netflix in en iyi korku dizileri / Evden Haberler - Emlak Haberleri

Netflix In En Iyi Korku Dizileri

netflix in en iyi korku dizileri

Yazıyı Paylaş:

WHAT/IF () IMDB: What/If, Netflix izleyicileri için 'Revenge' dizisinin yarat&#;c&#;s&#; Mike Kelley taraf&#;ndan ekrana getirildi. Her bölümde farkl&#; bir hikayeden sonra Renee Zellweger ba&#;rolde yer al&#;rken, Robert Zemeckis, Mike Kelly, Melissa Lowe, Alex Gartner, Wen ve Jack Rapke gibi Charles Rowe isimleri ba&#; yap&#;mc&#; olarak görev yap&#;yor.

DARK DESIRE () IMDB: Tan&#;nm&#;&#; avukat ve üniversite profesörü Alma Solares, Yarg&#;ç Leonardo ile evlidir. Alma, bo&#;anma sürecinde ona yard&#;m etmek için arkada&#;lar&#;yla bir hafta sonu gezisine ç&#;kar. Seyahatleri s&#;ras&#;nda Dario Guerra ad&#;nda 23 ya&#;&#;ndaki bir adamla tan&#;&#;an genç kad&#;n&#;n hayat&#; bamba&#;ka bir hal al&#;r.

Tutkulu bir haftan&#;n ard&#;ndan ve uzun zamand&#;r ya&#;amad&#;&#;&#; &#;eyler ya&#;ayan Alma, kocas&#;na ve k&#;z&#;na döndü&#;ünde her &#;eyi geride b&#;rakmaya kararl&#;d&#;r.

DRACULA () IMDB: Dracula'n&#;n üç bölümlük bir uyarlamas&#;, Netflix ve BBC ile ortakla&#;a uygulan&#;yor. Dizinin kahraman&#; The Square filmindeki performans&#;yla son y&#;llarda ad&#;ndan söz ettiren Claes Bong'a emanet edilirken, Doctor Who'nun yap&#;mc&#;lar&#; Steven Moffat ve Sherlock'un senaristi Mark Gatiss.

Netflixin en iyi korku dizileri hangileri?

Korku, dizi denilince akla gelen ilk türlerden biri değildir. Bunun en büyük sebebi, dizilerin genellikle televizyonda yayınlanıyor oluşu. Tabii ki durum böyle olunca diziler, pek çok kısıtlamayla karşı karşıya kalıyorlar. Ancak Netflix&#;in internet üzerinde yayın yapıyor oluşu bu kısıtlamaların ortadan kalkmasını sağlıyor. Bu sayede korku türünü, dizi medyumu içerisinde deneyimleyebileceğimiz bir ortam oluşuyor. Bizler de bu korku dizilerini inceleyelim ve en iyi 5 tanesini sizinle paylaşalım istedik. İşte karşınızda Netflix&#;in en iyi korku dizileri.

The Mist &#; Sis

Korku edebiyatının en büyük yazarlarından biri olan Stephen King&#;in aynı adlı hikayesinden uyarlanmış. yılında Frank Darabont tarafından filme de uyarlanan hikaye, küçük bir kasabının gizemli bir sis tarafından kaplanmasını konu almakta. Bu sislerin içinden çıkan yaratıklar ise etrafa dehşet saçmaktadır. Bu sisin ve içindeki yaratıkların gizemini çözmeye çalışan kasaba sakinleri, kendileriyle ve psikolojileriyle yüzleşmek zorunda kalırlar.

Requiem

BBC ve Netflix ortak yapımı olan dizi, Britanya&#;nın karanlık atmosferini o kadar başarılı yansıtıyor ki, oturduğunuz yerde üşüyorsunuz. Hikaye, bir çellist olan Mathilda&#;nın annesinin intihar etmesiyle başlıyor. Bu olaydan sonra, Mathilda, küçük bir Galler kasabasında kaybolan küçük kız ve annesinin arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarmaya çalışır. Takip ettiği ipuçları, Mathilda&#;yı bir hayalet hikayesinin içine çeker.

Ghoul

Netflixin en iyi korku dizileri hangileri? Haunting of the Hill House, Ghoul, Bates Motel, Requiem, The Mist Hangi Netflix&#;in korku dizileri izlenmeli?

Daha önce hiç Hint korku dizisi izlemediyseniz, hatta böyle bir şey olduğunu bile ilk defa duyanlardansanız, aramıza hoşgeldiniz. Biz de böyle bir dizi olduğunu bilmiyorduk ancak izledik ve şunu söyleyebiliriz ki, bu dizi baya korkunç. Yakın gelecek Hindistan&#;ında geçen dizi, bir tür askeri hapishanede geçiyor. Sorgucu olarak görev yapan Nida&#;nın, hapishaneye getirilen bir mahkum ile ilgilenmesi istenir. Arap folklöründe adı geçen bir şeytanın açığa çıkmasıyla, işler korku dolu bir hal alır.

Bates Motel

Netflixin en iyi korku dizileri hangileri? Haunting of the Hill House, Ghoul, Bates Motel, Requiem, The Mist Hangi Netflix&#;in korku dizileri izlenmeli?

Alfred Hitchcock, &#;Psycho&#; filmi ile gerilim sinemasını bugün olduğu haline getirecek peki çok yeni bakış açısı yarattı. &#;Bates Motel&#; ise bu filmin öncesini ve Norman Bates karakterinin gençliğini konu alıyor. Bates&#;in annesi ile arasındaki ilişkiyi inceleyen yapımda, Vera Farmiga ve Freddie Highmore oldukça başarılı oyunculuklar sergilemekte. Bir seri katilin psikolojisini irdeleyen yapımlardan hoşlanıyorsanız, bu dizi tam size göre.

Haunting of the Hill House

Netflixin en iyi korku dizileri hangileri? Haunting of the Hill House, Ghoul, Bates Motel, Requiem, The Mist Hangi Netflix&#;in korku dizileri izlenmeli?

Hayaletli ev hikayesi hiç bu kadar başarılı işlenmemişti. Bir aileyi ve bu ailedeki çocukların büyümesini konu alan yapım, yarattığı atmosferle izleyiciyi koltuğunun ucunda tutuyor. Sahne içerisine gizlenmiş hayalet görselleri, ev içerisindeki gölgelerde duran insanlar, çocukları izleyen yüzler gibi görsellerle korkuyu, aniden çıkan ve bağıran unsurlardan daha yumuşak ama etkili başarıyor. Yaratıcısı Mike Flanagan&#;a korku sinemasında önemli bir yer kazandıran &#;Haunting of the Hill House&#;u korku eserlerini Netflix izleyen herkese şiddetle tavsiye ediyoruz.

İşte Netflix&#;in en iyi korku dizileri bu şekilde. Hepsi birbirinden tüyler ürpertici bu yapımları izlerseniz lütfen yorumlarınızı bizimle de paylaşın. Ayrıca sizin tavsiye ettiğiniz korku dizileri varsa, onları da yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

En iyi korku ve gerilim dizileri … Korku filmi sevenler için en zor konu iyi korku filmi bulmaktır. Çünkü korku filmi diğer türlere oranla daha geç gelişen bir türdür. 80’li yılların korku filmlerinden çıkan kötü efektlerle korkmak imkansızken bugün profesyonel çalışmalarla harika korku dizileri ortaya çıkıyor. Netflix dizileriyle de birlikte en iyi korku dizileri bizleri ekrana kilitliyor.

Korku Dizileri

Korku Dizileri

Son yıllarda Netflix korku dizileriyle de birlikte en iyi korku dizileri bizleri ekrana kilitliyor. Gerilimi yüksek ve rüyalarınıza girecek kadar korku dolu diziler izlemeyi seviyor musunuz? İşte sizin için derlediğimiz en iyi korku dizileri.

Stranger Things / IMDb : 8,7

Kaybolan bir çocuk, onun izini sürerken ortaya çıkan Devlet sırları ve doğüstü yaratıklar. Korkuyla birlikte gerginliğiniz de artabilir. 80’lere dair ince tatlı detaylarıyla, oyuncuları ve senaryosuyla vazgeçilmez bir dizi. Birçok ödülün sahibi olan bu korku dizisi sizlerde bağımlılık yaratacak.

Korku Dizileri

The Outsider / IMDb : 7,8

Stephen King’in ünlü korku romanı eserinden diziye uyarlanan bir baş yapıttır. 11 yaşındaki bir çocuğun cesedi bir parkta bulunur. Dizide bu suçu çözmek için soluk soluğa bir mücadele verilir. HBO tarafından yayınlanan bu korku dizisi izlemeye değer.

Paranormal / IMDb : 8,1

Mısır, her zaman gizemlerin ve doğaüstü olayların simgesi haline gelmiştir. ’lı yıllarda mısırda geçen bu korku dizisi korkuyu ve gerilimi en üst seviyede hissetmenizi sağlayacak. En popüler korku dizilerinden olan Paranormal, IMDB puanı ’dir. Oyuncuları Ahmed Amin, Razane Jammal olan diziyi izlerken gerilmemeniz imkansız.

Korku Dizileri

American Horror Story / IMDb : 8,0

Eski bir korku dizisi olmasına karşın, konusu, hikayesi ve çekim teknikleri ile günümüz korku dizileri ile hala yarışabilecek bir dizi. Her sezon bambaşka bir tema ile karşımıza çıkan American Horror Story, korku dizileri arasında en vahşet içerikli sahneleri olan dizilerden biri. En iyi korku dizilerinden olan American Horror Story yapımıdır.

Scream / IMDb : 7,2

Çığlık serisinin dizi uyarlamasıdır. Bir üniversitenin öğrencileri çığlık maskesili seri katil tarafından avlanır. Konuyu çığlık filminden bilseniz de karakterler ve kurgu film serisinden farklıdır. Denemenizi tavsiye ederiz.

Korku Dizileri

The Walking Dead / IMDb : 8,2

Eğer zombilerden korkuyorsanız bu film tam sizlik. Eğer yeterince korkmuyorsanız da bu dizide mutlaka irkileceksiniz. Harika makyajlar ve iyi oyunculuklarla soluk soluğa izleyeceğiniz bir dizi. Hala ilk günkü gibi popülerliğini koruyor. Şimdiye kadarki en popüler ve en iyi korku dizileri arasında yer alan The Walking Dead, zombilerin ele geçirdiği bir kasabada hayatta kalmaya çalışan bir avuç insanı konu alıyor.

Unsolved Mysteries / IMDb : 7,3

Pistol Black, Myrtle Carter, Jane Green oynadığı dizide korkunç olaylar yaşayan kişiler anlatılmaktadır.

Korku Dizileri

Supernatural / IMDb : 8,4

Hala izlemediyseniz kesinlikle şans vermelisiniz. Korku dalında olan bu diziyi izlerken aynı zamanda güleceğiniz ve hatta üzüleceğiniz anlar da olacak. Sam ve Dean kardeşlerin olduğu bu dizide hayalet, şeytan, türlü yaratıklar ve kardeşlerin müthiş dostluğunu ve gerilimini de izleyeceksiniz. Babalarının mesleğini devam ettiren iki kardeş, hayalet avcılığına devam etmektedir. 15 sezondur devam eden bu korku-gerilim dizisi de yüksek puanıyla bu listede olmayı hak ediyor.

The Haunting of Hill House / IMDb : 8,6

Shirley Jackson eserinden diziye uyarlanmıştır. Netflix yapımı olan bu dizide, 5 yetişkin kardeşin yetiştikleri evdeki olağanüstü olaylar ve travmalarla lanetin sürmesini anlatıyor.

Korku Dizileri

Hannibal / IMDb : 8,5

3 sezon olarak yayınlanan Hannibal yapımıdır. Klasiklerden sayılan Hannibal yamyam psikiyatristi Hannibal Lecter’ın yaşamının yıllar öncesinde geçen dizidir. Özel bir ajan yakalamaya çalıştığı seri katil için, eski bir katil olan Hannibal’dan yardım ister. Gerçek bir psikopat olan Hannibal, Mads Mikkelsen ile çok daha etkileyici bir hale bürünüyor.

Scream Queens / IMDb : 7,1

Kim demiş korku ve komedi bir arda olmaz diye ? Korku komedisi olan bu dizi seri katillerin hikayelerini anlatıyor. Kappa Tau adındaki kız yurdunun etrafında işlenen cinayetler sizleri derin bir şüpheye düşürecek.

Korku Dizileri

Ash vs Evil Dead / IMDb : 8,4

yapımı olan Ash vs Evil Dead dizisinin IMDB puanı En iyi korku dizilerinden olan Ash vs Evil Dead ölümcül salgında hastalığa yakalanmayan ve insanlığı kurtarmayı hedefleyen Ash’ın hikayesini anlatır. The Evil Dead filminin uyarlaması olan bu dizi, korku dizisi olsa da bir çok komedi öğeleri de içeriyor.

Apparitions / IMDb : 8,0

Başrollerinde Martin Shaw, Rick Warden ve Siobhan Finneran olan dizinin IMDB puanı 8’dir. Kilise rahibinin şeytan çıkartmasının yanı sıra hepsinin cehennemden kaçmasını engellediği ilginç hikayedir.

Korku Dizileri

Penny Dreadful / IMDb : 8,2

Ünlü yönetmen John Logan tarafından çekilen dizi korku ve polisiye türüfunduszeue.infoça gotik bir havaya sahip bu harika korku dizisinde, Dorian Gray, Frankenstein, Dracula gibi korku romanlarının en ünlü karakterleri yer alıyor.

Bates Motel / IMDb : 8,2

Ünlü şarkıcı Rihanna’nın da rol aldığı Bates Motel en iyi korku dizilerindendir. Sezonlarca sürmüş ve iyi bir takipçi kitlesi vardır. Bates Motel dizisi Norman Bates’in psyhco olmadan önceki hayatını anlatır.

Korku Dizileri

Dracula / IMDb : 7,4

Dracula BBC ve Netflix ortak yapımıdır. Steven Moffat ve Mark Gatiss’in senaristliğini üstlendiği ve romandan uyarlanan mini dizi 90 dakikalık 3 ayrı sürükleyici bölümden oluşuyor.

Chambers / IMDb : 7,5

Netflix yapımı olan bu dizi konusuyla ilgi uyandırıyor. Oldukça izlenen bu dizinin en iyi korku dizilerinden olduğunu söyleyebiliriz. Dizi, kalp nakli olan genç kızın ameliyat sonrası yaşadığı tuhaf değişimler ve başına gelen garip olaylardan oluşuyor.

Korku Dizileri

Dark / IMDb : 8,8

Dark, bulunamayan çocukların hikayesini ve yaşanan garip olayları anlatıyor. Netflix yapımı olan bu dizi son yıllarda en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Lock & Key / IMDb : 7,4

Locke ve Anahtar dizisi bir çizgi romandan uyarlanmıştır. Babaları öldürülmüş 3 kardeşin hikayesini anlatır. Kardeşlerin bir anahtar bulması ve şeytani bir varlığın onlardan bu anahtarı istemesiyle hikaye şekillenir.

Korku Dizileri

The Mist / IMDb : 7,1

The Mist, Stephen King romanından uyarlanmıştır. Eğer korkarken aşırı gerilmek istiyorsanız bu diziyi izlemelisiniz. IMDB puanı olan bu dizi diğerlerine oranla daha az puan alsa da bir çok izleyici tarafından oldukça beğenildiğini söyleyebiliriz.

Kategoriler DiziEtiketler En İyi Korku Dizileri, Gerilim Dizileri, Korku Dizileri, Korku Dizisi Önerisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası