rusça öğretim seti / Rusça Görüntülü Eğitim Seti | 8699443196023

Rusça Öğretim Seti

rusça öğretim seti

Limasollu Naci Öğretim Yayınları Komple Rusça Seti

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

692 favori

  • Boyut:Büyük Boy
  • Basım Dili:Rusça
  • Yazar:Kolektif
  • Dil Seviyesi:İleri
  • Basım Yılı:2023
  • Setli/Tekil:Setli Ürün

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Limasollu Naci Öğretim Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Mybook

8.6

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

650 TL'ye %3 İndirim

idefix

merchant-marker-image

8.8

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Limasollu Naci Öğretim Yayınları Komple Rusça Seti

  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • BoyutBüyük Boy
  • Basım DiliRusça
  • YazarKolektif
  • Dil Seviyesiİleri
  • Basım Yılı2023
  • Setli/TekilSetli Ürün

Pratik Rusça” seti, Rusçayı pratik ve kolay bir şekilde öğrenip kısa sürede konuşabilmeniz için hazırlandı…

4 kitap, 15 DVD, 4 MP3 CD ve 1 sözlükten oluşan bu set, hem görsel hem de işitsel öğrenme alanlarına hitap etmektedir.

Her kitabın ses CD’si o kitaba özgüdür. Her bölüm, anadili Rusça olan kişiler tarafından seslendirilmiştir. Alıştırmalarda günlük hayatta en sık karşımıza çıkan; tanışma, alışveriş, yemek, aile, ev, meslek, yaş, tercihler, ulaşım gibi pratik konulara geniş yer verilmiştir.

Çalışırken ayrıca bir sözlüğe gerek kalmadan aradığınız sözcüğü pratik ve kolay bir şekilde bulabilmeniz için her kitabın sonunda kitaba özgü bir sözlük eklenmiştir. Ayrıca setin içerisinde 4000 kelimelik, telaffuzlarını da kolayca öğrenebileceğiniz bir cep sözlüğü de mevcuttur.

DVD’lerdeki videolar, alanında uzman Rusça öğretmeninin kitaplardaki konulara paralel anlatımı ve yine kitaplarda yer alan diyalog örneklerinin oyuncular tarafından küçük skeçler şeklinde oynandığı film parçalarından oluşmaktadır. Ayrıca günlük hayatta karşılaşabileceğiniz diyalogların neredeyse tamamı 3 ayrı DVD’de toplanarak sunulmuştur.

Titizlikle hazırlanan bu materyaller, düzenli ve özenli bir çalışmayla sizi başarıya ulaştıracaktır. Umarız, bu heyecan verici süreci verimli olduğu kadar eğlenceli hale getirmeye çalışan bu set, size bu yolda ilk adımlarınızı atmanızı sağlayacaktır.

LN Rusça Eğitim Seti

Bayram Kampanyası


Kampanyamızda setimize peşin fiyatına 9 ay taksitle ayda sadece 106 TL ve ücretsiz hızlı kargo ile sahip olabilirsiniz.
(106 TL x 9 Ay = 954 TL)
 

 

Diğer Rusça Eğitim Programımız:
 

LN Rusça Eğitim Seti + 3 Ay BireBir Canlı Ders



LN Rusça Eğitim Seti + 3 Ay Bire Bir Canlı Ders
(360 TL x 9 Ay =3.240 TL)

 

 

 

LN Rusça Eğitim Setimiz ile Rusça’yı nasıl öğreneceksiniz?

LN Rusça eğitim setimiz Türkiye'de, Rusça eğitimi için hazırlanmış en mükemmel eğitim programıdır. Setimiz, Rus ve Türk dil uzmanları tarafından uzaktan eğitim sistemine göre hazırlanmış bir öğretim metoduna sahiptir. Binlerce öğrencimiz gibi siz de, setimiz ile Rusça'yı mükemmel öğrenip, kuruluşumuzdan sertifika alabilirsiniz.

  • Rusça alfabesine Kiril adı verilmektedir. 33 harf ve simgeden oluşan alfabeyi öğrenmek oldukça kolaydır.
  • Rusça gramerinin kuralları Türkçe olarak anlatılmaktadır.
  • Kiril alfabesinin el yazısı formatını da öğrenecek, yazım alıştırmaları ile Rusça yazım konusunda da pratik yapacaksınız.
  • Gramer ve metot kitaplarımızdaki konuların Rusça örnekleri Kiril alfabesi ile verilmektedir. Böylece hem anlama hem de okuma-yazma becerinizi geliştireceksiniz.
  • Metot kitaplarındaki içerikler pratik Rusça çalışması içermektedir. Bu çalışma serimizde, akıcı Rusça konuşabilmeniz için gerekli cümle kalıpları verilmiştir.
  • Rusça setimiz ile çalışmanızı tamamladığınızda 3.000'den fazla kelime öğrenmiş olacaksınız.
  • Tüm kitap içeriklerimiz Rus eğitmenlerimiz tarafından seslendirilmiştir. Dinleme çalışmaları ile bir yandan pratiğinizi geliştirecek bir yandan da doğru telaffuz çalışmaları yapacaksınız.
  • Öğrenci panelindeki testleriniz ve raporlarınız, başarı grafiğinizi takip etmenize yardımcı olacaktır.
  • Setimiz ile çalışma programımızı tamamladığınızda sertifika alabileceksiniz.
     

Rusça Eğitim Seti
 

Setimizin tüm materyallerinin listesini sayfamızın alt bölümünde görebilirsiniz.


Şimdi size eğitim metodumuzun içeriğini oluşturan materyaller hakkında kısaca bilgi verelim.

Rusça metot kitapları

Rusça eğitim seti metot kitaplarında Rusçanın gramer konuları kuralları anlatılarak açıklanmıştır. Konuların gerekli bölümlerinde karşılıklı konuşmalara yer verilmiş, böylece günlük yaşantıdaki kullanımlarının da öğrenilmesi sağlanmıştır. Rusça’da kullanılan alfabeye Kiril adı verilmektedir. Çalışmalarınızı bu alfabe ile yapacak, hem Rusça’yı daha iyi anlayacak, hem de okuma yazma becerisini elde edeceksiniz.

Kitaplarımızdaki alıştırmaları, internet sitemizdeki öğrenci panelinizde online olarak cevaplandırabilecek ve çalışmalarınızın raporlarını inceleyebileceksiniz.

Rusça eğitim seti metodunda kullanılan örnek cümleler bu araştırmalardan yararlanılarak özenle seçilmiştir. Bunların devamlı tekrarı ile kolayca kullanmanız ve belleğinize kalıp olarak yerleşmeleri amaçlanmaktadır. Böylece yeri geldiğinde zorlanmadan kullanabilmeniz mümkün olacaktır.

Dinleme (Podcast) çalışmaları

Tüm metot kitaplarımız uzman Rus öğretmenlerimiz tarafından seslendirilmiştir. Dinleme ve telaffuz çalışmaları yapacağınız Podcast (seslendirme) dosyalarımız ile kelime ve cümleleri tekrarladıkça hem kelime hazneniz gelişecek hem de konuşma seviyeniz ilerleyecektir.

Rusça gramer kitapları

Rusça gramerini temel konulardan ileri konulara kadar olan tüm seviyelerde öğretmektedir. 30 dersten oluşan konular uygulamalı olarak anlatılmaktadır. Rusça yazım alfabesinin yazılı formatta bazı farklılıkları vardır. Kitaplarımızdaki yazılı alıştırmalar sayesinde bu konuda da çalışmalar yaparak kendinizi geliştireceksiniz.

Dijital eğitim öğrenci çalışma paneli

LN Rusça eğitim setimize sahip olduğunuz zaman, www.limasollunaci.com sitemizde öğrenci çalışma paneliniz açılacaktır. Size özel şifreniz ile öğrenci panelinize gireceksiniz. Panelinizde online testler, dinleme dosyaları ve raporlar yer alacaktır. Seslendirme dosyalarınızı istediğiniz cihaza yükleyebilir, böylece her fırsat bulabildiğiniz zamanda dinleme çalışması yapabilirsiniz.

Günlük çalışma süreniz ne olmalıdır?

LN Rusça eğitim setimiz ile birlikte çalışmalarınızı düzenlemeniz için çalışma programı gönderilecektir. Uzman eğitmenlerimiz, çalışma kılavuzumuzdaki öneriler doğrultusunda Rusça çalışmaya her gün ortalama yaklaşık 30 dakika ayırmanızı tavsiye etmektedirler. Bu şekilde günde 30 dakika ayırdığınızda haftada 5-6 günlük bir program ile setimizi yaklaşık 6 ayda tamamlamanız mümkün olacaktır.

LN Rusça eğitim setimiz ile çalışmanızı tamamladığınızda seviyeniz nasıl olacaktır?

  • Rusça gramer yapısını başlangıçtan ileri seviyeye kadar öğreneceksiniz.
  • Rusça istediğiniz cümleleri kurabilir, günlük yaşantıdaki diyalogları anlayabilir, düşündüklerinizi anlatabilir seviyeye geleceksiniz.
  • Kiril alfabesiyle istediğiniz kelime ve cümleleri yazabileceksiniz.
  • 3000'den fazla kelime biliyor olacaksınız.
  • Rusça gazete, dergi diğer yayınları okuyabilecek. Televizyon yayınlarını takip edebileceksiniz.
  • İyi bir seviyede Rusça bilen kişi olacak ve bu özelliğinizin avantajını tüm yaşantınızda kullanabileceksiniz.

Bitirme sertifikası örneği

Bitirme sertifikası

Rusça eğitim setimiz ile çalışmanızı tamamladığınızda, genel bitirme sınavını girebileceksiniz. İnternet ortamında yapılacak sınavda başarılı olduğunuz takdirde kuruluşumuzdan onaylı bitirme sertifikası almaya hak kazanacaksınız.
 

LN Rusça Eğitim Seti Tanıtım Videosu


LN Rusça eğitim setlerimizin içerik materyallerinin listesini aşağıda görmektesiniz.

Kitaplar
3 Adet Gramer Kitabı (352 sayfa)
6 Adet Metot Kitabı (520 sayfa)
Çalışma Kılavuzu

Podcast
Kitapların Seslendirme Dosyaları

Dijital eğitim çalışma paneli
Podcast Dosyaları
Testler
Raporlar

NOT: LN Rusça Eğitim Seti podcast dosyalarına öğrenci panelinizden erişim yapabilecek ve istediğiniz cihaza yükleyebileceksiniz.

 

Diğer Rusça Eğitim Programımız:
 

LN Rusça Eğitim Seti + 3 Ay BireBir Canlı Ders



LN Rusça Eğitim Seti + 3 Ay Bire Bir Canlı Ders
(360 TL x 9 Ay =3.240 TL)

 

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir