turkcell yeni hat ücreti ne kadar / Faturasız Hat Fiyatları Ne Kadar? - - Tamindir

Turkcell Yeni Hat Ücreti Ne Kadar

turkcell yeni hat ücreti ne kadar

Turkcell hat fiyatı hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Turkcell yeni faturasız hat fiyatları işte detaylar.

Turkcell operatörü uzun yıllardır kişilere hizmet vermektedir. Vermiş olduğu hizmeti ise en iyi şekilde yerine getirdiği için de bu operatöre geçmek isteyen kişi sayısının oldukça fazla olduğu görülmektedir.

Turkcell hat fiyatı kişilerin tercihine göre farklı miktarlarda değişkenlik göstermemektedir. Bu yüzden de Turkcell yılında kişilerin alabileceği Turkcell hattının fiyatını tek rakam olarak bilirlenmiştir.

TURKCELL YENİ HATİÇERİSİNDEKİ DK + SMSİÇERİSİNDEKİ GBHAT ÜCRETİ
Turkcell Yeni Hat DK + SMS10GB TL

Turkcell hat fiyatı güncel TL&#;dir. Yeni hatın içinde; 10 GB internet ve Dakika ve SMS hediye bulunmaktadır.

 Ücretsiz Hat

&#;li Ücretsiz Hat

Turkcell internet üzerinden yeni hat başvurusu ücretsizdir. Turkcell Faturalı hat başvurusu nasıl yapılır bilgilendiriyoruz. Turkcell hat başvurusu ekranını açın. Paket seçimi yaptıktan sonra bilgilerinizi girin. Kısa sürede müşteri hizmetleri size dönüş yapacak. Telefonla teyit aldıktan sonra hattınızı adresinize kurye getirecek.

Türk Telekom hat fiyatı ve Vodafone hat fiyatları ne kadar? Turkcell ile arasındaki farkı karşılaştırmak için diğer içeriklerimize bakmalısınız.

Turkcell Yeni Hat Fiyatları

Kişilere hizmet verebilmek için oluşturulmuş birçok farklı operatör bulunmaktadır. Bu operatörlerden birisi olan Turkcell de müşterilerine çok uzun yıllardır en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bu anlamda hem hat fiyatları bakımından hem de Paket ve tarifeler bakımından kişilerin tercih edebileceği birçok farklı seçenek sunmaktadır. Kişilerin bu operatöre geçmek istedikleri zaman TL Turkcell yeni hat fiyatları ile ilgili bilgileri kişilere sunarak istedikleri hizmeti almalarını sağlamaktadır.

Turkcell Faturasız Hat Fiyatları

Turkcell faturasız hat fiyatları kapsamında kişilere tek bir fiyat seçeneği sunmamaktadır. Yani kişilerin tercih edebileceği bir alt sınır ve bir üst sınır sunmaktadır ve kişilerin bu belirtilen aralıklarda kendilerine en uygun olanı tercih etmelerini sağlamaktadır.

Söz konusu olan bu operatör faturasız hattı tercihe den kişilerin kullanabileceği paketlerden bazıları şu şekildedir;

  • Hoş geldin 5 GB Paketi
  • Süper 14 GB Paketi
  • Rahat Fırsat 3 GB
  • Süper 12 GB Paketi

Turkcell Hat Ücretli Mi?

Turkcell ücretsiz hat olarak faturalı hat alabilirsiniz. Faturasız (kontörlü) ücretli olarak satışa sunulmaktadır.

Turkcell Yeni Hat Hediyesi

Turkcell yeni faturasız hattın içinde 15 GB internet ve dakika konuşma hakkın bulunuyor.

Turkcell Sim Kart Fiyatları

Turkcell operatörü aboneleri için birçok farklı imkan sunmaktadır. Bunların arasında kişilerin alacakları sim kartlarda ödeyecekleri ücretlerdir. Bu ücretler faturalı ve faturasız hatları tercih eden kişilerde farklılık göstermektedir.

  • Faturalı hattı tercih eden kişiler herhangi bir ücret ödememektedirler. Yalnızca aylık olarak kişilere vergi ücreti yansıtılmaktadır. Aylık vergi ödeme rakamı ise 10 TL olarak güncellenmiştir.

Turkcell daha fazla bedava internet ve konuşma paketi kazanmak için Turkcell Bedava internet kategorisini ziyaret edin

Turkcell Faturasız 3lü Paketler

Salla Kazan İndir

Sim Kart Fiyatları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)

Bildiğiniz gibi faturalı hatlar peşin ve ücretli olarak satılıp yükleniyor. Faturasız hatlar ise ülkemizde özellikle Z Kuşağı diye tarif ettiğimiz gençler tarafından çok fazla talep görmektedir. Çok yüksek ve aylık fatura ödemek durumunda kalmamak ve ne kadar harcadığını bilip kontrol etmek isteyenlerin ilk ve tek tercihi olan faturasız hat almak için kimliğiniz yanında ise her hangi bir operatöre başvuruda bulunduğunuzda kısa sürede sim kart alabiliyorsunuz.

Faturalı Hat Fiyatları ve Kampanyaları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)

Cumhuriyetin ncü Yılına Denk Gelen Yılındaki Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

Sizler için bu araştırmamızda, yılında Bimcel, Turkcell, Vodafone, Pttcell ve Türk Telekom faturasız sim kart hat fiyatları ne kadardan başlıyor, bütçeye en uygun sim kart fiyatlarını sizler için araştırdık.

İşte Yılı Faturasız Sim Kart Hat Ücretleri

yılında operatörlerin liste fiyatları yerel ve bölgesel olarak değişiklikler gösterebiliyor. İlk kez faturasız hat almak için tercih yaparken hoş geldin kampanyaları ile beraber verilen sim kartlar araştırmamızın sizlerin çok faydasına olacağına yürekten inanıyoruz. Faturasız sim kart ile birlikte sim kart hattınıza yüklenecek hediye yani bedava TL ve hediye bedava internet faturasız hat fiyatlarını oldukça cazip hale getirmektedir.

Herkes için Cumhuriyetin ncü yılına denk gelen yılında geçerli güncel olarak Bimcell, Turkcell, Voadafone ve Türk Telekom hat fiyatları hakkında bilgiler hazırlamaya çalışacağız. Zincir marketler olarak bilinen BİM marketlerde satışa sunulan Bimcell hat fiyatlarının biraz daha uygun olması ve hattınıza yüklenen ekstra hediyeler ile anında kazanç sağlayıp bütçenize katkı sağlayarak başlayabilirsiniz.

Turkcell Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

GSM firmalarını lideri Turkcell geçtiğimiz yılında faturasız sim kart hat ücreti bayilerde en düşük ile TL arasında satılıyordu. Bu yıl yani yılında bu rakam TL civarında. Tabi yeni zamlar gelene kadar. Elbette serbest piyasa ve rekabet koşullarına göre hareket eden GSM bayileri TL altı ve üstü faturasız sim kart satışı yapabiliyorlar. Yöresel olarak fiyat farklılığına uğrayan Turkcell hat fiyatları ile TL skalasında değişen rakamlarla satılmaktadır.

80 TL80 TL
TL TL
TL TL
TL TL
Mini Kartlar*5 TL, 6 TL, 7 TL, 8 TL, 9 TL,
10 TL, 11 TL, 12 TL, 13 TL,
14 TL, 20 TL, 30 TL

Turkcell Sim kart değişikliği ücretli midir?

Turkcell sim kart değişikliği KDV dahil 67,10 TL&#;dir. ​

 

Vodafone Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

 

Eski Cem Uzan döneminde Telsim olan daha sonra Vodafone faturasız sim kart hat sahibi olmak isteyenler Vodafone telefon bayilerinden satın alacağınız Vodafone sim kart için ortalama ile TL arasında bir ücret ödemeniz gereklidir. Genelde Vodafone mağazaları kendi fiyatlarını belirlediği için fiyat değişikliği de görülebilir.

Vodafone SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu?

Vodafone sistemlerinde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak farklı ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi (67 TL) olarak uygulanacaktır.

VodafoneG uyumlu SIM kartımı almak için ek bir ücret ödeyecek miyim?

Vodafone Faturalı ve faturasız hatlar içim SIM kart değişiklik ücreti 34 TL’dir

 

Türk Telekom Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

 

Türk Telekom faturasız sim kart hat fiyatları ise TL ile TL arasında satışa sunulmuştu. Ancak bu yıl yılında TL civarında olacak. İlk kez faturasız sim kart alımlarında ilk ay hoş geldin hediyesi olarak hattınıza ücretsiz konuşma paketi ve bedava internette yükleyen Türk Telekom mağazalarından sim kartınızı kimlik fotokopiniz ile birlikte hemencecik satın alabilirsiniz.

Türk Telekom faturasız hat ne kadar?

Türk Telekom tarafından sunulan faturalı hatlardan faturasız hatlara geçiş işlemleri tek seferlik 30,59 TL ile ücretlendiriliyor.

Yeni Hat Alanlara Özel Hoş Geldin Paketleri

20 GB İnternet DK    SMS  35TL  28 Günlük

Yeni Hat Alanlara Özel Hoş Geldin Paketleri

50 GB İnternet    DK    SMS   TL 28 Günlük

Yeni Hat Alanlara Özel Hoş Geldin Paketleri

75 GB İnternet    DK    SMS   TL  15 Günlük

 

Bimcell Faturasız Sim Kart Hat Ne Kadar?

Zincir marketlerin lideri Bim markertlerinde satışa sunulan Bimcell faturasız sim kart hat ne kadar sorusuna yılında Bimcell hat fiyatı TL ile satışa sunulmuştu. Piyasada cebinize göre en düşük ücretli alabileceğiz faturasız bimcell sim kart hat ücreti bu yıl yani yılında zamlanarak TL civarında. Ayrıca hemen sonra ilaveten kullanabileceğiniz cebinize hoş geldin hediyesi olarak 9 GB internet, dakika ve SMS hediye olarak hemen yüklenecektir.

Bimcell yılı yeni faturasız sim kart hat ücreti güncel olarak TL’dir. Bimcell yeni faturalı hat ücreti ise güncel şekilde TL’dir.

Bimcell Faturalı Hat Fiyatları (İşte Bimcell Faturalı Hat Kampanyaları)

 

Pttcell Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

 

Tüm Ptt’lerde bulunan Pttcell faturasız sim kart hat fiyatları uygunluk bakımından bu yılda tercih edebileceğiniz GSM operatörler arasındadır.

Bildiğimiz gibi Pttcell faturasız sim kart hat Türk Telekom alt yapısı ile hizmet sağlamaktadır. Diğer GSM operatörlerine nispeten Pttcell sim kart fiyatları daha ekonomik ve bütçeye uygundur. Türk Telekom alt yapısı ve hizmetini kullanan Pttcell asker, öğretmen, doktor, memur ve emekliler için özel avantajlı kampanyalar ve paketler sunduğundan bireysel kullanımlar içinde oldukça cazip ve ilgi çekicidir..

Pttcell faturasız sim kart hat fiyatları

yılında güncel fiyatları gibi yine avantajlı. yılında TL’ye Pttcell faturasız hat satın almak için Ptt şubelerine giderek başvuru yapabilir ya da internet üzerinden müracaat edebilirsiniz.

Pttcell Faturasız Tarifesi&#;nde tarihi itibarıyla paketsiz kullanim ve paket aşım ücretlerinde güncelleme yapılmıştır. Ücretler dakika başına 64,94 kuruş, SMS başına 46,68 kuruş, MMS başına 1,25 TL olacaktır. ​

Yeni PTTCEL kullanıcıların hoş geldin kampanyası

PTTCELL&#;den yeni faturasız hat satın alan vatandaşlar, &#;PTTCell Faturasız Sim Kart Bonus Kampanyası&#; kapsamında hediye dakika, hediye SMS ve hediye GB&#;lar kazanıyor.

PTTCEL hat sahipleri yeni kampanya katılım kriterlerini sağlamaları halinde bir ay geçerli yurt içi her yöne dakika konuşma, yurt içi her yöne SMS ve yurt içi 25 GB internet hakkına sahip olacaktır.

Ayrıca faturasız sim kartta geçen kullanıcılar SMS ile PTTCell Faturasız Bonus Kampanyası&#;na dahil olarak, hat açılışını takip eden üç ay aylık tek seferde 30 lira ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında, ek olarak 3 ay boyunca, her ay 30 gün geçerli yurt içi 25 GB internetten yararlanabilecekler.

 

Sim Kart Fiyatları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)

Turkcell Faturasız Hat Ücreti yılında güncellendi. Pek çok ürün ve hizmet gibi Turkcell faturasız hatların ücretleri de güncellendi.

yılının ilk günlerinde maalesef zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu haberlerin biri de Turkcell faturasız hat ücretleri ile ilgili.

Turkcell Faturasız Hat Ücreti

yılının hemen başında pek çok GSM operatörü ve internet sağlayıcısı güncel fiyatlarını açıkladı. Buna göre, yılında Turkcell faturasız hat ücreti TL olacak. Geçen sene Turkcell faturasız hatlar TL&#;den satılıyordu.

Turkcell Faturasız Hat Ücreti için zamlandı!

Turkcell

Turkcell, Türkiye&#;de faaliyet gösteren bir telekomünikasyon şirketidir. Şirket, mobil telefon, fijik hat ve internet hizmetleri gibi birçok telekomünikasyon hizmeti sunmaktadır. Turkcell, Türkiye&#;de en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biridir ve müşterilerine çeşitli tarifeler ve paketler sunmaktadır. Eğer Turkcell hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen şirketin resmi web sitesini ziyaret edin.

Turkcell Tarifeleri

Turkcell, müşterilerine çeşitli tarifeler ve paketler sunmaktadır. Bu tarifeler, farklı ihtiyaçlara göre çeşitlilik gösterir ve mobil telefon, fijik hat ve internet hizmetleri gibi birçok telekomünikasyon hizmetini içerebilir. Turkcell tarifeleri arasında, aylık sabit ödeme yapılan tarifeler ve kullanım bazlı ödeme yapılan tarifeler bulunur. Ayrıca, Turkcell, müşterilerine özel tarifeler ve paketler de sunmaktadır.

Turkcell ayrıca zaman zaman müşterilerine çeşitli kampanyalar düzenler. Bu kampanyalar, özel tarifeler, indirimler ve ücretsiz hizmetler gibi çeşitli avantajlar sunabilir. Eğer Turkcell tarifeleri ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen Turkcell&#;in resmi web sitesini ziyaret edin veya bir Turkcell mağazasına giderek bilgi alın.

Kategoriler Haber

yılı için Turkcell faturalı ve faturasız hat kampanyaları çok sayıda çeşitlere ayrılır; numara taşıma kampanyaları, Turkcell tarifeleri, paket fiyatları ve diğer kampanyalar abonelik türüne göre farklılık göstermektedir. Ücret politikası faturasız hatlar için geçerli olup faturalı hatlara kampanyalarla herhangi bir ücret ödenmeden sahip olunabilir.

Ayrıca fiyatlar kurumsal ve bireysel müşterilere göre de değişmektedir. Kurumsal müşterilere özel olarak hazırlanan kampanyalar daha geniş içeriklere sahiptir. Yeni hat satın almak isteyenlere avantajlı özellikler sunan Turkcell kendi mağazalarında taban fiyat belirlemesine karşın piyasada yer alan bazı satıcılar bunun üzerinde fiyatlar belirlemektedir.

Turkcell hoşgeldin ve rahat haydi gel kampanyası dahilinde her ay tarifenize 3 GB eklenecektir. tarihi itibariyle Rahat Fırsat 3 GB ve Rahat Fırsat 5 GB paketleri için hat almış ya da numarasını taşımış olan yeni gelen müşterilerin bu kampanyadan yararlanabilir.

  • Rahat tarifeye geçmiş olan her müşteri 12 ay kampanyadan yararlanır.
  • Rahat hat herkes tarafından alınabilirdir.
  • Ayrıca her pakete de 3 GB hediye verilmemektedir.

Turkcell Faturasız Yeni Hat Fiyatları

Turkcell faturasız yeni hat fiyatları operatör mağazalarında ortalama yılı için 80 TL&#;dir. Piyasada serbest koşulların geçerli olması sebebiyle bunun üzerine rakamlar da görmek mümkündür. Serbest piyasada alıcı bulduğundan bazı mağazalarda TL ile TL arası fiyatlardan da Turkcell faturasız hat bulabilmek mümkündür. Bu nedenle yeni hat alımlarından mağazadan fiyat teklifi alarak en uygun seçeneği değerlendirmek gerekir. Fiyatlar yüksek geldiğinde en iyi alternatif ücretsiz faturalı hat kampanyalarını değerlendirmektir.

Turkcell Faturalı Yeni Hat Fiyatları

Turkcell faturalı yeni hat fiyatları  yılında yararlanılacak olan kampanyaya göre farklılık gösterir. Turkcell faturalı hatlar ücretsiz olarak verilir. Eklenen vergiler sebebiyle kullanıcılara ekstra ücretler çıkmaktadır.

  • Yeni tesis özel iletişim vergisi 65 TL
  • Telsiz kullanım ücreti 27,86 TL
  • Telsiz ruhsatname ücreti 27,86 TL

Telsiz kullanım ücreti aylık faturaya 2,32 TL şeklinde yansıtılmakta olup diğer tutarlar 12 aylık eşit taksitler halinde ödenir. Ödenen ücretlere ek olarak kullanıcılara platinum, bip, lifebox, fizy, tv+, dergilik gibi abonelikler de sunulmaktadır.

Turkcell Numara Taşıma Kampanyaları

Turkcell numara taşıma yani hat taşıma kampanyaları yılında faturalı ve faturasız hatlar için özel olarak düzenlenir. Bunlar içerisinde bol GB tanışma seti kampanyası, TL hediyeli tanışma seti, sponsorlu hat, hoş geldin 8 GB ve turist tanışma paketi gibi seçenekler vardır. Bol GB tanışma seti kampanyasına göre ön ödemeli hat alan müşterilere otuz gün boyunca geçerli olacak SMS, dakika ve 25 GB hediye internet hakkı verilir. Buna ek olarak kampanya kapsamında abonelere yüz yirmi gün boyunca ayda 20 GB internet kazanma fırsatı da sunulur.

Turkcell TL Hediyeli Tanışma Faturasız Hat Paketleri

TL hediyeli tanışma seti kampanyasından Turkcell yeni hat alarak hazır kartlı olan müşteriler yararlanabilir. Kampanya kapsamında hat 35 TL ve 3 GB internet hakkıyla kullanıma açılır. Verilen hediye internet hakkı 30 gün boyunca kullanılabilir. Verilen 35 TL SMS, internet, konuşma ve katma değerli mobil servis kullanımlarında harcanabilir. Diğer Turkcell faturasız hat paketleri geniş seçenekler ile şu şekildedir;

Ana paketlerDijitale özel paketlerEk paketler
Rahat Paketlerİnternet paketleriUçuran paketler
GNÇ paketleriÇerez paketlerKonuşma, Sms Paketi

Turkcell Faturasız 3&#;lü Paket Kampanyaları

Hattını Turkcell faturasıza taşıyanlara özel kampanyada 8 GB internet hediye! 4 ay boyunca her ay 2 GB şeklinde kazanacağınız bu kampanya, kapınıza kadar da ücretsiz olarak gelmektedir. Kampanyalı fiyatlar olarak Turkcell faturasız 3&#;lü paketler şunlardır;

Paket AdıDakikaİnternetFiyat
Gülümseten 14 GB Dk.14 GBAylık 70 TL
GNÇ Star 6 GB Dk.6 GBAylık 45 TL
GNÇ Star 8 GB Dk.8 GBAylık 50 TL
GNÇ Star 10 GB Dk.10 GBAylık 55 TL
GNÇ Star 12 GB Dk.12 GBAylık 60 TL
GNÇ Star 14 GB Dk.14 GBAylık 65 TL

Turkcell Faturasız Rahat Paketler

Turkcell Rahat Paketler 31 TL’den 57 TL’ye kadar olan tarifelerde genel olarak internetler yüksektir. Yaklaşık 10 adet farklı paketler sunulmuştur. 1 GB, 3 GB, 5 GB,7 GB ve 10 GB içeren bu tarifelerde her pakete hediye verilmez. Sadece paket içeriğinde 7 GB ve 10 GB içeren kişilere 3 GB rahat haydi gel kampanyasında her ay verilmektedir. Paketteki kalan hakların bir sonraki aya devredilmez. Yani faturalılar gibi kullandıktan sonra ödeme yapabileceğiniz harika bir tarife!

Faturasız GNÇ Süper 6 GB Tarifesi

GNC SUPER 6GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

  • Aylık 31,15 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 3 GB internet,
  • Dergilik’te geçerli 5 GB internet
  • Taahhüt ve cayma bedeli bulunmamaktadır.

Rahat Fırsat 7 GB Paketi

Turkcell Rahat Fırsat 7 GB paketi 50 TL&#;e 7 GB internet, her yöne dakika ve de her yöne SMS ile aylık 3 GB internet hediyesi tarifenize ek olarak verilecektir.

  • Faturalı olarak ödeme yapabilir ve taahhüt işlemi gerekmez.
  • Paket iptali için IPTAL RAHATFIRSAT7GB yazarak ’a SMS atabilirsiniz.

Rahat Fırsat 10 GB Paketi

Turkcell Rahat Fırsat 10 GB paketi 60 TL olarak 10 GB internet, her yöne dakika ve SMS ile her ay +3 GB internet ücretsiz olarak verilecektir. IPTAL RAHATFIRSAT10GB yazıp ’a SMS göndermeniz dahilinde kampanyaya üyeliğiniz son bulmaktadır.

  1. Faturasız Diğer Operatörler için Tıklayın
  2. Bimcell Ucuz Tarifeler, Paketler ve Hat Fiyatları için Tıkla

Turkcell Faturasız GNÇ Tarife Paketleri

Turkcell faturasız gnç paketlerine geçmeden önce kampanya hakkında kısa bilgi; Her hafta çeşitli kampanyalar ile mobil abonelerine Turkcell bedava internet dağıtıyor. Pazartesi günleri GNC Turkcelliler için hediye yağmuru başlıyor. Salla kazanla herkes internete, dakikaya ve mesajlaşmaya doyuyor. 

Turkcell abonelerine özel hazırlanan bu kampanyalara katılmak çok kolay. Turkcell uygulamasını Play Store’dan veya Apple Store&#;dan indirip kampanyaya katılabilirsiniz. Bol internetli, bol dakikalı Turkcell faturasız paketleri, cebinizi ısıtacak! yılının faturasız tarifeleri ile ilgili Turkcell 25 yaş altı genç hat abonelerine özel sunulan faturasız paketler ve en güncel fiyatları;

Faturasız GNÇ Hoş Geldin 5 GB Paketi

Her yöne sms paket içeriğinden oluşan tarifeden, son 90 gün içindenumara taşıma işlemi yapan ya da hazır karta gelen her abone faydalanabilecektir.

  • 25 TL aylık ücreti bulunmaktadır
  • Her yöne 2 GB internet
  • Facebook, İnstagram ve Youtube’da geçerli 3 GB internet
  • Her yöne dakika,
  • GNC HOS GELDIN 5GB yazıp ’a göndererek pakete sahip olabilirsiniz.

Faturasız Genç Avantaj 6 GB Paketi

Facebook, Instagram ve Youtube’da geçerli 3 GB internet, toplamda 9 GB internet paketini, GNC HOS GELDIN 6GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek satın alabilirsiniz. Paket detayları;

  • Aylık 37 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 6 GB internet

Faturasız GNÇ Hoş Geldin 15 GB Paketi

Facebook, İnstagram ve Youtube’da geçerli 5 GB internet paketini, GNC HOS GELDIN 15GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek satın alabilirsiniz.

  • Aylık 49 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 10 GB internet

Faturasız GNÇ Süper 8 GB Tarifesi

GNC SUPER 8GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Ayrıca pakete, internetleri içerisinde Fizy üyeliği, Dergilik, BiP ve TV de dahil edilmektedir.

  • Aylık 45 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • BİP’de geçerli olmak üzere 5 GB internet
  • Sosyal medyada geçerli 1 GB internet
  • Her yöne 8 GB internet

Faturasız GNÇ Süper 10 GB

GNC SUPER 10GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

  • Aylık 49 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • BİP’de geçerli olmak üzere 5 GB internet
  • Sosyal medyada geçerli 1 GB internet
  • Toplamda 10 GB internet

Faturasız GNÇ Süper 12 GB

GNC SUPER 12GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

  • Aylık 55 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • BİP’de geçerli 5 GB internet
  • Sosyal medyada geçerli 1 GB internet
  • Toplamda 12 GB internet

Faturasız GNÇ Süper 14 GB

GNC SUPER 14GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

  • Aylık 59 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • BİP’de geçerli 5 GB internet
  • Sosyal medyada geçerli 1 GB internet
  • Toplamda 14 GB internet

Turkcell Faturasız Lifecell Tarifeler

Turkcell Lifecell uygulamalarda geçerli 20 GB’a kadar bedava internet hakkı veriyor. Turkcell kendi platformuna ait ürettiği servis ve uygulamalar için Turkcell müşterilerine sıklıkla bedava kullanım hakkı tanımaktadır. Turkcell uygulamaları bu sayede internet kotasından düşmeden özgürce kullanılabilir. Turkcell’den faturasız hat abonelerinin yararlanabileceği lifecell plus paketleri ile tanışın! Özel fırsatları kaçırmayın! Uygulamalarda geçerli 20 GB internet ve yurt içi kullanım ile 30 gün geçerli olmaktadır.

Turkcell Faturasız Lifecell ilk Hattım Paketi

 8 ve 14 yaş arasındaki kullanıcılara özel Lifecell ilk hattım paketidir.

  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 5 GB internet
  • BİP’te sınırsız konuşma imkanı

Lifecell Plus 2 paketi

  • Aylık 35 TL
  • Her yöne 2 GB internet
  • Her yöne sms
  • Her yöne dakika

Lifecell Plus 4 paketi

  • Aylık 45 TL
  • Her yöne 4 GB internet
  • Her yöne sms
  • Her yöne dakika

Turkcell Faturasız Zengin İçerikli Uçuran Paketler

Fizy üyeliklerinde geçerli 5 GB internet hediye ve paket kullanımları, yurt içinde ve 30 gün geçerli olmaktadır. Turkcell yeni hat almak isteyenler yılı için zengin içerikli uçuran paketler;

Uçuran 6 GB paketi

UCURAN 6GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu pakete sahip olabilirsiniz.

  • Aylık  45 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 6 GB internet

Uçuran 8 GB paketi

UCURAN 8GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu pakete sahip olabilirsiniz.

  • Aylık 50 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 8 GB internet

Uçuran 10 GB paketi

UCURAN 10GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu pakete sahip olabilirsiniz.

  • Aylık 55 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 10 GB internet

Uçuran 14 GB paketi

UCURAN 14GB yazıp ’a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu pakete sahip olabilirsiniz.

  • Aylık 65 TL
  • Her yöne dakika
  • Her yöne sms
  • Her yöne 14 GB internet

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır