç&#;l&#;k yetenekleriyle herkese #Bakt&#;&#;&#;ndanFazlas&#;n&#;Gör diyen HUAWEI P30 Pro; Leica Dörtlü Kamera Sistemi, 50x yak&#;nla&#;t&#;rma sunan SuperZoom özelli&#;i, yüzde 40 daha fazla &#;&#;&#;k hapseden SuperSpectrum sensörü ve mükemmel gece foto&#;rafç&#;l&#;&#;&#; performans&#;yla kullan&#;c&#;lara gözle göremeyecekleri detaylar&#; dahi gösterebilece&#;ine dikkat çekiyor.

Sundu&#;u e&#;siz özelliklerle TIPA (Technical Image Press Association) taraf&#;ndan "Dünyan&#;n En &#;yi Kameral&#; Ak&#;ll&#; Telefonu" ünvan&#; verilen Huawei P30 Pro filminde, P smart reklam filminde oldu&#;u gibi yine Türkiye'nin sakl&#; güzellikleri ön plana ç&#;kar&#;l&#;yor. &#;zleyiciler; bakt&#;&#;&#;ndan fazlas&#;n&#; görmeye, yeni rotalar ke&#;fetmeye ve foto&#;rafç&#;l&#;k konusunda en iyiyi deneyimlemeye davet ediliyor.

Huawei Türkiye'den P30 Pro Reklam Filmi

Pure ve Kala Film imzas&#; ta&#;&#;yan tan&#;t&#;m filmi, HUAWEI'nin stratejisinden prodüksiyonuna kadar her a&#;amas&#; Türkiye'de haz&#;rlanm&#;&#;bir ba&#;ka lansman filmi. 10 günde tamamlanan çekimlerde Kayseri'nin Y&#;lk&#; Atlar&#;'yla ünlenmi&#; Hürmetçi Sazl&#;&#;&#;, Antalya'n&#;n do&#;al güzellikleriyle büyüleyen Kekova Körfezi ve son zamanlarda do&#;as&#;yla tüm dikkatleri üzerine çeken Rize'nin Huser Yaylas&#; gösteriliyor.

Filmi buraya t&#;klayarak izleyebilirsiniz:

Kampanya Künyesi

Reklamveren: HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroni&#;i Grubu

Reklam Ajans&#;: Pure

Reklamveren Temsilcileri: Bengi Güven, Ertan &#;ensoy, Kaan Arl&#;, Mustafa Can Akba&#;, Kemal Çifci, Selin Karahan

Stratejik Planlama: Eren Kumcuo&#;lu

Yarat&#;c&#; Yönetmen: Öncü Do&#;u Gürsoy

Yarat&#;c&#; Grup Lideri: Tolga Tunçel, Burak Birinci

Yarat&#;c&#; Grup: Can Salar, Zekai Salto&#;lu

Mü&#;teri &#;li&#;kileri Direktörü: Ceyda &#;im&#;ek

Mü&#;teri &#;li&#;kileri: Hakan Y&#;ld&#;r&#;m

Sosyal Medya: Can Yelen, Gökçe Dereli, Bar&#;&#; Kaan Akba&#;

Yönetmen: Turgut Akaç&#;k

Prodüksiyon &#;irketi: Kala Film

Post Prodüksiyon &#;irketi: Sinefekt Post Production

Müzik Yap&#;m &#;irketi: All Stars Music, 25m2 – Cenk Çelebio&#;lu

İlgili GaleriDevleri Uçurumdan Alan 7 Efsane Ürün! Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

Huawei Türkiye, yarattığı kampanyalarda yerel bakış açısını sürdürmeye devam ediyor. Marka, HUAWEI P smart ve HUAWEI P30 Serisi akıllı telefonlarının reklamlarını Türkiye’de çektikten sonra, bu sefer de yeni nesil akıllı saati HUAWEI WATCH GT 2 için kameraları çalıştırdı.

‘Hiç Çıkarma’ kampanyası kapsamında Huawei, Türkiye’deki ilk akıllı saat reklamını HUAWEI WATCH GT 2 için çekti. Reklam filminde beyaz yakalı genç çalışanlar üzerinden HUAWEI WATCH GT 2’nin haftalarca süren pil performansına ve günlük hayatta sağladığı faydalara odaklanıyor. Beyaz yakalı genç profesyonellerin günlük süreçlerini inceleyen marka, reklam filminin çekimlerini de bu trendlere uygun olarak gerçekleştirdi.

HUAWEI WATCH GT 2’yi takanlar, hiç çıkarmıyor. Çünkü HUAWEI WATCH GT 2 onların hem yaşam asistanı, hem sağlık takipçileri hem de kişisel antrenörleri olmuş oluyor. Sağlıklarına, sporlarına, uyku ve stres durumlarına dikkat eden, sağlıklı yaşayan kullanıcıların bu alanlardaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen HUAWEI WATCH GT 2, haftalarca süren pil performansı ile kesintisiz fayda sağlıyor.

HUAWEI WATCH GT 2’yi takanlar, hiç çıkarmıyor. Çünkü HUAWEI WATCH GT 2 onların hem yaşam asistanı, hem sağlık takipçileri hem de kişisel antrenörleri olmuş oluyor. Sağlıklarına, sporlarına, uyku ve stres durumlarına dikkat eden, sağlıklı yaşayan kullanıcıların bu alanlardaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen HUAWEI WATCH GT 2, haftalarca süren pil performansı ile kesintisiz fayda sağlıyor.

HUAWEI WATCH GT 2’yi takan, hiç çıkarmıyor. #HiçÇıkarma

Reklam filmini izlemek için:funduszeue.info?v=DnqOa-GKcQY

Kampanya Künyesi

Reklamveren: HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu

Reklam Ajansı: BLAB

Reklamveren Temsilcileri: Ertan Şensoy, Bengi Güven, Kemal Çifci, Kaan Arlı, Mustafa Can Akbaş, Selin Karahan

Yönetmen: Turgut Akaçık

Prodüksiyon Şirketi: KALA

Post Prodüksiyon Şirketi: Volt

Müzik Yapım Şirketi: All Stars Music, 25m2 – Cenk Çelebioğlu

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Hakkında

HUAWEI ürün ve servisleri, ’den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3’te 1’ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dahil olmak üzere 15 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. yılında HUAWEI, dünya genelinde ve Türkiye’de yapılan akıllı telefon gönderimleri ile ikinci sırada yer almıştır. HUAWEI’nin üç iş grubundan biri olan Tüketici Elektroniği Grubu portföyünde cep telefonları, PC ve tabletler, giyilebilir teknolojiler ve bulut servisleri bulunmaktadır. 30 yıldan fazla bir süre boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insanlara olağanüstü deneyimler sunuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası