yeni karaman busmek / Login • Instagram

Yeni Karaman Busmek

yeni karaman busmek

Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi, Osmangazi, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Osmangazi şehrinde Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi konumuna Toplu Taşıma

Osmangazi, Türkiye'deki Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Odunluk; Karaman.

Otobüs/F95/AB/BB/CM1Metro:1

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi için yol tarifi alın.

Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Osmangazi konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Busmek Yeni Karaman Kurs Merkezi adres: Osmangazi Yeni karaman Sokağı

BUSMEK hizmet ağını genişletiyor Yeni Karaman Kurs Merkezi açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘hayat boyu öğrenme ilkesi doğrultusunda’ geleneksel el sanatlarını yaşatmak maksadıyla projelendirilen BUSMEK Yeni Karaman Kurs Merkezi hizmete açıldı.
Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), halkın sanat ve meslekî ihtiyaçlarına uygun olarak eğitim ağını genişletmeyi sürdürüyor. BUSMEK Yeni Karaman Kurs Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve vatandaşların katıldığı törenle faaliyete başladı. Kurs merkezi önünde açılış için organize edilen törene Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Pati Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve Yeni Karaman Mahalle Muhtarı Seyfi Yurtaçan ile davetliler katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUSMEK kurslarında branşta şu anda grupla eğitimlerin devam ettiğini söyledi. Yeni Karaman Kurs Merkezi’nin 4 kattan oluştuğunu ve binada 18 adet derslik, 2 toplantı salonu ve 2 öğretmenler odasının bulunduğunu kaydeden Başkan Aktaş, ferah ve modern dersliklerde engelli vatandaşlar için de kolaylaştırıcı sistemlerin yer aldığını ifade etti. Yeni Karaman Kurs Merkezi’ne bugün açılmasına rağmen 2 bin ön kayıt alındığını belirten Başkan Aktaş, merkezde yabancı dillerden yiyecekiçecek hizmetlerine, muhasebefinansmandan bilişim teknolojilerine, güzelliksaç bakım hizmetlerinden kişisel gelişime, giyim üretim teknolojilerinden müzik ve gösteri sanatlarına kadar 19 branş ile 41 grupta eğitimler planlandığını anlattı. Başkan Aktaş, kursiyerin ise kesin kayıt yaptırdığını hatırlattı.
Lise ve üniversite hazırlık eğitimleri de var
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUSMEK Yeni Karaman Kurs Merkezi’nde lise ve üniversite hazırlık eğitimlerinin de verileceğini kaydetti. Bu tür kursların BUSMEK bünyesindeki sadece 2 merkezde açıldığını vurgulayan Başkan Aktaş, “Burada 9 derslikte hafta içi 9, hafta sonu 8 toplam 17 grupta öğrencimiz YKS kurslarından istifade edecek. Öğrencilerimizin eğitimlerde kullanacakları materyaller ücretsiz olarak veriliyor. Son teknoloji ile donatılmış sınıflarımızda, akıllı tahta ve projeksiyon sistemi ile daha anlaşılabilir ve kalıcı eğitim modeli benimseniyor. BUSMEK, yetişkin eğitimleri ile bir halk üniversitesi konumunda olmayı sürdürürken, 8. sınıf öğrencilerimize de LGS sınavına hazırlık eğitimleri açılıyor” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından Başkan Aktaş ve protokol mensupları merkezi gezdi.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Bursa Eczacı Odası Bursa Eczacı Odası

yaş arası, lise mezunu, eczane sektöründe çalışmaya yeni başlayacak kişiler için Bursa Büyükşehir Belediyesi (BUSMEK) ve Bursa Eczacı Odası işbirliği ile “Eczacı Asistanlığı” kursu açılacaktır. Kursu başarıyla bitiren kursiyerler katılım belgesi sahibi olabilecektir. Eczacılık sektöründe çalışmak isteyenler için düzenlenecek bu kursta İlaç Dışı Ürünler, Mesleki Bilgisayar, Müşteri İlişkileri/Hitabet, Halk Sağlığı, Yasa Yönetmelik Ve Etik, Pratik İlaç Bilgisi, Sağlıkta Temel Kavramlar, Temel Muhasebe, Ofis Programları gibi dersler verilecektir. 

Kurs, Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezinde  tarihinde başlayacaktır.

Başvuru için tıklayınız.

Busmek Eğitim Duyurusu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası