n7100 imei null fix / Çözüldü - Samsung Galaxy Note 2 N IMEI Repair + Patch Z3X Box | GSM TURKEY

N7100 Imei Null Fix

n7100 imei null fix

Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;

Nfunduszeue.info Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile funduszeue.info sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir. 

Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.

Telif Hakkı(Copyright Notice)Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.

Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.

Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler

funduszeue.info

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da öneriniz!

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Üzgünüz, sadece kayıtlı üyeler çalma listeleri oluşturabilirler.

Yorum Yazınız

© NetBüfe Tube Video. Tüm hakları saklıdır

Nasıl Yapılır: Galaxy Null'ı Geri Yükleme IMEI # Ve Fix, Ağ'da Kayıtlı Değil

Boş IMEI'niz olduğunu görürseniz, bu genellikle cihazınızı ana bandı onaylamadan manuel olarak güncellediğinizde olan şeydir. Ağda kayıtlı olmama sorunuyla karşılaşmanızın ana nedeni, cihazların benzersiz kimlik numarasının artık boş olmasıdır. Bu rehberde size nasıl yapılacağını gösterecektik. Galaxy Null IMEI # 'yi geri yükleyin ve Şebekede Kayıtlı Değil Düzelt.

 

GALAXY BOŞ IMEI # & FIX'İ GERİ YÜKLE AĞA KAYITLI DEĞİL:

  1. Tuşlamak * # # 06 IMEI numaranızı kontrol etmek için telefonunuza ekleyin. Bir sayı görürseniz sorun olmaz, ancak "null" görürseniz aygıtı yeniden yapılandırmanız gerekir.
  2. Çevirici'ye gidin ve şu kodlardan birini yazın: * # # veya * # * # # * # *.
  3. Bu kodları çevirdikten sonra, komut moduna götürüleceksiniz.
  4. Komut modunda, 6 seçeneğini seçin
  5. Şimdi, 1 (FTM) seçenek numarasını seçin
  6. FTM durumunuz açıksa, FTM kapalı seçeneğini belirleyerek kapatın.
  7. FTM'yi kapattıktan sonra, boş IMEI'niz geri yüklenmelidir.
  8. Şimdi, menü tuşuna basın ve ardından 2 seçeneğini girin (FTM'yi kapatın).
  9. Birkaç saniye bekleyin, ardından hem pilinizi hem de sim'inizi çıkarın. 2 dakika bekleyin, ardından pili değiştirin, ancak sim'i henüz değil. Ardından cihazı açın.
  10. Cihaz açıkken * # #.
  11. Seçmek Hata ayıklama ekranı
  12. Şimdi seçin Telefon kontrolü
  13. Ardından, Nas kontrolü
  14. seç RRC (HSDPA), Seçenek 5
  15. Ardından, tıklamayı seçin RRC revizyonu, 2 seçeneği.
  16. Şimdi seç 5 seçeneği (yalnızca HSDPA).
  17. Cihazı yeniden başlatın ve sim kartı takın.
  18. Cihazı açın ve arayın * # # 06  

Yukarıdaki adımları izlediyseniz, şimdi IMEI'nizin geri yüklendiğini ve ağa kaydolmamayla ilgili daha fazla sorun yaşamayacağını bulmalısınız.

IMEI'nizle ilgili sorun yaşadınız mı?

Bunu nasıl düzelttin?

Aşağıdaki yorum bölüm kutusundaki deneyiminizi paylaşarak bize bildirin.

JR

[embedyt] funduszeue.info?v=Pai4BH3AWq8[/embedyt]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası