beyaz ışık bahçelievler / Özel Neşe Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bahçelievler / İstanbul | funduszeue.info

Beyaz Işık Bahçelievler

beyaz ışık bahçelievler

Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bahçelievler'de hizmete girdi

Reklam

Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İstanbul’daki 5. şubesini Bahçelievler’de hizmete açtı. Coşku ve yoğun katılımla yapılan Mahmutbey Caddesi’ndeki poliklinik açılışına; Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, Kocasinan Sanayii Sitesi Başkanı Durmuş Korkmaz, Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Katip Türk, polikliniğin ortakları; Kübra Titirinli ve Tarık Işık ile Şube Müdürü Okan Altınışık ve çok sayıda önemli davetli katıldı.

/09/jpg

Hijyeni ve tasarımıyla dikkat çeken 5 kliniği bulunan ve implant gibi önemli birçok tedavide vatandaşlara hizmet verecek olan polikliniğin görkemli açılışı, kurdele ve pasta kesiminin ardından davetlilere verilen kokteyl ile devam etti. Karşılama ekibi ve müzik eşliğinde davetlilerle yakından ilgilenilen organizasyon sonrasında Gazete ’e bilgi veren Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Şube Müdürü Okan Altınışık, vatandaşlara bir de müjde verdi. Zeytinburnu, Başakşehir, Sultangazi ve Bağcılar’ın ardından Bahçelievler’de halkla buluştuklarını söyleyen Müdür Altınışık, “Öncelikle vatandaşlarımıza ve özel konuklarımıza ilgisi ve teşrifleri için teşekkür ederiz. Yoğun programından dolayı gelemeyip telgraf, çiçek, çelenk ve telefon ile bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve büyüklerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün itibariyle artık bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz ve polikliniğimizde açılışa özel kampanya olarak, muayene ve röntgen çekimi de ücretsiz olacak. Tüm halkımızı polikliniğimize bekliyoruz” dedi. >/Haber Merkezi

/09/jpg

/09/_funduszeue.info

/09/jpg

/09/jpg

BEYAZ IŞIK AĞIZ VE DİŞ POLİKLİNİĞİ

BEYAZ IŞIK AĞIZ VE DİŞ POLİKLİNİĞİ

İstanbul'un Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Esenler, Kadıköy, Sultangazi ve Zeytinburnu semtlerinde hizmet veren polikliniğimiz
Beyaz Işık, sektörümüzün son gelişmelerine ayak uydurarak tüm tedavi ve klinik ekipmanlarını günün ihtiyaçlarına göre güncellenmektedir. Kullandığımız modern teknoloji ürünlerimiz ile ağız ve diş sağlığı konusunda erken ve özel teşhis ile hastamıza uygun tedavi planlamaarını titizlikle uygulamaktayız.
Diş hekimlerimizin işlerinde başarılı, bilinçli ve güler yüzlü olmaları ziyaretçilerimizin korkularını en aza indirerek diş kontrollerinin rutin yapılmasına ön ayak olmuştur. Düzenli kontrollere gelen ziyaretçilerimiz detaylı muayenelerimiz sayesinde diş problemleri ilerlemeden çok basit yöntemlerle tedavi edilerek büyük kayıpların önüne geçilmektedir. Üstelik bu detaylı muayenemiz ücretsizdir. Daha fazla insana ulaşmak ve daha fazla kişiye yardımcı olmak için başlattığımız kampanyada Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK SEN) personeli, üyeleri ve birinci derece yakınları gerekli kurum kimlik kartlarını bize ileterek belirtilen indirim oranlarından yararlanabilmektedirler.

TEDAVİ                                                                                       KLİNİK FİYATI               KURUM FİYATI

Diş HEKİMİ MUAYENESİÜCRETSİZÜCRETSİZ
PANAROMİK FİLMÜCRETSİZÜCRETSİZ
DOLGU TL TL
ESTETİK DOLGU TL TL
Diş ÇEKİMİ TL70 TL
cöMüLü Diş ÇEKİMİTLTL
YARI GÖMÜLÜ VE 20 LİK Diş ÇEKİMİ TL TL
KANAL TEDAVİSİ (TEK KÖKLÜ DOLGU DAHİL)TL TL
KANAL TEDAVİSİ (ÇOK KÖKLÜ DOLGU DAHİL) TL TL
PORSELEN KAPLAMA TL TL
ZİRKONYUM KAPLAMA TL TL
Diş TEMİZLİĞİ (TÜM AĞIZ) TL TL
TEK ÇENE PROTEZ TL TL
HASSAS BAĞLANTILI PROTEZ TL TL
LAMİNE TL TL
LAZER Diş BEYAZLATMA TL TL
IMPLANT (TÜRK) TL TL
IMPLANT (ALMAN) TL TL
IMPLANT (İSVİÇRE) TL TL
IMPLANT (STRAUMANN) TL TL
KANAL İÇİ POST TL TL
MONOLİTİK (KIRILMAZ) ZİRKON TL TL
  

Not: Ortodontik tel tedavısı ıçın muayeneden sonra fiyat belirlenmektedir. Kredi kartına vade farksız taksit seçenekleri mevcuttur.


Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Bayrampaşa Diş Beyazlatma Fiyatları

Beyazlatma ( Bleaching ) İşlemi Nedir ve Nasıl Yapılır ?

Beyazlatma dişlerin yapısında (mine ve dentin tabakasında) oluşan renklenmeleri giderme işlemidir. Şu anda bilinen iki değişik beyazlatma yöntemi vardır. Bunlardan ilki hastanın kendi başına uygulayacağı (home bleaching) bir yöntemdir. İkincisi ise klinikte hekiminiz tarafından yapılan (Office bleaching) beyazlatmadır.

Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş Beyazlatmanın Aşamaları Nelerdir ?

Home Bleaching

– Hekim ağızdan ölçü alıp, dişlerin üzerine takabileceğiniz ince lastik kalıplar hazırlatır,
– Hastanın kendisi için hazılanmış özel kalıbın içerisine ilaç yerleştirerek bu kalıbı beyazlatılacak dişlerin üstüne günde en az 6 – 8 saat takması gerekmektedir. Gece uyku esnasında takılması tercih sebebidir. Hassasiyet çok olursa süre saate indirilebilir.
– Beyazlatma tedavisine ortalama 1 – 2 hafta devam edilmeli, 2 hafta sonunda bitirilmelidir.

Office Bleaching

– Ağartıcı ilaç bu işlem hakkında deneyimli olan bir hekim tarafından diş üzerine yerleştirilir.
– İlgili dişin üzerine beyaz renkli ışık kaynağı belli bir süre tutulur.
– İşlem bittiğinde hemen beyazlatmanın sonucu gözlenebilir.

Her iki yöntem de etkin olmasına rağmen tercih renklenmenin derecesine, tedavinin ne kadar çabuk sonlandırılmak istendiğine ve hekimin görüşüne bağlıdır.

Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Dişlerimi Ne Kadar Beyazlatacak ?

Beyazlatmanın sonucu dişlerin vereceği cevaba bağlıdır, kesin olarak ulaşacağı beyazlığı söyleyebilmek zordur. Sarı tonlara sahip dişlerde kolaylıkla 6 – 8 ton beyazlayabilirken, gri tondaki dişlerin beyazlatılması daha zor olmaktadır. Hekiminiz ilk seansta dişlerinizin ne kadar beyazlayabileceği hakkında size bilgi verecektir.

Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Beyazlatma ( Bleaching ) İşlemi Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

Dişler bleaching işlemi yapılırken hassasiyet hissedebilir. Bleaching işlemi durdurulduğunda bu hassasiyet geçecektir. Eğer dişlerde sızlama olursa hekim tarafından dişlere hassasiyet gidericiler uygulanarak hassasiyet şikayeti rahatlatılır.

Bleaching sonrası gün süreyle gıda boyası içeren ve renklendirici gıdalardan uzak durmanız (renkli şekerler, kahve, çay, sigara) dişlerinizin beyazlığının daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Bahçelievler Diş Beyazlatma Fiyatları

Daha Fazla Bilgi

Google&#;da Konumumuz

EtiketlerBahçelievler Bahçelievler Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Çobançeşme Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Hürriyet Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Şirinevler Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Soğanlı Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi Diş Beyazlatma FiyatlarıBahçelievler Zafer Mahallesi Diş Beyazlatma Fiyatları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası