parkour 2d / Steam Topluluğu :: Mr. Parkour 3

Parkour 2d

parkour 2d

Stickman Parkour Platform - 2D

Bu oyun hakkında

Bir ninja olun, hatta bir kahraman olun ve zıplayın, çevirin, tırmanın, tırmanın ve engellerden ve tuzaklardan kurtulun, ilk yarışı kazanın!
Stickman Parkour, tuzağa düşmemeye dikkat ederek, bitiş çizgisine ulaşan ilk karakter olmak için başka bir karaktere karşı yarışmanız gereken gölge grafikleriyle 2d oyunudur!
Oyunda, yüksek binalardan atlayabileceğiniz ve aşağı inerken heyecan verici bir geri çekilme gerçekleştirebileceğiniz çok sayıda dublör noktası var!
Aşırı geçmeyin yoksa bitiş çizgisine kadar olan yolu geciktirerek engellere çarpacaksınız!
İnternet gerekmez! Hiçbir şey için ödeme yapmadan, çevrimdışı oyna!
Çok parlak animasyonlarla, heyecan verici hareketler gerçekleştirirken gölgelerde bir ninja gibi hissedeceksiniz!
Bu oyun neredeyse bir parkur simülatörüdür, serbestçe koşup her yere tırmanabilir, gerçek bir ninja gibi her yere atlayabilir, stunts, backflips ve iyi bir simülatörün sahip olması gereken her şeyi yapabilirsin!
En iyi zamanınızı kazanmak için kendinize sorun, çünkü tüm tuzaklardan kaçınmalı, mümkün olan en hızlı şekilde tırmanmalı ve herkesin önünde bitiş çizgisine ulaşmalısınız!
Bu, gölgeniz için tekrar yarışıyor olmanız gibi, küçük bir farkla: başarısız olamaz! Herhangi bir engelle karşılaşırsanız yarışı kaybedersiniz, böylece en iyi dublörlerden doğru zamanda zıplarsanız ve başarısız olmanıza yol açabilecek tüm şeylerden kaçınırsanız!
Çöp adamınızı yere veya hatta havaya çevirin!
Seçebileceğiniz 8 farklı 2d karakter: ünlü bir kahraman, ninja veya televizyon karakteri olabilirsiniz!
Bu bağımlılık yaratan 2d parkour simülatörünü, son oyunlarla aynı geliştiricilerin arasından oynamayı bırakmayacaksınız ve şimdi harika bir yeni özellik: yarışlar!
Yeni karakterler almak için yıldız topla, 8 farklı model için seç!
Yüksek parkurlardan düşerken heyecan verici bir backflip animasyonu ya da bir parkur pratisyeni gibi, yere vururken bir iniş animasyonu gerçekleştirebilirsiniz!

Güncellenme tarihi

31 Ağu

Obby Blox Parkour

Obby Blox Parkour - Roblox hayranları için eğlence!

Obby Blox Parkour, gökkuşağı rengindeki plakaların ve engellerin üzerinden mümkün olduğunca uzun süre atlayabileceğiniz heyecan verici bir atlama ve koşma oyunudur!

Mesafe, yükseklik ve şekil bakımından farklılık gösteren gökkuşağı renkli plakaların üzerinden koşun ve atlayın. Kaç seviyeyi tamamlayabilirsiniz?  Roblox Parkour'a benzer şekilde, seviyeler sonsuz görünüyor, ancak bir atlayışta başarısız olursanız yeniden başlayabileceğiniz kontrol noktaları var. Klavye veya parmaklarınızla oynayın ve tüm engelleri aşın!

  • WASD: Hareket et
  • Boşluk Çubuğu: Zıpla
  • Ok tuşları: Kamera yakınlaştırma
  • Herhangi bir tuşa basarak yeniden başlatabilirsiniz.

Daha fazla havalı jump'n'run oyunu

Obby Blox Parkour'u beğendiyseniz Noob Torch Flip 2D oyununu da denemelisiniz.

Meydan okumaya katılın ve Obby Blox Parkour'u KralOyun'da ücretsiz çevrimiçi oynayın!

2D Parkour With a Twist

İndir 2D Parkour With a Twist için Minecraft

Yalnızca tek oyunculu !!

Bir köylüyü iki boyutlu bir parkurda kontrol edin! Atlamaların çoğu oldukça kolay, ama bazı vindicators ekledim

çok daha zor hale getirdim. ve normalde ara çubuğu ile zıplıyorsunuz değil mi? Ancak bu haritada değil, tüm kontroller özel olarak üretilmiştir!

Bu harita size yaklaşık 30 dakikalık oyun süresi verecektir! tadını çıkarın

Zaman kayıtlarımı yenebilir misiniz? Muhtemelen hayır ama burada var!

Gerçek zamanlı: 16dk ve 49sn, Harita süresi: , Video

Ekran görüntüleri



Haritalar tarafından Zombie

Sonunda 47 kontrol noktasının tümüne ulaşmak ve sonuna

İndir (19 mb)

Bu parkour haritasında her türlü farklı parkur seviyesi

İndir (24 mb)

Bu Skyblock Haritasında küçük bir adada doğuyorsunuz, a

İndir (25 mb)

Diğer Parkour Maps:

Assassin&#;s Creep, Assassin&#;s Creed tarzında açık bir Park

İndir (5 mb)

Her zıplamanın temellerini öğrenirken ve bir parkur usta

İndir ( kb)

Atla &#;n&#; En fazla üç oyuncu için minecraft için parkour

İndir ( kb)

Gökyüzündeki kutuya benzeyen bir adada uyanırsın. Bir a

İndir ( kb)

Size aşırı hız verildiği yerlere götürecek bir harita

İndir (5 mb)

Minecraft&#;ta Parkour. Harfi harfine. Minecraft&#;ta Parkour. B

İndir (3 mb)

40 Jumps, minecraft 1,8 için yapılmış zorlu bir tek oyun

İndir (1 mb)

Bu zor bir parkur haritası, bu kalp zayıflığı için de�

İndir (9 mb)


Yayınlanan tarafından Zombie

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası