uzak şehrin masalı yeni bölüm ne zaman / Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

Uzak Şehrin Masalı Yeni Bölüm Ne Zaman

uzak şehrin masalı yeni bölüm ne zaman

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Uzak Şehrin Masalı, sezona kötü bir başlangıç yaptı. Henüz 4. Bölümü ile ekranlara gelen dizi final kararı aldı. Final kararının ardından yayın tarihinin de değişmesine karar veren kanal, dizinin son iki bölümü için yeni bir gün belirledi. Pazar akşamı izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi, son iki bölümde farklı bir günde izleyici karşısına çıkacak. Peki, Uzak Şehrin Masalı hangi gün? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman?

UZAK ŞEHRİN MASALI’NDAN FLAŞ KARAR

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

25 Film’in, Kefaret’in ardından FOX için çektiği yeni dizi Uzak Şehrin Masalı, dün Teşkilat’ın sezonu açmasıyla beraber reytinglerde geriye düştü. Bunun üzerine ise FOX ile yapım şirketi ekrana veda etme kararı aldı.

TV'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, tüm menajerlere dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi iletildi.

UZAK ŞEHRİN MASALI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 2

Pazar günleri ekrana gelen Uzak Şehrin Masalı dizisinden önce final kararı çıktı. Reytinglerin düşük olması nedeniyle 5. Bölümde final yapacağı söylenen dizinin şimdi de yayın tarihi değişti.

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 3

Pazar akşamları bundan sonra FOX TV’nin yeni dizisi “Yalancılar ve Mumları” izleyici ile buluşacak.

Bunun yanında Uzak Şehrin Masalı dizisi ise Perşembe günleri ekrana gelecek. Buna göre dizinin yeni bölümü 7 Ekim Perşembe günü saat 'de yayınlandı.

UZAK ŞEHRİN MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 4

Umay, ona oğlunu getiren Kürşat'ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat'ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat'a çok benzemektedir. Affan, Melik'i geri almak ve Umay'a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat'tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye…

Kürşat'ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur. Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat'ı ihbar eder.

Uzak Şehrin Masalı neden yok? Uzak Şehrin Masalı final mi yaptı? Yeni b&#;l&#;m ne zaman?

Uzak Şehrin Masalı isimli televizyon dizisi, sezona iddialı bir giriş yapmış ancak son zamanlarda dizinin final yapacağı konuşulmaya başlamıştı. Pazar akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin yerine bu akşam Yalancılar ve Mumları isimli yeni bir dizi yayınlanıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı neden yok, final mi yaptı? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman?

UZAK ŞEHRİN MASALI NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

Başrollerinde Barış Kılıç, Aslıhan Güner ve Timur Acar’ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümü ile televizyon izleyicisinden büyük bir beğeni kazanmıştı. Ancak dizinin 5. Bölümde final yapacağı haberi konuşulmaya başlandı. Pazar akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanması beklenirken, kanalda Yalancılar ve Mumları isimli yeni bir dizi yayınlanmaya başladı.

Ancak kanaldan alınan bilgilere göre Uzak Şehrin Masalı dizisi henüz final yapmadı, sadece yayın günü değişti. Uzak Şehrin Masalı dizisi artık Perşembe günleri yayınlanacak.

UZAK ŞEHRİN MASALI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın yeni bölümü 7 Ekim Perşembe günü saat, ’de izleyicinin karşısında olacak.

Uzak Şehrin Masalı neden yok Uzak Şehrin Masalı final mi yaptı Yeni bölüm ne zaman

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Umay, yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanmaktadır ama yaşanan son olay, bardağı taşıran son damla olur. Çocuklarını alıp evini terk eder ve doğup büyüdüğü köye, Eskitepe’ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay’a sığınır.

İki kardeş, el ele verip tüm küskünlükleri geride bırakır. Hayatlarına bir çekidüzen verirler ve aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmayı ve kimseye muhtaç olmadan yaşamayı haya ederler.

Ancak karşılarına bir gün mazisi karanlık, gizem dolu Kürşat Eroğlu çıkar. Adam hem kaçak hem de yaralıdır. İki kardeş başlangıçta Kürşat’tan çok korksa da bu karanlık adam Umay’ı ve çocukları, Affan’ın zulmüne karşı hayatı pahasına korur. Mandırayı ayağa kaldırmalarına yardım eder. Ve iki kız kardeş bir kez daha büyük bir yol ayrımına gelir. Çünkü herkesin geçmişinde büyük sırlar vardır ve zamanla tüm sırlar açığa çıkar.

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Umay Demirkan: Aslıhan Güner

Kürşat Eroğlu: Barış Kılıç

Affan Demirkan: Timur Acar

Sonay Karaarslan: Begüm Birgören

kaynağı değiştir]
Oyuncu Karakter Bölüm
Aslıhan GünerUmay Demirkan
Barış KılıçKürşat Eroğlu
Timur AcarAffan Demirkan
Begüm BirgörenSonay Karaarslan
Zeynep EronatAliye Demirkan
Gökhan Bekletenler Selim Koroğlu
Eylem Tanrıver Efsun Çukurovalı
İrem Ecem Başarır Besime Yılmaz
Ali Berge Murat Karaarslan
Dilan Demircioğlu Sena Değirmenci
Derya Pınar Ak Elif Demirkan
Baran Deniz Yüksel Melik Demirkan
Hüseyin Erkanlı Astsubay
Uğur Ülkü Gazete sahibi

Genel bakış[değiştir

Uzak Şehrin Masalı Bu Akşam Var Mı? Uzak Şehrin Masalı Yeni Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı? Uzak Şehrin Masalı Bugün Var Mı? İşte FOX Yayın Akışı

FOX TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümü ile sevenlerin gönlünde iyi bir yer edinmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda oturan Şevki Doğan’ın çekimi ile ekranlara gelen Uzak Şehrin Masalı yeni bölümüyle en çok araştırılanlar arasında yer aldı. İlk iki bölümünde de reyting rekortmeni olmayı başaran başarılı yapım kısa sürede herkesin dikkatlerini çekmeyi başardı. Peki, bu kadar başarısı ile dikkatleri çeken Uzak Şehrin Masalı ne olacak? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman, bu hafta var mı, Uzak Şehrin Masalı bu gün var mı, FOX yayın akışı nasıl? İşte, FOX ekranları ve Uzak Şehrin Masalı hakkında merak edilenler…

Devamı İçin Diğer Sayfaya geçiniz>>>>>

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#uzak Şehrin Masalı yeni bölüm hangi gün, uzak şehrin masalı hangi kanalda, uzak Şehrin Masalı yeni bölüm full izle, uzak şehrin masalı ne zaman, Uzak Şehrin Masalı son bölüm, Uzak Şehrin Masalı, , uzak Şehrin Masalı yeni bölüm, uzak Şehrin Masalı yeni bölüm bu gün var mı, uzak Şehrin Masalıın yeni bölümü ne zaman, uzak Şehrin Masalı 26 Eylül kaçıncı bölüm, fox yayın akışı, FOX uzak Şehrin Masalı, uzak Şehrin Masalı bu hafta var mı, uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, fox, uzak Şehrin Masalı bugün var mı, uzak Şehrin Masalı saat kaçta, uzak Şehrin Masalı son bölüm ne zaman oynadı, uzak Şehrin Masalı hangi gün





nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir