word 2014 indir gezginler / Office Full indir – Bilgisayardersi

Word 2014 Indir Gezginler

word 2014 indir gezginler

Microsoft Office , Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.

Mehmet Karakaya

Mehmet Karakaya -

Microsoft, Window 8 ile birlikte gelmesi beklenen Microsoft Office’in sürümü Microsoft Office ’ü duyurdu. Office geliştirilen yeni jenarasyon ile nasıl bir hal alacak merak ediliyordu. Özellikle de Windows 8’in Metro arayüzünden faydalanacak olması Office ’ü daha özel kılıyor. Hızlı ve pratik işlemlere ev sahipliği yapan Microsoft Office , aldığı güncellemeler ile de daha kararlı bir yapıya kavuşturuldu. Kullanıcılar Office ile Word uygulamasından tutunda Power Point uygulamasına kadar erişebilecek ve diledikleri işlemleri rahatlıkla yapabilecekler.

Microsoft Office İndir

Microsoft’un yeni ofis programı Office görsel anlamda birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Windows 8 Metro arayüzünün bütün nimetlerinden faydalanılarak hazırlanan Office karşımıza daha sade ve kullanışlı bir arayüz ile çıkıyor. Özellikle de yenilenen arayüzü sayesinde artık birçok kullanıcı rahatlıkla Office yazılımlarını kullanabilecek.

Son dönemlerde tema olarak sadeliği tercih eden Microsoft, Office ’te de aynı konsepti bizlere sunuyor. Tabii değişen tek şey görünümü değil, görselliğin getirdiği birçok sağlam yenilik Office’in köklü değişiminin bir işareti. Metro arayüzüne uyumlu bir şekilde konumlanan Office Metro UI’i tamamlıyor.

Gün geçtikçe popülaritesi artan bulut bilişimi kullanan Office bu sistemden sık sık faydalanıyor. Artık dosyalarınızı Windows Phone 8 ile entegre edebilecek, bulut sistemi vasıtası ile paylaşabilecek ve dosya alışverişini sağlayabileceksiniz. Ayrıca Microsoft bununla birlikte SkyDrive sisteminin daha verimli kullanılmasını kullanıcılarına aşılamış oluyor. Microsoft’un yakında çıkacak olan tablet bilgisayarı Surface’da düşünülerek dokunmatik cihazlar üzerinde Office kullanmak mümkün. Tasarım konusunda kendini ileri taşıyan Office için dokunmatik cihazlar da düşülmüş durumda. Artık dokunmatik cihaz kullanan kullanıcılar Office yazılımlarına en iyi şekilde hükmedebilecek.

Kısacası mükemmel bir Office deneyimini Office ile yaşayacaksınız. Kolay, sade, esnek ve kullanışlı bir forma kavuşan Office yazılımları Windows 8 ile birlikte oldukça gelişti.

Office İndirmek Yerine Microsoft İndirin

Office , Word , Excel , PowerPoint ve Outlook uygulamalarını kapsamaktadır. Microsoft, Ofis programını kullananlara Microsoft ’e geçmelerini önermektedir.

Microsoft ’teki Word’de Yapılan Yenilikler

  • Yazılarınızı en üst seviyeyeye çıkarın: Araştırmacı ve Düzenleyici araçlarıyla kısa sürede boş sayfanızı güzel görünümlü belgelere dönüştürün.
  • İstediğiniz yerde istediğiniz kişiyle birlikte çalışın: Düzenleme ve yorum yapmaları, erişimi yönetmeleri ve sürümleri izlemeleri için diğer kullanıcıları davet edin.
  • Dışarı çıkarken Word’ü yanınızdan ayırmayın: Mobil uygulamalar ile dosyalarınızı işte, evde veya hareket halindeyken görüntüleyin ve düzenleyin.
  • Her zaman güncel: Yalnızca Microsoft ’te Word için sunulan yeni özelliklere ve güvenlik güncelleştirmelerine sahip olun.

Microsoft ’teki Excel’de Yapılan Yenilikler

  • Verilerinizi daha net görün: Güçlü yeni özellikler sayesinde hiç olmadığı kadar kolay bir biçimde verilerinizi düzenleyin, görselleştirin ve bunlardan içgörü elde edin.
  • Kolayca birlikte çalışın: 1TB OneDrive bulut depolama alanıyla çalışma kitaplarını istediğiniz cihazdan yedekleyebilir, paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla birlikte yazabilirsiniz.
  • Dışarı çıkarken Excel’i yanınızdan ayırmayın: Android, iOS ve Windows mobil uygulamaları ile dosyalarınızı iş yerinde, evde, hareket halindeyken gözden geçirin ve düzenleyin.
  • Her zaman güncel: Yalnızca Microsoft ’te Excel için sunulan yeni benzersiz özelliklere ve güvenlik güncelleştirmelerine sahip olun.

Microsoft ’teki Outlook’taki Yapılan Yenilikler

  • Önemli konulara odaklanın: Odaklanmış Gelen Kutusu önemli noktaları yakından izlemeniz için en önemli e-postalarınızı diğerlerinden ayırır.
  • Kolayca birlikte çalışın: 1TB OneDrive bulut depolama alanıyla çalışma kitaplarını istediğiniz cihazdan yedekleyebilir, paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla birlikte yazabilirsiniz.
  • Dışarı çıkarken Outlook’u yanınızdan ayırmayın: Güçlü mobil uygulamalarla her yerden e-postalarınızı takip edin ve ekleri inceleyip düzenleyin.
  • Her zaman güncel: Yalnızca Microsoft ’te Outlook için sunulan yeni benzersiz özelliklere ve güvenlik güncelleştirmelerine sahip olun.

Microsoft ’teki PowerPoint’te Yapılan Yenilikler

  • Güvenle tasarlayın ve sunum yapın: Geliştirilmiş tasarım araçları birkaç tıklamayla akıcı bir hareketlilik oluşturup slaytlarınıız canlandırmanıza imkan tanır.
  • Uyum içinde birlikte çalışın: 1TB OneDrive bulut depolama alanıyla sunularınızı yedekleyebilir, paylaşabilir ve diğerleriyle birlikte yazabilirsiniz.
  • PowerPoint’i hareket halindeyken istediğiniz yerde kullanın: Mobil uygulamalarla dosyalarınızı ofiste, evde veya hareket halindeyken herhangi bir yerde gözden geçirin ve düzenleyin.
  • Her zaman güncel: Yalnızca Microsoft ile sunulan PowerPoint’te sağlanan özel, yeni özellikleri edinin.

Office Pro Plus VL Türkçe Katılımsız 32×64 bit Ekim  Full indir

Katılımsız demek crack serial istemeyen tamamen full manasına gelmektedir

Arkadaşlar merhaba bugün sizlere Office Pro Plus programının tanıtımını yapmak istiyorum. Office Pro Plus Türkçe versiyon olup full cracklidir indirdiğiniz dosya içerisinde crack ve serial key dosyaları mevcuttur. Office Pro Plus Türkçe Mayıs güncel versiyon olup Katılımsız yani Portable olarak indirebilirsiniz. Office Pro Plus Türkçe Katılımsız programını 32×64 bit sistemlerinizde sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Microsoft Office Professional programı bilgisayarlarda olmazsa olmazlardandır özellikle dosyalarla çok uğraşan biriyseniz veya tasarım yapıyorsanız bu kaftan biçilmiş programı denemelisiniz gerçi işi biliyorsanız mecburi kullanıyorsunuz demektir özellikle öğrencilerin sunumları için vazgeçilmez bir programdır.

7 Farklı Kurulum Seçeneği:

* WORD-EXCEL-POWERPOINT
* WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS
* WORD-EXCEL-POWERPOINT-QUTLOOK
* WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS-PUBLISHER
* WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS-PUBLISHER-QUTLOOK
* NORMAL KURULUM ( Manuel Kurulum )
* FULL KURULUM

Office Pro Plus VL Türkçe Katılımsız Hakkında:

* Office Pro Plus programı 32 ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir. Sisteminize Uygun Olan Kurulum Ekranı Açılıcaktır. Güncellemesi Enteğre Edilmiştir. Tüm Güncelleştirmeleri İçerir. Bu Yüzden Boyut Biraz Yüksek Oldu Windows Update’de Güncelleme Çıkmaz.
* Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır. (Kota Dostu)
* Aktivasyonda KMSpico Kullanılmıştır. Sorunsuz Aktivasyon Yapmaktadır.
* Kurulumlar Uzun Sürebilir Güncellemeler Yüklendiği İçin.
* Kurulumdan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Güncellemelerin Aktif Olması İçin.

Office Pro Plus Güncel Serial Key

JR3N8-YV72JVHC2PM-PRXTW
MT7NR-6GWBK-QGHBV-2YBFGV28
Y89N6-KWWJX-YHFVP-DWMGK-XKR9J
KDVQM-HMNFJ-P9PJXHDF-DJYGX
NX-BQ62X-PQT9G-GPX4H-VT7TX
4HNBKMH-6CR6P-GQ6WP-J42C9
6KTFN-PQH9H T8MMB-YG8KTX
KBDNM-R8CD9-RKWFM3X-C7GXK
MH2KNKYR-GTRD4-KBKP4-Q9JP9
2MNJP-QY9KX-MKBKM-9VFJ2-CJ9KK
N4M7D-PD46X-TJ2HQ-RPDD7-T28P9
NK8RVXCQ 3M2FMR-WFD6X
2B8KN-FFK6J-YWMV4-J3DYYF29
FCMXC-RDWMP-RFGVD-8TGPD-VQQ2X
9RN4T-JPBQV-XQMC9-PM9FP-PGWP9
TKX7J-VDNY2WKQ-7MG8R-X2CC9
NFFT2-HWVWR-CT-YM2VJ-YPXKK
N9M8X-QDKGK-W27QGQYT-TJC9K

 

Dosya Boyutu:  MB
Sıkıştırma: Winrar / Şifresiz
Tarama: NOD32 / Durum Temiz

Office Pro Plus VL Türkçe Katılımsız Full 32×64 bit indir

WORD - EXCEL - POWERPOİNT" width="" height="" src="funduszeue.info?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Microsoft Word ( Bit) Türkçe / EXE ve ISO Seçeneği

Microsoft Word Turkce Ucretsiz 1

Microsoft Word , Dünyanın en iyi kelime işlemcisini sitemizden ücretsiz ve beklemeden üstelik reklamsız olarak indirebilirsiniz.

Microsoft Word  belki de dünyanın en popüler sözcük işlemcisi. Word ayrıca Microsoft Office verimlilik paketindeki temel uygulamalardan biri.

Microsoft-WordJpg (×)

Microsoft Word , bilgisayarınızda metin oluşturma, düzenleme ve kontrol etmeyle bağlantılı tüm görevler için güçlü bir program. Tüm popüler belge biçimleriyle çalışmanın yanı sıra, dosyaları PDF olarak kaydetme desteği veya belgeleri yazdıktan hemen sonra Outlook ile gönderme seçeneğini de içeriyor.

İster sıfırdan metin oluşturun ister çok sayıda şablondan birini kullanın, Microsoft Word çok sayıda araçla size yardımcı olacaktır: tablolar, metin biçimlendirme seçenekleri, renk şemaları, görüntü ve klip art ekleme desteği ve çok daha fazlası. Microsoft Word ayrıca güçlü bir yazım denetimi ve belgeleri işaretli metin ve kişisel notlarla gözden geçirme araçlarını da içeriyor. Ancak video desteği halen yok.

Bütünüyle değerlendirildiğinde, Microsoft Word, basit bir nottan resim, grafik ve tablolar içeren karmaşık bir rapora kadar tüm metin işlemleri için harika bir araç.

Microsoft Word&#;ün bu kadar popüler bir sözcük işlemcisi olmasının nedeni var: hem kullanıcı dostu hem de gelişmiş özelliklerle dolu.

Artıları

  • Tüm popüler biçimlerle çalışıyor
  • PDF olarak kaydetme desteği
  • Yazım denetimi ve çeviri araçları
  • İndirilebilir şablonlar
  • Özel görüntü araçları seti

Eksileri

  • Yoğun kaynak kullanımı
  • Araç çubuğu çok yer kaplıyor
  • Halen video desteği yok

Microsoft Office Nasıl Türkçe Yapılır? Office dil paketi nasıl yüklenir?

  1. Word gibi bir Office programını açın.
  2. Dosya > Seçenekler > Dil&#;i tıklatın.
  3. Office Dil Tercihlerini ayarlayın iletişim kutusundaki Görüntüleme ve Yardım Dillerini Seçin alanında kullanmak istediğiniz dili yani Türkçeyi seçip Varsayılan Olarak Ayarla&#;yı seçin.

Microsoft Word Nasıl Kullanılır? Türkçe Eğitim Videosu

Microsoft Word programının kullanımını öğrenmek için aşağıdaki profesyonel Türkçe ders videolarını mutlaka izleyin.

Microsoft Word Nasıl İndirilir? bit ve bit Ücretsiz Tam Sürüm Nasıl Yüklenir?

Aşağıdaki butona basarak hemen indirmeye başlayabilirsiniz.

Boyut: MB

bit Microsoft Word indir:

Indir

bit Microsoft Word indir:

Indir

Eğer sadece Word ile hazırlanmış docx uzantılı dosyaları açmak yani içeriğini görüntülemek, yazdırmak (print) yada içindekileri kopyalayarak başka yere taşımak istiyorsanız, o zaman  boyutu büyük olan ve bilgisayarı az çok kasacak olan MS Word programı yerine yine Microsoft&#;un hazırlamış olduğu fakat tamamen ÜCRETSİZ olan ve ufak boyutlu olan Word Viewer programını buraya  (11 MB) tıklayarak indirebilirsiniz.

Microsoft Word ISO Kurulum Dosyası İndir (Orijinal)

Word kurulum dosyasını ISO formatında tek link indirmek için alttaki butona tıklayınız.

Boyut: MB

funduszeue.info (×54)

Microsoft Word Nasıl Kurulur? Kurulum Yükleme Videosu