passolig başkasına bilet alma / Fenercell Öncelikli Bilet Kampanyası

Passolig Başkasına Bilet Alma

passolig başkasına bilet alma

Passolig kombine kartımızı başkasına bir maçlığına devredebiliyor muyuz ?

  • Teğmen
    199 Mesaj
    Konu Sahibi
    Kombine sahiplerinde de kombine yerine passolig var artık , üzerlerinde de fotoğraf var. Eskiden kombinenizi istediğiniz kişiye veriyodunuz o da turnikeden geçiyordu. E diyelim ki kombine sahibi maça gitmeyecek bi tanıdığına veremez mi artık passolig kartını ?



  • Yüzbaşı
    658 Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Sadece o maç için devredebilir ama devredecegi kişinin de passoligi olmak zorunda. Yani sen kartını vermiyorsun senin kartindaki bileti başka bir karta transfer ediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teğmen
    199 Mesaj
  • Devredeceğin kişide önce passolig çıkartacak sende ondan sonra onun passo kartına maç tanıtacaksın. Kısacası karaborsa yapacaksan devlet bende pay alacağım diyor, yani maçı satacağın adam önce gitsin benden bir passo kart çıkartsın bende komisyon alayım diyor senin sattığın maçtan.... Karaborsayı önlemek adına yapılmış bir sistem değil kısacası..
  • Teğmen
    199 Mesaj
    Konu Sahibi
    Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?

    Bildiğim kadarıyla passolig sitesinden oluyor. Siteye giriş yapıp devretmek istediğin maçı seçip arkadaşının kart numarasına aktarıyorsun.
  • Önce devredeceğin kişininde passolig kartı olması zorunlu.Sen passo.com.tr üzerinden hesabına giriyorsun,kombinelerim kısmında kendi kombineni göreceksin,orda transfer et seçeneği var oraya devredeceğin kişinin TC kimlik nosunu yazacaksın ve göndereceksin.Eğer gönderdiğin kişi passolig kartı çıkardıysa,karta başvuru yaparken verdiği telefon numarasına kısa mesaj gidecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?

    İnternetten.www.passo.com.tr adresinden giriş yapıp kombine devir veya bilet devir bölümünden devir edeceğiniz kişinin TC kimlik numarasını giriyorsunuz. Bu kadar. Sonra kendiliğinden sahibine dönüyor kombineyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Hocam ben de bundan bahsediyorum ama benimki bilet değil kombine.

    Şimdi ben kombinemi 1 maçlığına başka birinin passoligine devredebilir miyim , devredebilirsem nasıl ?

    Passo.com.tr'den devredebilirsin.
  • iyiymis bunu ogrendigimiz iyi oldu tek seferlik uygun bir meblaya alma secenegi olsaydi her yil passolig uyelik ucreti odemeseydik daha iyi olurdu alip almamakta kararsizim bu yuzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    321 Mesaj
  • Teğmen
    199 Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    fener maçına arkadaşımda kombinesini verecekmiş daha doğrusu kiralayacakmış. Lazım olursa bana ulaşabilirsiniz
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Futbol takımımız Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında, 14 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Yukatel Kayserispor takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 11 Nisan Salı günü saat 14.00’te passo.com.tr adresinden satışa sunulacaktır.

FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY TRİBÜN 107 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle kombine sahipleri yerlerini başka birine ya da kulübe transfer edebilirler.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2023-2024 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 11 Nisan Salı günü saat 14.00‘te, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup; 12 Nisan Çarşamba günü saat: 11.00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına 13 Nisan Perşembe saat 20.30’dan sonra Yukatel Kayserispor kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.

Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra ücret ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.

Stat otoparkımız yalnızca sezonluk otopark kartı satın alan kombine sahiplerinin kullanımına açıktır. Bilet alan taraftarlarımız için, maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.

Passolig Hizmet Bedeli ücrete dahildir.

Nef Stadyumu Stadyumu Aslanlı yol gişeleri haftanın her günü 09.00 - 18.00 arası hizmet vermektedir.

Çağrı Merkezi no: 444 1905

Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zorunludur.

Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.

Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

0-6 yaş ücretsizdir.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası