ikizler simge / Burç - Bölüm: "Burçlar ve simgeleri" - Wattpad

Ikizler Simge

ikizler simge

Bilgisayar Simgeleri, Sembol, Ikiz

Bilgisayar Simgeleri, Sembol, Ikiz PNG görüntüleri mi arıyorsunuz? HD Bilgisayar Simgeleri, Sembol, Ikiz PNG grafik görüntüleri kaynaklarını seçin ve PNG, SVG veya EPS biçiminde indirin.
Şimdi bu şeffaf PNG görüntüsünü ücretsiz indirebilirsiniz. Geçmişi yok. Yaratıcı bir projede veya Tumblr, WhatsApp, Facebook Messenger, Wechat, Twitter veya diğer mesajlaşma uygulamalarında paylaşabileceğiniz bir etiket olarak kullanın.
  • karar*
  • sonra:Bilgisayar Simgeleri Simge İkiz Gemini Zodiac - İkizler şeffaf png
  • lisans:Kişisel kullanım
  • Dosya formatı:png
  • Dosya boyutu KB
  • Görüntü DPI
  • DMCA:DMCA Rapor
Copyright © seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

Kişisel Kullanım, Ticari Kullanım kriterlerinin hiçbirini karşılamayan herhangi bir kullanımdır. Kişisel veya Ticari Olmayan kullanım, yalnızca kişisel amaçlarla kullanımdır.

Kullanım, para alışverişini içermemelidir.

Kullanım, bir ticari işletmeyi teşvik etmemelidir (buna kar amacı gütmeyen kuruluşlar dahildir).

Kullanım doğrudan veya dolaylı olarak mali kazançla sonuçlanmamalıdır.

&#x;️=Koç'un Simgesi.
Koç'u simgeleyen boynuz figürü cesaretin ve at&#x;lganl&#x;ğ&#x;n simgesidir. Öncü ve lider ruhlu Koç Zodyak'&#x;n ilk burcu olmas&#x; nedeniyle de yeni başlang&#x;çlar ve doğuma işaret eder. Tek bir noktadan aç&#x;lan bu boynuz figürü, başar&#x; ve zafere s&#x;f&#x;rdan ulaşmaktan haz alan Koç'u iyi bir şekilde temsil ediyor.

&#x;️=Boğa'n&#x;n Simgesi.
Boğa burcunun anahtar kelimesi olan 'süreklilik' bu figürde çember ile anlat&#x;lm&#x;ş. Yapt&#x;ğ&#x; her işte süreklilik arayan ve günübirlik hevesler peşinden koşmayan Boğa bu figürdeki boynuzlar gibi d&#x;ş dünyaya tümüyle aç&#x;l&#x;r ve sevdiklerini kucaklar. Boğa için dostluk ve koruyuculuk herşeyden önde gelir. Süreklilik ve dost canl&#x;s&#x; oluşunu bir arada değerlendirmek gerekirse; Boğa burcunun gündelik ilişkiler ve dostluklardansa, senelere yay&#x;lan sağlam arkadaşl&#x;klar peşinde koştuğunu söyleyebiliriz. Bu özelliği kariyer içinde geçerlidir, "K&#x;sa sürede ne kadar çok kazan&#x;r&#x;m?" sorusuyla değil "Bu işi ne kadar uzun süre başar&#x;l&#x; k&#x;labilirim?" sorusuyla hareket eder.

️=&#x;kizler'in Simgesi.
&#x;kizler Üstün zekal&#x;lar&#x;n burcu olduğu bilinen &#x;kizler burcunun bu figüründe öncelikle göz çarpan öğe tabi ki &#x;kiz birer öğe. &#x;kizler burcu her ne kadar çift karakterli ve dengesiz diye alg&#x;lansa da asl&#x;nda ikizlerin bu ikiğ aç&#x;dan olaylara bak&#x;ş özelliği ona ayaklar&#x; yeresağlam basan dengeli bir duruş vermiştir. Zemine bu kadar tutunarak oturan bir figür ile anlat&#x;lmas&#x; da bundand&#x;r. Diğerleri olaylar&#x; tek bir aç&#x;dan değerlendirip fevri kararlar al&#x;rken ikizler olaylar&#x; iki farkl&#x; aç&#x;dan görebilme ve değerlendirebilme yeteneğine sahiptir.

=Yengeç'in Simgesi.
Yengeç insanlar&#x; duygusall&#x;klar&#x; ile bilinirler. Yengeç'in duygusal oluşunun sebebi diğer insanlardan beslenmesidir. Hem çevresindekilerin ruhunu kendi güzellikleriyle besler hem de ihtiyac&#x; olan enerjiyi yine sevdiklerinden al&#x;r. Bu nedenle Yengeç'i simgeleyen figür, karş&#x;l&#x;kl&#x; bu ruhsal al&#x;şverişi anlatacak sarmal bir figürdür.

️=Aslan'&#x;n Simgesi.
Aslan enerjisini Güneş'ten alan Aslan bu enerjiyi diğerlerinde t&#x;pk&#x; bu şekildeki gibi yayar. Liderlik özelliği asl&#x;nda Güneş'ten ald&#x;ğ&#x; enerjiyi insanlara aktarmas&#x;d&#x;r. Yoksa Aslan'&#x;n lideriniz benim gibi duruşu yoktur o sadece birinci elden ald&#x;ğ&#x; bu yoğun enerjiyle etraf&#x;ndakilere &#x;ş&#x;k saçar ve bu &#x;ş&#x;kla yol göstererek diğerlerinin hayat&#x;n&#x; kolaylaşt&#x;r&#x;r.

️=Başak'&#x;n Simgesi.
Başak merkür gezegeni taraf&#x;ndan yönetilen Başak'&#x;n düzen ve tertip ilkeleri bu sembolde orant&#x;l&#x; kavisler olarak yer bulmuştur. Her ne kadar bu kavisler iniş ve ç&#x;k&#x;ş gösteriyor gibi dursa da Başak'&#x;n yükselişe ve başar&#x;ya giden yolda ne kadar sağlam ad&#x;mlar att&#x;ğ&#x;n&#x;n ve ara ara durup mevcut durumunu analiz ettiğinin simgesidir. Başak, başar&#x; yolunda bile "ben oldum" demez, her zaman kendini gerçekçi değerlendirir ve daha iyisini nas&#x;l yapabileceğine bakar.

️=Terazi'nin Simgesi.
Terazi Kolay kolay devrilmeyeceğine ikna olurlar. Bu özelliği sayesinde insanlar hayatlar&#x;nda mutlaka en az bir Terazi olsun isterler çünkü Terazi kötü günlerde sizin dengenizi sağlaman&#x;za yard&#x;m eder, sağlam duruşu ve olgun tavr&#x;yla adeta elinizden tutar ve düşmenize izin vermez.

️=Akrep'in Simgesi.
Akrep burcu ismini payaşt&#x;ğ&#x; hayvan türünden çokca özellik alm&#x;şt&#x;r. Bu sembolde paylaşt&#x;klar&#x; kuyruk gibi Düşman&#x;na karş&#x; ac&#x;mas&#x;zd&#x;r, size "Dünya senin etraf&#x;nda dönmüyor" diyebilecek nadir burçlardand&#x;r. Hakettiğinizi düşündüğünüz ilgiyi ondan alamayabilirsiniz. Ama tüm bunlar asla Akrep'in vijdan&#x;ndan şüphe etmenize sabep olmamal&#x;. Çübkü yine bu sembolde görüldüğü gibi ilgisi dağ&#x;n&#x;k gözüken Akrep asl&#x;nda sizin bilmediğiniz k&#x;vr&#x;ml&#x; bir yol üzerinden emin ad&#x;mlarla gidiyor demektir. Onun ne zekas&#x;ndan ne de iyi kalbinden şüphe etmemelisiniz.

&#x;️=Yay'&#x;n Simgesi.
Yay okçuluk öncelikle kendine güven ister, yay&#x;n sembolize edildiği bu ok işaret de konumland&#x;ğ&#x; yay içerisinde emin ellerde olduğunun bilincindedir. Yay e ok aras&#x;ndaki bu bağ&#x;ml&#x; ilişki Yay ve diğer burçlar aras&#x;ndaki ilişki gibidir. Herkesin Yay'&#x;n yaşam sevincinde, özgüveninden öğreneceği çok şey vard&#x;r. Yay'&#x;n da ayn&#x; şekilde yaşam sevincini katlayarak çoğaltabilmek için, hikayelerini anlat&#x;p aslen kendini neşelendirmek için başka insanlara ihtiyac&#x; vard&#x;r. Yay d&#x;şardan kimseye ihtiyaç duymaz bir özgüvene sahip gözükse de yaln&#x;z kalmak onun için katlan&#x;lmaz bir durumdur.

&#x;️=Oğlak'&#x;n Simgesi.
Oğlak ismini ald&#x;ğ&#x; hayvan türü gibi kararl&#x; ve emin ad&#x;mlarla yürüyen Oğlak'&#x;n bu sembolde daha keskin virajlarla nalat&#x;lmas&#x;n&#x;n sebebi şu; Oğlak hayat&#x;n&#x; iki evre olarak yaş&#x;yor ve genç oğlaklar ile yaşl&#x; Oğlaklar aras&#x;nda ciddi farklar görülüyor. Gençken daha tedirgin ve güvensiz olana kovalar yaş ile birlikte daha emin ad&#x;mlar atan ve bu haliyle güven veren insanlara dönüşüyorlar. O ürkek çocuklar&#x;n nas&#x;l olup da bu kadar kararl&#x; ve tutarl&#x; adamlara/kad&#x;nlara dönüştüğüne inanmak güç gelse de Oğlaklar diğerlerini şaş&#x;rtmaya bitmeyen gelişimleri ile devam ediyor.

&#x;️=Kova'n&#x;n Simgesi.
Kova deyince bir durmak gerekiyor burcun ad&#x;n&#x; and&#x;ğ&#x;n&#x;zda bile onda farkl&#x; bişieyler olduğunu hissedebiliyorsunuz. Bu nedenledir ki Kova sadece bir deniz dalgas&#x; ile sembolize edilmiş. Daha ne olsun değil mi? Deniz dalgas&#x; kadar anlaş&#x;lmaz, deniz kadar derin, deniz kadar engin, deniz suyu kadar milyon bileşenden oluşan bir burç. Asla bir Kova için "çok iyi tan&#x;r&#x;m onu" diyememeniz bundand&#x;r. O kadar aç&#x;k sözlü olmas&#x;na rağmen derinlerde bir yerlerde bambaşka şeyler olduğunu da hissettirir size. Ama düşman bile seçeceksiniz bir Kova'y&#x; tercih edin çünkü o düşman&#x;na bile adil davran&#x;r ve asla düşmesine izin vermez.

&#x;️=Bal&#x;k'&#x;n Simgesi.
Bal&#x;k burcu bu simgede de anlat&#x;ld&#x;ğ&#x; gibi diğer insanlarla bir köprü kurmadan yaşayamaz. Gerek konuşarak, gerek dokunarak diğer insanlar&#x;n ne düşündüğünü, ne hissettiğini öğrenmek isteği içindedir. Duygular&#x;n&#x; rahatl&#x;kla belli etmesinin as&#x;l sebebi karş&#x;s&#x;ndaki insan&#x; da rahatlatarak onun da aç&#x;lmas&#x;n&#x; sağlamakt&#x;r. "Bal&#x;k burcu sulugözlü olur" dediklerinde art&#x;k bir kez daha düşünün! O asl&#x;nda size ağlayarak, sizin duygular&#x;n&#x;z&#x; ona açman&#x;za öncülük etmiş olur çünkü art&#x;k bilirsiniz ki karş&#x;n&#x;da sizi yarg&#x;layacak biri yok.

blaskorizov&#x;kiz bebekler gülümseme kalp şekli aşk simgesi
oxygen64Zodiac işaretleri
seafoodplus.infoaya uygun bir tasar&#x;m tarz&#x; ikizler simgesi. Beyaz arka plan üzerinde izole ikizler simgesi. &#x;kizler simgesi basit vektör ve modern düz UI uygulamas&#x;, web sitesi, mobil, logo, sembol. &#x;kizler simge vektör çizim, Eps
CoolVectorStock&#x;kizler şeffaf simge. &#x;kizler tasar&#x;m insanlar koleksiyonundan sembolü. Basit öğe vektör çizim şeffaf arka plan üzerinde.
davidzyddSanat &#x;kizler burç sat&#x;r
Thomaspajot&#x;kizler gemide
FurianKalp ikiz bebekler
vgorbash&#x;kizler burcunun iki güzel k&#x;z olarak resmedilmiş hali. Zodiac vektör çizimi beyaza izole edildi. Gelecek anlat&#x;m&#x;, y&#x;ld&#x;z fal&#x;, simya
Julijadesign&#x;kizler on board uyar&#x; işareti
ichbinsam&#x;kiz bebek kurulu etiket ayarlar&#x;na
Roomyana&#x;kizler burcu. Doğrusal vektör çizim çizim. Arka plan - eski kağ&#x;t imitasyon. Metin için yer.
prettyvectorsZodyak simgeleri
OlhaYerofieieva&#x;kizler burç logosu
antimartinaBurç - &#x;kizler
cidepixBasit y&#x;ld&#x;z burçlar&#x;
grgroupstockBebek partisi
grgroupstockBebek var&#x;ş
beaubelleTatto zodyak işaretleri, vektör
NatousheMutlu küçük bebekler oturup oynarlar, el sallar, gülümserler.
IShkrabal&#x;ki bebek
teddybAyak izi. Tasar&#x;m için simge
KannaaSevimli bebek Vektör illüstrasyon. Erkek ve küçük k&#x;z bebek
antimartinaBurç - &#x;kizler
gulsengunel&#x;kiz k&#x;z bebek ve çocuk, Bebek vücuduna el ile var&#x;ş tebrik kart&#x; vektör yazd&#x;r&#x;r
OlgaYakovenkoSevimli &#x;kizler: vektör bebekler çocuk ve gülümseyerek oturan, elele k&#x;z.
gulsengunel&#x;kiz k&#x;z bebek ve çocuk, Bebek vücuduna ayakl&#x; var&#x;ş tebrik kart&#x; vektör yazd&#x;r&#x;r
UVAconceptSevimli &#x;kizler Illustration. Vektör
robin_ph&#x;kizler burcu burçlar burçlar burçlar burçlar sembolü çizgili afro türbanl&#x; siyah kad&#x;n portresi beyaz arka planda izole edilmiş vektör.
gulsengunelVektör arka plan bebek yeni doğan bebek çocuk bebek k&#x;z sembolleri tedy ile ay&#x;
ElenaBesedinaBurç burcu Gemini
IShkrabalIki yeni doğan bebek
lolyaIkiz k&#x;z
dmitr86Uyumluluk - &#x;kizler seviyorum. Astrolojik zodyak işaretleri. Kalbinde düz ince çizgi simgeler vektör kümesi.
OlajIki küçük yük arabalar
LoopAllK&#x;rm&#x;z&#x; zodyak Astroloji simgeler burç set
seafoodplus.infoek simgesi. Web simgesi.
IShkrabalBebekler kardeş
beaubelleZodyak işaretleri, vektör
dmitr86Burç sembolleri seviyorum. Astrolojik zodyak işaretleri. K&#x;rm&#x;z&#x; kalp düz ince çizgi simgelerin vektör set.
RealVectorSet alt&#x;n zodyak işaretleri.
seafoodplus.infoŞirin burç - &#x;kizler
LiMaxoKoç, boğa, &#x;kizler ve kanser çizgi film seti zodyak işaretleri
OlgaYakovenkoGülümseyerek oturan, elele bebeğim. Bir çerçeve ile bir yaz&#x;t. -Oyun kağ&#x;d&#x;, davet, bebek duş.
annatroianMutlu çocuklar elele
Furian&#x;kiz resimli resim. Erkek ve k&#x;z bebek mavi ve pembe kalp çerçeveli arka planda. &#x;zole edilmiş d&#x;ş hat vektör illüstrasyonu.
SeamartiniParlak web düğmeleri burç sembolleri
NatousheBebek burç Geminy
mettusZodyak işareti &#x;kizler (&#x;kizler) yeşil
ElenaBesedinaBurç burcu Gemini
cidepix&#x;kizler Burcu y&#x;ld&#x;z siyah
dmitr86Burç - Başak. Tekerlek astrolojik sembolü.
marincas_andreiZodyak simgeleri
KannaaKüçük bebek, çocuk, çocuk, k&#x;z ve erkek yak&#x;n portresi
yupiramosAile Simgeleri
dmitr86Uyumluluk - bal&#x;k seviyorum. Astrolojik zodyak işaretleri. Kalbinde düz ince çizgi simgeler vektör kümesi.
OlgaSiv1Simgeler gebelik ve gebelik
pasevenOn iki zodyak işaretleri antika tarz&#x;

SİMGE TAMER İkizler Burç Kolyesi seafoodplus.info

SİMGE TAMER İkizler Burç Kolyesi

KARGO BEDAVA

Tükeniyor

Satıcı : Simge Tamer

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Simge Tamer tarafından gönderilecektir.
  • 60 cm çelik zincir. Pirinç üzeri altın kaplama ikizler burcu kolye ucu. Kimyasal, su vb maddelerle temasında bulunmayınız.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

SİMGE TAMER İkizler Burç Kolyesi

  • 60 cm çelik zincir. Pirinç üzeri altın kaplama ikizler burcu kolye ucu. Kimyasal, su vb maddelerle temasında bulunmayınız.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • MateryalÇelik
  • Kapama ŞekliGeçirmeli
  • RenkAltın
  • Tema / StilBurç

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir