memu google play sunucu hatası çözümü / Google Play Hizmetleri uygulamasında bir hata varsa ne yapmalı?

Memu Google Play Sunucu Hatası Çözümü

memu google play sunucu hatası çözümü

Contents

Sunucu hatası nasıl düzeltilir?

Android: Google Play Sunucu Hatası Çözümü

  1. Google Play Önbellek ve Verisini Temizleyin. Settings menüsüne gidin ve Apps / Application Manager seçeneğine dokunun.
  2. Google Play&#;i Durmaya Zorlayın. Settings menüsüne gidin ve Apps / Application Manager seçeneğine dokunun.
  3. Google Hesabınızı Telefondan Kaldırın.

Sunucuya bağlanamıyor ne demek?

Bu hata, cihazınızın sağlayıcınızın posta sunucusuna bağlanamayacağı anlamına gelir. Hiçbir ağdan, kesintili veya dengesiz ağdan veya hatta genel olarak iyi bir internet bağlantısından herhangi bir şey olabilir, ancak özel sağlayıcınızın posta sunucusuna erişememe olabilir.

Play Store sunucudan bilgi alınırken hata oluştu DF-Dferh nasıl düzeltilir?

Android Cihaz Ayarlarınıza gidin -> Uygulamalar&#;a gidin -> Tümünü Seç -> Google Play Store &#;da öğesine dokunun. Önce Durmaya Zorla, sonra da Önbelleği Temizle butonlarına dokunun. Bu yönteme ragmen tekrar DF &#; DFERH &#; 01 Hatası alıyorsanız, Google Play Store &#;a bağlı hesaplarınızı kaldırıp tekrar giriş yapmayı deneyin.

Play Store açılmıyorsa ne yapılır?

Play Store &#;un önbelleğini ve verilerini temizleme

  1. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler. Tüm uygulamaları göster&#;e dokunun.
  3. Aşağıya gidin ve Google Play Store &#;a. dokunun.
  4. Depolama Alanı
  5. Ardından, Verileri temizle&#;ye dokunun.
  6. Play Store &#;u yeniden açın ve indirme işleminizi tekrar deneyin.

Sunucu bilgileri alınamadı ne demek?

Eba sunucu bilgileri alınamadı ne demek? Bağlantı yapamay çalışan öğrencinin eğitim sistemi sunucularına ulaşamadığını veya verileri alamadığını söyleyen bir mesaj. Çoğunlukla o an için aşırı giriş denemelerinde çıkabildiğini söyleyebiliriz.

Google Play Store sunucu hatası nasıl düzeltilir?

Google Play Store “ Sunucu Hatası ” Nasıl Çözülür? İlk olarak telefonunuzdan “Ayarlar > Uygulamalar” bölümüne giriş yapın. Sonrasında oradaki uygulamaların arasından Google Play Store &#;u bulun ve tıklayın. Açılan bölümden “Veriyi Sil” ve “Önbelleği Temizle” butonlarına tıklayın.

PUBG neden sunucu hatası veriyor?

Yaşanan bu durumun bir nedenin de oyun sunucularında aşırı yoğunluk veya saldırı olabilir. Modemle bağlantı yapıyorsanız cihaz ve modem kapatıp yeniden açarak yeni bir IP adresi alabilirsiniz. Ayrıca oyun önbellek sil veya durdur işlemini yaparak sorunun üstesinden geleceğinizi düşünüyoruz.

Metin2 sunucuya bağlanırken hata ne demek?

Hata en fazla İnternet hızınızda aşırı derecede bir yavaşlama oluştuysa ping yükselmesinden dolayı görülüyor. Bunun dışında Metin2 &#;nin kendisinden, DNS&#;den dolayı da oluşabiliyor.

Bilgisayar sunucusu ne demek?

Sunucu (İngilizce: Server ), bilgisayar ağlarında, diğer ağ bileşenlerinin (kullanıcıların) erişebileceği, kullanımına ve/veya paylaşımına açık kaynakları barındıran bilgisayar birimi. Bir ağda birden fazla sunucu birim bulunabilir.

Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu DF Dferh 01 ne demek?

Bunlardan biri ( DF &#; DFERH &#; 01 ) hatasıdır. Bunu düzeltmek için cihazınızı ve Google sunucularınızı senkronize tutmak için tarih ve saati İnternet saatine değiştirmeniz gerekir. Telefona git konfigürasyonları. Üzerine dokunun sistem ve seç Tarih ve saat.

Google Play hesabı nasıl kapatılır?

Google Play Oyunlar Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

  1. Cihazınızdan Play Oyunlar uygulamasını açın.
  2. Ekranın üst kısmında yer alan üç nokta seçeneğine tıklayarak &#;Ayarlar&#; seçeneğine tıklayın.
  3. &#; Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil&#; seçeneğine tıklayın.

Play store durduruldu hatası nasıl çözülür?

Gerekirse cihazınız tekrar açılıncaya kadar Güç düğmesini basılı tutun.

  1. Telefonunuzdan “Ayarlar”a gidin.
  2. “Uygulamalar”a gidin.
  3. Google Play Store &#;u bulun.
  4. Uygulamayı durdurmak için “Durmaya Zorla”yı seçin.
  5. Hemen alt kısımdan “Depolama” kısmına tıklayarak “Verileri Temizle” ve Önbelleği Temizle” yapın.

Play Store devre dışı bırakıldı nasıl düzeltilir?

Telefonunuzdan Ayarlara girin. Uygulama yöneticisine (siz de sadece uygulamalar yazabilir, telefonunuzdaki uygulamaların olduğu yeri bulmalısınız) girin. Buradan Google Play Store &#;u bulun ve üstüne tıklayın. Açılan sayfada önce &#;güncellemeleri kaldır&#; seçeneğine, sonra da &#; devre dışı bırak&#; seçeneğine tıklayın.

Google Play hizmetleri durdurmaya devam ediyor ne demek?

Google Play hizmetleri durmaya devam ediyor ise; Virüs bulaşmış olma ihtimali yüksek olabilir. Yüklediğiniz uygulamalardan biri buna neden olmuş olabilir. (Eski sürüm olması veya güncelleme desteğinin sonlandırılması) Uygulama çakışmalarından olabilir.

Google Play Hizmetleri uygulamasında bir hata oluştu

Android işletim sistemi her geçen gün geliştiriliyor ve genişletiliyor, ancak bazı aksaklıklar hala meydana geliyor. Kullanıcıların en sık gördüğü mesaj şudur: Google Play Hizmetleri uygulamasında bir hata var. Bu hata kodlanmış olabilir veya olmayabilir. Şimdi bu özel aksaklığın nedenlerine ve çözümlerine bakalım.

Google Play Hizmetleri nedir

Google Play Hizmetleri'nin bir akıllı telefondaki en önemli programlardan biri olduğunu belirtmek gerekir. Bu yardımcı program aşağıdakileri yapar

  • Bu, Play Store'daki uygulamaların yüklenmesinden ve güncellenmesinden sorumludur. Bu yazılım, cihazınızdan istatistikleri aktarmak ve hesap kitaplığınıza erişim sağlamak için kullanılır.
  • Hesap verileriniz arasında senkronizasyonu etkinleştirir. Şifreler ve profil bilgileri Google sunucularına bu şekilde aktarılır.
  • Kullanmanıza izin verir e-posta Gmail, Disk, Google Haritalar ve diğer şirket hizmetleri. Ayrıca, bu hizmetler olmadan hiçbir ağ uygulaması çalışmaz. Örneğin, VKontakte, YouTube, Instagram.
  • Durum çubuğuna gönderilecek bildirimleri etkinleştirir. Bu, güncellemelerle ilgili mesajlar, hesaba şüpheli giriş, boş bellek eksikliği anlamına gelir.


Elbette daha pek çok işlev vurgulanabilir, ancak çözüme geçelim.

Hataya ne sebep oluyor

Bir işletim sisteminin çalışmasını etkileyen ve çeşitli arızalara neden olan birçok faktör vardır. İstatistiksel olarak, bir hatanın en yaygın nedenleri aşağıdaki gibidir:

  • Sistemin ana süreçlerinden sorumlu olan uygulamanın kendisinin kaldırılması. Böyle bir prosedürün pil tüketimini azaltacağını varsaymayın. İyileştirmeler olabilir, ancak her türlü aksaklık her zaman ekranda görünecektir.
  • İstikrarsız İnternet bağlantısı.
  • Akıllı telefonda veri önbelleğe alma ile ilgili arızalar.
  • Hesapla ilgili sorunlar
  • Yanlış gerçekleştirilen güncelleme.

İlk noktaya dönecek olursak, Google Play Hizmetleri'ne geri dönmeye çalışırsanız yazılım sürümüne özellikle dikkat edin. Her telefon kendine özgü bir uygulama gerektirir. İlk olarak, ekranın çözünürlüğü ve boyutuyla eşleşmelidir. İkinci olarak, cihazın işlemcisiyle eşleşmelidir.

Numara olmadan Google Play Hizmetleri hatası nasıl düzeltilir?

Neredeyse her arızanın, kullanıcının rahatlığı için belirli bir kod kombinasyonu vardır. Bununla birlikte, sistemin Google Play hizmetlerinde bir hata olduğunu söylediği, ancak herhangi bir gösterge verilmediği varyantlar vardır. Bu gibi durumlarda, aşağıda bulabileceğiniz genel yöntemlerin izlenmesi tavsiye edilir.

Yöntem 1: Google Play ile bağlantılı önbelleği ve uygulama verilerini temizleme

Önce cihazdaki ayarları açmalısınız. Sıradaki:

  1. Sekmeye gidin "Tüm uygulamalar"veya "Yüklü programlar".
  2. Burada, sürekli olarak çöken ve aksayan Google Play Hizmetleri uygulamasını arıyoruz. Kolaylık sağlamak ve süreci hızlandırmak için arama çubuğunu kullanalım.
  3. Şimdi program penceresini açın, en alttaki düğmeye tıklayın "Temiz" öğesini seçin, ardından "Önbellek".

Yöntem 2: Son yüklenen uygulamaları kaldırma

Hangi yazılımı indirdiğinizde işletim sisteminizde sorun yaratmaya başladığını hatırlayın. Viral bir oyun ya da bir kitap olabilir. Aynı anda çok sayıda program yüklenmişse, o zaman her bir yardımcı programı sırayla kaldırmayı deneyinve periyodik olarak bir hata olup olmadığını kontrol edin.

Yöntem 3: Virüsleri kontrol edin ve hosts dosyasını temizleyin

Çoğu zaman söz konusu arıza, sistemde kötü amaçlı yazılım bulunmasından kaynaklanmaktadır. Akıllı telefonunuza virüs bulaşıp bulaşmadığını aşağıdaki faktörlerden anlayabilirsiniz:

  • Akü hızlı bir şekilde boşalır.
  • Cihazın masaüstü, niteliği bilinmeyen bazı reklam afişleri tarafından işgal edilmiştir.
  • Belirli bir siteyi ziyaret etmeniz mümkün değildir veya sahte bir projeye yönlendirilebilirsiniz. Reklamlar görünmemesi gereken yerlerde de görünebilir.
  • Fonlar e-cüzdanlardan veya mobil bankacılıktan düşülür.
  • Önceden yüklenmiş antivirüs aniden kayboldu.

Virüs, özel bir yazılım kullanılarak tespit edilebilir ve kaldırılabilir. Ancak çoğu durumda, sadece kaldırmak yeterli değildir. Bazı Truva atları akıllı telefon sisteminize sızabilir ve ayrıca dosyada ayarlamalar yapmak ev sahi̇pleri̇.

Ana bilgisayar belgesine erişmek için süper kullanıcı hakları gereklidirEn popüler olanları ES Explorer ve Total Commander'dır. En popüler olanları ES Explorer ve Total Commander'dır.

Gerekli dosya /etc içinde bulunur ve uzantısı yoktur. Herhangi bir metin editörü ile değişiklik yapabilirsiniz, herhangi bir standart program işinizi görecektir.


Ekranda, büyük kısmı girişlerden oluşan bir kod görünmelidir, ızgara simgesi (#) ile başlar. Bu bilgiler yorum olarak adlandırılır ve hiçbir işlevi yoktur.

En önemli tek satır localhost'tur. Belirtilen IP adresinin belirli bir akıllı telefona ait olduğunu gösterir. Bu mesaj ve yorumlar dışında gereksiz hiçbir şey olmamalıdır. Başka dizeler varsa, bunlar silinmelidir. Sonra yeniden yükle cihaz ve bir tür program yüklemeye çalışın. Google Play Hizmetleri hatası muhtemelen ortadan kalkacaktır.

Yöntem 4: Yeni bir Google hesabı oluşturun

Yeni bir hesap açma prensibi yeterince basittir. Adınızı ve soyadınızı, bir kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekecektir. Aşağıda ayrıntılı bir kılavuz verilmiştir:

  1. Akıllı telefon ayarlarına gidin.
  2. Burada, sekmeye gidin "Hesaplar".
  3. Düğmesine tıklayın "Yeni bir hesap ekleyin".
  4. Seçme
  5. Ardından, yetkilendirme penceresine yönlendirileceksiniz ve bu pencerenin alt kısmında "Bir hesap oluşturun".
  6. Adınızı ve soyadınızı girin. İstediğiniz harf grubunu girebilirsiniz.
  7. Cinsiyet ve doğum tarihi bilgilerini sağlayın. Bu arada, 18 yaşın altında bir yaş belirtirseniz, küçük kısıtlamalar olacaktır. Örneğin, yaş sınırlaması olan videolar YouTube'da yasaklanacaktır.
  8. Şimdi e-posta biçiminizi seçin. Seçeneklerden hiçbiri hoşunuza gitmiyorsa, kendi adresinizi oluşturabilirsiniz.
  9. Son olarak, 8 veya daha fazla karakterden oluşan güçlü bir parola oluşturun.

Bu şekilde sürekli ortaya çıkan Google Play hatasını kaldırabilirsiniz.

Yöntem 5: Fabrika ayarlarına sıfırlama

Bu yöntem en etkili yöntemdir, ancak aynı zamanda oldukça maliyetlidir. İlk olarak, tüm fotoğraflar, uygulamalar, videolar akıllı telefonunuzdan silinecek. İkinci olarak, hesapları yeniden eklemeniz, parolaları girmeniz ve yazılım yüklemeniz gerekecektir. Ancak, dezavantajlarına rağmen, etkinliğinden şüphe edilmemelidir.

Önce ayarları açıyoruz, daha sonra:

  1. Git "Gelişmiş ayarlar" veya "Ek fonksiyonlar".
  2. Burada sekmeyi bulacaksınız "Kurtarma ve sıfırlama".
  3. Şimdi "Ayarları sıfırlama".
  4. Bu sizi bir sayfaya götürür ve bu sayfanın alt kısmında "Ayarları sıfırla".

Akıllı telefonun ekranı söndürmesi ve yeniden başlatması gerekir. Bunu yapmadan önce tüm kişileri, uygulamaları ve fotoğrafları taşımanız da tavsiye edilir bir SD karta. Bu şekilde onları aldırmaktan kaçınabilirsiniz.

Yöntem 6: Tarih ve saatin doğruluğunu kontrol etme

Yanlış ayarlanmış bir tarih ve saat, Google Play Market'teki en yaygın hata nedenlerinden biridir. Sürekli çökme ve kilitlenmelere ek olarak, belirli İnternet portallarına ve hizmetlerine erişimde sorun yaşayabilirsiniz. Doğru saati ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyin

  1. Telefon ayarlarına girelim.
  2. Sekmeyi açın "Gelişmiş ayarlar".
  3. Ürün seçin "Tarih ve saat".
  4. Burada, satırın yanındaki kaydırıcıyı etkinleştirmenizi öneririz "Ağ zamanını kullanın". Bu, değerleri mümkün olduğunca doğru bir şekilde ayarlayacaktır.
  5. Kullanırken manuel olarak her parametreyi ayrı ayrı ayarlayın.

Android sistemindeki hata artık kaybolmalıdır.

Yöntem 7: Google Play Hizmetlerini dahili belleğe aktarma

Bu yöntem için şunu belirtmek gerekir sahip olmak gereklidir kök-akıllı telefon üzerindeki haklar. Ayrıca uygulamaları bellek kartından dahili depolama alanına aktarabilen özel bir yazılım yüklemeniz gerekecektir (Link2SD, Files To SD Card).

Kullanıcının Google Play Hizmetleri uygulamasını yanlışlıkla hafıza kartına taşıdığı durumlar vardır. Bu durum sık sık çökmelere ve arızalara neden olabilir. Uygulamayı cihazın depolama alanına taşımak için yukarıdaki hizmetleri kullanın.

Google Play'de numaralı hata kodlarını düzeltme

Daha önce, çeşitli yöntemler kullanılarak çözülebilen kodsuz arızaları ele almıştık. Şimdi sayısal bir tanımlama ile arızaların giderilmesine geçeceğiz. Burada prensip biraz daha basittir, çünkü çok sayıda sorun giderme yönteminden geçmeniz gerekmez.

Hata 11

Bu sorun, Play Store'da bir uygulama yüklediğinizde veya güncellediğinizde ortaya çıkar. Önce oyun mağazası önbelleğini temizlemeyi denemelisiniz:

  1. Ayarlara girin.
  2. Tüm programların bulunduğu sekmeyi arayın.
  3. Burada "GoogleOyun Pazar". Hızlı bir arama için özel satıra adı girin.
  4. Yardımcı program penceresine gidin ve "Temiz".
  5. Seçin "önbellek".

Çoğu durumda bu prosedür yardımcı olacaktır. Ancak hiçbir şey değişmezse, yeni bir Google hesabı eklemeniz gerekir. Bunun nasıl yapılacağı 4. adımda açıklanmıştır.

Hata 24

İlginç bir şekilde, bu numarayla ilgili bir aksaklık sebepsiz yere ortaya çıkabilir. Ancak, genellikle akıllı telefona önceden yüklenmiş yazılım indirilirken ortaya çıkar. Sorunu çözmenin en etkili yöntemi kullanılabilirliğini gerektirir kök-sağancak alternatif bir seçenek de var.

Köklü haklara sahipseniz, aşağıdaki şekilde devam edin

  1. Akıllı telefonunuza sistem klasörlerine erişimi olan bir Explorer yükleyin.
  2. Telefonun dahili belleğine gidin ve dizini arayın android/data/com.****burada yıldız işaretleri yerine başlık Yüklenecek programın.
  3. Seçilen klasörü silin.

Eğer süper kullanıcı hakları yokO zaman:

  1. Kalıntıları ve geçici dosyaları temizlemek için cihazınıza bir yardımcı program indirin. Xiaomi telefonlarda benzer bir yazılım varsayılan olarak yüklüdür, bu da uygundur.
  2. Ardından, programı açın ve "Temizlik".
  3. İşlemin tamamlanmasını bekleyin ve "Temizle *** MBYıldız işaretleri yerine "bulunan enkaz hacmi" gösterilmektedir.

Artık Google Play'de 24 hatasını nasıl temizleyeceğinizi biliyorsunuz.

Hata

Bu tür bir hata, telefonda yeterli boş alan olmadığını gösterir. Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey bellek boşaltmaya da daha iyisi, önbelleği de temizleyin. Daha sonra cihazı yeniden başlatın.

Hata

Bu hata bir proxy sunucusu kullanıldığında gözlemlenir. Sorun, Google Play Hizmetleri önbelleğini ve tarayıcıyı temizleyerek çözülebilir. İlk durumda eylem planı açıksa, ikinci durumda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Örnek olarak Google Chrome web tarayıcısı kullanılarak önbelleğin temizlendiği kılavuza başvurmanızı öneririz:

  1. Tarayıcıyı açın.
  2. Tıklayınız "üç nokta" ekranın köşesinde.
  3. Sekmesine basın "Tarih".
  4. Şimdi "Geçmişi temizle".
  5. Zaman aralığını ayarlayın "Her zaman"ve son iki kutuyu işaretleyin.
  6. Tıklayın "Veri silme".

Sonrasında akıllı telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.

Hata

Sorun, bir uygulama indirilirken, kaldırılırken veya güncellenirken ortaya çıkar. Düzeltmek için Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizlemeniz ve ardından telefonu yeniden başlatmanız gerekir.


Bu işe yaramazsa, başka bir yol izleyebilirsiniz: eski hesabı silin ve yeni bir hesap ekleyin.

Çıkarma işlemi aşağıdaki şekilde gerçekleşir:

  1. Ayarlara gidin.
  2. Bölüm seçin "Senkronizasyon".
  3. Burada, "Google".
  4. İstediğiniz hesabı arayın ve "Daha fazla".
  5. Seçtiğiniz bir menü açılır "Hesap silme".

Son olarak, telefonu yeniden başlatın.

Hata

Arızanın nedeni çevresel hatalar DalvikSorun, Google Play'in yanı sıra Google hizmetleri önbelleğini temizleyerek çözülebilir. Sorun, Google Play'in yanı sıra Google hizmetlerinin önbelleğini temizleyerek çözülebilir. Bunu yapmak için ayarlara gidin, tüm programların bulunduğu bölümü seçin ve istediğiniz uygulamaların verilerini temizleyin.

Hata

Bu hata genellikle bir program veya oyun indirmeye çalışırken görülür. Sorunun ana nedeni Google Hizmet Çerçevesi ve Google Play ile ilgili bir sorundur. Hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Ayarlara girelim.
  2. Tüm programların bulunduğu sekmeyi seçin.
  3. Google Service Framework ve Google Play yardımcı programı sayfasını açın.
  4. " düğmesine basın.Temiz"ve "Tümü".

Yeni bir hesap eklemek de mantıklı bir çözümdür.

Hata

Arızanın nedeni cihazda boş alan olmaması veya büyük miktarda önbelleğe alınmış veri olmasıdır. Sorun basitçe şu şekilde çözülebilir temizlik telefonunuzda enkaz olmadığından emin olun. Özel yardımcı programlar (Clean Master) bu konuda yardımcı olabilir. Standart bir uygulama da kullanabilirsiniz, örneğin Xiaomi'de "Güvenlik".

Hata

Bu sorun bir Google hizmeti arızasından kaynaklanmaktadır. En iyi çözüm Google Play ve Google Hizmet Çerçevesi verilerini temizlemektir. Bu prosedür ayrıntılı olarak açıklanmıştır "Hata " altında.

Hata

Bu hata genellikle bir güncelleme indirirken veya belirli bir sitede yetkilendirme yaparken WIFI kimlik doğrulamasının sona ermesinden kaynaklanır. Çalışma prensibi:

  1. Play Store verilerini temizleyin (Ayarlar-Tüm Uygulamalar-Google Play Store-Tümünü Temizle).
  2. Akıllı telefonu yeniden başlatın.
  3. Aç şunu.

Google Play hizmeti hatası devam ederse, uygulamaları farklı bir ağ veya mobil İnternet üzerinden güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Hata

Arıza, telefondaki boş bellek eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Sadece yapmanız gereken akıllı telefonunuzda yer açın Gereksiz çöplerden. En iyi seçenek, Hata 'de daha önce tartışıldığı gibi özel yazılım kullanmaktır.

Hata

Arızanın nedeni WIFI bağlantısıyla ilgili bir sorundur. Sorun sadece yönlendiriciyi yeniden başlatarak veya erişim noktasına yeniden bağlanarak çözülür. Bunu yapmak için:

  1. Ayarlara girin.
  2. Bölüm seçin "WIFI".
  3. Kaydırıcıyı sağa doğru hareket ettirerek devre dışı kalmasını sağlayın.
  4. Akıllı telefonunuzu yeniden başlatın ve interneti açın.

Her şey başarısız olursa, "Hata " altında listelenen programların önbelleğini temizleyin.

Hata

Bu sorun, oyun mağazasının kendisi güncellenirken yazılım yüklenmeye çalışıldığında ortaya çıkar. Tek çözüm, Google Play'in yeni sürümünün indirilmesinin tamamlanmasını beklemektir.

RH sunucu hatası

Bir uygulamayı yüklerken veya güncellerken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu durum özellikle yeni bir Android sürümü veya aygıt yazılımı indirdikten sonra yaygındır. Sorun mobil internet kullanırken ortaya çıkarsa, aşağıdaki adımları izleyin

  1. Play Store'u açın.
  2. Yan menüye gidin ve "Ayarlar".
  3. Burada, sekmeyi açın "Uygulamaları indirme" öğesini seçin ve "Herhangi bir ağ".

Diğer tüm durumlarda bu yönergeleri izleyin:

  1. Google uygulama önbelleğini temizleyin.
  2. Saati ve tarihi doğru ayarlayın.
  3. Yeni bir hesap ekleyin.

Tüm adımlar tamamlandığında sunucu hatası ortadan kalkmalıdır.

Hata

Bu hatayı gidermek için ayarlara gidin, ardından

  1. Sekmeyi açın "Tüm uygulamalar".
  2. Programı bulun "İndirmeler".
  3. Verileri temizleyin.

Arıza daha sonra ortadan kalkmalıdır.

Popüler sorulara yanıtlar

S: Google Play diyor ki: Veri alınırken hata oluştu, ne yapmalıyım?
Cihazı yeniden başlatmayı deneyin, ardından Google Play Hizmetleri önbelleğini temizleyin. Ayrıca tarih ve saatin doğru olup olmadığını kontrol edin.

S: Google Play Hizmetleri hatası ne anlama geliyor?
Hizmet hatasının anlamı şudur: bilinmeyen nedenlerden dolayı, bu hizmetlere erişim sistem tarafından engellenmiştir ve bunlar olmadan akıllı telefon düzgün çalışamaz.

Soru: Bir hata nedeniyle herhangi bir uygulamaya erişemiyorsam ne yapmalıyım?
En mantıklı çözüm, akıllı telefonunuzu orijinal ayarlarına sıfırlamaktır. Bu durumda, Kurtarma menüsünü kullanmanız gerekecektir.

Bu nedenle, bu makalede bir uygulamayı indirmeyi veya güncellemeyi imkansız kılan hatayı çözmenin ana yöntemlerini tartıştık. Bazı durumlarda Google Play hizmet önbelleğini temizlemek ve cihazı yeniden başlatmak yeterlidir.

Google Play mağazasından Office uygulamaları indirirken rastgele sayılar içeren bir hata alabilirsiniz. Google Play ekibi bu sorunun farkındadır ve sorunları çözmeye çalışmaktadır. Bu süre zarfında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıya bakın ve önerilen geçici çözümleri deneyin.

Google Play Store hataları nelerdir?

Google Play Store Hataları normalde rastgele sayılar içerir ve Google Play Store'dan uygulama indirmeye çalıştığınızda oluşturulur. Bu hatalar Google Play Store güncelleştirmelerinden, Google önbellek sorunlarından, Google Play Store depolanmış veri sorunlarından veya Google hesabı sorunlarından kaynaklanıyor olabilir.

En sık karşılaşılan Google Play Store hatalarından bazıları şunlardır:

  • Google Play Store hata kodu 18

  • Google Play Store hata kodu 20

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

  • Google Play Store hata kodu

Google Play Store Hatalarını Giderme

Google Play Store hatalarını düzeltmek için aşağıdaki geçici çözümleri deneyin.

Google Play Store önbelleğini temizleyin

  1. Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.

  2. Uygulamalar'a veya Uygulama Yöneticisi'ne gidin. (Bu seçenek, cihazınıza bağlı olarak farklı olabilir.)

  3. Listeyi Tüm uygulamalar'a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.

  4. Uygulama ayrıntılarını açın ve Zorla durdur düğmesine dokunun.

  5. Önbelleği temizle düğmesine dokunun.

  6. Yukarıdaki adımları yineleyin, ancak 3. adımdaki Google Play Store'un yerine Google Play hizmetleri’ne gidin.

  7. Uygulamayı indirmeyi yeniden deneyin.

    Google Play Store Uygulamasında Önbelleği TemizlemeÖnbelleği temizle düğmesi

Google Play Store verilerini temizleyin

Google Play Store ve Google Play hizmetlerinin önbelleğini temizlediğinizde sorun çözülmüyorsa, Google Play Store verilerini temizlemeyi deneyin:

  1. Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.

  2. Uygulamalar'a veya Uygulama Yöneticisi'ne gidin. (Bu seçenek, cihazınıza bağlı olarak farklı olabilir.)

  3. Listeyi Tüm uygulamalar'a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.

  4. Uygulama ayrıntılarını açın ve Zorla durdur düğmesine dokunun.

  5. Veri temizle düğmesine dokunun.

    Veri temizle düğmesi

Önbellek ve veriler temizlendikten sonra, Google Play Store hatasının düzelmiş olması gerekir. Düzelmediyse, sonraki adıma geçin.

Google hesabınızı kaldırıp yeniden ekleyin

Önbelleği ve verileri temizlediğinizde sorun çözülmüyorsa Google hesabınızı kaldırın, cihazınızı yeniden başlatın ve Google hesabınızı yeniden ekleyin.

  1. Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.

  2. Hesaplar'ın altında, kaldırmak istediğiniz hesabın adına dokunun. Google hesabı kullanıyorsanız, Google'a ve sonra hesaba dokunun.

  3. Ekranın sağ üst köşesindeki Menü simgesine dokunun.

  4. Hesabı kaldır’a dokunun.

  5. Cihazınızı yeniden başlatın ve hesabınızı yeniden ekleyin. Sonra, uygulamayı indirmeyi deneyin.

    Google HesabıHesabı Kaldır

Ek yardım

Bu adımlar sorunu çözmezse aşağıdakilere başvurun:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir