kapanmış twitter nasıl açılır / Twitter Hesabım Kapatıldı, Nasıl Açabilirim - Sosyal At

Kapanmış Twitter Nasıl Açılır

kapanmış twitter nasıl açılır

Twitter Hesap Silme Linki Masa&#;st&#; ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır?

Kullanıcıların ‘tweet’ olarak bilenen mesajlarını karakter olacak şekilde yayımlayabildiği Twitter kullanıcıların birbirleri ile etkileşimde bulunduğu sosyal ağ hizmetidir. Temmuz ’da kullanıma açılan uygulama yılında dünyada en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri oldu. İnternet’in SMS’i olarak tanımlanan Twitter’da video ve fotoğrafa da paylaşılabiliyor. Twitter hesabı kişisel olduğu için kapatılabiliyor. Hesabı silmek için yapılacak işlemler birkaç adımdan oluşuyor.

Haberin Devamı

 Twitter Hesap Silme Linki

Twitter Hesap Silme Linki Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır

Telefondan Twitter Hesabı Silme

  • Telefonunuzdan hesabınıza giriş yapın
  • Profilinize tıklayıp "Ayarlar" Bölümüne giriniz.
  • Ayarlar bölümünde en altta yer alan "Hesabımı devre dışı bırak" yazan seçeneğe tıklayın.
  • Ardından hesabınız 30 gün içerisinde silinecektir.

Bilgisayardan Twitter Hesabı Silme

  • Twitter hesabınıza bilgisayardan giriş yapın gerekiyor.
  • Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • En alttaki "Hesabımı devre dışı bırak" yazan seçeneğe tıklayınız.
  • Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.
  • Hesabınız 1 ay içerisinde kalıcı olarak silinecektir.

Twitter Hesabınız Silmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Twitter hesabınızı devre dışı bıraktığınızda başkalarının Tweetlerinde bahsedilen kullanıcı adınız görünmeye devam eder. Ancak profiliniz artık bulunmadığından profilinize yönlendiren bir bağlantı sağlamaz. İçeriğin Twitter Kuralları çerçevesinde incelenmesini istiyorsanız, buradan bir destek raporu gönderebilirsiniz.
  • Twitter hesabınızla ilişkili kullanıcı adınızı veya e-postanızı değiştirmek için hesabınızı silmeniz gerekmez. Bu bilgileri güncellemek için istediğiniz zaman Hesap bilgileri bölümüne gidin.
  • Mevcut kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi daha sonra kullanmak istiyorsanız hesabınızı devre dışı bırakmadan önce değiştirmelisiniz.
  • 30 günlük devre dışı bakma sürecinde hesabınıza giriş yapmak hesabınızı doğrudan geri getirir.
  • Twitter verilerinizi indirmek istiyorsanız hesabınızı devre dışı bırakmadan önce bunu talep etmeniz gerekir. Hesabınızı devre dışı bırakmak, Twitter sistemlerinden verileri silmez.

Twitter hesabım kapatıldı veya Twitter kapandı nasıl açabilirim diyenler için 30 günü geçmemişse bir ihtimal açmak için çözüm adresi bulunmakta. Şikayet formu haberimizde!

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam

Yanlışlıkla ya da bir nedenle Twitter hesabınız kapatıldıysa çözüm için Twitter ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Konuyla ilgili telefonla destek yani Twitter müşteri hizmetleri bulunmamakta. Ama önereceğimiz iletişim formu ile sorunu belki çözebilirsiniz.

Twitter hesabım kapatıldıTwitter kapanan hesabı açmak için!

Verdiğimiz başvuru adresi ile iletişime geçtikten 3 gün sonra eğer dönüş yapılmazsa tekrar aynı formdan başvuru yapınız. Alternatif yardım almak için haberimizde yer alan hattı arayabilirsiniz.

Başvuru formunda devre dışı olan Twitter hesabını tekrar açmak, Twitter kapatılan hesabı açmak, dondurulan hesabı açmak ve oturum açılmama sorunu için kullanılabilir. Devre dışı bırakılan hesabı bu başvuru formundan açtırmak için 30 gün içerisinde devre dışı kalmış hesap olması gerekiyor. funduszeue.info

Twitter iletişim şikayet formu: funduszeue.info 

Twitter hesab&#x;m kapat&#x;ld&#x; nas&#x;l açabilirim

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam

Twitter hesab&#x;m kapand&#x;

Twitter kapanan hesab&#x; açmak

Twitter müşteri hizmetleri

Twitter sorunları için resmi web sitesinde yer alan yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Alternatif önerdiğimiz numara aranabilir.

Twitter geri dönüş için formda vermiş olduğunuz e-posta hesabına geri dönüş yapacaktır. Sorunu detaylı olarak anlatırsanız zaman kaybı oluşmayacaktır.

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül ,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası