merzifon metal firmaları / Melih Metal | Merzifon Çelik Konstrüksiyon

Merzifon Metal Firmaları

merzifon metal firmaları

yılından beri faaliyette olan firmamız, sanayi bölgesindeki m²'lik kapalı alanda her türlü sac işleme teknolojilerinin yanında; sac, profil ve sanayi demirleri ticareti yapmaktadır. Giyotin makaslar, abkant presler, CNC plazma sac kesim makinelerine ilaveten CNC lazer sac kesme makinelerini de bünyesinde bulundurmaktadır. Ayrıca silindir bükme ve profil bükme işlemleri de firmamızda yapılmaktadır.

Kaliteye verdiği önemle sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız, tüketici memnuniyeti odaklı çalışmaları doğrultusunda müşterilerine sunduğu satış öncesi ve sonrası hizmeti kurumsal gelişmesinin vazgeçilmez ilkesi olarak benimsemiştir.
İdari yönetim anlayışı, güvenirliği, müşteri odaklı çalışma prensibi ile tedarikçilerine, müşterilerine kalıcı ve sürdürülebilir değerler katarak onlarla beraber büyümek firmamızın temel felsefesidir.

Sac kapı ve kapı kasa imalatı, plastik pencere destek profili imalatı, un ve yem makineleri yapımında kullanılan sac aksamları imalatı, çelik
konstrüksiyon çatı ve sera olukları, taşıt karoser ve aksamı, kum - çimento - un - yem - su - akaryakıt depo ve siloları, sac aksam ve yedek parça imalatı, tarım ve hayvancılıkta kullanılan zirai alet ve makinelerinin sac parçalarının imalatı.

Etiketler

&#;Mersim Metal Sanayi&#; olarak her geçen gün faaliyet alanlarımızı genişletmekte ve geliştirmekteyiz.

Sizin İhtiyacınız Bizim İşimiz.

Firmanız ihtiyaçlarına cevap verebilmek için firmamız üstün teknoloji donanımı, deneyimli ekip, uzman kadrosuyla Standarlara uygun hizmet vermektedir.

Hizmet vermekte olduğumuz iş ortaklarımıza en iyi hizmeti, tam zamanında, istenilen kalitede, istenilen özellikte ve hatasız olarak sunmamız dan memnundurlar.

Firmamızda farklı sektörlerde hizmet veren iş ortaklarımıza hali hazırda çizimi ve üretimi tamamen kendimize ait olan den fazla ürün ile cevap vermekteyiz.

MELİH METAL
Çelik Konstrüksiyon

Kaliteli ve Sağlam Yapılar İnşa Eder.

MELİH METAL HAKKINDA

MELİH METAL merzifon çelik konstrüksiyon sektöründe yerel ve bölgesel diğer rakiplerle eşit düzeyde rekabet edebilecek büyük ve karmaşık işlerin, tasarımından üretimine ve montajının tamamlanmasına kadar geçen süreçte uzmanlaşmış bir sanayi kuruluşudur. yılında çırak olarak başladığımız işimizi yılından itibaren kendi iş yerimizde devam ettiriyoruz. İki kardeş başladığımız işimizde 2. Nesil ile merzifon çelik konstrüksiyon hizmetimize devam ediyoruz. Çok adamla çok iş yapmak yerine kontrol edebildiğimiz kadar eleman ile işimizi en ince detaylarına kadar kendi kontorülümüzde yapmaya çalışıyoruz.
Yaptığımız tüm işleri çeşitli birleşim civata kullanarak demonte olarak hazırlıyoruz.

PROJELERİMİZ

metrekare tekkat panel üretim tesisi. GİZLİ ÇATI ve YATAY PANEL uygulaması

metrekare Demir ve Çelik Deposu

POLAT MADENCİLİK KÖMÜR YIKAMA VE ELEME PLATFORMU imalat ve montajı

Katı atık deposu metrekare

Kaplan Gıda m2 2 adet tavuk kümesi

AKKURT KÖMÜR depo inşaatı metrekare

Çekin Tarım Büyükbaş besi ahırı metrekare

Amasya Dağaşan Cam metrekare

Çoşkun tekstil 3. Ek depo uygulamamız metrekare

Mustafa Metiner abimizin üretim fabrikası metrekare

Oğuzlar belediyesi kapalı düğün salonu

Açık Besi ve Samanlık Baş Hayvan Kapasiteli

Besi Çiftliği Baş Hayvan Kapasiteli

tonluk Vinç kurulumları

Kargı Tolga yapı depo alanı 5 tonluk vinç kurulumu

Tartan kantar firmasına lerce takım fason TIR ve Kamyon kantarı üretimi

Karabük Toki Adet Kapı Üretimi

Komple cıvata ile birleşim Yangın ve Ges için merdiven üretimi

Dekoratif ev çatı uygulaması m

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası